NederlandReview

  Ervaringen The Phone House

  The Phone House: Ervaringen

  Telefoons met handjes, voetjes en hoedjes. The Phone House is er groot mee geworden. Met aandoenlijke reclames (denk ook aan de stoere motorman met z’n roze mini-telefoontje) heeft het bedrijf het hart van veel mensen gestolen, maar wat heeft dit bedrijf eigenlijk te bieden? Want al adverteren ze met schattige plaatjes, voordat je in zee gaat met een bedrijf, waar je vervolgens lang aan vast zit, moet je natuurlijk wel wat meer weten. Hoe zijn de ervaringen van anderen met The Phone House? Is dit echt de plaats waar gelukkige telefoons vandaan komen?

  Wie ben jij? De phone house wil het eerst weten!

  Over The Phone House

  The Phone House biedt alle soorten telefoons aan. Of je nu op zoek bent naar een simpele prepaid telefoon of seniorenmobiel of juist de nieuwste Apple iPhone wilt aanschaffen: bij The Phone House is alles te vinden. Ook allerlei verschillende providers worden verkocht via The Phone House: van Ben, KPN en Vodafone tot T-Mobile, Telfort en TELE2. Liever zelf een provider uitkiezen? Dan kun je bij The Phone House ook terecht voor een Sim Only-abonnement en/of een losse telefoon, bijvoorbeeld een Samsung Galaxy, HTC One, Sony Z3, een Alcatel of een LG Leon. Wil je het juist groter aanpakken? The Phone House doet tegenwoordig ook in alles-in-1-pakketten. Daarmee kun je alles onder één dak brengen: telefoon, internet en televisie.


  Diensten van The Phone House

  The Phone House heeft in total 150 winkels. Daar kun je advies krijgen over welke telefoon en/of welk abonnement het beste bij jouw smaak en situatie past. Ook kun je hier terecht voor het overzetten van oude abonnementen naar nieuwe aanbieders, altijd met gratis nummerbehoud. Op de website phonehouse.nl vind je de meest recente folder, vol met actuele aanbiedingen, waaronder sim only deals en acties met losse telefoons. Ook kun je hier terecht voor een overzicht van de winkels waar je terecht kan, de telefoons, abonnementen, accessoires die worden aangeboden en voor handige services die The Phone House aanbiedt. Zo kun je je oude telefoon inruilen, worden er leentoestellen verstrekt als nodig, is er assistentie in de vorm van telefoonhulp en de Geek Squad, kun je online de verlengingscheck doen en vind je er een blog met nieuwtjes op het gebied van telefoons, lifestyle en communicatie.

  Klachten over The Phone House

  The Phone House is via de website en via de winkels goed te bereiken wanneer je problemen ondervindt. Online kun je al heel veel zelf nakijken, zoals je orderstatus. Ze zijn ook telefonisch bereikbaar, of via twitter. Maar vaak is het het handigst als je langsgaat bij een van de vele winkels. Neem je telefoon mee als daar iets mis mee is, en vaak kunnen ze dan ter plekke al veel oplossen.

  Klant bij The Phone House? Heb je hier net je nieuwste aanwinst aangeschaft of kom je al jaren in dit huis voor mobieltjes? Laat dan hier je review achter!

  Topdeals, abonnement verlengen of afsluiten. Hoe waren uw ervaringen? Lees ze allemaal van consumenten die u voorgingen op NederlandReview!

  The Phone House
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  8.8
  90% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  9.2
  Leveren
  rating
  8.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The Phone House

  Uw beoordeling

  goede service beperkt assortiment

  Goede service, maar jammer van het beperkte assortiment.
  Vroeger hadden ze veel meer om niet te zeggen alles, nu ben ik toch regelmatig genoodzaakt elders te gaan kijken, ook al koop ik liever bij de phone House

  Door: J. Bruin29-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Online+ service

  Online kun je niet zoveel kiezen als vroeger in de winkels. Maar als je vindt wat je zoekt heb je hier de beste deal en de beste service.

