NederlandReview

  Ervaringen T Mobile

  Wat vinden anderen van T-Mobile? Natuurlijk zijn er volop mensen welke bekend zijn met T-mobile. Het is niet alleen in Nederland, maar eigenlijk wereldwijd een zeer grote speler op de markt van mobiele telefonie abonnementen en smartphones. Waarschijnlijk heb jij of een van je vrienden of familieleden ook een abonnement bij Tmobile. Ben (de goedkoper aanbieder van sim only abonnementen) is trouwens ook een onderdeel van T mobile. Er zijn volop verschillende mogelijkheden om een goede deal te krijgen op de website. Een mooie smartphone of tablet in combinatie met een abonnement op maat is natuurlijk iets wat je gewoon nodig hebt vandaag de dag. Bij T-mobile kun je natuurlijk een abonnement kiezen wat bij je past met het juiste aantal belminuten, tekstberichten en dataverkeer.

  Heb jij een goede of slechte ervaring meet T mobile? Dan is het goed om je beoordeling over Tmobile met ons te delen op NederlandReview.

  Over T Mobile

  T-Mobile is een bedrijf welke mobiele communicatie aanbiedt voor zakelijke gebruikers en ook voor consumenten. T-Mobile heeft bijna 4 miljoen klanten in Nederland en is een onderdeel van Deutsche Telecom. Dit is een van de grootste aanbieders van mobiele communicatie in de wereld. Ze zijn toonaangevend op de markt van mobiel internet. Enkele kerngegevens van T-mobile:

  Het hoofdkantoor zit in Den-Haag Het call en service center in Arnhem Er zijn 113 winkels in Nederland Ze hebben 2 Samsung partnerstores T-mobile heeft 3,9 miljoen klanten Er werken 1500 FTE De omzet was in 2014: € 1,5 miljard De EBITDA was in 2014: € 630 miljoen

  Wist u dat er een heuse t-mobile (flash) dance is? Zie hem in dit filmpje!

  De diensten van Tmobile

  T-mobile zorgt ervoor dat mensen elkaar kunnen bellen op de smartphone of meet een andere manier van mobiele communicatie. T-mobile biedt hiervoor tal van verschillende abonnementen aan waarbij je zelf je internetbundel en belbundel kunt bepalen. Het abonnement is af te sluiten in combinatie met een smartphone.
  Het is goed om te weten dat alle belminuten in heel Europa gebruikt kunnen worden. Enkele abonnementen van T-mobile zijn:

  - Stel samen
  - Sim Only
  - PrePaid
  - Internet

  Klachten of tips over Tmobile

  Natuurlijk kan het voorkomen dat er eens iets misgaat. Het is dan natuurlijk belangrijk om goed geholpen te worden. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je het beste een lacht indienen. T-mobile heeft een uitgebreide klantenservice. Ze zorgen er continu voor om deze klantenservice nog beter te maken.
  Een klacht kun je indienen via de website, door een mail te sturen of een brief per post. Natuurlijk kun je ook bellen.

  Wat vind jij van T mobile?

  Ben jij ook een klant of een klant geweest van T-mobile? Laat dan op onze website je mening achter over het bedrijf. Op die manier kunnen we een goed beeld krijgen van hoe T-mobile te werk gaat. Anderen kunnen ook kijken of een abonnement afsluiten bij T-mobile slim is. Hoe nauwkeuriger je bent in het geven van je beoordeling, hoe meer anderen hier baat bij kunnen hebben.

  Makkelijk opwaarderen? Goed bereik (en goedkoop) in het buitenland? Lees ervaringen van consumenten over T-mobile bij NederlandReview!

  T Mobile
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

  6,6
  68% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7,2
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6,6
  Leveren
  rating
  6,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  abbonement

  1 dag te laat met betalen van mijn rekening voor mijn mobiel, dit kwam ook nog eens omdat mijn bankrekening bevroren was door internetfraude! Maar alsnog zegt T-Mobile dat er 15 euro betaald moet worden voor incasso kosten! Je kunt ook werkelijk niks met ze regelen want alles is jouw schuld, sympathie ook niks van te merken.

