NederlandReview

  Ervaringen UseNeXT

  Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf! Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site Nederlandreview.nl. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze website.

  Over UseNeXT

  Het bedrijf begon in 1979 met een verbinding tussen twee Unix computers van de Duke University in Amerika en de University of North Carolina (ook in Amerika). Drie studenten zorgen voor het usenet en de mogelijkheid om gegevens uit te wisselen via het UUCP protocol. Het was een alternatief voor het Arpanet, wat door het leger gecontroleerd werd en enkele onderzoeksinstellingen.

  In het jaar 1980 waren er 15 computers waarover dagelijks 10 berichten werden. Het aantal gebruikers groeide gestaag en in 1985 waren het al 1300 computers welke verbonden waren met elkaar. Het is nu een parallel aan het internet en heeft een netwerk van duizenden newsservers.


  Torrents vs. Usenet: wat is precies het verschil?

  Voor een lange tijd stond usenet in de schaduw van het www. De html taal was gebruiksvriendelijker. Usenet leek veel complexer. Programmeurs hebben hier echter veel aan verandert. Het is nu mogelijk om heel ongecompliceerd met UseNext aan de slag te gaan.

  Er zijn steeds meer ongecensureerde nieuwsgroepen waar je via UseNext toegang krijgt tot maar liefst 25.000 terabyte aan gegevens in 110.000 nieuwsgroepen. De verbinding is niet alleen veilig, maar ook nog eens erg snel.

  Diensten van UseNeXT

  Het bedrijf biedt toegang tot meer dan 100.000 nieuwsgroepen en 25.000 terabyte aan informatie. Hierdoor heb je toegang tot zeer veel informatie en het wordt alleen nog maar beter.

  Klachten, tips en complimenten over UseNeXT

  Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je een klacht indienen. Natuurlijk zal het bedrijf een zo goed mogelijke oplossing zoeken voor het probleem. Tips en complimenten zijn uiteraard ook van harte welkom.

  Heb jij ervaring met UseNeXT?

  Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview.nl mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug.

  Lees hier de mening van klanten die gebruik maken van UseNeXT, provider voor Usenet. Zijn er aanbiedingen met de pakketten? Maar vooral: is dit legaal of illegaal?

  UseNeXT
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  3,8
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3,4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  3,6
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Avoid!

  Niet aan beginnen! Zojuist geprobeert mijn test account op te zeggen. Tijdens dit proces word je kapot gespammed met aanbiedingen of door verleidelijke vormgeving proberen ze je op de verkeerde knoppen te laten drukken. Als je na 20x hebt aangegeven toch echt geen account te willen krijg je de melding dat het proces mislukt is. Zomaar opzeggen kan bij deze oplichters dus niet. Blijf hier maar weg!

  Door: M 23-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Oplichters

  Heb in de proefperiode opgezegd via mijn usenext. Bleek iets fout te zijn gegaan, zonder dat ik dit wist.
  Zit nu gewoon een heel jaar aan ze vast. Geen enkele mogelijkheid om ervan af te komen.
  Helemaal klaar met usenext!

  Door: Ian Rolman 11-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Oplichters

  Bericht hieronder moet uiteraard op "nee" staan!

  Door: Rob 17-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  14 dagen proef op tijd gestopt, toch betalen!

  LET OP, DE PROEFABONNEMENT IS NIET GRATIS JE ZIT GELIJK EEN HEEL JAAR VAST. ZE VALLEN JE LASTIG MET INCASSOBUREAUS.
  TERWIJL ER OP HUN WEBSITE GEEN MOGELIJKHEID TOT ANNULEREN IS! IK HEB GEPROBEERD TE BELLEN MAAR GEEN REACTIE!

  Door: Bapu 29-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Fantastische ondersteuning bij problemen

  Dik drie maanden geleden overgestapt naar UseNeXT als internetaanbieder. Had er een aantal goede verhalen over gehoord en iedereen was met name positief over de service. Nou, dat kan ik volledig bevestigen. Had een paar weken geleden wat problemen en ik kon het zelf niet verhelpen. Op de website van UseNeXT staat een handige tool die zo voor je kan checken of er een probleem is en wat er mankeert. Mocht er iets mis zijn, dan kun je direct een beroep doen op één van de medewerkers. Bij mij was het probleem zo verholpen.

  Door: Wilbert Schot 01-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7
  rating

  Lekker discussiëren bij UseNeXT

  Ik ben iemand die graag de discussie aan mag gaan met anderen, zowel in het echt als op het internet. Ik reageer dan ook regelmatig op forums. Via via werd ik gewezen op UseNeXT. Er wordt hier over allerlei verschillende onderwerpen gediscussieerd en ik voel me er dan ook helemaal thuis. Bijkomend voordeel is dat gebruikers ook bestanden met elkaar kunnen delen en rechtstreeks downloaden. De downloadsnelheid ligt bijzonder hoog, dus dat is mooi meegenomen. Ik kan iedereen aanbevelen eens een kijkje te nemen.

  Door: dhr. Wilkers 15-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  rating

  Schrijf zelf een review over UseNeXT

  Uw beoordeling