GSMpunt

6

Bestellen

4

Service

5

Prijs

5

Levering

0%

Zou hier weer kopen

GSMpunt

Ben je op zoek naar accessoires voor je smartphone? Heb je weleens een kijkje genomen op GSMpunt.nl? Bekijk welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.


Wat is GSMpunt.nl?


Via GSMpunt.nl kun je telefoon accessoires voor alle smartphones kopen. Je kunt dan denken aan items zoals hoesjes, screen protectors, opladers en meer. Volgens de medewerkers van dit bedrijf vind je bij GSMpunt.nl het ideale hoesje voor je telefoon. Via de site kun je jouw smartphone selecteren en zien welke hoesjes er beschikbaar zijn. Er worden zelfs hoesjes van de nieuwste telefoons verkocht.


Geschiedenis


Op de site is te lezen dat de website stelt specialist te zijn op het gebied van accessoires voor smartphones en tablets. De site is al meer dan 18 jaar het adres om telefoonaccessoires te kopen. Ooit werd het bedrijf opgestart als studentenonderneming. Inmiddels is het een grote onderneming geworden. In het assortiment zijn meer dan 40.000 artikelen verkrijgbaar. Het bieden van een goede service staat bij deze organisatie hoog in het vaandel. Ze willen dat hun webwinkel voor iedereen toegankelijk is. Betrouwbaar, behulpzaam en professioneel zijn woorden die worden aangegeven als passend bij de medewerkers.


Retourinformatie


Als je iets wilt ruilen of retourneren moet dit binnen 30 dagen worden aangegeven. Dit is mogelijk via een e-mail of telefonisch. Vervolgens krijg je een retourinstructie door, zodat je het retour probleemloos in gang kunt zetten. Na ontvangst van het item wordt deze vervangen of je krijgt het aankoopbedrag teruggestort. Het bedrag wordt overgemaakt naar de bank en rekening waarmee je in eerste instantie betaald hebt. Bij retourneringen zal contact moeten worden opgenomen met de klantenservice.


Klachten


Net zoals bij andere bedrijven met een online shop staat op de site een klachtenprocedure beschreven. Zowel de organisatie als de consument moeten zich aan de procedure houden. Als je een klacht hebt kan deze ingediend worden. Klachten moeten zo snel mogelijk en goed omschreven worden doorgegeven. De termijn om een ingediende klacht te beantwoorden is vastgesteld op 30 dagen. Mocht er een langere verwerkingstijd nodig zijn zal de ondernemer aangeven wanneer je een antwoord kan verwachten. Soms komt het voor dat er geen oplossing wordt gevonden. In een dergelijke situatie kan een klacht worden aangemeld op Thuiswinkel.org.


Leveringsinformatie


Bestellingen die voor 20:00 uur worden geplaatst zullen op dezelfde dag verzonden worden. Het is dan wel van belang dat de betaling binnen is en de producten op voorraad zijn. Er wordt een e-mail verstuurd als de verwerking gestart is. Op het moment dat jouw order de deur verlaat zal er eveneens een bevestiging worden verstuurd. Vaak wordt een bestelling de volgend dag nog bij je afgeleverd. Artikelen die naar België worden verstuurd hebben vaak een dag extra nodig. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Leveringen verstuurd naar Nederland, België en Duitsland worden dus gratis verzonden. Voor het transport van de goederen wordt samengewerkt met PostNL en DHL.


Garantie


Er wordt aangegeven dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Ze vinden het erg vervelend als je als klant niet tevreden bent met je aankoop. Op alles wat je bij dit bedrijf kunt bestellen geldt de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat je een goed werkend artikel moet ontvangen. Als dit niet zo is moet GSMpunt.nl voor een passende oplossing zorgen.


Klantervaringen


Ben je al klant bij GSMpunt.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Leuk als je deze deelt via een review op deze pagina. Door jouw input krijgen we een eerlijk en duidelijk beeld over deze organisatie.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Originele Samsung kabel

Ondanks dat op de website bij het bestelde artikel een foto van de originele Samsung verpakking wordt weergegeven, wordt het artikel als bulk artikel in een plastic zakje geleverd. Op geen enkele wijze is na te gaan of daadwerkelijk een origineel product van Samsung wordt geleverd. Uitgaande van de referentienummers op het artikel en het zakje, bestaat daar op verschillende fora grote twijfel over incl. het informatie over het verschil in testresultaten van het originele artikel en het geleverde artikel. Ben je op zoek naar het originele Samsung artikel, zoek dan verder. De geleverde kabel kan je op andere sites voor een derde van de prijs bestellen. En als je het niet eens bent met de levering, dien je alsnog Eur 2,95 te betalen voor het retourneren.

M

Marcel

22-10-2023

0

I

Ik

19-07-2023

0