Internetdealer

6.9

Bestellen

5.1

Service

5.7

Prijs

5.1

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

Internetdealer

Sluit een deal met Internetdealer


Internetdealer ervaringen


Ben je ook zo benieuwd naar de ervaring van anderen met Internetdealer? Of heb je zelf al eens iets gekocht bij Internetdealer en zou jij je ervaringen wel met anderen willen delen? Meer en meer gebruiken consumenten bij het zoeken naar een winkel of webshop de ervaring van andere consumenten voor het maken van een keuze. Bij NederlandReview kun je terechte voor onafhankelijke reviews. Wat is voor jou de belangrijkste reden om wel of juist niet voor een site als Internetdealer te kiezen?


Over internetdealer

Internetdealer is jouw vergelijkingssite voor telecom-aanbieders. Speciaal voor jou selecteert de site de beste en meest actuele aanbiedingen van bekende providers zoals bijvoorbeeld Telfort, Vodafone, Tele2 en Ziggo. Met deze providers heeft Internetdealer afspraken kunnen maken, waardoor je bij het afsluiten van een nieuw abonnement voor je mobiele telefoon zomaar een cadeau kunt ontvangen.


Diensten

Je kunt zeggen dat Internetdealer zich heeft gespecialiseerd in een nauwe samenwerking met een aantal gerenommeerde providers. Op de site kun je terecht voor aanbiedingen op het gebied van alles-in-1-pakketten, Internet + televisie, Internet + cadeau, Internet + bellen en Internet. Ook kun je op de site op eenvoudige wijze, namelijk slechts het invullen van je postcode, een overzicht opvragen van alle aanbiedingen van alle providers op jouw adres. Je selecteert vervolgens de criteria die voor jou het meest belangrijk zijn en maakt zo eenvoudig de beste keuze.


De voordelen op een rijtje

Een eerste reden om voor Internetdealer te kiezen, blijft natuurlijk het uitgebreide aanbod van actuele aanbiedingen. Ook de site waarop je gemakkelijk kunt vergelijken en zo op eenvoudige wijze tot de voor jou beste keuze komt is uiteraard zeer prettig. Een voordeel dat Internetdealer biedt, is bijvoorbeeld de gratis overstapservice. Geen onverwachte bijkomende kosten dus. Bij diverse pakketten ontvang je bij internetdealer een gratis cadeau. Deze cadeaus zijn niet altijd hetzelfde, dus houd hierbij de actuele aanbiedingen in de gaten. Een gratis tablet ontvangen is echter geen uitzondering. En daar word je toch blij van? Internetdealer streeft naar een snelle levering en afhandeling van orders. Een termijn wordt helaas echter niet genoemd. Kom je er tijdens het bezoek aan de site niet uit, dan kun je live contact zoeken via de live chat support. Zo wordt je direct weer verder op weg geholpen. Inmiddels gingen reeds 72.000 klanten je voor. Veel van hen lieten een beoordeling of review achter op de site. Het is dus de moeite waard om hier eens kijkje te nemen. 

Glasvezel

Waarom kiezen voor glasvezel met Internetdealer? Met de huidige ontwikkelingen in technologie gaat internet de komende jaren een nog belangrijkere rol in het dagelijks leven spelen. Een betrouwbare en snelle internetverbinding heb je hard nodig wanneer je via streaming online films wilt kijken. Glasvezelkabels kunnen beduidend meer data verzenden en ontvangen dan bijvoorbeeld de kabel. 


Klachten

Op de site is geen aparte mogelijkheid om je klachten te melden. Wel is er een klantenservice die je tijdens kantooruren telefonisch kunt bereiken. Je vindt een uitgebreid overzicht van veelgestelde vragen en naast een online contactformulier, kun je ook nog online chatten. Reviews van klanten zijn positief en worden op de site geplaatst. Schrijf zelf ook een beoordeling als je iets hebt gekocht. Daar kan een ander dan weer zijn voordeel mee doen.


Overweegd u om een deal te sluiten met Internetdealer? Lees dan eerst de reviews om te zien of ze echt goedkoop & goed zijn. Lees ervaringen van consumenten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Oplichters

Blijf weg van deze partij! Heb via hen een XS4ALL glasvezel abonnement genomen, tablet wat deel van de deal was is nooit geleverd, ook na verschillende malen te hebben gemaild en gebeld, niets! Beloven van alles maar komen afspraken niet na! Kennelijk is de naam nu gewijzigd in 123Profiteur

L

LJSERNE

13-05-2019

0

Kado is nooit gekomen

Slechte website, Overal op de site staat GRATIS kado na 2 maand nog geen kado, Blijkt dat ze deze actie op enkele producten hebben, dus PAS OP met deze partij misleidt de klant. Maar wel vragen on vooraf recensies in te vullen

M

Maaik

24-03-2017

0

Beloofde tablet komt maar niet

6 maanden na aanschaf nog geen tablet, elke keer weer zelfde 'smoes' dat ze niet voorradig zijn. Kwestie van goed inkopen zou je zeggen. Reageren wel op navraag maar tablet nog steeds niet gezien. Slechte club dus.

R

Rene de Graaf

21-03-2016

0

superrommelig maar goedkoop

Ik vond het echt een hele rommelige website. Omdat een vriend mij vertelde dat ze echt goedkoper waren heb ik me erdoorheen gezwoegd. En gelukkig maar want dat blijkt ook. Je krijgt uiteindelijk de goedkoopste internetprovider eruit. Maar het kost je wel wat moeite. Maar dus wel een aanrader.

P

Postema

10-01-2016

0

Gadget kreeg ik er gratis bij

Bij internetdealer kun je een alles in 1 pakket van KPN bestellen. Dat kan natuurlijk ook bij KPN. Maar bij internetdealer krijg je er een leuke gadget bij. Bedankt gasten!

R

R. pluijmen

18-09-2015

0

3 dagen wachten

Morgen in huis? ik moest drie dagen wachten. beetje jammer als je op je mobieloos bent.

L

Levi D.

08-08-2015

0

Prima club!

Best onbekende club maar prima eigenlijk. Bij mij kwam tele2 er als goedkoopste uit de bus. Afgesloten en ik ben tevreden!

A

Alexa Tabbers

16-07-2015

0