Trans IP

7.9

Bestellen

6.8

Service

6.5

Prijs

6.8

Levering

70.6%

Zou hier weer kopen

Trans IP

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Nederlanders die eerder al gebruik maakten van de diensten en service van Transip. NederlandReview is onafhankelijk en vraagt enkel en alleen je mening over een bedrijf of dienst. Het is prettig om de ervaringen van anderen te lezen over diensten en services. Wanneer je een domeinnaam wilt laten registreren is het van belang dat je de juiste host kiest. Wie wil nou niet een mooi plekje op het internet, waarbij hij/zij op de juiste manier ondersteund wordt door de host? Het afhandelen van de aankoop van een domeinnaam is net zo belangrijk als de afhandeling van een vraag of klacht.

Over Transip

Transip is in 2003 ontstaan vanuit de gedachte dat alles altijd beter kan. Door te blijven innoveren en continu onze producten en diensten te verbeteren zijn we uitgegroeid tot de grootste van Nederland. Transip is een jong en innovatief bedrijf. Ontstaan in 2003 en opgebouwd door jonge mensen. Transip is er op gericht om producten en diensten door innovatie continu te verbeteren. Transip heeft inmiddels al meer dan 150.000 klanten. Hieruit blijkt dat veel mensen Transip kiezen voor de hosting van hun internet website. 

Diensten

Transip biedt een scala aan diensten aan. Als eerste is de website er op gericht om je te begeleiden door de opties die er zijn. Onder de knop “alle producten”, vind je de basisproducten die zij aanbieden maar ook domein en webhosting tools. Pakketten staan duidelijk opgesteld. Met de prijzen op transparante wijze vermeld. De website op zich is al een service. Bestellen is eenvoudig. Alles is maandelijks opzegbaar er is een online ticketsysteem en er kan zowel gebruik worden gemaakt van automatische incasso als Ideal. Het werken met Transip als host is eenvoudig en duidelijk. Plug en play. Oftewel, je kunt na aanschaf direct aan de slag. Naast het registreren van je domeinnaam is er ook nog de mogelijkheid om naast een .nl extensie, tevens een .cool, .tips of zelfs een .guru extensie te kiezen. De prijzen liggen laag en de opties zijn oneindig. Ook heb je nog de mogelijkheid om te e-mailen vanaf je domeinnaam. De prijzen liggen wederom laag en daarnaast wordt je e-mail adres zelfs beschermd tegen virussen en spam. Klachten

Ook bij klachten en vragen kunt je gemakkelijk terecht op de website van Transip. Frequent gestelde vragen worden op de website reeds beantwoord onder het kopje FAQ. Staat je antwoord er niet bij dan kun je bij de zoekterm op zoek naar een antwoord op je vraag of een oplossing voor uw probleem. Tevens is er een forum waaruit je veel informatie kunt halen. Echter wanneer je er dan nog steeds niet uitkomt, staat Transip telefonisch voor je klaar. Ook kun je Transip per e-mail contacten. Duidelijk en overzichtelijk. Het internet is altijd open. Transip dus ook. Iedereen is beschikbaar als er iets moet gebeuren. Bugs, exploits en security updates worden als eerste gespot en natuurlijk opgelost. Laat je  ook even weten wat je van Transip vindt? Een ander zal dit ten zeerste waarderen. Aan het overwegen om een domeinregistratie te doen bij Trans-IP? Maar hoe goed is de webmail en zijn er kortingen? Lees meningen van alleNederlanders!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (17)

webmail

NIET DOEN!! Dit is GEEN betrouwbare partij. Ik heb onterecht een incassobureau en zelfs een deurwaarder achter me aan gekregen terwijl ik al jaren niet meer gebruik maak van hun diensten. Nooit op de hoogte gebracht van een betalingsachterstand op diensten die ik niet afnam om vervolgens een deurwaarder op me af te sturen, ronduit schandalig!!! Ik raad dan ook iedereen aan ABSOLUUT NIET MET DEZE PARTIJ TE WERKEN!!!!

W

Wouter Brasem

20-08-2021

0

Domein

Ik heb een x aantal domeinen hij transip net als mijn vrouw echter ben ik zwaar ontevreden over deze hosting. Ze blokkeren zonder te waarschuwen de webshop van mijn vrouw vanwege hoge load crawling etc. Dit gebeurt dan ook in het weekend. Nu hebben wij een ICTer op de zaak zitten en die wil dit oplossen voor ons. Vervolgens kunnen we (omdat de boel geblokkeerd is) niet in de ftp. Lekker bezig, lekker klantvriendelijk en professioneel. Zo ga je dus wel klanten missen mijn vrouw en ik en dan praten we over een stuk of 10 domeinnamen en 2 actieve hosting pakketen gaan op zoek naar een andere host.

