NederlandReview

  Ervaringen T Mobile

  Wat vinden anderen van T-Mobile? Natuurlijk zijn er volop mensen welke bekend zijn met T-Mobile. Het is niet alleen in Nederland, maar eigenlijk wereldwijd een zeer grote speler op de markt van mobiele telefonie abonnementen en smartphones. Waarschijnlijk heb jij of een van je vrienden of familieleden ook een abonnement bij T-Mobile.

  Ben (de goedkoper aanbieder van sim-only-abonnementen) is trouwens ook een onderdeel van T-Mobile. Er zijn volop verschillende mogelijkheden om een goede deal te krijgen op de website. Een mooie smartphone of tablet in combinatie met een abonnement op maat is natuurlijk iets wat je gewoon nodig hebt vandaag de dag. Bij T-mobile kun je natuurlijk een abonnement kiezen wat bij je past met het juiste aantal belminuten, tekstberichten en dataverkeer.

  Heb jij een goede of slechte ervaring meet T-Mobile? Dan is het goed om je beoordeling over T-mobile met ons te delen op NederlandReview.

  Over T-Mobile

  T-Mobile is een bedrijf welke mobiele communicatie aanbiedt voor zakelijke gebruikers en ook voor consumenten. T-Mobile heeft bijna 4 miljoen klanten in Nederland en is een onderdeel van Deutsche Telecom. Dit is een van de grootste aanbieders van mobiele communicatie in de wereld. Ze zijn toonaangevend op de markt van mobiel internet. Enkele kerngegevens van T-Mobile:

  Het hoofdkantoor zit in Den-Haag Het call en service center in Arnhem Er zijn 113 winkels in Nederland Ze hebben 2 Samsung partnerstores T-mobile heeft 3,9 miljoen klanten Er werken 1500 FTE De omzet was in 2014: € 1,5 miljard De EBITDA was in 2014: € 630 miljoen

  Wist u dat er een heuse t-mobile (flash) dance is? Zie hem in dit filmpje!

  De diensten van T-Mobile

  T-Mobile zorgt ervoor dat mensen elkaar kunnen bellen op de smartphone of meet een andere manier van mobiele communicatie. T-Mobile biedt hiervoor tal van verschillende abonnementen aan waarbij je zelf je internetbundel en belbundel kunt bepalen. Het abonnement is af te sluiten in combinatie met een smartphone.
  Het is goed om te weten dat alle belminuten in heel Europa gebruikt kunnen worden. Enkele abonnementen van T-Mobile zijn:

  - Stel samen
  - Sim Only
  - PrePaid
  - Internet

  Klachten of tips over T-Mobile

  Natuurlijk kan het voorkomen dat er eens iets misgaat. Het is dan natuurlijk belangrijk om goed geholpen te worden. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je het beste een lacht indienen. T-Mobile heeft een uitgebreide klantenservice. Ze zorgen er continu voor om deze klantenservice nog beter te maken.
  Een klacht kun je indienen via de website, door een mail te sturen of een brief per post. Natuurlijk kun je ook bellen.

  Wat vind jij van T-Mobile?

  Ben jij ook een klant of een klant geweest van T-Mobile? Laat dan op onze website je mening achter over het bedrijf. Op die manier kunnen we een goed beeld krijgen van hoe T-mobile te werk gaat. Anderen kunnen ook kijken of een abonnement afsluiten bij T-Mobile slim is. Hoe nauwkeuriger je bent in het geven van je beoordeling, hoe meer anderen hier baat bij kunnen hebben.

  Makkelijk opwaarderen? Goed bereik (en goedkoop) in het buitenland? Lees ervaringen van consumenten over T-Mobile bij NederlandReview!

  T Mobile
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (38)

  5.4
  47% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  5.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over T Mobile

