NederlandReview

  Ervaringen Zonzoo

  Wat vind jij van Zonzoo.nl? Als je een nieuw abonnement kiest dan krijg je er vaak ook weer een nieuwe smartphone bij. De oude telefoons komen ergens onder in een la te liggen en voor je het weet liggen ze er jaren. Je gebruikt ze nooit en ze worden nog minder waard. Het is daarom slim om te kijken naar een manier om de oude telefoon te verkopen. Je helpt hiermee je portemonnee een beetje en ook het milieu. De oude telefoon wordt immers opnieuw gebruikt en anders gerecycled. Je kunt zelf de telefoon verkopen door hem aan vrienden en vrienden aan te bieden. Ook kun je de oude telefoon op het internet zetten. Daarnaast kun je hem ook snel en gemakkelijk verkopen aan Zonzoo.nl. Zonzoo.nl is een bedrijf welke gebruikt telefoons opkoopt om ze zo een nieuw leven te geven. Een goed initiatief!

  Over Zonzoo.nl

  In het jaar 2001 is Zonzoo.nl in Engeland opgericht. Tegenwoordig zijn ze actief in 9 landen. Sinds 2011 zijn ze een onderdeel geworden van Greenwire Worldwide Ltd. Zij zijn een specialist en marktleider in het innemen en het verwerken van elektronische consumentenproducten. De levensduur van producten worden door Zonzoo.nl verlengd. Iets wat natuurlijk een goede zaak is. Een duurzame bedrijfsvoering is natuurlijk van belang om zo een bijdrage te leveren aan de sociale en ook de ecologisch projecten van Zonzoo.nl.

  Het reclame tv commercial van Zonzoo, leuk!

  De diensten van Zonzoo.nl

  Het is slim om je telefoon te laten recyclen. Je helpt niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee. Zonzoo.nl is ervan overtuigd dat een ongewilde telefoon niet op een afvalplaats mag komen waar het een potentieel en groot gevaar voor het milieu kan zijn. Zonzoo.nl helpt om de telefoons op een verantwoorde manier te verwerken of te hergebruiken.

  Je kunt bij Zonzoo.nl terecht voor de:
  • Verkoop iPhone telefoons en smartphones
  • Verkoop iPod
  • Verkoop BlackBerry telefoons en smartphones
  • Verkoop Nokia telefoons en smartphones
  • Verkoop LG telefoons en smartphones
  • Verkoop HTC telefoons en smartphones
  • Verkoop Samsung telefoons en smartphones
  • Verkoop Sony Ericsson telefoons en smartphones
  • Verkoop iPhone 3G telefoons en smartphones
  • Verkoop iPhone 3GS telefoons en smartphones
  • Verkoop iPhone 4 telefoons en smartphones
  • Verkoop iPhone 4S telefoons en smartphones
  • Verkoop iPod Touch

  Klachten of tips over Zonzoo.nl

  Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Het is dan verstandig om een klacht in te dienen. Op die manier kan de klacht opgelost worden. Je kunt dan weer volop genieten van Zonzoo.nl. Tenminste als het probleem netjes opgelost wordt. Waar we natuurlijk van uit gaan.

  Wat vind jij van Zonzoo.nl?

  Heb jij wel eens een mobiele telefoon, smartphone of tablet verkocht aan Zonzoo.nl? Dan zouden we het erg waarderen als je jouw mening op NederlandReview wilt achterlaten. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Weet dat je zo vele andere zult helpen om een goede beslissing te kunnen nemen over de verkoop van hun mobiele telefoon aan Zonzoo.nl en zo het milieu een handje helpen.

  Klacht over de telefoon, contact zoeken of toch maar bij de mediamarkt kopen? Wat u ook doet, lees eerst onafhankelijke ervaringen op NederlandReview.nl!

  Zonzoo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  4
  22% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,2

  Service

  3,8

  Prijs

  3,4

  Leveren

  3,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Meerdere telefoons

  Meerdere telefoons aangeboden. Op mails of ze mijn pakket hebben ontvangen wordt totaal niet gereageerd. Als ik de recensies zo lees bekruipt mij het gevoel hier met een stel oplichters te maken hebben. Houden je een worst voor, maar leveren niets. Ik ga er maar vanuit dat ik niets meer hoor van deze oplichters ende. Mensen, een gewaarschuwd mens telt voor 2. Last ZONZOO links liggen en lever je telefoon in bij goede doelen of je provider

  Door: J.T. Kriekaard03-09-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Verkoop twee mobiele telefoons aan Zonzoo

  Op 1 juli 2019 twee telefoons opgestuurd, tot op heden geen reactie van Zonzoo en wordt er niet gereageerd op emails.
  Vooral geen telefoons naar deze oplichters opsturen!!!!!!!

