Odido Thuis (voorheen t-mobile)

5.5

Bestellen

3.6

Service

5.4

Prijs

4.3

Levering

42.6%

Zou hier weer kopen

Odido Thuis (voorheen t-mobile)

Bent u op zoek naar een aanbieder voor thuis telefonie, televisie of mobiele telefonie en bent u benieuwd wat de ervaringen met Odido thuis zijn? Hier leest u hoe anderen de dienstverlening van dit bedrijf ervaren of ervaren hebben, zodat u échte reviews van échte personen naast het financiële plaatje kunt leggen, en een weloverwogen overstap kunt maken naar een nieuwe aanbieder.


Over Odido thuis

Odido Nederland is onderdeel van Deutsche Telekom. Zij zijn met 3,7 miljoen klanten één van de grootste aanbieders op het gebied van (mobiele) telecommunicatie voor zakelijke klanten en consumenten. Daarmee zetten zij de toon op het gebied van mobiel internet. Ze opereren op de markt onder de naam KNIPPR, Ben en Odido. U kunt bij hen terecht voor pakketten met mobiel internet, kabelvrije televisie, zakelijke pakketten en vaste telefonie.


Diensten van Odido

Bij Odido thuis kunt u als consument mobiele abonnementen bestellen met of zonder telefoon, en ook voor Prepaid abonnementen. Daarbij kunt u voor mobiel internet in 95% van heel Nederland gebruik maken van het 4G netwerk van Odido. Voor de consument thuis bieden zij ook verschillende pakketten aan. Zo kunt u kiezen voor alleen internet thuis, internet en interactieve tv of internet met interactieve tv en bellen, het zogenaamde alles in 1 pakket.


Voor Odido zakelijk kunnen zzp’ers, het MKB bedrijf of Groot Zakelijke producten afgenomen worden. Voor de zzp’er is er de Unlimited optie,  daarmee start u dagelijks met 5 GB die u in de EU en Nederland kunt gebruiken. Dit pakket kunt u uitbreiden tot 10 GB of geheel ongelimiteerd. Voor het MKB kunt u een zakelijk abonnement nemen voor u en uw collega’s van 1 GB tot oneindig online. Daarbij kunt u ook gebruik maken van het pakket in de EU en, indien nodig, kunt u ook de VS meenemen in het pakket. Voor groot zakelijke bedrijven kunt u in overleg met Odido samen een pakket samenstellen wat geheel op maat wordt gemaakt, voor zowel uw mobiele als vaste telefonie en internet.


Klachten over Odido

Voor allerlei vragen kunt u op de website terecht op de pagina ‘Veelgestelde Vragen’. Voor actuele storingen kunt u ook hier terecht. Voor het aanpassen van uw abonnement kunt u inloggen op My Odido of Odido  beheer. Daar kunt u uw adresgegevens of abonnement zelf aanpassen. Wanneer u er via de site niet uitkomt, kunt u bellen met de klantenservice. Voor consumenten is dit via het nummer 0800 - 0092 voor Odido thuis. Voor Odido Mobiel is het nummer 06 - 2400 1200. Ook kunt u klachten indienen via Facebook, Twitter of via de chat optie op de website. Zakelijke klanten kunnen bellen met 0800 - 7112.


Odido thuis ervaringen

Bent u een klant van dit bedrijf en zou u het aan iedereen aanraden? Of heeft u helaas veel problemen ondervonden met het bereik van het mobiele netwerk of iets dergelijks, en heeft u het inmiddels weer opgezegd? Deel hier uw ervaringen met dit bedrijf, zowel positieve als negatieve feedback is zeer welkom. Zo kunt u anderen helpen om zich een beeld te vormen over wat zij van dit bedrijf kunnen verwachten. 


Hoe beoordelen klanten de diensten en service van Odido Thuis? Wat voor pakketten bieden ze aan, zijn deze voordelig? Wat doen ze met klachten?


Meer informatie over Odido Thuis


Telecom is haast niet meer weg te denken uit een modern huishouden. Wie heeft er immers niet minimaal een TV en computer? Of je nou wel of geen internet, interactieve TV en/of alles-in-1 abonnement bent, je hebt vast wel iets waarvoor je de service van een telecomprovider nodig hebt. Maar ja, welke van de vele telecomproviders moet je kiezen? Er zijn er immers nogal wat. Één van die vele telecomaanbieders is Odido Thuis. Maar wat biedt die nou precies allemaal aan? Is hun service wel over heel Nederland af te nemen? Zal OdidoThuis je wel een goede internetverbinding aanbieden, of zal je meer wel dan niet offline zijn? Zal hun internet of TV wel makkelijk te installeren zijn? Hoe werkt die WIFI nou eigenlijk? En zal hun klantenservice wel voor je klaar staan als er een storing optreed? Deze vragen zijn allemaal logische vragen om jezelf te stellen voor je overstapt naar welke provider dan ook. Daarom kun je hieronder wat meer informatie over T-Mobile Thuis lezen. Het is namelijk verstandig om eerst zoveel mogelijk informatie in te winnen zodat je weet wat je van een bedrijf kunt verwachten. Dit voorkomt vervelende verrassingen nadat je bent overgestapt. En wie weet kom je nog op ideeën voor handige abonnementen of opties waar je zelf niet aan had gedacht.


Wat is Odido Thuis?

