NederlandReview

  Ervaringen T Mobile

  Wat vinden anderen van T-Mobile? Natuurlijk zijn er volop mensen welke bekend zijn met T-Mobile. Het is niet alleen in Nederland, maar eigenlijk wereldwijd een zeer grote speler op de markt van mobiele telefonie abonnementen en smartphones. Waarschijnlijk heb jij of een van je vrienden of familieleden ook een abonnement bij T-Mobile.

  Ben (de goedkoper aanbieder van sim-only-abonnementen) is trouwens ook een onderdeel van T-Mobile. Er zijn volop verschillende mogelijkheden om een goede deal te krijgen op de website. Een mooie smartphone of tablet in combinatie met een abonnement op maat is natuurlijk iets wat je gewoon nodig hebt vandaag de dag. Bij T-mobile kun je natuurlijk een abonnement kiezen wat bij je past met het juiste aantal belminuten, tekstberichten en dataverkeer.

  Heb jij een goede of slechte ervaring meet T-Mobile? Dan is het goed om je beoordeling over T-mobile met ons te delen op NederlandReview.

  Over T-Mobile

  T-Mobile is een bedrijf welke mobiele communicatie aanbiedt voor zakelijke gebruikers en ook voor consumenten. T-Mobile heeft bijna 4 miljoen klanten in Nederland en is een onderdeel van Deutsche Telecom. Dit is een van de grootste aanbieders van mobiele communicatie in de wereld. Ze zijn toonaangevend op de markt van mobiel internet. Enkele kerngegevens van T-Mobile:

  Het hoofdkantoor zit in Den-Haag Het call en service center in Arnhem Er zijn 113 winkels in Nederland Ze hebben 2 Samsung partnerstores T-mobile heeft 3,9 miljoen klanten Er werken 1500 FTE De omzet was in 2014: € 1,5 miljard De EBITDA was in 2014: € 630 miljoen

  Wist u dat er een heuse t-mobile (flash) dance is? Zie hem in dit filmpje!

  De diensten van T-Mobile

  T-Mobile zorgt ervoor dat mensen elkaar kunnen bellen op de smartphone of meet een andere manier van mobiele communicatie. T-Mobile biedt hiervoor tal van verschillende abonnementen aan waarbij je zelf je internetbundel en belbundel kunt bepalen. Het abonnement is af te sluiten in combinatie met een smartphone.
  Het is goed om te weten dat alle belminuten in heel Europa gebruikt kunnen worden. Enkele abonnementen van T-Mobile zijn:

  - Stel samen
  - Sim Only
  - PrePaid
  - Internet

  Klachten of tips over T-Mobile

  Natuurlijk kan het voorkomen dat er eens iets misgaat. Het is dan natuurlijk belangrijk om goed geholpen te worden. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je het beste een lacht indienen. T-Mobile heeft een uitgebreide klantenservice. Ze zorgen er continu voor om deze klantenservice nog beter te maken.
  Een klacht kun je indienen via de website, door een mail te sturen of een brief per post. Natuurlijk kun je ook bellen.

  Wat vind jij van T-Mobile?

  Ben jij ook een klant of een klant geweest van T-Mobile? Laat dan op onze website je mening achter over het bedrijf. Op die manier kunnen we een goed beeld krijgen van hoe T-mobile te werk gaat. Anderen kunnen ook kijken of een abonnement afsluiten bij T-Mobile slim is. Hoe nauwkeuriger je bent in het geven van je beoordeling, hoe meer anderen hier baat bij kunnen hebben.

  Makkelijk opwaarderen? Goed bereik (en goedkoop) in het buitenland? Lees ervaringen van consumenten over T-Mobile bij NederlandReview!

  T Mobile
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

  5.8
  52% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  5.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Samsung s8 met internet bel/sms

  Ik was erg tevreden over de service van T Mobile. Dat is bij andere providers ver te zoeken. Ik heb veel problemen met 4g gehad omdat ik in een gebied woon waar weinig tmobile masten zijn. Ondanks dat kreeg ik altijd korting en mocht ook per direct mijn contract zonder kosten ontbinden en deden geen seconden moeilijk. De laatste maand voordat ik het contract ging ontbinden hoefde ik die hele maand geen internet en bel kosten te betalen. Ik was erg tevreden en zijn behulpzaam en zoeken echt naar een oplossing! Helaas had geen 4g verbinding met tmobile.. Wel als ik in andere steden was

  Door: Ms21-02-2020
  e.b. nijhof31-03-2020

  Verlenging van een contract onduidelijk en omslachtig. Alle gegevens zijn al bekend maar moeten opnieuw worden opgegeven.

