NederlandReview

  Ervaringen Swapphone

  Ben je op zoek naar een organisatie waar je de nieuwste smarphones kunt bestellen? Zou je deze ook nog eens per maand willen betalen? Swapphone zou voor jou weleens een geschikt bedrijf kunnen zijn. Bekijk eerst eens wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn. Dit kun je doen op deze pagina van NederlandReview.

  Wat is Swapphone?

  Swapphone is een bedrijf waarbij je de nieuwste smartphones kunt bestellen en per maand kunt betalen. Het bedrijf noemt dit Product as a service. Het bedrijf stelt dat het om een 100% nieuwe smartphone gaat zonder hoge aanschafkosten. De telefoon krijgt een maximale levensduur. Je kunt bij Swapphone ook smartphones kopen die als nieuw zijn. Dit zijn telefoons die volgens het bedrijf een nieuw leven verdienen.

  Waarom Swapphone?

  Uitleg

  De bedenkers van Swapphone vinden het belangrijk dat ze een mooie bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van klimaat en milieu. Ze hechten er veel waarde aan dat hun ideeën in lijn lopen met maatschappelijk verantwoord ondernemen en een circulaire economie. Volgens Swapphone is er op dit moment steeds meer vraag naar producten die duurzaam zijn in aanschaf, onderhoud en reparatie. Swapphone is in 2019 gestart. Daarentegen heeft het bedrijf al meer dan 20 jaar ervaring in de telecom markt. Er is ervaring met tienduizenden toestellen van geprivatiseerde overheidsbedrijven. Medewerkers van Swapphone geven aan dat het bedrijf inmiddels duizenden klanten heeft. Zij hebben Swapphone gevonden voor een smartphone in abonnementsvorm. Het gaat hierbij om zowel zakelijke klanten als consumenten.

  Voordelen

  Het bedrijf geeft aan dat de refurbished smartphones altijd A-grad zijn. Zij hebben geen zichtbare schade, zijn volledig gecontroleerd en krijgen levenslange garantie. Dankzij deze verschillende soorten producten en constructies kun je flexibel zijn. Kies bijvoorbeeld een Samsung of Apple. Je kunt vervolgens zelf je contractduur bepalen. Daarna lever je jou telefoon gewoon weer in. Maar, je kunt deze ook upgraden naar het nieuwste model. Een ander voordeel welke door het bedrijf wordt aangegeven is dat er niet wordt gekeken naar een eventuele BKR registratie.

  Levenslange garantie

  Er wordt door het bedrijf aangegeven dat je als klant een levenslange garantie krijgt op je smartphone. Zelfs als je schade door eigen schuld hebt. Je kunt hiermee € 15,- per maand op duurdere smartphones besparen. Is je telefoon het 'slachtoffer' van slijtage, is ie gevallen of is er op andere wijze schade ontstaan? Je ontvangt de volgende dag nog een nieuw toestel van het bedrijf. Dit wordt door het bedrijf swappen genoemd.

  Wetenswaardigheden

  Swapphone stelt een ideale circulaire smartphone te zijn. Swapphone geeft aan het zonde te vinden om een smartphone weg te gooien als deze niet meer trendy is of als er nieuwe en mooiere toestellen zijn. Een smartphone kan volgens het bedrijf nog jaren mee. Mocht je meer over Swapphone willen weten dan is het bedrijf bereid je hier uitleg over te geven. Mensen die meer willen weten kunnen een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Het e-mail adres en telefoonnummer kun je vinden op de website van Swapphone.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je klant bij Swapphone? Heb je weleens een smartphone bij dit bedrijf besteld? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij deze organisatie? Ben je positief of negatief over Swapphone? Ga je vaker iets bij Swapphone bestellen? We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

  Swapphone
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Swapphone

  Uw beoordeling

  iPhone 11

  Het toestel was goed verpakt en het bestelproces was best wel makkelijk en duidelijk

  Door: Sjord14-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  iPhone

  Bedrijf maakt hele slechte afspraken met de consument vervolgens wordt er een rekening gestuurd van boven de 400,- het is of betalen of incasso. En dit doen ze bij veel meer consumenten. Klantenservice weet niet professioneel met klanten om te gaan er wordt opgehangen tijdens gesprek en vervolgens niet gesproken met diegene die je net sprak.

  Door: Shehan 04-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Swapphone een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Swapphone. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Swapphone actief?

  Swapphone is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Swapphone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.