P

Peter

24-07-2021

0

Domain registratie

Vreselijk bedrijf! Als je diensten wilt opzeggen maken ze het je onmogelijk. Geen telefoonnummer om ze te bellen. Wil je klacht melden moet je account hebben. Annuleren kan niet via email want ze kunnen je niet verifiëren MAAR ze kunnen wel 10 facturen en 10 aanmaningen sturen per email terwijl je aangeeft dat je niet wilt verlengen. Nooit hier aanmelden, een maal klant kom je nooit meer van ze af. Echt vreselijke ervaring met ze gehad.

N

Niloufar

25-01-2020

2

domeinnamen registreren

Handige website en je hebt hier echt snel een domeinnaam geregistreerd. Tenzij die natuurlijk al bezet is, dat is soms best irritant, maar ja niet zoveel aan te doen, behalve veel geld betalen... Registratie trouwens ook goedkoop altijd hier, nice!

B

Bas

20-01-2020

0

Hosting & Domein

Tot nu toe ben ik ontzettend tevreden met transip. Een zeer gebruiksvriendelijke website, snelle service en snelle hosting. Alleen jammer dat ik mijn e-mail niet kan onthouden in de webmail voor het inloggen :-)

I

Ibrahim

24-11-2019

0

Domeinnaam

Vreselijk bedrijf dat incasso bureaus achter je aan stuurt. Je kan NIET communiceren via telefoon. Geen telf. Nummer beschikbaar. Je kan Niet Communiceren via email. Wanneer je iets opzegt doen ze alsof hun neus bloed en blijven ze aanmaningen sturen. De prijs is spotgoedkoop, maar daar zit een reden achter.

J

J

12-08-2019

0

goedkoop en duidelijk

meerdere websites lopen via transip ze zijn goedkoop en het is duidelijk. goede service en snelle kwaliteit

T

Tim

30-05-2017

0

Absurde kosten

Terwijl er voldoende op de rekening staat maken zij een fout bij een automatische incasso. In het hele telebankieren geen melding te vinden van TRans-IP. Er is geen rekening gezonden, geen herinnering, geen meldig dat er zogezegd een incasso niet gelukt is maar wel een factuur zonder verder omschrijving met aanmaningskosten 25 euro. Het betreft een domeinregistratie van enkele euro's dus los van het feit dat het onrechtmatig is, is het bedrag werkelijk in geen enkele verhouding. Bel je op krijg je alleen een grote mond en het verzoek het via de mail te doen. Waar bel je dan voor? Lang verhaal kort te maken; zij maken een fout en als klant moet jij ervoor opdraaien, In plaats van excuses krijg je een factuur en grote mond. We hebben bedrijfsmatig honderden domeinnamen maar aan deze zit net een van onze webshops dus een beetje lullig om daar ruzie over te moeten maken en dat weten zij ook.... oplichting is het woord wat me te binnen schiet. Trans IP , ver weg van blijven! Ik heb dit nog nooit bij een ander bedrijf meegemaakt.

C

Cornelis

17-11-2015

0

Gewoon de beste

Gewoon de beste in deze markt, duidelijk

E

E. Koopman

31-10-2015

1

Goede service

Goed bedrijf Wij hebben hier meerdere domeinnamen staan en alles gaat naar wens. Goede service.

N

NielsvdMeijden

27-10-2015

0

De Allersnelste, vooral met SSD

De allersnelste wat betreft webhosting. Supersnel met SSD schrijven.

S

Stefan

08-10-2015

0

Duur maar veruit de beste

Ze zijn duurder dan concurrenten zoals One.com, maar voor een webdeveloper als ik wel de beste gewoon. Service is goed en als er iets fout gaat, dan helpen ze meteen naar volledige tevredenheid.

P

PeterR.

08-10-2015

0

Te duur

Website is handig in het gebruik, maar om echt iets af te sluiten heb ik meer service en een betere prijs nodig.

S

S. van Es

02-10-2015

0

ff checken

SOms heb ik een gekke domeinnaam in mn hoofd en dan check ik ff op transip.nl of die al bezet is. Gaat supersnel en handig. Heb daardoor wel een beetje veel domeinnamen geregistreerd nu haha oeps. Maar goed zo duur is dat niet.

N

Nico

29-09-2015

0

Top

Prima bedrijf. Voor een snelle VPS vragen ze relatief weinig en als er problemen zijn lossen ze dat snel op! Het registreren van een domein of aanvragen van een service verwerken ze zo goed als direct, kan meteen aan de slag. Ik blijf er vaste klant voor mijn projecten.

P

P. Boulanger

08-07-2015

0

Niet de goedkoopste, wel duurkoop

Domeinnaam is 3,99 en ik weet plekken waar dat goedkoper kan. Maar klantenservice bij hosting is echt een stuk beter dan bij andere. Tickets zijn zo gemaakt en beantwoord en dat is best handig als je zelf aan het werk bent aan websites ed en dan weer snel door kan.

J

J. Gedding

08-07-2015

0

domeinnaam geregistreerd

Ik heb een domeinnaam geregistreerd. Makkelijk en simpel. Geen problemen.

G

gast

08-07-2015

0