  Uw beoordeling

  Samsung galaxy S21

  Probleem wat vele met mij hadden, Google en many apps crashte bij het openen, ik heb net mijn abonnement verlengt want dat kon (en miss ben ik te zwart, wit en te kortdoordebocht) maar als je een nieuw model koopt en er zijn al bugs vóór de release datum dan is dat vind ik op z'n zachts gezegd apart. Google starte niet op, bel je de k-service en die zeggen ja maar de play-store is momenteel overbelast want vele wille Android webview update waar ik opzich in kan komen.. nadat ik thuis kwam die dag en avond nog steeds geen update mogelijk maar s'nachts zag ik dat er dus wel was geüpdatet. Maar 1 dag later, ik doe altijd vij instellingen dan toestelonderhoud een beetje de zooi checken en indien nodig optimaliseren, 2 dingen die veel accu vraten, telegraaf app en bing app. Enige optie was verwijderen van die 2! Accu loopt ook nu sneller leeg en opladen duurde bvb eerst bij 54% nog 47 minuten en nu bij 82% nog bijna een half uur! Punt is dat ik hem toch zwaar overweeg um terug te sturen, want zulke problemen al zo snel zit ik niet op te wachten. If het nu de schuld is van t-mobile of vanuit Google voor Android systems dat maakt mij niet meer uit.. zelfde als eerste indruk is bepalend nou de toon is wel gezet ja dit gebeuren... ik snap het best maar ik zit hier niet op te wachten... hoe kan het zijn dat een nieuwe telefoon al een review krijgt en een advies om hem up te daten mbt sommige verkochte exemplaren waarbij een accu probleem kan zijn. Bij mij was dat echter niet zo maar nu heb ik dit probleem
  Verders ben ik niet tegen t-mobile, ben er best tevreden over tot zover...

  Door: Ronny S26-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Samsung s8 met internet bel/sms

  Ik was erg tevreden over de service van T Mobile. Dat is bij andere providers ver te zoeken. Ik heb veel problemen met 4g gehad omdat ik in een gebied woon waar weinig tmobile masten zijn. Ondanks dat kreeg ik altijd korting en mocht ook per direct mijn contract zonder kosten ontbinden en deden geen seconden moeilijk. De laatste maand voordat ik het contract ging ontbinden hoefde ik die hele maand geen internet en bel kosten te betalen. Ik was erg tevreden en zijn behulpzaam en zoeken echt naar een oplossing! Helaas had geen 4g verbinding met tmobile.. Wel als ik in andere steden was

  Door: Ms21-02-2020
  e.b. nijhof31-03-2020

  Verlenging van een contract onduidelijk en omslachtig. Alle gegevens zijn al bekend maar moeten opnieuw worden opgegeven.

  Ep05-06-2020

  Wat een drama bij t mobile overgegaan van tele 2 maar alleen maar ellende.krijg nu bubbele rekeningen .klanten service is zo slecht die kunnen ze wel opheffen .maakt niet uit wanneer je belt altijd maar wachten en wachten ,als je dan iemand aan de lijn krijgt doen ze niks voor je of de lijn word verbroken .dit is zo slecht bedrijf waardeloos nooit een abbonementen of iets kopen .ik staat ook weer zo snel mogelijk over .je bent gewaarschuwd

  Louiza Cornelissen05-07-2020

  We krijgen zo een mooie kop telefoon maar helaas moet aparte computer hebben mail adressen enz dit word gestuurd nu door mijn vriendin om veiligheidsredenen heb ik dat niet bij t mobile zaken konden ze me niet helpen moet het maar uitzoeken dag koptelefoon ter waarde 250 euro hierna nooit meer t mobile r.klous

  mwosknrptj27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Thaxan11-12-2020

  Een dikke ellende !!! Vijf weken zonder Internet, 3 monteurs en 2 KPN en 7 verschillende aansluitdatums. De een verwijst naar de ander. Helpdesk T-mobile kent alleen maar "hebben een ticket aangemaakt en kunnen U een voucher sturen voor onbeperkt Internet. Zeer triest.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  mobiele telefoonabonnement (al jaren)

  nou ik ben wél tevreden met T-mobile. Ik zit al jaren met mijn mobiele telefoonabonnement bij ze, ben ooit nog overgestapt van Orange, nou dat was echt verschrikkelijk. Ben toen naar zo'n winkel van T-mobile gegaan en die hebben mij toen in een wip overgezet en ik ging toen meteen minder betalen en kreeg ook nog een welkomstcadeau. Prima toch! Mijn telefoon heeft altijd gewoon prima bereik en de rekeningen kloppen ook. Dus ik ben helemaal tevreden. Ik hoor vaak horrorverhalen over andere providers, maar zelf ben ik prima tevreden en stap dus ook niet zomaar over naar een ander.

