NederlandReview

  Ervaringen XS4ALL

  Ben je zoekende naar een internetprovider? Dan kan XS4ALL voor jou misschien weleens een mooie uitkomst zijn. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. Op deze pagina lees je objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is XS4ALL?

  XS4ALL is een internetprovider. Deze organisatie is in 1993 opgericht door vier internetpioniers. Naar eigen zeggen begint het verhaal echter een aantal jaar voor 1993. Volgens het viertal veranderde de wereld in de jaren tachtig in hoog tempo. Volgens hen was er iets moois op komst. Dat geldt helemaal voor personen die meer met techniek willen doen dan consumeren.

  Belbus: XS4ALL sluit zomaar internet af

  Diverse pakketten

  Via XS4ALL kun je diverse pakketten afsluiten. Zo kun je een abonnement nemen op Alles-in-1. Er wordt door XS4ALL aangegeven dat dit pakket als beste is getest door de Consumentenbond. Een andere combinatie is het 'Internet & Televisie' pakket. Als voordelen worden Stabiel internet en HD-TV aangegeven. Je zult nooit meer je favoriete programma's missen.

  Het derde XS4ALL pakket dat we hier beschrijven is de 'Internet & Bellen' combinatie. Volgens het bedrijf zorgt dit voor stabiel internet en kun je voordelig bellen met familie en vrienden. Het vierde pakket dat je kunt kiezen is het internetpakket. Het bedrijf geeft hierbij aan dat je het van je netwerk moet hebben. Je kiest in ieder geval voor een sterk en stabiel internet.

  Bestel en orderstatus

  Je kunt de status van je bestelling in de gaten houden. Dit kunt je doen als je hier benieuwd naar bent. Je drukt via de website op de knop 'bekijk bestelstatus' voor meer informatie. Mocht je een nieuwe klant zijn kun je vervolgens het ordernummer van jouw bestelling en je postcode invullen. Het ordernummer van je bestelling kun je vinden in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen van XS4ALL. Mocht je al een bestaande klant zijn dan word je gevraagd om in te loggen met je loginnaam en wachtwoord.

  Bestelaanvraag

  Je ontvangt een e-mail ter bevestiging nadat je de aanvraag heb ingediend. Circa een week voor de gewenste opleverdatum zul je van XS4ALL ook een brief ontvangen. In deze brief staat dan ook de exacte opleverdatum vermeld. De gegevens voor installatie die in de brief staan zijn belangrijk. Je dient de brief goed te bewaren voor het moment dat de monteur langs zal komen. Mocht je gebruik maken van een overstapservice dan wordt er ten aller tijde een maand opzegtermijn aangehouden.

  De nieuwe apparatuur zal een week voor de opleverdatum verstuurd worden. Per pakket zul je een Track & Trace code ontvangen. Via deze code kun je jouw zending via PostNL helemaal volgen. Even voor de opleverdatum zal het bedrijf contact met je opnemen voor een installatieafspraak met een monteur. Mocht jouw keuze zijn gevallen op het belpakket van XS4ALL met nummerbehoud, dan hoef je jouw vaste telefoonabonnement niet zelf op te zeggen. XS4ALL zal dit voor je doen bij jouw huidige telefonieprovider. Mocht je dit wel doen dan kunnen ze bij XS4ALL het nummer niet overzetten en raak je deze mogelijk kwijt.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je klant bij XS4ALL? De gebruikers van NederlandReview zijn ontzettend benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Zou je XS4ALL een positief of negatief advies geven? Welk pakket heb jij via XS4ALL afgesloten? Ga je in de toekomst vaker een pakket bij XS4ALL afsluiten. De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie deelt op deze pagina. Het is mede aan jouw hulp te danken dat zij een weloverwogen keuze kunnen maken. Moeten ze wel of niet in zee gaan met XS4ALL?!

  XS4ALL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over XS4ALL

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is XS4ALL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over XS4ALL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is XS4ALL actief?

  XS4ALL is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van XS4ALL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.