Odido Thuis is een telecomprovider. Ze zijn deel van Odido Nederland, een bedrijf dat ook Odido Thuis diensten voor je mobiele telefoon aanbiedt. Ze hebben duizenden klanten en voeren merken zoals Odido en Ben. Odido Nederland is op zijn beurt weer een onderdeel van Deutsche Telekom. Dat is één van de grootste aanbieders van onder andere mobiele communicatie. Ze bieden zowel diensten voor thuis als zakelijk aan. Dus of je nou een particulier bent die internet en televisie wilt voor individueel privégebruik of een grote organisatie die zakelijk internet wil voor alle medewerkers, Odido kan het voor je regelen. Bij Odido Thuis richten ze zich op internet en andere telecom in de privésector. De naam zegt het immers al: ze regelen alles voor bij jou thuis. Je kunt alleen internet afnemen, maar ook internet + tv. het is zelfs mogelijk om een alles-in-1 abonnement af te sluiten waarin ook vaste telefonie verwerkt zit. Zo heb je alles onder één bedrijf en niet steeds aparte afrekeningen.


Internet bij Odido Thuis

Odido Thuis biedt internet aan. Je kunt hierbij vanaf 50 Mbits/s downloaden of uploaden. Natuurlijk hebben ze Wifi zodat je meerdere apparaten op dezelfde Wifi kunt instellen. Je kunt hierbij zoveel apparaten aansluiten als je wilt. Daarbij krijg je een gratis Wifi modem.  Het internet van Odido Thuis zal komen via Glasvezel. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor standaard  DSL internet. Daarbij gaat downloaden en uploaden iets langzamer, maar bij normaal gebruik is dit ook prima te doen. Je kunt dan naar hartenlust websites bezoeken, online shoppen, je social media controleren, met vrienden skypen, downloaden, uploaden en nog veel meer. En wie weet wat het internet in de toekomst allemaal kan gaan doen. Op de website van Odido Thuis kun je het verschil tussen glasvezel en DSL opzoeken. Je kunt een korting krijgen als je ook diensten voor je mobiel afneemt.


Combinatie Internet + TV via Odido Thuis

Heb je er ook zo’n hekel aan als je net een programma gemist hebt? Met interactieve televisie kun je grotendeels kijken wanneer en waar je maar wilt. Via uitzending gemist kun je dan gewoon een programma terug kijken. Kun je nog wel instappen maar ben je net te laat voor de introductie? Dan gebruik je gewoon begin gemist om het programma vanaf het begin te laten afspelen. En moet je middenin een serie even naar de WC of iets anders doen? Dan zet je hem toch gewoon even op pauze? Je krijgt bij OdidoThuis standaard 60 zenders. 35 hiervan zijn verkrijgbaar in HD. Ook krijg je bij je abonnement gratis Fox Sports 1 Eredivisie. Zo hoef je geen enkele sportwedstrijd te missen en ben je altijd op de hoogte van wat je favoriete team heeft gedaan. Je zult een standaard interactieve TV box krijgen of een interactieve TV box met HD recorder. Met de laatstgenoemde optie kun je ook tot 48 uur opnemen. Deze kost wel € per maand. Je sluit ze aan via een SCART, HDMI of Tulp. En natuurlijk kun je gebruik maken van alle internetopties die hierboven al uiteen zijn gezet.


Het Alles-in-1 Pakket van Odido Thuis

Met het alles-in-1 pakket dat wordt aangeboden door OdidoThuis heb je alle voordelen van de twee pakketten die hierboven worden genoemd. Daarnaast zit ook vaste telefonie in dit pakket. Dit houdt in dat je kunt bellen via een vast laag tarief. Je bespaart hierbij dus op je telefoonkosten. Mensen communiceren wel steeds meer via WhatsApp, e-mail en social media, maar toch gaat er niets boven ouderwets even iemand opbellen en goed bijkletsen. Odido Thuis geeft je dus de mogelijkheid om op je vaste telefoonkosten te besparen. Daarbij is het mogelijk om je voicemail via email te regelen. Ze sturen het geluidsbestand dan door naar je e-mail. Zo hoef je niet eerst in te bellen en kun je alsnog overal je berichten checken. Ook is er gratis nummerbehoud. Je hoeft dus niet aan een nieuw nummer te wennen en iedereen te informeren over dat je een nieuw telefoonnummer hebt.


Hoe Sluit Je Odido Thuis Af?

Ben je geïnteresseerd geraakt in wat Odido Thuis voor jou zou kunnen betekenen? Je kunt Odido Thuis afsluiten via hun website. Allereerst moet je kiezen welk abonnement je wilt: alles-in-1, internet & TV of alleen internet. Het is vrij makkelijk om erachter te komen wat Odido Thuis jou kan bieden. Meteen als je de website opent krijg je op de homepage een kort zoekbalkje waarin ze vragen naar je postcode, huisnummer en toevoeging. daarna druk je op ‘check’ en je ziet direct wat er op jouw adres allemaal beschikbaar is. Je kunt dan één van de beschikbare pakketten kiezen. Daarna moet je uiteraard wat persoonlijke gegevens invullen. Daarbij heeft OdidoThuis nog een extra service voor degenen die Internet  + TV of een alles-in-1 pakket kiezen: als je ook voor je mobiele telefoon diensten afneemt bij OdidoThuis krijg je nog eens extra korting en kun je gratis kijken naar Eredivisie.


Odido Thuis inloggen

Ben je eenmaal klant van Odido Thuis kun je inloggen via hun website. Je hoeft hiervoor alleen je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Dan krijg je toegang tot My Odido Thuis. Dit is jouw persoonlijke ruimte op de website met alle informatie die je als klant nodig hebt. Zo kun je online je facturen en rekeningen bekijken. Daarmee is het makkelijk om in de gaten te houden wat je nou per maand kwijt bent. Ook kun je, als je dat wilt, je abonnement veranderen. Misschien heb je wel geen behoefte meer aan interactieve TV en wil je alleen internet. Of misschien wil je je abonnement juist opwaarderen naar alles-in-1. Daarnaast kun je bestellingen volgen. Door dit alles is het makkelijk om overzicht te houden over de diensten die je bij Odido Thuis afneemt.



