NederlandReview

  Ervaringen Vodafone

  Nieuw telefoon abonnement afsluiten, maar u weet niet waar? Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen, zodat u een keuze kan maken in de provider die voor u geschikt is? Op NederlandReview kunt u ervaringen en reviews lezen van Vodafone klanten. Wij zeggen u niet wat u moet doen, maar u kunt deze reviews meenemen in uw beslissing.

  Over Vodafone

  Wie kent Vodafone nou niet. Het is niet alleen een van de grootste telecom aanbieders in Nederland, maar ook in 29 andere landen! Vodafone heeft verschillende mogelijkheden voor u. Wilt u een nieuw mobiel abonnement met de nieuwste telefoon, dan bent u bij Vodafone aan het geschikte adres. Ook als u niet veel poespas wilt en een simpel en goedkoop abonnement wilt kunt u bij Vodafone terecht. Er is voor iedereen wel een gepast toestel of abonnement te vinden. Naast een abonnement met toestel kunt u er ook voor kiezen om een sim-only abonnement te nemen, waardoor u nog goedkoper uit bent.


  Aandoenelijke reclame van Vodafone!

  Diensten

  Vodafone staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste abonnement voor u. Uiteraard kunt u ook bij Vodafone terecht voor een prepaid telefoon of sim kaart. U kunt zelf bepalen hoe hoog u uw bel- en internetbundels wilt. Naast het particuliere abonnement of prepaid, kunt u ook een zakelijk abonnement afsluiten. Dit is mogelijk voor zowel een klein bedrijf, middel bedrijf en groot bedrijf.

  Vodafone biedt ook het Vodafone Thuis abonnement aan, wat een telecommunicatiepakket is wat bestaat uit telefonie, internet en tv. Dit pakket kunt u ook helemaal naar uw wensen aanpassen en het wordt gratis bij u thuis geïnstalleerd.

  Een goed punt van Vodafone, is dat ze de privacy van de klanten erg belangrijk vinden en dit ook duidelijk en herhaaldelijk vermelden op de website. Ze respecteren de privacy van de klant, en gaan dus ook vertrouwelijk met de gegevens om.

  Als u al een abonnement bij Vodafone heeft en u wilt het verlengen, wordt er vaak een mooie aanbieding gedaan en dit is al mogelijk vanaf 4 maanden voor het aflopen van uw abonnement. Zo kunt u vier maanden genieten van uw nieuwe telefoon, maar met uw oude abonnement.

  Klachten

  Vodafone beweert veel waarde te hechten aan de mening van de klanten en wilt heel graag dat de service zo optimaal mogelijk is. Bij vragen en klachten kunt u via verschillende wegen uw verhaal doen, namelijk persoonlijk in een winkel, per mail, per telefoon, maar ook via twitter of facebook. Onze persoonlijke ervaring met Vodafone is positief. U wordt vriendelijk behandeld door de medewerkers en bij de klantenservice werken ze snel en efficient. Verder is ook het bereik erg goed en komt het niet vaak voor dat er geen bereik is. Echter zijn er nooit grote problemen voor gevallen, waardoor we niet duidelijk kunnen melden hoe daar mee omgegaan wordt. Kunt u zich ook vinden in dit verhaal of bent u het hier totaal niet mee eens en bent u ontevreden over Vodafone? Schrijf dan snel een review, zodat uw mening gebruikt kan worden bij de keuze van een potentiële nieuwe klant!

  Vodafone voor thuis, ervaringen met storingen of klantenservice? Lees hier de reviews over vodafone

  Vodafone
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

  6.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.2
  Service
  rating
  6.4
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  7.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Duur maar goed

  Niet de allergoedkoopste, ik betaal 50 euro per maand voor onbeperkt bellen. Maar wel altijd goed. Nooit problemen, altijd bereik. Duurkoop is meestal ook niet goedkoop, maar wel zekerheid. In tegenstelling tot bijvoorbeeld hollandsnieuwe die ik laatst bij radar zag. Daar betaal je wel minder, maar heb je uiteindelijk niks. Dat is dan duurder dan vodafone!

  Door: Horst Vader 27-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Blij met vodafone

  Ik lees wel eens slechte verhalen over vodafone maar ik heb dat nog niet mogen meemaken. Heb ook nog geen problemen gehad of dat vodafone een fout heeft gemaakt waardoor ik de klantenservice ofzo moest bellen maar als "reguliere" klant ben ik prima tevreden.

  Door: Lisse Lof 23-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Tevreden

  Tevreden met Vodafone. De goedkoopste, dat hoeft niet voor mij. Hoor je alleen maar gezeik over toch? Heb nu tenminste altijd bereik en hoef nooit met de klantenservice te bellen (dus weet ook niet hoe die is).

