NederlandReview

  Ervaringen Vodafone

  Nieuw telefoon abonnement afsluiten, maar u weet niet waar? Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen, zodat u een keuze kan maken in de provider die voor u geschikt is? Op NederlandReview kunt u ervaringen en reviews lezen van Vodafone klanten. Wij zeggen u niet wat u moet doen, maar u kunt deze reviews meenemen in uw beslissing.

  Over Vodafone

  Wie kent Vodafone nou niet. Het is niet alleen een van de grootste telecom aanbieders in Nederland, maar ook in 29 andere landen! Vodafone heeft verschillende mogelijkheden voor u. Wilt u een nieuw mobiel abonnement met de nieuwste telefoon, dan bent u bij Vodafone aan het geschikte adres. Ook als u niet veel poespas wilt en een simpel en goedkoop abonnement wilt kunt u bij Vodafone terecht. Er is voor iedereen wel een gepast toestel of abonnement te vinden. Naast een abonnement met toestel kunt u er ook voor kiezen om een sim-only abonnement te nemen, waardoor u nog goedkoper uit bent.


  Aandoenelijke reclame van Vodafone!

  Diensten

  Vodafone staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste abonnement voor u. Uiteraard kunt u ook bij Vodafone terecht voor een prepaid telefoon of sim kaart. U kunt zelf bepalen hoe hoog u uw bel- en internetbundels wilt. Naast het particuliere abonnement of prepaid, kunt u ook een zakelijk abonnement afsluiten. Dit is mogelijk voor zowel een klein bedrijf, middel bedrijf en groot bedrijf.

  Vodafone biedt ook het Vodafone Thuis abonnement aan, wat een telecommunicatiepakket is wat bestaat uit telefonie, internet en tv. Dit pakket kunt u ook helemaal naar uw wensen aanpassen en het wordt gratis bij u thuis geïnstalleerd.

  Een goed punt van Vodafone, is dat ze de privacy van de klanten erg belangrijk vinden en dit ook duidelijk en herhaaldelijk vermelden op de website. Ze respecteren de privacy van de klant, en gaan dus ook vertrouwelijk met de gegevens om.

  Als u al een abonnement bij Vodafone heeft en u wilt het verlengen, wordt er vaak een mooie aanbieding gedaan en dit is al mogelijk vanaf 4 maanden voor het aflopen van uw abonnement. Zo kunt u vier maanden genieten van uw nieuwe telefoon, maar met uw oude abonnement.

  Klachten

  Vodafone beweert veel waarde te hechten aan de mening van de klanten en wilt heel graag dat de service zo optimaal mogelijk is. Bij vragen en klachten kunt u via verschillende wegen uw verhaal doen, namelijk persoonlijk in een winkel, per mail, per telefoon, maar ook via twitter of facebook. Onze persoonlijke ervaring met Vodafone is positief. U wordt vriendelijk behandeld door de medewerkers en bij de klantenservice werken ze snel en efficient. Verder is ook het bereik erg goed en komt het niet vaak voor dat er geen bereik is. Echter zijn er nooit grote problemen voor gevallen, waardoor we niet duidelijk kunnen melden hoe daar mee omgegaan wordt. Kunt u zich ook vinden in dit verhaal of bent u het hier totaal niet mee eens en bent u ontevreden over Vodafone? Schrijf dan snel een review, zodat uw mening gebruikt kan worden bij de keuze van een potentiële nieuwe klant!

  Vodafone voor thuis, ervaringen met storingen of klantenservice? Lees hier de reviews over vodafone

  Vodafone
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

  5
  44% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  5.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vodafone

  Uw beoordeling

  Iphone 11

  Ik ben al ruim 25 jaar klant bij Vodafone met 4 abonnementen, maar ben helaas bij de aankoop van mijn nieuwe telefoon verkeerd voorgelicht. Ik wilde 5G gebruiken, maar hoefde niet het nieuwste model. Ik heb in overleg een IPhone 11 gekocht, maar achteraf blijkt dat deze niet werkt op 5G. Klantenservice neemt me niet serieus en stuurt me van het kastje naar de muur.

  Door: Ruud de Smit05-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Duur maar goed

  Niet de allergoedkoopste, ik betaal 50 euro per maand voor onbeperkt bellen. Maar wel altijd goed. Nooit problemen, altijd bereik. Duurkoop is meestal ook niet goedkoop, maar wel zekerheid. In tegenstelling tot bijvoorbeeld hollandsnieuwe die ik laatst bij radar zag. Daar betaal je wel minder, maar heb je uiteindelijk niks. Dat is dan duurder dan vodafone!