  Door: Nanda Veldkamp31-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Vertrouwde winkel, goede service

  Het blijft een prettige winkel met keurig en vriendelijk personeel.
  Ik moet zeggen dat het aanbod wel eens beter is geweest, maar dat heeft vast te maken met de concurrentie en prijsoorlogen.
  Maar ik blijf een vaste klant. Ik controleer eerst altijd even wat Phonehouse te bieden heeft en sluit het liefst hier een abonnement voor een nieuwe telefoon af.

  Je hoort altijd nare spookverhalen over telecomaanbieders en dan blijf je dus graag bij jou oude vertrouwde winkel. Voor mij is dat Phonehouse

  Door: Laurie Akkerman05-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Nog altijd bij de Phonehouse

  Blij dat de PhoneHouse nog altijd bestaat!

  Vroeger kocht ik echt ál mijn nieuwe telefoons altijd bij de PhoneHouse. Altijd aardig daar en bovendien laagste prijs garantie, dat heeft mij een keer bijna 100 euro extra korting gescheeld, toen ik erachter kwam dat mijn nieuwe telefoon bij een andere winkel veel goedkoper was en de PhoneHouse ook nog eens 10% EXTRA KORTING over het verschil berekende.

  Tegenwoordig koop ik alles telkens gewoon online, maar nog steeds kom ik dan vaak terug bij de Phonehouse.

  De aanbiedingen zijn daar volgens mij nog altijd scherper dan bij concurrenten, of er nog steeds laagste prijs garantie is, dat weet ik niet, maar meestal heb ik toch geen zin om overal te vergelijken.

  Waarom moeilijk doen als het toch wel goedkoper is bij de PhoneHouse?

  Door: Bessie 08-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  iphone gekocht goede aanbieding

  Leuke winkel met goede aanbiedingen
  Ik heb er mijn nieuwe iPhone gekocht, die was hier goedkoper dan bij de Mediamarkt en snel geleverd.

  Door: M.d26-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  nog altijd aardig daar

  Ze zijn niet meer altijd de goedkoopste zoals vroeger maar het aardige personeel is er nog altijd en het is een goede winkel.

  Door: Karin8119-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  geen kleptelefoontjes meer!

  jammer dat ze geen kleptelefoontjes meer hebben alleen nog smartphones en die wil ik niet. ze waren wel zo vriendelijk me door te verwijzen naar de mediamarkt maar daar vind ik het zo groot

  Door: EVermeeren10-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Laagsteprijsgarantie plus tien procent extra korting!

  Had een telefoon op het oog die ik het liefste bij de Phone House wilde kopen want daar zijn ze altijd zo aardig. Maar bij de Media Markt was hij echt veel goedkoper.Scheelde meer dan veertig euro!! Terug bij de Phone House schrokken ze daar van en gingen ze meteen met de Media Markt bellen en toen bleek dat het klopte, kreeg ik dezelfde telefoon bij de Phone House voor zelfs nog tien procent minder mee! Superrelaxed want ik wilde niet naar de Media Markt haha.

  Door: Christina04-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Beperkte keus, maar wel aardig

  Vind het een sympathiekere winkel dan veel anderen. Maar de keuze in de winkels is vaak wel erg beperkt. Vooral als je geen smartphone wil. Weet niet hoe dat online is, daar hebben ze misschien meer, maar ik bestel geen telefoons online.

  Door: George04-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Goede mensen

  Heb al mijn telefoons bij de Phone House gekocht en raad iedereen aan hetzelfde te doen. Ze zijn daar zo aardig en behulpzaam! Ook de website is heel handig, daar kun je ook telefoons kopen en abonnementen afsluiten. Heb nu een Sony met een Sim Only-abonnement, op aanraden van The Phone House. En dat bevalt goed, lekker goedkoop ook.

  Door: T. 29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is The Phone House een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 10 ervaringen geplaatst over The Phone House. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 90% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The Phone House actief?

  The Phone House is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Phone House gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.