  Door: Mathilde 06-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Goed

  Goed bereik, voor 30 euro (sim-only) onbeperkt bellen en mb's en gratis klantenservice. Eigenlijk best tevreden nadat ik slechte ervaringen met anderen heb gehad (ben, youfone) dus ik blijf hier nog wel even!

  Door: Chantal van Waage 13-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Telefoonabonnement

  Vodafone maakt het zijn klanten zeer moeilijk om op te zeggen, in ieder geval als het gaat om wat oudere nummers en toestellen. Ik was uiteindelijk genoodzaakt een aangetekende brief te sturen naar het hoofdkantoor, nadat ik 4 verschillende personen van de klantenservice had gesproken, die mij niet echt wilden helpen met opzeggen. Steeds moest ik een ander nummer bellen en uiteindelijk is het me dus ook niet gelukt.

  Door: Corné 08-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Netwerk goed, klantenservice niet

  Het netwerk is eigenlijk altijd goed. En afsluiten ging ook goed toen. Je moet alleen niet een vraag stellen aan de klantenservice, want dat is een verschrikking. Zeer ongeduldig, star en onvriendelijk. Gelukkig kun je veel zelf oplossen via de website.

  Door: G.Dekker 06-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Prima Service

  Ik vind Vodafone niet direct de goedkoopste provider, maar alles is wel echt goed geregeld. Goede dekking, prima service. Als je iemand belt krijg je ook echt iemand aan de lijn die het snapt!

  Door: Maarten 18-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Bijzonder behulpzaam

  Gratis klantenservice maar wel erg goed. Ik had problemen met een factuur en kan mijn-vodafone niet meer in. Een telefoontje later en een smsje met nieuwe gegevens en ik was weer onderweg. Top!

  Door: Harry de Booij 13-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Wou dat alles zo snel was

  Haha..ik wou dat alles zo snel was...want mijn internet is echt supersnel! Stond er van te kijken.

  Door: Emelie Dieteren 10-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  klaar met vodafone

  Wat een klerezooi bij deze gasten. Echt helemaal klaar met vodafone en hun onbereikbare klantenservice en fouten die ze maken waardoor ik de dure klantenservice weer moet gaan bellen. Nee dank u. ik ben weg.

  Door: Sjeanneke 09-08-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Diefstal!

  Ik wil graag iedereen informeren over de gang van zaken bij vodafone. Ik had voor mijn zoon een 2 jarig abonnement afgesloten.
  Op een gegevenmoment wilde hij zijn nummer wijzigen omdat hij telkens lastig gevallen werd. Voor 13,50 kon dat. (meestal is dat gratis maar ok..)
  Maar goed. Dat daargelaten ging het over de databundel die je bij het abonnement krijgt. Ik had 3 gb afgesloten waarvan hij er meestal zo’n 2100 gebruikt.
  Plotseling kreeg ik een factuur van 40 euro extra in december omdat ik 600 mb over mijn bundel gegaan zou zijn! Na gesproken te hebben met vodafone zeiden ze dat dit pas op de factuur van (ongeveer) 10 jan kon zien hoe het opgebouwd is. Dus daar op gewacht en nu zeiden ze dat we in oktober 600 mb teveel hadden gebruikt. (wat al niet kan want we kwamen met normaal gebruik niet over die 3000 heen) De factuur van oktober gaf dan ook aan dat we 2232 mb hadden gebruikt. Het gekke is dat ze enkele dagen weg hebben gelaten in oktober. Die dagen hebben ze in de factuur van janunari verrekend en dus kwamen we die maand januari over de bundel heen. Maar dat is niet waar want we hadden nog 768 mb over in oktober. Maar die waren er in Januari factuur (voor december) bijgeplakt en daarom ben ik in die maand over de bundel gegaan. Snapt u het nog? Als vodafone die gewoon in oktober had gerekend (en ik ben er nog steeds niet achter waarom niet) dan had ik niks extra hoeven te betalen. Dit kan toch niet? Altijd je factuur checken trouwens want anders betaal je teveel. De klantenservice is trouwens soms om te huilen (en er is een keer de telefoon erop gegooid) en sommige staan je ontzettend aardig en behulpzaam te woord. Is dus heel verschillend. Maar ik ga over een half jaar ergens anders heen.

  Door: Marieke K. 21-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Roaming koste me duizenden euros

  Ik ben 3 weken in het buitenland geweest en vergat mijn roaming. Nu ben ik 2200 euro lichter. Niks aan te doen, gewoon op de blaren zitten zeggen ze. Nou lekker is dat. Je reinste diefstal!

  Door: Milena Z. 21-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Vodafone

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Vodafone een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 12 ervaringen geplaatst over Vodafone. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vodafone actief?

  Vodafone is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vodafone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.