VPS2day

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

VPS2day

Ben je op zoek naar hostingservices? Wellicht is VPS2day wel wat jij zoekt. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er bij VPS2day bekend zijn. Je leest hier louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is VPS2day?


VPS2day is een bedrijf welke hoogwaardige hostingservices voor jouw bedrijf levert. Het bedrijf stelt krachtige maar betaalbare alternatieven aan te bieden ten opzichte van traditionele dedicated servers. Het bedrijf geeft aan zeer flexibel te zijn. Sinds hun oprichting in 2014 leveren ze aan tal van klanten uit verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. De focus ligt op het leveren van betrouwbare hostingdiensten in Europa.


Een stukje geschiedenis


In tegenstelling tot veel andere aanbieders in de markt heeft het team meer dan 10 jaar ervaring in hosting en kan daarmee inspelen op de individuele wensen van klanten. Naast hun ervaring vertrouwen ze op hun eigen ontwikkeling. Om de beste prestaties te verkrijgen, zijn de hostsystemen gebaseerd op de nieuwste technologie en bestaan ze alleen uit hardware-onderdelen voor ondernemingen. Ze volgen al hun diensten dagelijks. Als Europees bedrijf zijn ze ook lid van het RIPE (Réseaux IP Européens Network Coordination Center).


Overname


In 2018 is VPS2day overgenomen door Servinga. Het bedrijf stelt dat dit een toonaangevende cloudprovider is uit Duitsland. Met nieuw werkkapitaal zijn ze blij om meer dan 10.000 klanten te bedienen met hun VPS-hostingservices bovenop de beste hardware. Eind 2018 introduceerde VPS2day de geheel nieuwe Kubernetes-hostingproductlijn die ze claimen als "Next Generation Virtualization". Het draait volgens het bedrijf allemaal om orkestratie, docker-containerisatie en automatisering.


Contact


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor VPS2day? Het bedrijf zegt je graag te helpen. Je kunt online een ticket indienen. Er wordt aangegeven dat je binnen 24 uur een terugkoppeling zult krijgen. Je kunt ook een brief sturen of contact opnemen per fax. De details lees je op de website van VPS2day.


Serverbeheer en back-up


Er wordt aangegeven dat de aanbieder de klant de volledige en exclusieve beheerdersrechten geeft op het gehuurde VPS. Alleen de klant beschikt over het individuele beheerderswachtwoord van de VPS, niet de provider. Het is voor de aanbieder dus onmogelijk om de door klanten gehuurde VPS te beheren. Daarom is de klant als enige verantwoordelijk voor het beheer en de beveiliging van zijn VPS op eigen risico en voor eigen kosten. Het is hun taak om noodzakelijke beveiligingssoftware te installeren, om voortdurend te informeren over kwetsbaarheden die bekend worden en deze automatisch op te lossen.


Configureren


De klant moet ook zijn programma's zo configureren dat ze automatisch opnieuw worden opgestart wanneer de hardware of het besturingssysteem opnieuw wordt opgestart. De aanbieder behoudt zich het recht voor om vaste en toegewezen IP-adressen op elk moment te wijzigen in technische of juridische noodzaak en om klanten nieuwe IP-adressen toe te wijzen. De klant is verplicht om onafhankelijke backups te maken vanuit zijn VPS. De aanbieder is niet aansprakelijk voor enig gegevensverlies.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je klant bij VPS2day? We zijn reuze benieuwd of jij goede ervaringen hebt bij dit bedrijf. Laat op deze pagina van NederlandReview weten welke klantervaringen er bij VPS2day bekend zijn. Heb je prettig met dit bedrijf samengewerkt? Ben je tevreden over de diensten die ze verlenen? Jouw mening is goud waard. We stellen het op prijs als jij je visie over VPS2day deelt op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)