  Door: Horst Vader27-01-2016
  Ashley19-03-2021

  Dit is een scam: als je overgaat naar deze provider vertellen ze u niet de exacte datum op papier (ze zetten het jaartal niet bij).

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Ziggo?

  Al jaren vodafoneklant..
  Zeer te spreken over de service..
  Alleen erger ik me groen en geel aan de opdringerigheid van een telefonische helpdesk die je probeert Ziggo aan te smeren.
  Ik weet dat ze samen gegaan zijn maar ik kan ze er niet van overtuigen dat ik absoluut geen interesse heb in Ziggo.

  Door: Rene Berends28-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Blij met vodafone

  Ik lees wel eens slechte verhalen over vodafone maar ik heb dat nog niet mogen meemaken. Heb ook nog geen problemen gehad of dat vodafone een fout heeft gemaakt waardoor ik de klantenservice ofzo moest bellen maar als "reguliere" klant ben ik prima tevreden.

  Door: Lisse Lof23-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Tevreden

  Tevreden met Vodafone. De goedkoopste, dat hoeft niet voor mij. Hoor je alleen maar gezeik over toch? Heb nu tenminste altijd bereik en hoef nooit met de klantenservice te bellen (dus weet ook niet hoe die is).

  Door: Mathilde06-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  data only simcard

  Heb in totaal met 4 verschillende medewerkers gesproken.
  Via de ene medewerker is het geen enkel probleem en word het allemaal geregeld. volgens de andere medewerker kan het alleen onder deze voorwaarden, volgens medewerker nummer 3 lieg ik en kan zijn collega dat nooit verteld hebben en kan het alleen onder deze voorwaarden en moet ik deze documenten aanleveren. volgens medewerker nummer 4 is het hele verhaal dat ik vertel onzin en kan het op geen enkele manier.. Van het kastje naar de muur.. slechte en asociale klantenservice + onwijs lange wachttijden aan de telefoon.

  Door: Robin29-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Niets - De slechtste klantenservice!

  De slechtste klantenservice!

  Ik ben vandaag naar de winkel in Hoog Catherine geweest om een ​​telefooncontract af te sluiten. Er was een bepaalde verkoper met wie ik een eerder gesprek had, en met hem wilde ik de transactie afronden. De andere medewerker die mij als eerste benaderde werd niet graag 'overgeslagen', waarom dat zo persoonlijk opvatte weet ik niet. Maar hij gedroeg zich onmiddellijk op een onbeleefde en onprofessionele manier, maakte sarcastische en gemene opmerkingen toen ik gewoon zei dat ik er was om met de andere kerel te praten. Het was totaal ongepast, zelfs niet om verder te proberen. Teleurgesteld en verbaasd verliet ik de winkel dat dergelijk gedrag acceptabel is voor Vodafone-medewerkers. Niet alleen die kerel, maar geen enkele andere werknemer leek het te kunnen schelen dat hij zichzelf op de kaart zette en klanten wegjaagde. Een paar minuten later was ik blij dat ik de ware kleuren van de klantenservice van Vodafone had gezien voordat ik een contract tekende. Het was eigenlijk heel veel geluk, zo veel zelfs dat ik me nu verplicht voel om het woord over de ervaring zo ver en wijd mogelijk te verspreiden.

  Door: Adam L22-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Goed

  Goed bereik, voor 30 euro (sim-only) onbeperkt bellen en mb's en gratis klantenservice. Eigenlijk best tevreden nadat ik slechte ervaringen met anderen heb gehad (ben, youfone) dus ik blijf hier nog wel even!

  Door: Chantal van Waage13-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Prima Service

  Ik vind Vodafone niet direct de goedkoopste provider, maar alles is wel echt goed geregeld. Goede dekking, prima service. Als je iemand belt krijg je ook echt iemand aan de lijn die het snapt!

  Door: Maarten18-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Bijzonder behulpzaam

  Gratis klantenservice maar wel erg goed. Ik had problemen met een factuur en kan mijn-vodafone niet meer in. Een telefoontje later en een smsje met nieuwe gegevens en ik was weer onderweg. Top!

  Door: Harry de Booij13-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Wou dat alles zo snel was

  Haha..ik wou dat alles zo snel was...want mijn internet is echt supersnel! Stond er van te kijken.