Een kort OdidoThuis promotiefilmpje.


Storing bij Odido Thuis

Helaas heeft iedere provider wel eens een storing. Dit is nooit 100% te voorkomen. Helaas betekent dit vaak dat gelijk alle diensten van Odido Thuis eruit liggen. Dus als je een alles-in-1 pakket hebt kun je niet meer internetten, maar ook geen TV kijken of bereikbaar zijn vanaf je mobiele telefoon. Op de website van T-Mobile Thuis vindt je een paar tips om een eventuele stroring op te lossen. Zo kun je het modem even van de stroom afhalen. Ook kun je de frequentie van het modem of het Wifi-kanaal van je modem aanpassen. Maar af en toe zijn er nou eenmaal plaatselijke of zelfs landelijke storingen waar ze al hard mee bezig zijn.
 

De Odido Thuis Spaarpunten

Je kunt bij Odido Extra spaarpunten verdienen. Daarvoor moet je je aanmelden voor hun spaarprogramma. Zodra je dat hebt gedaan krijg je automatisch spaarpunten op je account gestort. Iedere euro op je factuur is goed voor 1 punt. Helaas telt je maandelijkse belasting hierbij niet mee. Zowel op de website als via de T-Mobile Thuis app kun je kijken hoeveel spaarpunten je inmiddels bij elkaar hebt gesprokkeld. Deze kun je dan weer inwisselen voor leuke dingen zoals een Rituals cadeaupakket, een Pathé bioscoopkaartje of 1 uur lang internetten met 5GB. Heb je net niet genoeg punten? T-Mobile Thuis snapt hoe frustrerend dat kan zijn. Daarom bieden ze de mogelijkheid om een gedeelte van het bedrag bij te leggen. je kunt 25%, 50% of 75% bijleggen. Het bedrag wordt vervolgens verrekend op je factuur. Als je eenmaal de bestelling hebt geplaatst zal deze gratis geleverd worden. Dit kun je via My T-Mobile Thuis doen. Helaas is de optie voor T-Mobile Extra vervallen voor klanten met een abonnement dat is afgesloten na 28 januari 2018.


Odido Thuis opzeggen

Natuurlijk vindt Odido Thuis het jammer als je je abonnement wilt opzeggen. Maar toch snappen ze dat je de keus moet hebben. Je kunt op verschillende manieren opzeggen, namelijk telefonisch, per post of online. Je kunt dus kiezen voor de manier die jij het prettigst vind. Als de opzegging ontvangen is zullen zij deze bevestigen. Je krijgt een bevestiging per post of per e-mail zodat je zeker weet dat je verzoek tot opzegging goed is doorgekomen. Je wilt echter niet nog een maand of langer doorbetalen omdat zij je verzoek zijn kwijtgeraakt. Bekijk wel goed de einddatum van je abonnement. Misschien duurt het nog even voor je contract afloopt. Mocht je willen opzeggen voor het einde van je contract heb je kans dat hier een opzegboete bij komt kijken.


Contact met de Klantenservice van Odido Thuis

Mochten er problemen zijn met één of meer van de diensten die OdidoThuis aanbiedt, dan kun je natuurlijk contact opnemen met hun klantenservice. Je kunt ze via hun contactpagina zelf een vraag stellen. Dit is heel simpel: stel gewoon je vraag en druk op antwoord. Verder hebben ze een uitgebreide FAQ sectie die de meest gestelde vragen beantwoord. Kijk daar eerst even, want er is dikke kans dat jouw vraag daar al beantwoord wordt. Mocht je er zo niet uitkomen, dan kun je een belletje plegen, ze een e-mail sturen of met één van hun medewerkers chatten. Ook is het mogelijk om een berichtje achter te laten op Facebook of Twitter. Hun Odido Webcare en/of klantenservice zullen dan proberen je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden zodat jij als tevreden klant weer uitlogt. Hun e-mailadres, telefoonnummer of andere contactmogelijkheden krijg je echter pas te zien als je gecheckt hebt of je vraag niet tussen de FAQ staat, maar dit kun je checken met een paar snelle klikken.


Klanten en Hun Ervaringen met Odido Thuis

Er zijn natuurlijk veel mensen die al ervaring hebben met Odido Thuis. Zij kunnen je ongetwijfeld meer vertellen over hoe het bij Odido Thuis echt in z’n werk gaat. Lees hun ervaringen, meningen en beoordelingen betreft T-Odido Thuis om te ontdekken of zij tevreden zijn over dit telecombedrijf of niet. Aan de hand daarvan kun jij weer beslissen of je wel of niet genoeg vertrouwen in Odido Thuis hebt om één van hun abonnementen af te sluiten. Als je zelf ervaring hebt met Odido Thuis kun je ook zelf een review achterlaten over dit bedrijf. Dan kun jij op jouw beurt weer andere klanten informeren en helpen de juiste beslissing te nemen.


