Zonzoo

4.3

Bestellen

3.6

Service

3.1

Prijs

3.4

Levering

21.4%

Zou hier weer kopen

Zonzoo

Wat vind jij van Zonzoo.nl? Als je een nieuw abonnement kiest dan krijg je er vaak ook weer een nieuwe smartphone bij. De oude telefoons komen ergens onder in een la te liggen en voor je het weet liggen ze er jaren. Je gebruikt ze nooit en ze worden nog minder waard. Het is daarom slim om te kijken naar een manier om de oude telefoon te verkopen. Je helpt hiermee je portemonnee een beetje en ook het milieu. De oude telefoon wordt immers opnieuw gebruikt en anders gerecycled. Je kunt zelf de telefoon verkopen door hem aan vrienden en vrienden aan te bieden. Ook kun je de oude telefoon op het internet zetten. Daarnaast kun je hem ook snel en gemakkelijk verkopen aan Zonzoo.nl. Zonzoo.nl is een bedrijf welke gebruikt telefoons opkoopt om ze zo een nieuw leven te geven. Een goed initiatief!

Over Zonzoo.nl

In het jaar 2001 is Zonzoo.nl in Engeland opgericht. Tegenwoordig zijn ze actief in 9 landen. Sinds 2011 zijn ze een onderdeel geworden van Greenwire Worldwide Ltd. Zij zijn een specialist en marktleider in het innemen en het verwerken van elektronische consumentenproducten. De levensduur van producten worden door Zonzoo.nl verlengd. Iets wat natuurlijk een goede zaak is. Een duurzame bedrijfsvoering is natuurlijk van belang om zo een bijdrage te leveren aan de sociale en ook de ecologisch projecten van Zonzoo.nl. 
De diensten van Zonzoo.nl

Het is slim om je telefoon te laten recyclen. Je helpt niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee. Zonzoo.nl is ervan overtuigd dat een ongewilde telefoon niet op een afvalplaats mag komen waar het een potentieel en groot gevaar voor het milieu kan zijn. Zonzoo.nl helpt om de telefoons op een verantwoorde manier te verwerken of te hergebruiken. 

Je kunt bij Zonzoo.nl terecht voor de: 
•    Verkoop iPhone telefoons en smartphones
•    Verkoop iPod 
•    Verkoop BlackBerry telefoons en smartphones
•    Verkoop Nokia telefoons en smartphones
•    Verkoop LG telefoons en smartphones
•    Verkoop HTC telefoons en smartphones
•    Verkoop Samsung telefoons en smartphones
•    Verkoop Sony Ericsson telefoons en smartphones
•    Verkoop iPhone 3G telefoons en smartphones
•    Verkoop iPhone 3GS telefoons en smartphones
•    Verkoop iPhone 4 telefoons en smartphones
•    Verkoop iPhone 4S telefoons en smartphones
•    Verkoop iPod Touch


Klachten of tips over Zonzoo.nl

Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Het is dan verstandig om een klacht in te dienen. Op die manier kan de klacht opgelost worden.  Je kunt dan weer volop genieten van Zonzoo.nl. Tenminste als het probleem netjes opgelost wordt. Waar we natuurlijk van uit gaan. 

Wat vind jij van Zonzoo.nl?

Heb jij wel eens een mobiele telefoon, smartphone of tablet verkocht aan Zonzoo.nl? Dan zouden we het erg waarderen als je jouw mening op NederlandReview wilt achterlaten. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Weet dat je zo vele andere zult helpen om een goede beslissing te kunnen nemen over de verkoop van hun mobiele telefoon aan Zonzoo.nl en zo het milieu een handje helpen. 


Klacht over de telefoon, contact zoeken of toch maar bij de mediamarkt kopen? Wat u ook doet, lees eerst onafhankelijke ervaringen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Verkoop Samsung

Jaren geleden al eens een telefoon verkocht daar en dat was perfect. Dat was de reden dat ik weken geleden weer een telefoon opstuurde. 100 euro zou ik er nog voor krijgen. Er wordt niet gereageerd op mail, telefonisch zijn ze al helemaal niet te bereiken, kortom nog steeds geen geld gehad en telefoon kwijt! Kutzaak

P

Patty Smit

28-09-2021

0

Telefoon 3 weken geleden opgestuurd! Geen reactie!

Telefoons opgestuurd, tot op heden nog steeds niets vernomen. Zeer slecht. Stuur je toestel niet hierheen op, het ziet erna uit dat je nooit iets ontvangt of hoort.

R

ramona

26-11-2020

0

verkoop oude toestellen

Oplichters, nooit mijn geld ontvangen en ze reageren nooit op je mails...Nooit jouw oude toestellen hier naartoe sturen want je hoort nooit meer iets!

B

Barbara de Wit

16-10-2019

1

Telefoon

Na een enige tijd moeten wachten op mijn geld van zonzoo heb ik het gekregen heb ze gebeld gehad ( hoofdkantoor in Engeland na 2 x bellen hebben ze netjes het geld over gemaakt +44 20 7404 6440

S

Sigrid harbers

02-10-2019

0

verkoop telefoons

aangifte gedaan voor zonzoo. ik had ook 5 telefoons aangeboden en opgestuurd geen geld ontvangen en geen reactie meer gekregen na meerdere malen te hebben gemaild naar hun . ik zou zeker aangifte gaan doen voor alle mensen die geen geld voor hun telefoon(s) hebben gehad . hoe meer mensen dit doen des te sneller kan hier actie op worden nomen door de instanties.

