NederlandReview

    Ervaringen T Mobile

    Wat vinden anderen van T-Mobile? Natuurlijk zijn er volop mensen welke bekend zijn met T-Mobile. Het is niet alleen in Nederland, maar eigenlijk wereldwijd een zeer grote speler op de markt van mobiele telefonie abonnementen en smartphones. Waarschijnlijk heb jij of een van je vrienden of familieleden ook een abonnement bij T-Mobile.

    Ben (de goedkoper aanbieder van sim-only-abonnementen) is trouwens ook een onderdeel van T-Mobile. Er zijn volop verschillende mogelijkheden om een goede deal te krijgen op de website. Een mooie smartphone of tablet in combinatie met een abonnement op maat is natuurlijk iets wat je gewoon nodig hebt vandaag de dag. Bij T-mobile kun je natuurlijk een abonnement kiezen wat bij je past met het juiste aantal belminuten, tekstberichten en dataverkeer.

    Heb jij een goede of slechte ervaring meet T-Mobile? Dan is het goed om je beoordeling over T-mobile met ons te delen op NederlandReview.

    Over T-Mobile

    T-Mobile is een bedrijf welke mobiele communicatie aanbiedt voor zakelijke gebruikers en ook voor consumenten. T-Mobile heeft bijna 4 miljoen klanten in Nederland en is een onderdeel van Deutsche Telecom. Dit is een van de grootste aanbieders van mobiele communicatie in de wereld. Ze zijn toonaangevend op de markt van mobiel internet. Enkele kerngegevens van T-Mobile:

    Het hoofdkantoor zit in Den-Haag Het call en service center in Arnhem Er zijn 113 winkels in Nederland Ze hebben 2 Samsung partnerstores T-mobile heeft 3,9 miljoen klanten Er werken 1500 FTE De omzet was in 2014: € 1,5 miljard De EBITDA was in 2014: € 630 miljoen

    Wist u dat er een heuse t-mobile (flash) dance is? Zie hem in dit filmpje!

    De diensten van T-Mobile

    T-Mobile zorgt ervoor dat mensen elkaar kunnen bellen op de smartphone of meet een andere manier van mobiele communicatie. T-Mobile biedt hiervoor tal van verschillende abonnementen aan waarbij je zelf je internetbundel en belbundel kunt bepalen. Het abonnement is af te sluiten in combinatie met een smartphone.
    Het is goed om te weten dat alle belminuten in heel Europa gebruikt kunnen worden. Enkele abonnementen van T-Mobile zijn:

    - Stel samen
    - Sim Only
    - PrePaid
    - Internet

    Klachten of tips over T-Mobile

    Natuurlijk kan het voorkomen dat er eens iets misgaat. Het is dan natuurlijk belangrijk om goed geholpen te worden. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je het beste een lacht indienen. T-Mobile heeft een uitgebreide klantenservice. Ze zorgen er continu voor om deze klantenservice nog beter te maken.
    Een klacht kun je indienen via de website, door een mail te sturen of een brief per post. Natuurlijk kun je ook bellen.

    Wat vind jij van T-Mobile?

    Ben jij ook een klant of een klant geweest van T-Mobile? Laat dan op onze website je mening achter over het bedrijf. Op die manier kunnen we een goed beeld krijgen van hoe T-mobile te werk gaat. Anderen kunnen ook kijken of een abonnement afsluiten bij T-Mobile slim is. Hoe nauwkeuriger je bent in het geven van je beoordeling, hoe meer anderen hier baat bij kunnen hebben.

    Makkelijk opwaarderen? Goed bereik (en goedkoop) in het buitenland? Lees ervaringen van consumenten over T-Mobile bij NederlandReview!