Welke telecomaanbieder je ook kiest, zorg ervoor dat ze aanbieden wat jij zoekt. Lees jezelf goed in, want voor je weet zit je maanden of zelfs jaren vast aan een service die niet voldoet aan jouw gebruik.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (401)

Verhuizing internet en TV

Verhuizing geregeld voor echtpaar van 88 jaar. Wat gaat er mis met Odido, ALLES!! 5okt. gebeld voor een verhuizing die uitgevoerd moet worden op 17 november 2023. Vanaf 17 november op het nieuwe adres geen vaste telefoonaansluiting meer. Wat gebeurt er, de vaste telefoonaansluiting is per direct afgekoppeld, dus niet meer bereikbaar of kunnen uitbellen. Op 6 oktober gebeld met Odido, waarom is per direct de vaste telefoonlijn afgekoppeld? Antwoord medewerker, sorry foutje, ik weet niet waarom dit is gebeurd. Opnieuw aansluiten kan dagen gaan duren. Dit is niet acceptabel voor een echtpaar van 88 jaar! Op 6 oktober volgt een email van Guidion met het verzoek om 3 dag delen door te geven wanneer de monteur mag komen. In de planning staat geen datum alleen ochtend / middag en de dagen van de week. Onduidelijker kan niet. Ik had toch een afspraak gemaakt met Odido over de verhuizing. Inmiddels 3 emails van Guidion ontvangen om zo snel mogelijk de planning door te geven. Zo juist gebeld met Guidion na 30 minuten in de wacht te hebben gestaan krijg ik contact, probleem uitgelegd, Medewerkster zoekt op postcode en huisnummer maar kan in het systeem niets vinden, onbegrijpelijk zegt ze, ik moet U doorverbinden met Odido. Weer in de wacht. Medewerker Odido begrijpt het ook allemaal niet. Is nu bezig uit te zoeken wat er allemaal fout gaat en hoe het opgelost kan worden. Wordt binnen 2 uur terug gebeld. Afwachten, het echtpaar zal het nog een aantal dagen zonder telefoon moeten doen, want Odido is niet zo snel met het herstellen van hun fouten. Up-date, inmiddels 4 uur verder na het laatste telefoontje. maar nog steeds niet teruggebeld.

L

Louis

07-10-2023

0

Internet thuis

Ander half maand wachten en nog steeds geen internet thuis ik raad iedereen bij t-mobile echt NIET aan want op moment dat je erover wilt praten schuiven ze allemaal op elkaar af doeiii t-mobile

S

Samet

31-08-2023

0

Internet 1 gb plus T-MOB TV

Internet is wel OK. Wel heb ik soms kort stilstaand beeld op TV, weet niet of dat met kwaliteit internet samenhangt. Snelheid download ca 860 Mbps, upload ca 900 Mbps. Ben overgestapt van Ziggo naar T-MOB TV omdat ik geen 4e kastje van Ziggo kon krijgen voor 4e TV. Dat liep hoog op. Wel spijt. De structuur van de app van TMOB in samenwerkingmet haar afstandbediening is zo veel minder logisch dan die van Ziggo dat mijn vrouw de zaak eigenlijk niet meer goed kan bedienen zodra het niet rechtlijnig live TV kijken is. Waarom kijkt TMOB niet eenvoudigweg de kunst bij Ziggo af. Neem als enige basis het zenderoverzicht, daar wil je live naar een programma kijken, vanaf het begin kijken, het opnemen, verder kijken later of op een andere TV in huis verder kijken. Het zit er best allemaal op, maar zo'n gedoe allemaal. Rommelig, gevoelig voor verkeerde invoer die lijsten dan weer ontregelt, zodat je favorite zenderlijst weer eens hiaten heeft, etc. Ook erg jammer dat de apps alleen buiten de TMOB omgeving om te vinden zijn. Ook bleken de Duitse zenders, ongeacht het cloud-opname pakket, niet op te nemen. 'Kwestie van rechten' zegt men dan bij de helpdesk, maar verkoop het dan niet als zodanig. Heb ook nog getracht om de zaak op te lossen door voor 2 TV's over te gaan op Apple TV. Werd het ook niet eenvoudiger van. Aanschaf van een nieuwe TV waar TVMOB rechtsreeks op kon draaien was nog teleurstellender. Hoop in stilte op een major update van de TMOB TV software om al het gedoe van weer een overgang (met aanpalende mobile diensten en vaste telefonie) te voorkomen. Maar denk dat het uiteindelijk toch echt weer Ziggo gaat worden.

J

Jan

28-08-2023

0

T-mobile thuis internet

Enorm slechte service! Monteur komt niet opdagen zonder bericht, als je vervolgens de klantenservice belt zijn ze daar ook nog ontzettend onvriendelijk. 2 weken nadat de monteur eigenlijk langs zou komen hebben wij nog steeds geen wifi… Ik raad je echt af om hier een abonnement af te sluiten, ga beter naar KPN!

M

Maud van de Loo

23-08-2023

0

Overstappen met nummer behoud.

Ik wilde overstappen met nummer behoud. Vervolgens heb ik een dag later geen netwerk meer en ben niet bereikbaar. Maar SIM kaart is nog onderweg. Via klantenservice case nr en kan in T mobile winkel in Heerlen sim kaart halen. Helaas daar heeft de medewerker nog nooit gehoord van het woord service. Abonnement opgezegd wat weer voor nieuwe problemen zorgt bij aanmelden nieuwe provider. Gelukkig nog geen tv en internet besteld en volgend jaar wordt abonnement van mijn echtgenoot opgezegd en mijn kinderen volgen.