  Door: K. Hoijtink12-12-2019
  rccauacwbm27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Galaxy S9 plus ab. verlengen

  Schrik wel van sommige reviews. Verleng net mijn abb omdat ik eigenlijk geen klachten heb. Lees over andere providers berichten van onterechte torenhoge nota's waar ik hier geen last van heb.
  Bereik kan hier en daar beter en jammer dat uit de bundel niet voor Zwitserland geldt.
  Ik kocht en kreeg met de Galaxy S9 een mooie mobiel en een betaalbaar abb in vergelijking met andere providers.
  Bedenk dat goedkoop vaak duurkoop is en dat is zeker ook bij de mobiele telefonie zo. Het wordt nooit een 10 maar dat hoeft ook niet. Kijk over twee jaar wel weer.

  Door: Herman Meijer22-07-2019
  rwpmdljcbb27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  T mobile thuis

  Vanaf de dag dat wij overgestapt zijn naar T-Mobile thuis, internet en tv, elke week (soms meerdere malen per week) storing gehad. Zoveel spijt dat we zijn overgestapt naar dit waardeloze bedrijf.

  Door: Ilona24-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  IPhone

  Ik meldde een probleem met de dekking en slecht 4g-internet, ze moesten binnen 2 werkdagen bellen. Het probleem is na een maand niet opgelost. Niemand is er in geïnteresseerd.

  Door: Kamil22-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  eigenlijk best tevreden over tmobile

  ik snap niet waarom iedereen zo negatief is over tmobile ik ben eigenlijk best tevreden heb altijd bereik en ik vind ze niet onaardig als ik ze soms bel ze zijn niet zo heel erg goedkoop ok maar volgens mij zijn zo ook niet de duurste ofzo

  Door: nina27-11-2015
  ltlmabalni27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Geleerd van hun fouten?

  In de jaren dat ik lid ben, heb ik T-Mobile zien veranderen. Misschien bang voor Youp geworden? Ik bel niet vaak met de klantenservice, maar wordt daar altijd wel goed geholpen (al duurt het wel vaak lang). En mijn bereik is altijd goed.

  Door: Elvire29-09-2015
  munnhykofl27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Tevreden met T-Mobile

  Ik ben eigenlijk best tevreden met T-Mobile. De rekeningen kloppen wel en ik heb altijd wel bereik. Vind het niet goedkoop alleen, maar wil graag een groot en betrouwbaar netwerk, daar betaal je voor...

  Door: Bram Lovink28-03-2017
  hqpghacyxq27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Beoordeling

  Bereik : goed
  Kosten: prima. Volgens mij niet duurder dan andere providers, ook niet echt goedkoper?
  Klantenservice: hoef ik nooit te bellen
  Abonnement afsluiten ging makkelijk.

  Door: Tobias Franssen15-10-2016
  vjhwysuema27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  3-jarig internet voor €7,50 wordt omgezet naar abo voor €17,50

  Een aantal jaren terug heb ik een tablet gekocht uitsluitend bedoeld voor mobiel internet. Daar kreeg ik van T-mobile een abonnement bij voor €7,50 per maand. Toen de periode van het abonnement was afgelopen na 3 jaar is zonder overleg, zonder handtekening het abonnement omgezet naar een duur abonnement. Ik kan wel bellen met het tablet maar niet gebeld worden. Kortom een heel dure oplossing. Met dank aan T-mobile.

  Door: E.G.J Bowens15-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  t mobile thuis

  I start with t mobile in 2019. Start from a perdiod 3 weeks without internet connecion. Foult on their side. By phone someone told me i dont must to pay for this period. After 1,5 month coming bill with extra money to pay as a penalty for to be late. On internet page they wrote than incasso datum is starting datum, but first herrinenring what should come via sms should come after 14 days. Its not . Its comming after next day when they cant incass. So example 22 od month from this moment they start to count you with penalty also next month and same incasso few times. I pay them in 6 months 600 euro and no one can explain. I send letters they not answer!!!! they normally rob people on a white day and when you call them for explanations they talk with contempt because you don't pay. Every week I get a text message that I have to pay even though I pay! I'm going to a lawyer for damages, analyze your bills because they cheat. Penalty calculations are incorrect. A gang of psychopaths robbing people !!!!