    T Mobile
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (45)

    5
    44% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    4.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over T Mobile

    Uw beoordeling

    Samsung galaxy S21

    Probleem wat vele met mij hadden, Google en many apps crashte bij het openen, ik heb net mijn abonnement verlengt want dat kon (en miss ben ik te zwart, wit en te kortdoordebocht) maar als je een nieuw model koopt en er zijn al bugs vóór de release datum dan is dat vind ik op z'n zachts gezegd apart. Google starte niet op, bel je de k-service en die zeggen ja maar de play-store is momenteel overbelast want vele wille Android webview update waar ik opzich in kan komen.. nadat ik thuis kwam die dag en avond nog steeds geen update mogelijk maar s'nachts zag ik dat er dus wel was geüpdatet. Maar 1 dag later, ik doe altijd vij instellingen dan toestelonderhoud een beetje de zooi checken en indien nodig optimaliseren, 2 dingen die veel accu vraten, telegraaf app en bing app. Enige optie was verwijderen van die 2! Accu loopt ook nu sneller leeg en opladen duurde bvb eerst bij 54% nog 47 minuten en nu bij 82% nog bijna een half uur! Punt is dat ik hem toch zwaar overweeg um terug te sturen, want zulke problemen al zo snel zit ik niet op te wachten. If het nu de schuld is van t-mobile of vanuit Google voor Android systems dat maakt mij niet meer uit.. zelfde als eerste indruk is bepalend nou de toon is wel gezet ja dit gebeuren... ik snap het best maar ik zit hier niet op te wachten... hoe kan het zijn dat een nieuwe telefoon al een review krijgt en een advies om hem up te daten mbt sommige verkochte exemplaren waarbij een accu probleem kan zijn. Bij mij was dat echter niet zo maar nu heb ik dit probleem
    Verders ben ik niet tegen t-mobile, ben er best tevreden over tot zover...

    Door: Ronny S26-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Samsung s8 met internet bel/sms

    Ik was erg tevreden over de service van T Mobile. Dat is bij andere providers ver te zoeken. Ik heb veel problemen met 4g gehad omdat ik in een gebied woon waar weinig tmobile masten zijn. Ondanks dat kreeg ik altijd korting en mocht ook per direct mijn contract zonder kosten ontbinden en deden geen seconden moeilijk. De laatste maand voordat ik het contract ging ontbinden hoefde ik die hele maand geen internet en bel kosten te betalen. Ik was erg tevreden en zijn behulpzaam en zoeken echt naar een oplossing! Helaas had geen 4g verbinding met tmobile.. Wel als ik in andere steden was

    Door: Ms21-02-2020
    e.b. nijhof31-03-2020

    Verlenging van een contract onduidelijk en omslachtig. Alle gegevens zijn al bekend maar moeten opnieuw worden opgegeven.

    Ep05-06-2020

    Wat een drama bij t mobile overgegaan van tele 2 maar alleen maar ellende.krijg nu bubbele rekeningen .klanten service is zo slecht die kunnen ze wel opheffen .maakt niet uit wanneer je belt altijd maar wachten en wachten ,als je dan iemand aan de lijn krijgt doen ze niks voor je of de lijn word verbroken .dit is zo slecht bedrijf waardeloos nooit een abbonementen of iets kopen .ik staat ook weer zo snel mogelijk over .je bent gewaarschuwd

    Louiza Cornelissen05-07-2020

    We krijgen zo een mooie kop telefoon maar helaas moet aparte computer hebben mail adressen enz dit word gestuurd nu door mijn vriendin om veiligheidsredenen heb ik dat niet bij t mobile zaken konden ze me niet helpen moet het maar uitzoeken dag koptelefoon ter waarde 250 euro hierna nooit meer t mobile r.klous

    mwosknrptj27-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Thaxan11-12-2020