  Ep05-06-2020

  Wat een drama bij t mobile overgegaan van tele 2 maar alleen maar ellende.krijg nu bubbele rekeningen .klanten service is zo slecht die kunnen ze wel opheffen .maakt niet uit wanneer je belt altijd maar wachten en wachten ,als je dan iemand aan de lijn krijgt doen ze niks voor je of de lijn word verbroken .dit is zo slecht bedrijf waardeloos nooit een abbonementen of iets kopen .ik staat ook weer zo snel mogelijk over .je bent gewaarschuwd

  Louiza Cornelissen05-07-2020

  We krijgen zo een mooie kop telefoon maar helaas moet aparte computer hebben mail adressen enz dit word gestuurd nu door mijn vriendin om veiligheidsredenen heb ik dat niet bij t mobile zaken konden ze me niet helpen moet het maar uitzoeken dag koptelefoon ter waarde 250 euro hierna nooit meer t mobile r.klous

  mwosknrptj27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Thaxan11-12-2020

  Een dikke ellende !!! Vijf weken zonder Internet, 3 monteurs en 2 KPN en 7 verschillende aansluitdatums. De een verwijst naar de ander. Helpdesk T-mobile kent alleen maar "hebben een ticket aangemaakt en kunnen U een voucher sturen voor onbeperkt Internet. Zeer triest.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  mobiele telefoonabonnement (al jaren)

  nou ik ben wél tevreden met T-mobile. Ik zit al jaren met mijn mobiele telefoonabonnement bij ze, ben ooit nog overgestapt van Orange, nou dat was echt verschrikkelijk. Ben toen naar zo'n winkel van T-mobile gegaan en die hebben mij toen in een wip overgezet en ik ging toen meteen minder betalen en kreeg ook nog een welkomstcadeau. Prima toch! Mijn telefoon heeft altijd gewoon prima bereik en de rekeningen kloppen ook. Dus ik ben helemaal tevreden. Ik hoor vaak horrorverhalen over andere providers, maar zelf ben ik prima tevreden en stap dus ook niet zomaar over naar een ander.

  Door: K. Hoijtink12-12-2019
  rccauacwbm27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Galaxy S9 plus ab. verlengen

  Schrik wel van sommige reviews. Verleng net mijn abb omdat ik eigenlijk geen klachten heb. Lees over andere providers berichten van onterechte torenhoge nota's waar ik hier geen last van heb.
  Bereik kan hier en daar beter en jammer dat uit de bundel niet voor Zwitserland geldt.
  Ik kocht en kreeg met de Galaxy S9 een mooie mobiel en een betaalbaar abb in vergelijking met andere providers.
  Bedenk dat goedkoop vaak duurkoop is en dat is zeker ook bij de mobiele telefonie zo. Het wordt nooit een 10 maar dat hoeft ook niet. Kijk over twee jaar wel weer.

  Door: Herman Meijer22-07-2019
  rwpmdljcbb27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  eigenlijk best tevreden over tmobile

  ik snap niet waarom iedereen zo negatief is over tmobile ik ben eigenlijk best tevreden heb altijd bereik en ik vind ze niet onaardig als ik ze soms bel ze zijn niet zo heel erg goedkoop ok maar volgens mij zijn zo ook niet de duurste ofzo

  Door: nina27-11-2015
  ltlmabalni27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  T mobile zakelijk

  Stelletje oplichters. Boden een deal aan om over te stappen van Tele2, logen over de deal. Toen ze betrapt waren kreeg ik andere deal aangeboden. 16 incl btw. Krijg ik de rekening, was het 16 excl btw. Ik bellen. "U heeft al getekend, kunnen het niet meer veranderen". Ga niet met deze oplichters in zee!

  Door: Dren06-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Mobiel abonnement

  Ik heb een mobiel abonnement met unlimited data en bellen. Unlimited data is niet echt unlimited, ik krijg 5 gb per dag en deze mag 1 x per dag aangevuld worden met 1 gb. Voel me best genaaid en zit nog anderhalf jaar aan dit abonnement vast. Dit is toch geen onbeperkt internetten. Bij kpn is dit wel t geval en kan niet wachten om terug te gaan naar kpn.

