Hoesjescases

8.7

Bestellen

8.7

Service

8.7

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hoesjescases

Goed of slecht? Wat anderen van hoesjescases.nl vinden. Hoesjescases.nl is een website waar je terecht kunt voor de verschillende mobiele telefoon accessoires. Het is mooi om er de hoesjes en de cases te krijgen en te kopen. Ze worden snel geleverd en snel verzonden. Hierdoor is het mogelijk om nog meer te kunnen genieten van je mobiele toestel. Kies ervoor om de reviews te lezen over hoesjescases.nl om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van hoesjescases.nl. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. 

Over hoesjescases.nl

De site HoesjesCases.nl is gespecialiseerd in het verkopen en verzenden van cases, telefoonhoesjes en accessoires voor smartphones, iPhones en tablets. Deze site is al meer dan tien jaar een begrip in ons land en ook in België. Ze hebben een fysieke winkel in Zwolle. Hier is het ook mogelijk om telefoonreparaties uit te laten voeren. Ze hebben een ruim assortiment van telefoonhoesjes van alle merken, waaronder  Samsung, HTC hoesjes, Sony, LG, Apple iPhone, Nokia, Huawei en andere merken hoesjes zoals BlackBerry, Xiaomi, Motorola, Acer en Alcatel hoesjes. Ook zijn er kabels, opladers en andere zaken.  

Alle bestellingen op HoesjesCases.nl worden gratis verzonden. Het is mooi om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Ook is het mogelijk om de juiste accessoires te krijgen. Er zijn volop telefoonhoesjes beschikbaar.  Alle bestellingen worden nog de volgende dag bezorgd bij je. Tenminste wanneer de bestelling voor 17 uur is gedaan. Het is dan mogelijk om al snel te genieten van je bestelling. 

Diensten van hoesjescases.nl

De website HoesjesCases.nl biedt volop verschillende hoesjes en cases aan waar je gebruik van kunt maken. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Alle producten en bestellingen worden snel en goed verzonden. Het is mogelijk om er dus snel van te genieten. Natuurlijk zijn de prijzen ook aantrekkelijk en goed. 

Klachten, tips en complimenten over hoesjescases.nl

Ben je ergens niet tevreden over of heb je een klacht? Dan is het goed om dit kenbaar te maken aan hun. Het is mogelijk om de klacht via de site, per telefoon en ook per mail in te dienen bij hun. Op de site zie je dat bijna 7.000 mensen een beoordeling hebben achtergelaten bij de feedback company en hun hebben beoordeelt met een 9,1 uit 10. 

Heb jij ervaringen bij hoesjescases.nl

Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over hoesjescases.nl, op NederlandReview mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug. 


 


Goed of slecht? Wat anderen van hoesjescases.nl vinden. Zo weet u of u niet afgezet wordt en of de hoesjes ook daadwerkelijk goedkoop zijn. Lees dit alles op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

hoesje telefoon gevonden en goedkoper

ik was in de stad voor een hoesje voor mijn telefoon maar dat viel echt enorm tegen want voor mijn telefoon kon ik niet zoveel vinden en wat ik wel kon vinden was dan weer best wel duur en niet eens zo veel keuze. toen ben ik maar online gaan kijken en nu heb ik besteld bij hoesjescases. levering ging best snel en het was niet zo duur als wat ik in de stad had gevonden dus ik vind het een leuke website en wil nog wel eens kopen omdat het goedkoper is en ook genoeg keuze

S

S.

16-03-2017

0forum

Ruilen

Een geweldig bedrijf. Ik had niet goed gekeken en het verkeerde hoesje besteld. Geen probleem. De juiste werd meteen opgestuurd en de verkeerde kon ik zo in de brievenbus retour doen. Aanrader dus. Mijn complimenten.

B

Brigitta Broosus

08-02-2017

0forum

Moeilijk hoesjes vinden als je geen iPhone hebt

Ik heb een Motorola Moto G4, maar helaas vind je overal alleen maar hoesjes voor die stomme iPhones! Leuk en aardig, maar die telefoon is voor mij te duur en ik vind ze niet eens praktisch. Maar na heel wat gegoogle kwam ik op hoesjescases.nl en daar hadden ze ein-de-lijk ook eens hoesjes voor andere merken dan Apple! Kan ik eindelijk mijn mooi Motorola beschermen. Iedere telefoon heeft toch recht op een hoesje!!

H

H

19-12-2016

0forum

Snel een hoesje nodig voor nieuwe iPhone

Had snel een hoesje nodig voor mijn nieuwe iPhone want ik durf er niet mee de deur uit zonder dat deze veilig verpakt is in een sterke hoes. Maar gelukkig hadden ze het meteen verstuurd hier en hij is in het echt net zo mooi als op de foto, alleen is de kleur een beetje lichter dan op de afbeelding, maar dat geeft niet, want ik vind het zo ook mooi!! Snelle levering was het belangrijkst

T

Tommie

10-12-2016

0forum

Super kwaliteit!

Ik ben al super lang op zoek naar een hoesje van een bepaalde vorm, die heb ik hier gevonden! Ik koop hier ook super vaak hoesjes als kado want ze zijn echt van een super goede kwaliteit voor een habbekrats! Een van de weinige plekken waar je nog fatsoenlijke telefoonhoesjes kan kopen als je het mij vraagt! Alleen de levering laat een beetje te wensen over, ze leveren vaak niet op tijd of op het verkeerde adres. Dat is jammer.

T

Tom

14-03-2016

0forum

Prima hoesje

Prima flipcase gekocht bij ze. Het lijkt goedkope rommel omdat de prijzen daar naar zijn, maar bij ontvangst blijkt het een prima stevig hoesje te zijn. Prima!

K

Knoop

06-03-2016

1forum