    Een dikke ellende !!! Vijf weken zonder Internet, 3 monteurs en 2 KPN en 7 verschillende aansluitdatums. De een verwijst naar de ander. Helpdesk T-mobile kent alleen maar "hebben een ticket aangemaakt en kunnen U een voucher sturen voor onbeperkt Internet. Zeer triest.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    mobiele telefoonabonnement (al jaren)

    nou ik ben wél tevreden met T-mobile. Ik zit al jaren met mijn mobiele telefoonabonnement bij ze, ben ooit nog overgestapt van Orange, nou dat was echt verschrikkelijk. Ben toen naar zo'n winkel van T-mobile gegaan en die hebben mij toen in een wip overgezet en ik ging toen meteen minder betalen en kreeg ook nog een welkomstcadeau. Prima toch! Mijn telefoon heeft altijd gewoon prima bereik en de rekeningen kloppen ook. Dus ik ben helemaal tevreden. Ik hoor vaak horrorverhalen over andere providers, maar zelf ben ik prima tevreden en stap dus ook niet zomaar over naar een ander.

    Door: K. Hoijtink12-12-2019
    rccauacwbm27-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Galaxy S9 plus ab. verlengen

    Schrik wel van sommige reviews. Verleng net mijn abb omdat ik eigenlijk geen klachten heb. Lees over andere providers berichten van onterechte torenhoge nota's waar ik hier geen last van heb.
    Bereik kan hier en daar beter en jammer dat uit de bundel niet voor Zwitserland geldt.
    Ik kocht en kreeg met de Galaxy S9 een mooie mobiel en een betaalbaar abb in vergelijking met andere providers.
    Bedenk dat goedkoop vaak duurkoop is en dat is zeker ook bij de mobiele telefonie zo. Het wordt nooit een 10 maar dat hoeft ook niet. Kijk over twee jaar wel weer.

    Door: Herman Meijer22-07-2019
    rwpmdljcbb27-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    slechte service

    Al een half jaar problemen met met mobiel bellen. Een nieuwe telefoon van 200 euro gekocht, probleem nog steeds. Tijdens het bellen stopt het telefoongesprek, veel ruis in de gesprekken, woorden vallen weg. T-mobile medewerkers schrijven geen logs in het systeem. Disinformatie die niet kloppen worden mij verteld. Nog steeds geen oplossing, nog niet eens compensatie. Ik vind het te lang duren anders ga ik naar een andere provider, dit is echt super slecht.

    Door: w ge28-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    zakelijk vast internet afsluiten

    Wij zitten thuis bij T-Mobile en hebben daar eigenlijk nooit problemen. Dus wij dachten we nemen ook T-Mobile zakelijk vast internet.

    Tijdens het afsluiten had er al een belletje moeten gaan rinkelen. Het afsluiten kon alleen doordat we telefonisch teruggebeld zouden worden. Keer op keer gebeurde dit niet. Eindelijk teruggebeld en alles aangesloten. Dit duurde ongeveer 1 week omdat er iemand langs moest komen om de lijn te controleren.

    Nu al anderhalve week geen internet. En je raadt het al. We worden teruggebeld door de afdeling die hierover gaat. Als je naar T-Mobile zakelijk belt word om de haverklap de verbinding verbroken. Zit af en toe hun mailbox vol.

    Echt nooit afsluiten! Als je service wilt ga dan niet naar T-Mobile!

    Door: Graham12-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    eigenlijk best tevreden over tmobile

    ik snap niet waarom iedereen zo negatief is over tmobile ik ben eigenlijk best tevreden heb altijd bereik en ik vind ze niet onaardig als ik ze soms bel ze zijn niet zo heel erg goedkoop ok maar volgens mij zijn zo ook niet de duurste ofzo

    Door: nina27-11-2015
    ltlmabalni27-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Geleerd van hun fouten?

    In de jaren dat ik lid ben, heb ik T-Mobile zien veranderen. Misschien bang voor Youp geworden? Ik bel niet vaak met de klantenservice, maar wordt daar altijd wel goed geholpen (al duurt het wel vaak lang). En mijn bereik is altijd goed.

    Door: Elvire29-09-2015
    munnhykofl27-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Tevreden met T-Mobile

    Ik ben eigenlijk best tevreden met T-Mobile. De rekeningen kloppen wel en ik heb altijd wel bereik. Vind het niet goedkoop alleen, maar wil graag een groot en betrouwbaar netwerk, daar betaal je voor...