  Door: Emelie Dieteren10-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  S21 red+

  Ik was de laatste 12 jaar eigenlijk vrij positief over Vodafone, helaas is de liefde voorbij.
  Op het eiland Tholen hebben we onze stacaravan, mijn partner en ik hebben alle 2 een peperduur Vodafone abonnement en we komen niet verder dan 8 mbps (4G), dus F1 kijken gaat helaas niet lukken.

  Omdat mijn dochter haar eerste telefoon kreeg en ik niet helemaal content ben met Vodafone, hebben we er voor gekozen om bij de concurrentie een abonnement aan te schaffen, dus meteen maar een snelheidstest gedaan, en jawel op de zelfde plek 189mbps (5G).
  Vorige maand een klacht ingediend en Vodafone zou actie ondernemen.
  Nu een maand later is er nog steeds geen contact met mij opgenomen, dus heb ik Vodafone gecontact.

  Wat ik kreeg te horen is, ik kan bellen en internetten, maar het blijft mijn vakantieadres, dus Vodafone gaat er niets aan doen.
  Dus al die mooie verhalen van Vodafone in combinatie met hun partner, wordt alleen maar gezelliger, grootser, voordeliger....gaat helaas niet op.
  Jammer maar helaas, voor ons geen Vodafone meer, wat een service.....

  Door: Dimitri 02-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Abonn

  Waarschuwing

  Ga nooit met Vodafone in zee!!!

  Vanaf 2015 hebben wij een abonnement van €19.99 per maand. In twee maanden tijd heeft Vodafone € 1785.00 geïncasseerd.

  Zeer ontrecht, zoals wij ook door derden hebben laten controleren.

  Na aangetekende brieven, div. mails en telefoontjes kreeg ik uiteindelijke contact via een chat functie.
  Ook hierbij kreeg ik geen enkel sluitend antwoordt op de gestelde vragen en totaal geen inzicht waar deze facturering vandaan kwam.
  Dekking

  Door: A01-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  nieuwe sim kaart (abonnement)

  Beste mensen,

  Er wordt gevraagd om plus en min punten te beschrijven!

  ik ben uren bezig vandaag om mijn nieuwe Vodafone sin kaart geactiveerd te krijgen, wat ik ook doe; niets lukt, ook heb ik 5 keer gebeld met als resultaat: o!!!

  Wat een ongeloofelijke waardeloze aanbieder is Vodafone, ik heb er geen goed woord voor over. Je krijgt te maken met ingewikkelde keuzes menu's en een chat functie wat niet werkt, hoe krijg ik een Front Office medewerker aan de Lijn???

  Dit waren mijn plus punten wat Vodaphone betreft, ik zal het maar niet over hun minpunten hebben, want dan ben ik de hele dag bezig!!!

  Als het mij niet lukt om hieruit te komen? Een andere vergelijkbare dienst is snel gevonden.

  Groeten,

  Paul Balm  Door: Balm25-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  iPhone

  Al ruim een maand geleden is mijn mobiel kapot gegaan. Nu word ik serieus al een maand lang van het kastje naar de muur gestuurd! Blijkbaar is er twee jaar geleden bij het omwisselen van mijn toestel iets misgegaan (schuld ligt bij Vodafone). Zij hebben mijn IMEI nummer niet gewijzigd. Nu is mijn toestel kapot en kan ik hem niet opsturen (terwijl ik gewoon verzekerd ben). De verzekering heeft namelijk een ander IMEI nummer.

  Ik heb al tientallen keren gebeld, gechat op de website, emails gestuurd, in de winkel geweest EN een klacht ingediend en nog steeds kan niemand mij helpen.

  Waar gaat dit over?? Prutsers!

  Door: Denise Schermer19-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Telefoon

  Let op
  LET OP
  LET OP:
  Afgelopen dinsdag had ik een mail ontvangen over de verlenging van mijn telefoonverzekering omdat : destijds niet de bijbehorende polisdocumentatie was toegevoegd???? Welke verzekering? Daar was nooit over gesproken. Na over en weer mailen( bellen is drama naar klantenservice) blijkt dat ik vanaf 2016 of misschien nog langer..al deze verzekering had van 5,50 per maand. Dat is toch een bedrag van 396 euro, waarvan ik nu een terugbetaling krijg van: 16,50.....ongelooflijk!

  Door: Petra van Weenen30-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Abonnement incl mobiele tel

  Wat een onbeschofte manier van benadering zeg, bij een probleem die ze zelf hebben veroorzaakt leggen ze uiteindelijk bij de klant neer. Klant is dus de dupe van hun eigen ondeugdelijkheid in hun financiële proces.