  Door: Bianca18-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Geleerd van hun fouten?

  In de jaren dat ik lid ben, heb ik T-Mobile zien veranderen. Misschien bang voor Youp geworden? Ik bel niet vaak met de klantenservice, maar wordt daar altijd wel goed geholpen (al duurt het wel vaak lang). En mijn bereik is altijd goed.

  Door: Elvire29-09-2015
  munnhykofl27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Tevreden met T-Mobile

  Ik ben eigenlijk best tevreden met T-Mobile. De rekeningen kloppen wel en ik heb altijd wel bereik. Vind het niet goedkoop alleen, maar wil graag een groot en betrouwbaar netwerk, daar betaal je voor...

  Door: Bram Lovink28-03-2017
  hqpghacyxq27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Beoordeling

  Bereik : goed
  Kosten: prima. Volgens mij niet duurder dan andere providers, ook niet echt goedkoper?
  Klantenservice: hoef ik nooit te bellen
  Abonnement afsluiten ging makkelijk.

  Door: Tobias Franssen15-10-2016
  vjhwysuema27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Bij mij prima

  Waarom hoor ik zoveel klachten over t-mobile want ik heb alleen maar goede ervaring met ze. Al 2 jaar klant en net gewoon mijn mobiel verlengt met een nieuwe samsung S6 voor een schappelijke prijs.

  Door: Silvia P.14-09-2015
  dbanbuoeuz27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  P30

  Op aanraden van de winkel een hoesje erbij gekocht. Je pasjes kunnen hierin maar dan beschadigd je telefoonscherm. Al twee keer beloofd terug te bellen maar blijkbaar is geld binnen halen belangrijker dan service.

  Door: Dennis 07-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  t mobile thuis

  T MOBILE JA JA
  met de T van TRAUMA
  Wat een ellende de laatste
  11mnd na aanschaf. Je moet engelen geduld hebben eer je probleem wordt opgelost. Morgen is de grote dat de monteur na 5 weken soebatten langskomt. De T MOBILE medewerkers, lachen zich rot om al die ongeduldige ontevreden klanten van zich af te houden.

  Door: roony18-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  nieuw abbo met telefoon

  Belachelijke omgang met klanten. Ze zijn enkel geïnteresseerd in je geld. Geven oprecht niets om jou als klant. Ze smeren je precies aan waar ze provisie over vangen. Na jaren klant te zijn geweest ben ik nu helemaal klaar met ze. Ze leveren een nieuwe telefoon, die totaal niet werkt (gaat niet aan), de telefoon gaat direct een dag later terug naar de winkel, waarna geen vervangend toestel wordt gegeven, nee ze moeten deze ter reparatie opsturen en ik mag hopen dat het onder garantie valt. Waar ik uiteraard niet mee akkoord ga, aangezien ik de telefoon SLECHTS 1 DAG IN MIJN BEZIT HEB GEHAD, EN DE TELEFOON GEEN MOMENT HEEFT GEWERKT.

  Door: M. Willems07-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  T- Mobile Thuis

  Pas Op!!!
  Pas Op!! T-Mobile verkoopt je graag een thuis abonnement. Wat er niet bij gezegd wordt is dat zij geen slots meer hebben om je aan te sluiten. Mij vertelde, bij mijn aanschaf op 13 juni, dat de aansluiting waarschijnlijk 23 juni zou zijn. Dat werd niet bevestigd, na diverse telefoontjes werd erkend dat er geen slots zijn. Er kan niet worden aangegeven wanner deze er voldoende zijn. Nu op internet te lezen dat er meerdere slachtoffers zijn die al lange tijd wachten. Mijn order gelukkig binnen de 14 dagen bedenktijd kunnen annuleren. Het schijnt dat als je je order daarna annuleerd er kosten aan verbonden zijn. NOGMAALS PAS OP!!

  Door: Fred Klarenbeek25-06-2020
  bjehjvprje27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Internet Fast Abbonement

  Geen begrip, puur geldzuigers.
  Onverwachts ben ik minder vaak thuis dan gepland en T-Mobile heeft geen begrip voor die situatie. Ze willen dat ik mijn jaarcontract blijf betalen. Dit gaat om 25 euro per maand. Het belachelijke is dat het internet niet eens werkt. Als ik bel en vraag of ze met een compromis willen komen, zegt men erover na te zullen denken, maar vaak belt men niet terug. Weet waar je aan begint als je een contract afsluit bij dit bedrijf!!