    Door: Bram Lovink28-03-2017
    hqpghacyxq27-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Beoordeling

    Bereik : goed
    Kosten: prima. Volgens mij niet duurder dan andere providers, ook niet echt goedkoper?
    Klantenservice: hoef ik nooit te bellen
    Abonnement afsluiten ging makkelijk.

    Door: Tobias Franssen15-10-2016
    vjhwysuema27-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    T-mobile wifi verschrikkelijk

    STOP!! Wat je ook doet, wordt geen klant bij T-mobile.

    Verschrikkelijke wifi in huis! Volgens de klantenservice is wifi enkel een service waar ze bij klachten niets aan doen.. Omdat ze zogenaamd enkel service verlenen op internet met kabel kan je in het jaar 2021 niets met hun service. Hoe moet ik internetten met een internetkabel op mijn Iphone?? Na een jaar te schipperen met dit probleem besluiten we maar over te stappen naar een ander aangezien het T-mobile niet lukt om het probleem te verhelpen.

    Belachelijk en we betalen voor niets.

    Door: Iza24-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    HOME INTERNET

    This company has been a real life nightmare for me and my partner. We have an issue with them since last SEPTEMBER. 9 MONTHS of phone calls, e-mails and absolutely draining our mental health and it has not yet been resolved. They sent us the wrong modem and then the right one and since then have been charging us for both subscriptions and month payment. We had to call at least 20 times untill they reimbursed 650 euros for the "old" cubscription and now they are sending letters threatening us to send a debt collector and giving us higher and higher fines. After the last attempt to solve the situation they still want us to pay for the subscription of a service WE NEVER HAD. If I could back in time and talk to my self I'd scream DO NOT HIRE THIS COMPANY!!!!!! Absolutely horrible and inefficient customer service and will cost you so much stress and possibly tears too. Untill now, after almost a year later and they are still trying to charge us for a modem and subscription WE NEVER USED!! DO NOT CHOSE T-MOBILE!

    Door: Dieiny Crestani10-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    klant voordeel

    Normaal prima dienst, we maken gebruik van klantvoordeel, verhuizen we en hebben we de adres gewijzigd krijgen we niet meer automatisch klantvoordeel, gebeld ervoor krijg je te horen "helaas pindakaas" verhaal :)
    zodra de contracten zijn afgelopen zijn we weg bij hun.

    Door: Chris26-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Alles in 1

    Alles beloven en dan ook niets nakomen. Of het tv computer of vast bellen of aanbiedingen zijn niets komen ze na. Zal blij zijn als ik er af ben. Heb ook niets goed te melden over dit soort bedrijven ,bah en 1 ster is veel te veel

    Door: Hans14-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    t-mobile unlimited abonnement



    Naar Duitsland bellen is niet toegestaan voor mij met unlimited abonnement. Deblokkeren kost 115 euro.

    Ik vind dit waardeloos, volgens de helpdesk moet ik 115 aftikken en dan worden buitenland nummers gedeblokkeerd en ook servicenummers.

    Dus 3 maanden kan ik niet veel. Ik mag wel de hoofdprijs aftikken voor dat abonnement, maar gebruiken ho maar.

    Internet is ook zeer matig van kwaliteit. Bellen in het centrum gaat het, maar in het buitengebied 0 bereik.

    Spijt als haren op mijn hoofd dat ik t-mobile abonnement heb afgesloten.

    Ik heb mijn mobiele abonnement al opgezegd en t-mobile thuis gaat er ook uit.

    Door: Gerard26-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    T mobile thuis

    Vanaf de dag dat wij overgestapt zijn naar T-Mobile thuis, internet en tv, elke week (soms meerdere malen per week) storing gehad. Zoveel spijt dat we zijn overgestapt naar dit waardeloze bedrijf.

    Door: Ilona24-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    IPhone

    Ik meldde een probleem met de dekking en slecht 4g-internet, ze moesten binnen 2 werkdagen bellen. Het probleem is na een maand niet opgelost. Niemand is er in geïnteresseerd.