H

Hein Szlanina

22-08-2023

0

T-Mobile Thuis

Schrijf zelden reviews, maar wil hier andere klanten toch echt voor dit drama behoeden: heb 100% spijt van mijn overstap. Alleen al om na bestelling het installatie-pakket daadwerkelijk te ontvangen heb ik zo vaak moeten bellen met de klantenservice, om vervolgens loze belofte na loze belofte te krijgen. Vervolgens werd mijn vorige provider (KPN) veel te vroeg opgezegd, waardoor ik dagen zonder internet en TV zat. De decoder zelf komt nogal achterhaald over en ook het bedieningsgemak komt niet eens in de buurt van concurrenten als Ziggo of KPN. Abonnementen op Netflix, HBO en Videoland lopen niet via de decoder, maar mag je zelf via Apple TV of Chromecast gaan regelen. De app bevat niet de juiste abonnementsgegevens, facturen zijn niet zichtbaar, kortingen worden niet verwerkt, etc., etc. Ik kan werkelijk niets positiefs bedenken, T-Mobile Thuis scoort op elk gebied zo ontzettend slecht, dat die paar maandjes korting het echt niet de moeite waard maken om over te stappen.

M

Menno van der Meer

22-08-2023

0

vast internet

een waardeloos bedrijf! laat ik voorop stellen dat er bij ieder bedrijf problemen kunnen ontstaan. speciaal daarvoor is volgens mij een klantenservice in het leven geroepen. Echter gaat er bij T-mobile(ook bij KPN). iets vanuit de organisatie gigantisch fout. Op mijn adres hebben we nu al 2 weken lang storing in de vaste aansluiting. ondertussen zijn we 3 monteurs verder en het probleem is nog niet opgelost. tot dus ver heb je nog steeds begrip vanuit mijn kant(de klant). Echter de arrogantie/tonatie vanuit de klantenservice is niet te bevatten. bij deze klantenservice (klantenafwimpelservice) is het de regel dat als de klanten service het probleem niet op kunnen lossen je de volgende dag of soms over 3 dagen nog maar een keer moet bellen. Ook wordt er openlijk toegeven dat ik als klant zijnde geen prioriteit heb en dat ik maar moet wachten totdat het ooit opgelost gaat worden. Er worden geen alternatieven geboden en als na het gesprek door de medewerker een samenvatting gegeven wordt, slaat deze kant nog wal, dat geeft dus aan dat er nog geen eens de moeite wordt genomen om echt naar je te luisteren. Het zal waarschijnlijk in het DNA van deze maatschappij zitten dat klanten geen prioriteit hebben en dat je ten alle tijden een standaard procedure moet volgen als medewerker. Als deze procedures dan ook echt klant gericht zouden zijn, dat had ik dit zeer kunnen waarderen. En geloof me in mijn vorige woning had ik Ziggo, daar heb ik wel eens probleempjes mee gehad, maar daar bleven ze ten alle tijden oplossingsgericht en dat kun je van Tmobile/kpn niet zeggen. helaas heb ik nu een gedwongen huwelijk met Tmobile/KPN omdat we simpel weg niets anders meer kunnen ontvangen. ik hoop dat ik met deze review potententiele nieuwe KPN/TMOBILE klanten kan waarschuwen.

V

Vincent de Jong

11-08-2023

0

T-mobile thuis

Jarenlang klant geweest voor TV en Internet. Dit heeft altijd ook voldaan aan verwachtingen. Totdat ik wilde verhuizen. Ik paste mijn abonnement eerst aan zodat TV eruit gehaald werd. Deze order bleef vasthangen op de stap "inleveren oude apparatuur". De apparatuur was dermate oud, dat ik deze volgens de site en de mail die ik ontving, niet meer hofde in te leveren. Doordat deze verandering aan mijn abonement bleef hangen op die stap, kon ik niet mijn adres aanpassen of verhuizing doorgeven. Klantenservice gebeld, daar werd ik niet geloofd wanneer ik aangaf dat mijn appartuur te oud was om terug te sturen. Ook aangeven dat de website zelf aangeeft dat ik de apparatuur kan inleveren bij een milieupark of zelf mag houden gaf geen doorslag. Toen ik aangaf dat ik een verhuziing wilde doorgeven zodat ik op tijd internet zou hebben in mijn nieuwe appartement, werd me verteld dat eerst de oude apparatuur ingeleverd moest worden. Toen ik vroeg of het mogelijk was de aanpassing te annuleren en dan de verhuiuzing toe te passen bleek ook dit niet mogelijk volgens de klantenservice. Mijn vraag of het dan makkelijker is om een andere provider te regelen werd beantwoord met een "ja". Zodoende ben ik nu klant bij KPN. Wanneer klantenservice ervoor zorgt dat je geen klant meer wil zijn, en 0 service verleent... kan je het dan nog klantenservice noemen?

T

Thijs

08-08-2023

0

Internet dienst van T-mobile

Ben net overgestapt naar T-Mobile en geen goed begin gehad met deze overstap. Eerst moeten wachten tot de verbinding tot stand kwam. Toen 3 dagen internet gehad. Inmiddels waren we met vakantie. In onze vakantie is de internet verbinding verbroken. Daar kwamen we achter toen we weer terug thuis kwamen. Vanaf dat moment, dus bij thuiskomst, gaan bellen met T-Mobile. Elke dag gebeld, zelfs nog met de oude provider 51 minuten aan de telefoon gewacht om dan vervolgens na 2 minuten te worden afgewimpeld. Van het kastje naar de muur. Nog steeds niets. Na meer dan 1 week, inmiddels al 2 weken geen internet, wordt er eindelijk een afspraak ingepland. Om vervolgens van de monteur te vernemen, dat het een werkje van 5 minuten was, de kabel van de verbinding was buitenshuis eruit getrokken.... Ik heb hier geen goed woord voor over. Ik hoop dat het nu beter gaat, we hebben inmiddels weer internet. Maar ik beveel op dit moment T-Mobile niet aan.