  Door: M.D. Elenbaas20-05-2020
  mquoxojmca27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  T-mobile Thuis

  - valse facturen
  - niet beloofde snelheid. 40% lager (word niets aan gedaan loopt al 1,5 jaar, word afgeschoven op leverancier KPN)
  - afwijkende verhalen van klanten service
  - probleem word gecompenseerd n.a.v protocol
  - geen wifi, 50MB i.p.v 100MB, telefoon vaalt 20% van de dag weg is volgens t-mobile 25 euro eenmalig als vergoeding waard.
  Ik zie t-mobil as een budget provider en niet als een concurrent voor Ziggo of t-mobile. als je afhankelijk ben van die internet verbinding i.v.m werk zou ik t-mobile NIET aanraden.

  Door: Avi25-03-2020
  pzeblgdlpm27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  internet only abonnement

  Alles ging soepel en klantenservice en monteur was behulpzaam en vriendelijk. Ook prijs is goed.

  Door: Silva03-03-2020
  owuvqdersl27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Los abbonement

  Slechte ervaring dat ze mij niet kunnen bellen ze weten bij de klanten service de oorzaak niet ik raad iedereen aan om niet over te stappen naar T-mobile mijn dochter is er ook al bij weggegaan

  Door: H Kramer20-02-2020
  sjxvkvzsku27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Na stopzetten abonnement door betalen

  Slechtste provider ooit! Kies alsjeblieft wat anders! Met een email mijn abonnement stop gezet en kreeg telkens alsnog post met kosten. Deze kosten heb ik niet gemaakt. Ik heb dit sim kaartje niet eens gebruikt. Ook hebben ze niet voor mij mijn abonnement stop gezet. Het ging eerst om enkele euros en dit loopt steeds op. Nu krijg ik elke maand post van Webcasso dat ik nog steeds moet betalen maar dat weiger ik! Dus mensen let op wat je tekent, je komt er niet zomaar vanaf! Abonnementen worden naar contractduur niet zomaar stop gezet.

  Door: Jaimy Koenen11-02-2020
  ytgedckjxo27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  T mobile thuis

  Moeizaam contact gehad met de klantenservice. Toen ik geen aansluitpunt kon vinden, waar ik naar gezocht had op advies van Ziggo, wilde ik T mobile thuis annuleren. Mij werd verzekerd dat dit eigenlijk altijd goed kwam en de monteurs dit konden regelen.

  De monteurs kon ik niet regelen, want daarvoor moet je invullen wat het aansluitpunt is.

  Er zou een mannetje komen om het aansluitpunt te vinden. Dit werd gevonden op een onhandige plek waarvoor geboord moest worden.

  T mobile vergoed dat niet, bleek toch niet zo simpel, en ik besloot het te annuleren. De rekening ihkv inmiddels bedenktermijn over zijn zou na enig aandringen wel kwijtgescholden worden. En de overstap geannuleerd.

  Ongeveer 3 dagen later mail ik om te checken of het echt geannuleerd is, omdat ik nog steeds mails krijg dat ik overstap. Mij word verzekerd van wel.

  1 dag later zit ik zonder internet. Bleek overstap nooit geannuleerd te zijn. Moest volledig nieuw kastje van Ziggo, want oude was al stopgezet. Kleine week geduurd.

  Kwam er net achter dat ook de factuur gewoon van mijn rekening is afgeschreven. Bleek te laat te zijn om te annuleren, maar dat is mij nooit verteld. Opnieuw contact opgenomen en gaat teruggestort worden.

  In totaal een goed aantal uren aan de klantenservice van t mobile besteed. Dingen kunnen natuurlijk mis gaan een keer, maar ik stoorde mij aan de matige kennis en communicatie tussen de verschillende loketten, en met mij. Ik zal niet snel meer voor dit bedrijf kiezen in de toekomst.

  Door: Lotte B22-01-2020
  lketbfcpon27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Schrijf zelf een review over T Mobile

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is T Mobile een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 31 ervaringen geplaatst over T Mobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 52% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is T Mobile actief?

  T Mobile is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van T Mobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.