  Door: Katarzyna Lewicka11-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Huis internet en mobiel internet

  Het is erg iritant dat je zo lang moet wachten op iemand aan de lijn te krijgen.Daarna helpen ze meestaal niet.Ze beloven veel en doen weinig.Net begonen 1 maand maar kan niet wachten dat ik stop met abonnement.Waardeloos.Asociaal

  Door: Res28-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  asociale/onbeschofte medewerkers

  Ik heb eerst een kwartier in de wacht gestaan en daarna nam er een mevrouw op en die zei dat ze mij kan helpen en toen hing ze op, dus daarna bel ik nog een keer en sta ik weer een kwartier in de wacht en vervolgens nam er een meneer op en ik leg hem uit van dat er zomaar werd op gehangen en dat ik dat niet professioneel vind, en hij zegt “dat is inderdaad niet professioneel oke dag” en toen hing hij op. Ik ben hier zo klaar mee, dit is onacceptabel en ik tolareer dit niet, dit is absoluut niet oke en nu ben ik WEER niet geholpen en moet ik dus WEER een kwartier of meer in de wacht staan om WEER een asociaal medewerker te spreken die mij kan helpen. Echt nutteloos dit, als ik eerder had geweten dat T-mobile medewerkers zo onbeschoft was dan had ik mij daar nooit ingeschreven!

  Door: teyang28-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  T mobile zakelijk

  Stelletje oplichters. Boden een deal aan om over te stappen van Tele2, logen over de deal. Toen ze betrapt waren kreeg ik andere deal aangeboden. 16 incl btw. Krijg ik de rekening, was het 16 excl btw. Ik bellen. "U heeft al getekend, kunnen het niet meer veranderen". Ga niet met deze oplichters in zee!

  Door: Dren06-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Mobiel abonnement

  Ik heb een mobiel abonnement met unlimited data en bellen. Unlimited data is niet echt unlimited, ik krijg 5 gb per dag en deze mag 1 x per dag aangevuld worden met 1 gb. Voel me best genaaid en zit nog anderhalf jaar aan dit abonnement vast. Dit is toch geen onbeperkt internetten. Bij kpn is dit wel t geval en kan niet wachten om terug te gaan naar kpn.

  Door: Bianca18-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  P30

  Op aanraden van de winkel een hoesje erbij gekocht. Je pasjes kunnen hierin maar dan beschadigd je telefoonscherm. Al twee keer beloofd terug te bellen maar blijkbaar is geld binnen halen belangrijker dan service.

  Door: Dennis 07-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  t mobile thuis

  T MOBILE JA JA
  met de T van TRAUMA
  Wat een ellende de laatste
  11mnd na aanschaf. Je moet engelen geduld hebben eer je probleem wordt opgelost. Morgen is de grote dat de monteur na 5 weken soebatten langskomt. De T MOBILE medewerkers, lachen zich rot om al die ongeduldige ontevreden klanten van zich af te houden.

  Door: roony18-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  nieuw abbo met telefoon

  Belachelijke omgang met klanten. Ze zijn enkel geïnteresseerd in je geld. Geven oprecht niets om jou als klant. Ze smeren je precies aan waar ze provisie over vangen. Na jaren klant te zijn geweest ben ik nu helemaal klaar met ze. Ze leveren een nieuwe telefoon, die totaal niet werkt (gaat niet aan), de telefoon gaat direct een dag later terug naar de winkel, waarna geen vervangend toestel wordt gegeven, nee ze moeten deze ter reparatie opsturen en ik mag hopen dat het onder garantie valt. Waar ik uiteraard niet mee akkoord ga, aangezien ik de telefoon SLECHTS 1 DAG IN MIJN BEZIT HEB GEHAD, EN DE TELEFOON GEEN MOMENT HEEFT GEWERKT.

  Door: M. Willems07-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  T- Mobile Thuis

  Pas Op!!!
  Pas Op!! T-Mobile verkoopt je graag een thuis abonnement. Wat er niet bij gezegd wordt is dat zij geen slots meer hebben om je aan te sluiten. Mij vertelde, bij mijn aanschaf op 13 juni, dat de aansluiting waarschijnlijk 23 juni zou zijn. Dat werd niet bevestigd, na diverse telefoontjes werd erkend dat er geen slots zijn. Er kan niet worden aangegeven wanner deze er voldoende zijn. Nu op internet te lezen dat er meerdere slachtoffers zijn die al lange tijd wachten. Mijn order gelukkig binnen de 14 dagen bedenktijd kunnen annuleren. Het schijnt dat als je je order daarna annuleerd er kosten aan verbonden zijn. NOGMAALS PAS OP!!

  Door: Fred Klarenbeek25-06-2020
  bjehjvprje27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  FAQ

  Is T Mobile een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 38 ervaringen geplaatst over T Mobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is T Mobile actief?

  T Mobile is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van T Mobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.