M

Mariska

03-08-2023

0

Retourzending modem

Vorige week ben ik overgestapt naar een andere provider en kreeg het verzoek om het t-mobile modem terug te sturen. Er zou een retourlabel voor me worden aangemaakt en die zou ik per mail kunnen opvragen. Dit is echter nooit gebeurd, de link werkte niet en ik kreeg de melding dat deze wellicht in gebruik was. Vervolgens meerdere keren, vergeefs, de klantenservice proberen te bereiken. Ik had wel al online ergens een retouradres en antwoordnummer gevonden, maar dat bleek bij het aanbieden van het pakketje niet meer te bestaan. Vanochtend, na lang wachten, eindelijk iemand via de chat aan de lijn gekregen. Het probleem was duidelijk en ik kreeg meteen een ander adres waar het pakketje naar toe gestuurd kon worden. Dit adres beschikte echter niet over een antwoordnummer en toen ik ernaar vroeg, kreeg ik te horen dat ik dan gewoon €0.99 kosten moest betalen bij het aanbieden van het pakketje en dat die kosten, op het einden van de maand weer teruggestort zou worden. Zojuist het pakketje gaan aanbieden, kosten €7,65 €7.65 betaald om van een pakketje af te komen, waarvan t-mobile beweerd dat dit gratis is. Uiteraard is sindsdien niemand meer via de klantenservice kunnen bereiken. Tot op heden is t-mobile geen enkele gemaakte en schriftelijk bevestigde afspraak nagekomen. Ik ben niet blij met deze onterecht gemaakte kosten, maar als dit de prijs is, die ik moet betalen om van deze onbetrouwbare en amateuristische club af te komen, dan zij dat maar zo.

E

Evion

29-07-2023

0

T-mobile thuis internet + tv

Over de kwaliteit van glasvezel internet heb ik geen klachten dat werkt bij mij gewoon goed. Maar de bediening en mogelijkheden van de tv-app zijn wat mij betreft simpelweg irritant te noemen. Het opnemen of terug kijken van regiozenders is in tegenstelling tot mijn vorige provider niet mogelijk. Af en toe lijkt de afstandbediening/app niet te reageren m.n. bij zappen, je moet eerst naar de tv-gids om van kanaal te veranderen. Vaak loopt beeld en geluid niet synchroon na contact met t-mobile leek het opgelost te zijn maar het keert regelmatig terug. Kortom na mijn contracttermijn weer terug naar mijn oude provider.

K

Kees

27-07-2023

0

T-mobile thuis glasvezel plus TV

Sinds drie weken internet en TV van T-mobile via glsvezel, na jaren bij Ziggo te hebben gezeten. Installatie ging vlot. Maar de monteur deed niets meer dan kabeltjes aansluiten en de tv-box instellen. De bix aansluiten moest ik zelf doen, want mijn installatie vond hij nogal ingewikkeld (?) Het netwerkadres voor het interne netwerk wijzigen in de router, was ook te moeilijk voor hem en moest ik dus zelf maar uitvinden. De TV-box heb ik weer weggehaald en de TV-app op mijn mediaspeler geïnstalleerd. Alles loopt tot nu toe goed. Echter moet je wel surround missen op de TV-zenders. Want van geen enkele zender wordt het 5.1 signaal doorgegeven, ondanks dat de instellingen goed staan. De TV-box nog een keer aangesloten om te controleren of die het wel doet, maar ook die geeft geen 5.1 door. Heel jammer. Contact met de klantenservice verloopt moeizaam. Ik zocht contact, omdat ik niet meer op mijn account kon inloggen. De eerste keer werdt doodleuk de verbinding verbroken. Bij de tweede poging moest ik eerst allerlei vragen beantwoorden, waarna ik wel iemand kreeg die zijn best deed, maar niets kon verbeteren. Het probleem was dat de sms voor de 2fa pas een uur na aanvraag binnen kwam en dan al verlopen was. Inloggen kan nog steeds niet, want nu zou ik een 2fa-app nodig hebben. Moet dus nog steeds worden opgelost. TV en internet werken gelukkig probleemloos. Ik hoop dat dat zo blijft.

C

CRV

23-07-2023

0

internet (internep want het werkt niet)

ALLER slechtste bedrijf ooit. ik kan een heel verhaal schrijven, maar neem maar gewoon van me aan, en net als de 75% van de andere mensen hier. T-Mobile levert geen knap internet. wil je daar ook niet mee helpen. hebben slechte interne communicatie. je kan geen manager oid spreken, en als je weg wil MOET je een boete betalen. misschien is de boete wel hun verdien model ? Fam Arends Heiloo.