  Door: colin 18-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  mobiele telefoonabonnement (al jaren)

  nou ik ben wél tevreden met T-mobile. Ik zit al jaren met mijn mobiele telefoonabonnement bij ze, ben ooit nog overgestapt van Orange, nou dat was echt verschrikkelijk. Ben toen naar zo'n winkel van T-mobile gegaan en die hebben mij toen in een wip overgezet en ik ging toen meteen minder betalen en kreeg ook nog een welkomstcadeau. Prima toch! Mijn telefoon heeft altijd gewoon prima bereik en de rekeningen kloppen ook. Dus ik ben helemaal tevreden. Ik hoor vaak horrorverhalen over andere providers, maar zelf ben ik prima tevreden en stap dus ook niet zomaar over naar een ander.

  Door: K. Hoijtink 12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Abonnement verlengen

  T-mobile is als provider heel slecht. Klant telt niet. Draait alleen maar om het geld.
  65 euro pakken ze van je huidige abonnement graag af, maar als je vervolgens een abonnement wilt afsluiten (verlengen) voor 27 euro (incl. toestel), laten ze dit niet toe, omdat je een toestel wilt en een schuld hebt. Ik heb tot nu toe altijd mijn facturen netjes betaald (ondanks mijn schuld).
  Als je daarover belt, om dit op te lossen, omdat ik heel ontevreden ben en vind hun handelen oneerlijk, krijg je een medewerker die je niet kan helpen. Vervolgens vraag je of je dan door iemand terug gebeld kan worden. Dat kan ze niet beloven. 2 weken later ben ik nog steeds niet teruggebeld. Ze bellen alleen als het hun goed uitkomt en als het in hun voordeel is. Dat ook nog op gekke tijden laat 's avonds of weekend etc.
  Ik ben zo goed als per eind abo gelukkig overgestapt naar Simyo, na 17 jaar helaas trouw aan T-mobile te zijn geweest. Slechte zaak! Ik vind T-mobile website ook niks meer, plus catalogus voor de punten was vroeger veel beter. Als je veel punten hebt, kan je er bijna niks mee....overal wordt je beperkt tot 1 a 2 stuk. Ik kan mijn punten niet opmaken. All in all.....dikke 1 ster. Als er minder kon, had ik het gegeven. Ik ga nooit meer terug naar T-mobile.

  Door: Lou 27-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  t-mobile thuis en huawei p20

  Heb gebeld met de mededeling dat ik geen verbinding krijg met WiFi.
  Kreeg daarop een verwijzing naar een mail waar ik niets mee kon, heb nog steeds geen verbinding met WiFi hetgeen ten koste gaat van mijn bundel.
  Wil er van af!!
  Niemand en niets helpt, heb spijt met t-mobile in zee te zijn gegaan. Zie nu dat er ook een recordermogelikheid in de unit zou kunnen zijn, bij mij niet dus??
  Wie helpt? Ben met deze vraag naar de t-mobile winkel in Heerlen geweest, daar kreeg ik het telefoonnummer, heb gebeld met bovengenoemd resultaat!!
  Hier stopt het voor mij!
  Met wanhopige, groet,
  J. A. M. Finger
  Juulenjan@gmail.com

  Door: Jan Finger 20-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Galaxy S9 plus ab. verlengen

  Schrik wel van sommige reviews. Verleng net mijn abb omdat ik eigenlijk geen klachten heb. Lees over andere providers berichten van onterechte torenhoge nota's waar ik hier geen last van heb.
  Bereik kan hier en daar beter en jammer dat uit de bundel niet voor Zwitserland geldt.
  Ik kocht en kreeg met de Galaxy S9 een mooie mobiel en een betaalbaar abb in vergelijking met andere providers.
  Bedenk dat goedkoop vaak duurkoop is en dat is zeker ook bij de mobiele telefonie zo. Het wordt nooit een 10 maar dat hoeft ook niet. Kijk over twee jaar wel weer.

