Belgoedkoper

8.5

Bestellen

8.5

Service

9.5

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Belgoedkoper

Voor jou is het belangrijk te weten welke ervaring anderen hebben met Belgoedkoper.  Ervaringen van anderen geven je houvast in de toekomst. De ervaring van andere klanten geven namelijk een idee over de prestaties van een bedrijf als Belgoedkoper. De reviews van andere klanten geven je houvast en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Uit een review valt veel op te maken. Is een bedrijf erg duur? Hoe is de verhouding van prijs/ kwaliteit? Hoe wordt er omgegaan met klachten? Maar ook, kun je in de reviews lezen of een bedrijf zijn beloftes wel nakomt. 

Over Belgoedkoper    

Belgoedkoper vergelijkt voor jou meer dan 1000 verschillende sim only abonnementen. Op basis van je belminuten, internetverbruik en aantal sms berichten maakt Belgoedkoper een sim only aanbod dat bij je past. Wat belgoedkoper betrouwbaar maakt is dat zij een onafhankelijke partij zijn. Op deze manier kunnen zij altijd het meest voordelige abonnement aanbieden en vergelijken zij op een echt eerlijke manier. Belgoedkoper vergelijkt sim only  abonnementen en legt duidelijk uit dat je met een sim only abonnement de maandelijkse kosten flink kunt drukken. Naast sim only abonnementen vergelijkt Belgoedkoper tevens het aanbod van prepaid beltegoed voor je mobiel.  Het feit dat Belgoedkoper al 10 jaar bestaat, geeft aan dat ze wel betrouwbaar moeten zijn. Een onbetrouwbaar bedrijf kan immers zo lang niet bestaan. Belgoedkoper is tevens aangesloten bij de website “trustpilot.nl” op deze website hebben zo’n 160 klanten een review achtergelaten over de website belgoedkoper.nl. Hieruit is een score van 8.4 uit 10 gekomen. Een mooie score waaruit de betrouwbaarheid van Belgoedkoper blijkt. 

Diensten

Belgoedkoper maakt het voor jou vooral een stuk eenvoudiger. Zoals eerder al vermeld is Belgoedkoper een onafhankelijke partij. Dit maakt dat zij eerlijk vergelijken, zodat zij voor jou de scherpste tarieven kunnen selecteren. Omdat er honderden abonnementen zijn, is het prettig om een onafhankelijke partij te hebben die het beste sim only abonnement of prepaid tegoed voor uw mobiel kan selecteren. Daarnaast zorgt Belgoedkoper ervoor dat je gratis je nummer kunt behouden, zij begrijpen dat dit belangrijk voor je is. Daarnaast zeggen zij je huidige abonnement op, wat jou weer een hoop rompslomp scheelt (en dubbele kosten). Een snelle levering  en eenvoudige contract afhandeling is onderdeel van de goede service van Belgoedkoper. Als laatste zorgt Belgoedkoper tevens voor een “einddatum wekker”, zodat je weet wanneer je abonnement afloopt. Zodoende kun je weer op Belgoedkoper op zoek gaan naar een passend nieuw sim only abonnement of prepaid tegoed.  Veiligheid en klantvriendelijkheid staan voor Belgoedkoper op nummer 1. Daarom rekenen zij geen verzendkosten en zijn de simkaarten altijd voorzien van een pincode. Dit zodat er tijdens de verzending geen misbruik kan plaatsvinden. Klachten

Bereikbaarheid en klantvriendelijkheid staan voor Belgoedkoper hoog in het vaandel. Wanneer je een klacht hebt kan je gemakkelijk telefonisch of per e-mail contact opnemen met Belgoedkoper. Hierin is Belgoedkoper erg transparant en eenvoudig te benaderen. Het telefoonnummer is geen duur 0900 nummer en er wordt geen gebruik gemaakt van een omslachtig callcenter menu. Wanneer je belt naar Belgoedkoper, krijg je direct een medewerker aan de lijn, die samen met je jouw vragen en of klachten behandelt. Op de website kan je tevens de algemene voorwaarden, een disclaimer en privacyverklaring vinden. Je kunt altijd je mening over Belgoedkoper achterlaten. Bedenk dat anderen hier veel aan zullen hebben.


Ervaringen over belgoedkoper door mobiele gebruikers. Blij met het abonnement van belgoedkoper? Is het ook echt goedkoop? Lees het hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Goed overzicht van sim only mogelijkheden

Het afsluiten van een sim only abonnement leverde mij nogal wat hoofdbrekens op... Het aanbod is echt heel erg groot, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Je moet toch ergens beginnen en ik kwam heel toevallig bij Belgoedkoper uit. Hier heb je een klein maar fijn overzichtje staan van verschillende mogelijkheden die je hebt voor wat betreft sim only. Je kunt verschillende providers selecteren en instellen hoeveel belminuten en internet je wilt hebben. De website maakt vervolgens een vergelijking, waardoor je makkelijk kunt zien bij welke aanbieder je de meeste mogelijkheden hebt en het minste geld kwijt bent.

O

Orlande Petsveld

13-04-2017

0

Ben SIm Only voor 5 euro

Via Belgoedkoper kijk ik regelmatig naar de beste deal. Soms stap ik dan over. Heb nu net gekozen voor een Sim Only van Ben voor 5 euro. Het maakt mij niks uit waar ik zit, als ik maar goedkoop kan bellen.

H

Hugo Sonnebeek

14-12-2016

0

Belgoedkoper.nl is de ideale vergelijker

Na een aantal dure abonnementen te hebben gehad toch maar besloten om voor een sim only abonnement te gaan. Lange tijd op zoek geweest naar een goede en goedkope provider, maar kon maar niet kiezen. Toen kwam ik terecht bij Belgoedkoper.nl. Op deze site kun je alles makkelijk vergelijken en weet je zo wat de goedkoopste aanbieder is. Dit heeft mij echt enorm geholpen en ik kan het ook zeker aanbevelen aan anderen.

T

Tristan Tuitert

23-08-2016

0

Sim Only dealtjes

Handig om snel overzicht te hebben op de beste dealtjes van al die aanbieders, want om dat nu per provider te gaan uitzoeken, daar heb ik geen zin in. En als je er niet uitkomt, kun je ze nog bellen ook bij belgoedkoper. Ik ben tevreden!

F

Francien

19-10-2015

0