    Door: Kamil22-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    3-jarig internet voor €7,50 wordt omgezet naar abo voor €17,50

    Een aantal jaren terug heb ik een tablet gekocht uitsluitend bedoeld voor mobiel internet. Daar kreeg ik van T-mobile een abonnement bij voor €7,50 per maand. Toen de periode van het abonnement was afgelopen na 3 jaar is zonder overleg, zonder handtekening het abonnement omgezet naar een duur abonnement. Ik kan wel bellen met het tablet maar niet gebeld worden. Kortom een heel dure oplossing. Met dank aan T-mobile.

    Door: E.G.J Bowens15-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    t mobile thuis

    I start with t mobile in 2019. Start from a perdiod 3 weeks without internet connecion. Foult on their side. By phone someone told me i dont must to pay for this period. After 1,5 month coming bill with extra money to pay as a penalty for to be late. On internet page they wrote than incasso datum is starting datum, but first herrinenring what should come via sms should come after 14 days. Its not . Its comming after next day when they cant incass. So example 22 od month from this moment they start to count you with penalty also next month and same incasso few times. I pay them in 6 months 600 euro and no one can explain. I send letters they not answer!!!! they normally rob people on a white day and when you call them for explanations they talk with contempt because you don't pay. Every week I get a text message that I have to pay even though I pay! I'm going to a lawyer for damages, analyze your bills because they cheat. Penalty calculations are incorrect. A gang of psychopaths robbing people !!!!

    Door: Katarzyna Lewicka11-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Huis internet en mobiel internet

    Het is erg iritant dat je zo lang moet wachten op iemand aan de lijn te krijgen.Daarna helpen ze meestaal niet.Ze beloven veel en doen weinig.Net begonen 1 maand maar kan niet wachten dat ik stop met abonnement.Waardeloos.Asociaal

    Door: Res28-01-2021
    NYC NY Commercial moving companies22-09-2021

    For those who’ve been tenting perfectly right before, you little question know the way difficult it may be to plan a tenting out journey. You must come across the suitable place for your camping World wide web site, choose points to provide, approach for poor circumstances, plus more. The excellent news is to suit your needs, preparing your future tenting outdoors trip could possibly be a lot easier owing to the following report. Before go out on your own extended-awaited out of doors tenting journey, make sure the location the place you want to camping doesn’t demand from customers a camping outside enable it to be achievable for. In the event you tenting inside of a place that does need a person as well as you didn’t get one particular, then you can be experiencing a good significant ticket or fantastic from a Neighborhood woodland ranger. After you end up camping out, a necessity for your individual products is known as a results knife. This can be A very powerful factor of one's outdoor tenting equipment. Buy an Remarkable survival knife, not simply the bottom priced you can uncover, your Life style could rely upon it. These knives are extremely very comparable these individuals have a lengthy blade serrated on 1 factor along with a hollow deal with. In the tackle you might have fishing line, hooks, a compass, and matches to be a modest survival established. To boost your slumbering practical expertise when tenting, supply a cushion alongside that you could location under your resting scenario. This cushion functions like a protect in between you along with the challenging ground exactly where by twigs and shrub knots may possibly result in Weird slumbering troubles. If a mat isn’t useful, bring two or three further comforters that you can collapse about on them selves to produce some assist. Work out has a tendency to make exceptional when pitching a tent. Make time to set the tent up well in advance of departing to the vacation. This allows you to Develop your efficiency at constructing the tent, and in addition might help uncover any difficulties Along with the tent during the function you have to trade it for the greater wise preference. Camping out is an uncomplicated enjoyment in way of life for the ones that understand The ultimate way to get it performed. You might want to Make on your information base of outside tenting by endeavor right Assessment. You may turn out keen about the delights of tenting outside promptly in any way with one of these excellent tips available.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    FAQ

    Is T Mobile een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 45 ervaringen geplaatst over T Mobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is T Mobile actief?

    T Mobile is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van T Mobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.