  Door: Herman Meijer 22-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Telefoon

  Geen oplossing of coulance !!!
  Bij de aanschaf van een nieuwe telefoon hebben ze verzuimd de verzekering van de oude naar de nieuwe telefoon om te zetten en daar omtrent ook geen informatie over gegeven. Toen ik schade had en deze niet omgezet bleek te zijn naar het nieuwe toestel .....niks coulance , gewoon €300,- pech. En ook niet op hun bedrijfsschade verzekering willen claimen , totaal star en onwillend met meedenken

  Door: Frank 05-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Ze doen alles om maar onder hun voorwaarden uit te komen

  Wat een waardeloos bedrijf zeg. Prima, tot je een keer een probleem krijgt. Mijn toestel had vanaf de aanschaf problemen. Ik had er al een paar keer naar laten kijken zonder succes. Nu zat ik tegen het einde van mijn contract en dacht ik, ik ga het nog één keer proberen omdat ik het defect eindelijk kon reproduceren. Blijk ik net buiten de garantie te zitten, omdat het toestel 2 weken eerder geleverd was dan het contract inging.

  Geen probleem, want de reparatievoorwaarden bieden gratis reparatie t/m de gemiddelde levensduur van het toestel, wat volgens t-mobile zelf 3 jaar is. Echter zegt de medewerkster van de klachten afdeling dat dat alleen is bij normaal gebruik, en omdat mijn toestel al een probleem had, is er geen sprake meer van normaal gebruik. ???!!! Ten eerste dan kun je het binnen de garantietermijn ook wel afwimpelen, want daar geldt dat normale gebruik ook voor. En ten tweede, het is geen auto waarbij een olielampje brand en het erger wordt als je het niet snel repareert. Het is een microfoon die kraakt, en dat wordt echt niet erger als ik er langer mee rondloop!

  Door: v. Kleef 27-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  verschrikkelijk

  Wat een verschrikkelijk bedrijf! Nooit, maar dan ook NOOIT iets kopen!!
  T-mobile had via het internet een leuke aanbieding: T-Mobile thuis alleen internet, 37,50 euro per maand voor 750Mb/s. Alles geregeld, overstap service en alles. Vervolgens probeer ik via hun website een afspraak te maken zodat er een monteur langs komt. Mijn abonnement gaat in per 05-03-2018 maar dan kan er geen moteur langs komen? Dit kan pas op 13-03-2018. Dus ik bel met de monteur service van T-mobile(Giudion) met de vraag of dit eerder kan. Betreffende mevrouw geeft aan dat dit niet kan, luistert niet naar mijn verhaal en verbindt me door met T-mobile. De mevrouw van T-mobile geeft ook aan dat dit niet kan, Ik zit dus een week zonder internet. Vervolgens ga ik een discussie met mevrouw aan, wordt ze bijzonder onbeschoft en als ik haar naam vraag hangt ze op! Dus ik denk, met zo een bedrijf wil ik geen zaken doen. Op de website staat aangegeven dat je moet bellen om op te zeggen. Dit doe ik dus. Ik krijg wederom een mederwerker van T-mobile aan de lijn, ik leg alles uit en geef aan dat ik wil opzeggen. De man verbindt mij door met een andere afdeling. Ik krijg weer een man aan de lijn, leg weer alles uit en geeft aan dat ik wil opzeggen. LET OP: mijn abonnement zou officieel pas ingaan per 05-03-2018!! Nu zegt de man dat dat niet gaat en indien ik wel opzeg, ik aan een boete van 75 zit euro! Vervolgens geeft ik aan dat ik toch recht heb op herroepingsrecht van 14 dagen?? Blijkbaar staat in hun algemene voorwaarden dat het herroepingsrecht in gaat vanaf de dag dat je het abonnement afsluit. Dus niet de dag dat je het product KRIJGT, nee de dag dat je op de internetpagina op oke drukt. Heel stiekem van T-mobile, aangezien de monteur pas na 14 dagen contact met je opneemt (dus daaaag herroeppingsrecht). Ik weer de discussie aan, vervolgens zegt meneer dat ik naar hem moet luisteren?? zit ik in een omgekeerde wereld?? ik ben toch de klant? Ik weet niet wie er personeel aanneemt bij T-mobile maar ontsla die persoon en de helft van het personeel. De betreffende man die ik als laatste sprak, sprak met een zwaar buitenlands accent, toen ik zijn naam vroeg, zei hij dat hij Kees-Jan heette en weigerde zijn achternaam te geven. Jammer dat T-mobile zo met nieuwe klanten omgaat. Natuurlijk zit ik nu aan een jaarcontract vast. Wat een enorm trietste aanfluiting van een bedrijf. Onbeleefd tegen klanten, ophangen, kleine lettertjes in het contract en achterbakse streken. Mijden als de pest!!!!!!