R

Richard Mesker

23-09-2019

0

Meerdere telefoons

Meerdere telefoons aangeboden. Op mails of ze mijn pakket hebben ontvangen wordt totaal niet gereageerd. Als ik de recensies zo lees bekruipt mij het gevoel hier met een stel oplichters te maken hebben. Houden je een worst voor, maar leveren niets. Ik ga er maar vanuit dat ik niets meer hoor van deze oplichters ende. Mensen, een gewaarschuwd mens telt voor 2. Last ZONZOO links liggen en lever je telefoon in bij goede doelen of je provider

J

J.T. Kriekaard

03-09-2019

0

Verkoop twee mobiele telefoons aan Zonzoo

Op 1 juli 2019 twee telefoons opgestuurd, tot op heden geen reactie van Zonzoo en wordt er niet gereageerd op emails. Vooral geen telefoons naar deze oplichters opsturen!!!!!!!

A

Ad Lathouwers

23-07-2019

1

11 mobiele telefoons

Op 26 mei 11 telefoons opgestuurd naar zonzoo,met een waarde van bijna €500. Al verschillende malen een mail gestuurd, maar krijg geen antwoord. Zeer onbetrouwbare site!!

V

Vanessa de Ridder

25-06-2019

0

Oplichters!!!

Op 12 juli mijn xperia preformance opgestuurd, op 29 augustus gemaild waar mijn geld blijft en vandaag 14 oktober pas reactie gekregen... hierin staat dat ze een leeg pakket hebben ontvangen... Een grote oplichtersbende dus die beweren goed te betalen voor ie gsm, deze innen en dan zeggen dat ze niets ontvangen hebben. Ga hier niet mee in zee!!!

R

Rob van Helden

14-10-2018

29

Zonzoo prima ervaring!

In tegenstelling tot sommige andere reviews over Zonzoo heb ik een prima ervaring. Weliswaar duurde het wat langer dan aangegeven in hun communicatie. Kreeg E189 voor een iPad van bijna 4 jaar oud. Uiteindelijk correcte uitvoering van de deal.

N

Norb

15-05-2018

58

geen geld, geen reactie

Ik heb 2 toestellen opgestuurd maar na 4 weken nog steeds geen geld ontvangen. Inmiddels meerdere mails gestuurd maar ook daar helemaal geen reactie op ontvangen. Ik voel me behoorlijk opgelicht!!!!!!!!!!!!

M

martine

12-10-2017

0

Dhr.

Na een aantal telefoons te hebben gebruikt, heb ik deze netjes in de kast gelegd. Op een gegeven moment is dit toch zonde en biedt Zonzoo naar eigen zeggen uitkomst hierin. Ze nemen je telefoon over tegen betaling van een relatief laag bedrag. De bedragen zijn laag, maar er komt minder gedoe bij kijken dan een verkoop via Marktplaats bijvoorbeeld (zou je mogen verwachten). Ik kreeg al een slecht gevoel bij de website, de online ervaringen en de algemene voorwaarden. Toch leek het me goed om een keer zelf te proberen hoe het werkt, en wat blijkt; De recensies hebben geen woord gelogen. Twee keurige telefoons verstuurd naar Zonzoo, de bestelling verliep uiteraard soepel. Verzenden heb ik keurig gedaan in een beschermd doosje met veel beschermend materiaal erin. Vervolgens wacht je een flink aantal weken op bevestiging, en deze komt uiteraard zoals verwacht; de duurste van de 2 telefoons is kapot! Natuurlijk! De telefoon is ongeveer een jaar oud en dagelijks zeer intensief als bedrijfstelefoon gebruikt op kantoor. Uiteraard de nodige krasjes en deukjes op de achterkant, maar volledig werkend en speciaal voor Zonzoo opgeladen om te testen. Zonzoo concludeert dat hij niet meer werkt en houdt de telefoon in bezit zonder betaling. Ik kan maar 2 woorden hiervoor opbrengen; fraude en oplichting. Inhoudelijke reactie volgt natuurlijk ook niet, want de algemene voorwaarden liegen er niet om. Uiteraard ben ik er zelf mee akkoord gegaan om te kijken of het zo onbetrouwbaar zou zijn als ik van tevoren had verwacht. Ik heb eigenlijk maar 1 boodschap, laat Zonzoo links liggen en gooi je oude telefoons in de prullenbak of geef ze aan een goed doel. Een bedrijf als Zonzoo is geen Euro waard.

V

vd Voort

17-10-2016

0

Weg telefoon lekker recyclen

Had een nieuwe telefoon nodig en ik hoorde dat ze er dus nog veel mee konden doen als je je oude telefoon inleverde dus dat heb ik maar gedaan. Bij zonzoo dus. Nee, je wordt er niet rijk van ofzo maar anders had ik mijn telefoon weggegooid, dus alles is meegenomen toch! En beter voor het milieu

K

Karina

07-01-2016

59

Oude iPhone verkopen

Ze boden veel minder dan ik wilde hebben voor mijn oude iPhone... Wel relaxed dat ze hem zouden kopen, maar jammer dat ze daar dan gebruik van maken en veel te weinig bieden...

S

SimonvR

19-10-2015

0