Verandervanprovider.nl

8.7

Bestellen

8.7

Service

10

Prijs

8.7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Verandervanprovider.nl

Heb je al gehoord wat anderen over dit bedrijf zeggen? Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview. Lees hier eerst meer over dit bedrijf. 

Over verandervanprovider.nl

Het bedrijf is een vergelijkingswebsite voor tv, bellen en internet. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is en ook kan. De site biedt abonnementen aan van alle Nederlandse providers. Hierdoor ontstaat er een complete vergelijking. Natuurlijk kun je de abonnementen direct via het internet afsluiten. Alles wordt geregeld en het is eenvoudig om over te stappen.  

Het is verrassend, maar ze zijn altijd goedkoper dan de provider zelf. Je krijgt namelijk bij iedere bestelling een bon van 20 euro voor Bol.com. Zelfs naast de bestaande acties geldt deze aanbieding. Iets wat natuurlijk wel te gek is.   

Het bedrijf heeft een eigen klantenservice en je kunt via facebook, twitter, de mail en telefoon contact met ze opnemen. Je kunt ze ook vragen om jou te bellen wanneer je dat wilt. 

Het bedrijf is eerlijk en transparant. De prijzen worden als totaalprijs getoond per jaar. De actiekortingen worden zo meer transparant en beter te vergelijken. Je weet precies wat je het hele eerste jaar gaat betalen. Ook worden van alle providers de abonnementen getoond om zo een compleet beeld te krijgen. Ook krijg je bij de helpdesk een eerlijk antwoord op alle vragen. Ook is het duidelijk wat het bedrijf per contract verdient. Wel zo eerlijk. 

Het bedrijf krijgt namelijk een vergoeding per afgesloten abonnement. Een deel gaat weer terug naar de klanten in de vorm van de bol.com 20 euro bon. Hierdoor zijn ze de goedkoopste in de markt.  

Diensten van verandervanprovider.nl

Het is mogelijk om alle abonnementen van de providers in ons land op het gebied van telecom, televisie en internet met elkaar te vergelijken op de site.  De prijzen worden weergegeven over het hele eerste jaar en zijn daardoor beter te vergelijken. Ook aansluitkosten en verzendkosten worden hierbij meegenomen. Je vergelijkt dus de totaalprijzen met elkaar en niet de actietarieven. Je krijgt een eerlijk overzicht. 

Klachten, tips en complimenten over verandervanprovider.nl

Het is heerlijk om de verschillende mogelijkheden en opties te bekijken om service te krijgen van dit bedrijf. Het is goed om te weten, dat ze een eigen klantenservice hebben om je uitstekend te helpen. 

Heb jij ervaring met verandervanprovider.nl? 

Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!


 


Heb je al gehoord wat anderen over dit bedrijf zeggen? Hoe weet u zeker dat u goed zit bij verandervanprovider? Lees ervaringen en kom daar achter. Klanten vertellen hun verhaal bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Interessant om overstap te maken

Onlangs overgestapt naar een andere provider via verandervanprovider.nl. De laatste maanden kwamen wij erachter dat onze kosten voor internet, bellen en tv toch behoorlijk hoog waren. Hier konden we flink op besparen. De vraag is alleen: welke provider is dan het beste. Dit hebben we uiteindelijk achterhaald via verandervanprovider.nl. Hier kregen we een goed en duidelijk overzicht, waarna we een keuze konden maken voor een nieuwe provider. De kosten liggen een stuk lager en de kwaliteit is minimaal gelijkwaardig. Bijkomend voordeel is dat je een bol.com bon ter waarde van 20 euro krijgt, dus dat is extra mooi meegenomen.

A

Astrid Rensen

28-03-2017

0

Gratis shoppen bij BOL

ik wil altijd wel besparen en overweeg daarom over te stappen naar een andere provider. Ik zit nu bij KPN en vind de rekeningen best wel hoog, vandaar. Via verandervanprovider.nl heb ik prijzen vergeleken en ik zie dat er grote verschillen zijn. Hoe snel het netwerk is maakt mij niet zoveel uit, dan kun je meer besparen. TIP!! Maar het leukste van deze website, en dat heb ik nog niet ergens anders gezien, is dat je een BOL cadeaubon krijgt van 20 euro als je overstapt en dat vind ik echt leuk want voor mij is dat gewoon gratis shoppen daar!! Extra besparen haha

E

Elze deGoede

09-12-2016

0

Verander van provider slim om te doen

Zeer content met de service van verandervanprovider. Ik bespaar nu zo'n 70 euro per jaar door te kiezen voor een andere provider. Ik betaalde echt veel te veel. Een uitkomst om onafhankelijk te kunnen vergelijken.

D

Dhr. Beekman

10-08-2016

0