  Door: GezinEHV 17-02-2018
  04-04-2018

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Tevreden met T-Mobile

  Ik ben eigenlijk best tevreden met T-Mobile. De rekeningen kloppen wel en ik heb altijd wel bereik. Vind het niet goedkoop alleen, maar wil graag een groot en betrouwbaar netwerk, daar betaal je voor...

  Door: Bram Lovink 28-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Beoordeling

  Bereik : goed
  Kosten: prima. Volgens mij niet duurder dan andere providers, ook niet echt goedkoper?
  Klantenservice: hoef ik nooit te bellen
  Abonnement afsluiten ging makkelijk.

  Door: Tobias Franssen 15-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  service en kwaliteit is goed weer

  ik denk dat ze echt verbeterd hebben de kwaliteit en de klantenservice want vroeger was het toch slecht nou nu niet meer hoor ik vind het een goede kwaliteit en aardig aan de telefoon!

  Door: Michalina 13-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Prima provider

  Gewoon een prima provider, heb overal waar ik kom prima bereik en mn abonnement is zeker niet duur

  Door: Isolde 08-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  bereik niet optimaal

  Mijn bereik is nog steeds niet optimaal
  Ze zijn wel aardiger bi de klantenservice dan eerst
  En waarom zo duur als het niet eens goed genoeg is?

  Door: Chris K. 18-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  bereik valt weg

  Het abonnement was goedkoper dan KPN maar mijn bereik valt vaak weg.
  Bij de klantenservice kunnen ze me niet helpen.

  Door: bellertje 14-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5
  rating

  eigenlijk best tevreden over tmobile

  ik snap niet waarom iedereen zo negatief is over tmobile ik ben eigenlijk best tevreden heb altijd bereik en ik vind ze niet onaardig als ik ze soms bel ze zijn niet zo heel erg goedkoop ok maar volgens mij zijn zo ook niet de duurste ofzo

  Door: nina 27-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Langzaamste internet ooit T-mobiel!

  Dataverkeer is nog nooit zo langzaam geweest. Ik heb een iphone, dus daar ligt het niet aan. Stomme T-mobiel!

  Door: Dena F, 10-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Ik word GEK van die reclame berichtjes!

  Beste T-Mobile,
  Hou toch eens op met die irritante reclame berichtjes die jullie mij steeds sturen. Aanbiedingen voor extra belminuten enzo, ik ben er NIET van gediend en word er GEK van. Ik betaal toch gewoon voor mijn minuten?!

  Door: Anna 04-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5
  rating

  Geleerd van hun fouten?

  In de jaren dat ik lid ben, heb ik T-Mobile zien veranderen. Misschien bang voor Youp geworden? Ik bel niet vaak met de klantenservice, maar wordt daar altijd wel goed geholpen (al duurt het wel vaak lang). En mijn bereik is altijd goed.

  Door: Elvire 29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Bij mij prima

  Waarom hoor ik zoveel klachten over t-mobile want ik heb alleen maar goede ervaring met ze. Al 2 jaar klant en net gewoon mijn mobiel verlengt met een nieuwe samsung S6 voor een schappelijke prijs.

  Door: Silvia P. 14-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over T Mobile

  Uw beoordeling