N

niels

21-07-2023

0

T-mobile thuis nieuw abbonement

Verhuizing naar ander appartement binnen hetzelfde appartementencomplex. Hiervoor een nieuw abbonement afgesloten bij T-mobile. Na afsluiten van abbonement krijgen we te horen dat de vorige bewoonster, die al maanden geleden verhuisd is, nog steeds een abbonement heeft op het appartement waar wij naar toe zijn verhuisd. Oftewel, het is niet mogelijk om een abbonement af te sluiten volgens medewerker van klantenservice. Naar een oplossing gevraagd, medewerker gaf aan dat wij zelf contact moesten zoeken met vorige bewoonster en aan haar moesten vragen of ze het abbonement op wilde zeggen. Wij hadden geen goed contact met deze vrouw en vonden het passender als T-mobile contact aanging (in een later gesprek werd door een andere medewerker van T-mobile bevestigd dat zij dit contact doorgaans wel aangingen). 20 minuten na aanvang van het eerste telefonische contact met klantenservice komt de oplossing naar voren dat wij bewijs kunnen leveren dat wij de huidige bewoners zijn van het appartement, dan kan T-mobile aanvraag starten bij netwerkbeheerder. Bewijs dezelfde dag (15 mei) via de mail opgestuurd naar T-mobile. Daarnaast met deze medewerker besproken dat we het oude abbonement pas op willen zeggen als het nieuwe abbonement ingaat. Eerst geeft medewerker aan dat modem niet meegenomen mag worden. Wij benoemd dat modem niet verplaatst wordt, aangezien er een centrale patchkast is in het appartementencomplex waar alle modems in het appartement hangen en we alleen router en tv kastje hoeven te verplaatsen. Dit was wel akkoord. Na 1 week geen reactie op de mail te hebben gekregen wederom contact gezocht met de klantenservice. Medewerker geeft aan dat hij gewoon een abbonement af kan sluiten. Wij hebben bovenstaande verhaal aangegeven bij medewerker, maar die gaf aan dat hij gewoon een abbonement aan kon vragen, dus opnieuw een abbonement afgesloten. Aangegeven dat we het oude abbonement willen behouden totdat het nieuwe abbonement ingaat. Geen probleem. Op 1 juni geeft de router een rood licht, oftwel ons oude abbonement is opgezegd. Wederom klantenservice gebeld, die dit bevestigen. Medewerker komt tevens met slecht nieuws, pas einde van de maand zal het nieuwe abbonement ingaan. Oude abbonement kon niet teruggezet worden dus was de enige overbruggingsoplossing vanuit T-mobile vouchers voor gratis internet telefoon. Op 12 juni gebeld door T-mobile. Medewerker komt met het slechte nieuws dat het abbonement toch nog niet gestart kan worden aangezien er al een abbonement op de glasvezelkabel van het appartement zit. Oftewel, we zijn bijna weer terug bij af. Lichtpuntje in de situatie is dat de aanvraag voor overnemen glasvezelkabel loopt vanaf 31 mei (reactie op onze e-mail waarin we bewijs leverden dat wij woonachtig zijn op appartement) Medewerker verwacht echter dat de aanvraag wel even kan duren, denkt dat start nieuwe abbonement eerder half juli dan de verwachte eind juni zal zijn. Nog eens 2 weken langer. Extra vouchers gekregen om ook die tijd te overbruggen. 26 juni zelf gebeld naar T-mobile aangezien er geen nieuwe informatie binnen kwam, tevens kan ik geen abbonement zien op mijn T-mobileaccount. Hier komt uit dat er iets niet goed loopt waardoor mijn aanvraag stilligt. Medewerker maakt een opdracht aan voor backoffice om situatie te onderzoeken. 3 juli krijgen we bericht van Guidion dat er een afspraak tot installatie gemaakt kan worden, echter is de vroegste mogelijkheid pas 4 augustus. Wederom contact met T-Mobile. Situatie uitgelegd en aangegeven dat we klaar zijn met wachten en de beperkingen die mobiele hotspot hebben. In eerste instantie verwijst medewerker mij door naar Guidion, maar na een tijdje is hij bereidt om zelf eerst te bellen naar Guidion om situatie uit te leggen. Waarna medewerker ons doorverbind met Guidion. Gelukkig is het mogelijk om eerder dan augustus een afspraak in te plannen. 4 data doorgegeven waarop wij thuis zijn, tussen 7 en 18 juli ongeveer. 6 juli gebeld naar Guidion aangezien we nog geen afspraakbevestiging hebben gekregen. Werknemer geeft aan dat het erg druk is, monteurs hebben het zodanig druk dat het moeilijk is om afspraken in te plannen op kortere termijn. Binnen 10 werkdagen wordt er een afspraak ingepland... Situatie uitgelegd, werknemer vindt het vervelend maar kan niks met de situatie. Benoemd dat een collega 3 juli aangegeven heeft dat we eerder een afspraak konden maken. Volgens de werknemer had ze dit niet mogen zeggen. Genoodzaakt om de situatie wederom af te wachten. 7 juli krijgen we een afspraakbevestiging voor 14 augustus. Wederom Guidion gebeld, hoe dit mogelijk is. Wederom krijg ik te horen dat ze het heel vervelend vinden, maar dat ze er niets aan kunnen doen. Ik geef aan hier niet mee akkoord te gaan en een meerdere te willen spreken. Werknemer geeft aan dat dit niet mag, ik geef aan daar geen boodschap aan te hebben. Ik ben al maanden bezig om internet en tv te regelen, medewerkers T-mobile en Guidion zegt iedere keer wat anders, afgezien dat ze het heel vervelend voor ons vinden. Elke keer loopt mijn bestelling vertraging op. Ik wil nu een oplossing. Medewerker neemt contact op met collega; daaruit komt voort dat ik later vandaag teruggebeld word door een meerdere. 7 juni 17.15 uur heeft niemand ons gebeld. Ik bel naar Guidion om aan te geven dat ik gebeld zou worden en krijg hetzelfde praatje. Vervelend voor u maar het is druk en we kunnen niks. Ik geef aan dat ik een meerdere wil spreken, dit lukt. Echter geeft hij mij dezelfde boodschap. Ik geef aan dat er in 1 week tijd meerdere malen tegen mij gelogen is. Eerst dat er een datum eerder mogelijk was (wat uiteindelijk geleidt heeft tot een datum 10 dagen later, 14 augustus), vervolgens dat een meerdere mij terug zou bellen. Ik had niet verwacht dat mijn ervaring met de klantenservice van Guidion nog slechter zou zijn dan met T-mobile. Al met al was het voor ons een erg negatieve ervaring met de klantenservice van T-mobile én Guidion, die eenvoudig voorkomen had kunnen worden als medewerkers wat meer vooruitgedacht hadden en beter op de hoogte waren geweest.. Zeker als het oude abbonement pas opgezegd was als het nieuwe abbonement gestart was, dan hadden we geen last van de situatie gehad. Met de vouchers en mobiele hotspot was de situatie echter niet ideaal. Jammer, want met het product van T-mobile zijn we vóór deze situatie altijd tevreden geweest.