  Door: Moonlight 14-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Mobiel telefoonabonnement

  Zeer onbetrouwbare club

  Mijn moeder heeft al maanden problemen met het bereik in en in de omgeving van haar woning. Inmiddels een nieuwe simkaart gehad, de simkaart in diverse toestellen geplaatst en uren met Vodafone aan de telefoon gehangen. Na maanden is er nog steeds geen oplossing.

  Vodafone biedt geen oplossing en is niet bereid om tot ontbinding over te gaan. Verder dan "computer says no" komen ze niet, dat zegt wat mij genoeg over de klantenservice die geboden wordt.

  Advies: ga niet met Vodafone in zee.

  Door: Ivo16-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  NOOIT ZAKELIJK ABONNEMENT AFSLUITEN BIJ VODAFONE!!!!

  Wij zijn als bedrijf al MEER DAN 1 JAAR bezig om onze eigen inlog gegevens te krijgen van Vodafone! De bedragen worden afgeschreven en wij hebben nog steeds geen toegang tot onze facturen! We worden gestuurd van de ene afdeling naar de andere, van telefoon nummer, naar email, ect... Het is enorm frustrerend en we hebben zoveel tijd verloren als 2 directeurs van ons bedrijf, dat als wij onze tijd in rekening zouden brengen dan hadden we voor dit jaar gratis abonnement kunnen afsluiten! Ze maken een ongelofelijke zooi van onze administratie!!! Gezien wij al 1 jaar bezig zijn en er geen oplossing geboden kan worden. Na diverse bezoeken aan de Vodafone winkel en talloze beloftes hebben wij tot op heden nog steeds geen facturen of toegang tot onze account! Het is schandalig hoe zij hun klanten behandelen!!!! Ze zijn ongelofelijk moeilijk met iets dat zo simpel opgelost kan worden! Ze zijn zeker geen zakelijke partner die meedenkt, ze staan zeker niet voor goede service en ze zijn zeker GEEN AANRADER voor een goede zakelijke relatie! En als wij nu die diensten van hun willen stoppen, krijgen we alleen een behoorlijk bedrag die wij moeten betalen dus als je niet tevreden bent, kan je niet eens weg van hun. Als wij als zelfstandige onderaannemers meer tijd hebben gehad, zouden we dit met dit deze zaak juridische stappen ondernemen! En nog een keer, dit alles, deze hele moeilijke en frustrerende situatie voor ons, deze hele slechte review voor wat? Voor ONZE EIGEN INLOG GEGEVENS en ONZE EIGEN FACTUREN! Onze mond aan mond reclame word zeker uitgebreid naar elke onderaannemer die wij kennen totdat wij onze inlog gegevens krijgen! Schandalig bedrijf!

  Door: Milica19-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  2x S20ultra 5g

  Oplichting vodafone vraag een prijsopgave voor 2 toestellen met abonnement zakelijk en krijg inplaats van een prijsopgave een bestelling na bellen met de uitleg het daar niet mee eens te zijn is de bestelling geannuleerd spreek ik met een andere verkoper en door de situatie korting kan geven waar door ik akkoord ben gegaan met dat voorstel er totaal andere kosten word gefactureerd die totaal niet overeen komt met de gemaakte afspraak dan vraag ik luister aub het gesprek eens af tijdens de bestelling is er merkwaardig genoeg geen opnamen meer een grote leugen heel vodafone adviseer iedereen stop met vodafone en ga naar een ander ben denk ik 10jaar zakelijke klant maar er is in de laatste 4jaar zo veel veranderd dat ik stop met vodafone

  Door: Dongen 17-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Verlenging abonnement

  2 jaar geleden contract afgesloten, na 20 maanden dat ik mag verlengen nieuwe toestel/ contract afgesloten, en na 21maanden wordt er opeen 197,- afgeschreven Zomaar, blijkt restand van oude contract in 1x hebben moeten betalen, zonder overleg zonder toestemming, kn niet terug gedraaid worden door jullie geven wel aan jullie fout, komen niet met oplossing alleen met betalingsregeling, het is al betaald!! dus betaling regeling niet nodig, kom me eerder tegemoet!!
  Na telefoon gesprek + dat ik langs ben gegaan zonder resultaat, ga ik me abbo nooit meer Verlengen bij Vodavone, en zal het zeker niet aanbevelen aan een vriend of collega, waar het kan zet ik mijn mening neer zodat mensen kunnen weten wat ze kunnen verwachten van jullie...

  Door: Anoniem28-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Vodafone een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 27 ervaringen geplaatst over Vodafone. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vodafone actief?

  Vodafone is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vodafone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.