  Door: Ad Lathouwers23-07-2019
  Plurks24-08-2019

  ZONZOO: NIET MEE IN ZEE GAAN! Ook op Trustpilot bakken met slechte reviews!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  11 mobiele telefoons

  Op 26 mei 11 telefoons opgestuurd naar zonzoo,met een waarde van bijna €500. Al verschillende malen een mail gestuurd, maar krijg geen antwoord.
  Zeer onbetrouwbare site!!

  Door: Vanessa de Ridder24-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichters!!!

  Op 12 juli mijn xperia preformance opgestuurd, op 29 augustus gemaild waar mijn geld blijft en vandaag 14 oktober pas reactie gekregen... hierin staat dat ze een leeg pakket hebben ontvangen...

  Een grote oplichtersbende dus die beweren goed te betalen voor ie gsm, deze innen en dan zeggen dat ze niets ontvangen hebben.

  Ga hier niet mee in zee!!!

  Door: Rob van Helden14-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Zonzoo prima ervaring!

  In tegenstelling tot sommige andere reviews over Zonzoo heb ik een prima ervaring.
  Weliswaar duurde het wat langer dan aangegeven in hun communicatie.
  Kreeg E189 voor een iPad van bijna 4 jaar oud.
  Uiteindelijk correcte uitvoering van de deal.

  Door: Norb15-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  geen geld, geen reactie

  Ik heb 2 toestellen opgestuurd maar na 4 weken nog steeds geen geld ontvangen. Inmiddels meerdere mails gestuurd maar ook daar helemaal geen reactie op ontvangen. Ik voel me behoorlijk opgelicht!!!!!!!!!!!!

  Door: martine12-10-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Dhr.

  Na een aantal telefoons te hebben gebruikt, heb ik deze netjes in de kast gelegd. Op een gegeven moment is dit toch zonde en biedt Zonzoo naar eigen zeggen uitkomst hierin. Ze nemen je telefoon over tegen betaling van een relatief laag bedrag. De bedragen zijn laag, maar er komt minder gedoe bij kijken dan een verkoop via Marktplaats bijvoorbeeld (zou je mogen verwachten).

  Ik kreeg al een slecht gevoel bij de website, de online ervaringen en de algemene voorwaarden. Toch leek het me goed om een keer zelf te proberen hoe het werkt, en wat blijkt; De recensies hebben geen woord gelogen.

  Twee keurige telefoons verstuurd naar Zonzoo, de bestelling verliep uiteraard soepel. Verzenden heb ik keurig gedaan in een beschermd doosje met veel beschermend materiaal erin. Vervolgens wacht je een flink aantal weken op bevestiging, en deze komt uiteraard zoals verwacht; de duurste van de 2 telefoons is kapot! Natuurlijk! De telefoon is ongeveer een jaar oud en dagelijks zeer intensief als bedrijfstelefoon gebruikt op kantoor. Uiteraard de nodige krasjes en deukjes op de achterkant, maar volledig werkend en speciaal voor Zonzoo opgeladen om te testen. Zonzoo concludeert dat hij niet meer werkt en houdt de telefoon in bezit zonder betaling. Ik kan maar 2 woorden hiervoor opbrengen; fraude en oplichting.

  Inhoudelijke reactie volgt natuurlijk ook niet, want de algemene voorwaarden liegen er niet om. Uiteraard ben ik er zelf mee akkoord gegaan om te kijken of het zo onbetrouwbaar zou zijn als ik van tevoren had verwacht. Ik heb eigenlijk maar 1 boodschap, laat Zonzoo links liggen en gooi je oude telefoons in de prullenbak of geef ze aan een goed doel. Een bedrijf als Zonzoo is geen Euro waard.

  Door: vd Voort17-10-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Weg telefoon lekker recyclen

  Had een nieuwe telefoon nodig en ik hoorde dat ze er dus nog veel mee konden doen als je je oude telefoon inleverde dus dat heb ik maar gedaan. Bij zonzoo dus. Nee, je wordt er niet rijk van ofzo maar anders had ik mijn telefoon weggegooid, dus alles is meegenomen toch! En beter voor het milieu

  Door: Karina07-01-2016
  Banken10-08-2016

  Ik heb zojuist op hun site zitten kijken maar kan helemaal geen adres vinden om het naartoe te sturen?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Oude iPhone verkopen

  Ze boden veel minder dan ik wilde hebben voor mijn oude iPhone...

  Wel relaxed dat ze hem zouden kopen, maar jammer dat ze daar dan gebruik van maken en veel te weinig bieden...

  Door: SimonvR19-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Schrijf zelf een review over Zonzoo

  Uw beoordeling