W

Wesley

07-07-2023

1

Tmobile glasvezelinternet

Oktober 2022 besloten om over te stappen van Ziggo naar glasvezel van T mobile met overstapservice. Net zo makkelijk als Tmobile de overstap volledig faciliteert zodat ik zonder internet kom te zitten. Mijn ervaringen tot op heden met T mobile zijn ronduit dramatisch. Eerst krijg ik een email dat de overstapservice komt te vervallen omdat ze het niet binnen een half jaar voor elkaar krijgen! Ik heb nu (juni 2023) 2 maanden internet en ik moet zeggen dat de snelheid gewoon beroerd is, maximaal de helft van de snelheid die ik had via DSL (Ziggo). Sinds gisteren is er om e.e.a. reden een storing waardoor ik geen internet heb. T mobile kan niets beloven en kan niet aangeven wanneer het geregeld is. De deskundigheid van de medewerkers is matig, de wachttijden telefonisch zijn standaard lang ("langer dan u van ons gewend bent"). Ik heb 07 april een email gestuurd naar de klantenservice om aan te geven dat de snelheid enorm tegenvalt. Tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen. Conclusie: ik heb echt enorme spijt van mijn overstap, ben overall zeer ontevreden met T mobile en weet zeker dat ik na mijn contract van een jaar, snel overstap naar een andere provider. Het leek een aantrekkelijk aanbod maar goedkoop blijkt uiteindelijk gewoon duurkoop te zijn, de prijs-kwaliteitverhouding is wat mij betreft zwaar onder de maat. Ik raad iedereen aan ver weg te blijven van T mobile als een snelle, stabiele en betrouwbare internetverbinding je iets waard is.

M

Mike

09-06-2023

0

T-mobile thuis

1,5 week geleden t-Mobile thuis gekregen en Ziggo opgezegd. Werkte goed, tv en internet. Tot 1 week later op zaterdag avond opeens niets meer. Geen internet, geen tv, niets. Gelijk bellen. Helaas meneer er zijn nu geen monteurs. Zo'n groot bedrijf. Mijn bedrijf heeft een 24uurs dienst. Waardeloze service. Zondag weer geprobeerd, weer niks. Zouden er spoed van maken. Maandag weer niks, weer bellen. Ik bel u over een uur terug....Je raad het al...weer niks. Disdag weer bellen, we bellen u terug....weer niks. Ik zit zonder tv, zonder internet, voor werk, zonder voordeur bel en noem maar op. Je zou denken dat ze hun best doen voor hun klanten.

P

pim

06-06-2023

0

t-mobile thuis en mobiel

Nu 6 weken bezig om mijn abonnement op orde te krijgen. Volgens mij al wel twintig keer gebeld/gechat. Beloftes dat ik wordt teruggebeld. Nog steeds lukt het niemand om mijn oude adres los te koppelen van mijn naam. Ik heb na ongeveer 4 weken wel beide abonnementen op 1 account. Let wel met een mailadres die t-mobile moest aanmaken. Het is blijkbaar onmogelijk om mijn eigen mailadres te koppelen aan mijn nieuwe adres. Nu luky het niet om de kortingen, de reden dat ik het op EEN account wil los te koppelen van oude adres. SNAP JE HET NOG? Nou, de meeste mensen van de klantenservice ook niet. Telkens werd mij beloofd dat het nu echt gelukt is of dat ik teruggebeld zou worden door iemand die het wel snapt. Beide klantenservice werd ook ook steeds doorverbonden naar de andere afdeling mobiel/Thuis, wat meestal weer 30+ minuten wachttijd kost. HET IS NOG NIET OPGELOST, 6 weken later! Gisteren eindelijk te horen gekregen dat het niet is op te lossen ze zijn met de technische issue bezig. Tot die tijd krijg is dus (nog) niet de korting. Waarom is het niet mogelijk om de accounts te wissen om het helemaal opnieuw in te stellen????

H

Holtman

04-06-2023

0

K

Kalma

01-06-2023

0

Tv en internet thuis van T mobile

Wat een waardeloze product dit glasvezel van t mobile. Na de laatste update valt het t mobile signaal weg en het moet steeds opnieuw opstarten. Normaal tv kijken kan dus niet.

M

MeToo

28-05-2023

0

T-mobile thuis

I wish I had a look at other reviews. As miserable service as it can be. I purchased T-mobile thuis (home internet) in May. Because of the failure in their system, they could not make an appointment for the installation in May. Fine, because I leave for vacation 1 the whole month of June, made an appointment on the 1st of July. TWO fu#$% months in advance. Yesterday they canceled my appointment by email not calling me and offered to call back myself. Calling them back and they say: we don't know why the contractor canceled the appointment in July, call him and find out yourself. What am I paying for then???

S

Sergio

26-05-2023

0