NederlandReview

  Ervaringen Superdeal (niet meer actief)

  Op zoek naar de juiste online verkoper voor mobiele telefonie? Lees hier of Superdeal de goede keus is. Superdeal is onderdeel van Vodafone en biedt unieke sim-only abonnementen.

  Over Superdeal

  Zoals aangegeven is Superdeal een nevenactiviteit van Vodafone. Superdeal is de website die unieke zogenaamde hybride abonnementen aanbiedt. Superdeal biedt dus puur en alleen Vodafone deals en is hier in dus wel lichtelijk gelimiteerd. Toch kan je wel degelijk goed slagen bij Superdeal als je op zoek bent naar een goed sim-only product.  Review van de go-pro camera bij superdeal. Bekijk hier het filmpje:

  Diensten

  Superdeal richt zich bijna compleet op de Hybride abonnementen van Vodafone. Zo’n Hybride abonnement is een sim-only abonnement waar jij volledig controle over hebt. Je betaalt hierbij van te voren de maandelijkse kosten die je eerste helemaal zelf inschat. Je bent dus in staat maandelijks zelf je bundel samen te stellen afhankelijk van jouw wensen op dat moment. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld veel reist en naar het buitenland moet voor werk. Als je niks aanpast dan wordt de maand daarop precies dezelfde bundel afgeschreven.

  Wat zijn de voordelen van Hybride?

  - Geen onverwachte kosten buiten bundel
  - Makkelijk en grote controle over kosten
  - Geen vast contract
  - Erg flexibel doordat je maandelijks omhoog en omlaag kunt bijstellen via MyVodafone

  Hybride is dus ideaal als je mobiele telefonie gebruik erg onregelmatig is. Het werkt in feite als prepaid, maar toch is het een abonnement. Het nadeel hiervan is wel dat als je tegoed op is, het ook echt op is voor die maand. Je kan dan eventueel wel opwaarderen net als met een prepaid kaart. Ook als je kinderen hebt met een smartphone en je hun gebruik in de hand wilt hebben is Hybride van Vodafone een goede keuze. Aanpassen kan tot tien dagen voor het begin van de nieuwe maand, je moet dus wel enigszins inzicht hebben in je agenda en plannen voor de nieuwe maand wil je een accuraat abonnement samenstellen elke keer.
  Naast de Hybride sim-only optie zijn er ook nog verscheidene aanbiedingen voor abonnementen met mobiele telefoon inbegrepen. Hierbij wordt een Hybride sim vrijblijvend bijgevoegd, en kan je zelf na een maand kiezen of je dit wilt blijven gebruiken. Dit is wel enigszins onduidelijk vermeld hoe dit allemaal in zijn werk gaat.
  Ben je al Vodafone Prepaid klant en klinkt Hybride je goed in de oren? Ook dan kan je hierop overstappen.

  Klachten

  Superdeal.nl heeft een Frequently Asked Questions afdeling en voor extra vragen word je doorverwezen naar de website van Vodafone of naar het e-mailadres voor rechtstreeks contact. De klachten van Superdeal die bekend zijn geven aan dat er wordt gerekend op hele minuten, dit is echter al niet meer waar. Telefoongesprekken worden nu afgerond op secondes bij Superdeal. Daarnaast blijft eventueel buitenbundel tegoed een jaar geldig na elke opwaardering. Waar wel opgelet moet worden is dat de telefoons die je bijgeleverd kunt krijgen vaak nog een simlock hebben.

  Heb jij een Superdeal ervaring? Deel hem dan snel hier door middel van een review.

  Ervaring met een mobiele telefoon of abonnement van superdeal. Zijn ze goedkoop en betrouwbaar? Lees ervaringen bij NederlandReview!

  Superdeal (niet meer actief)
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  4.6
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.6
  Service
  rating
  4.4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Superdeal (niet meer actief)

  Uw beoordeling

  Energie overstappen deals

  Ik kwam hier voor de deals met energie overstappen.
  Ze hebben hier meerdere deals voor overstappen energie.
  Maar het lijkt wel goedkoper dan het is, want het is net alsof je gratis energie krijgt en dat is niet zo.
  Maar wel goede deals en je kunt hier vergelijken en je krijgt cadeaubonnen.
  Dus uiteindelijk wel blij maar een beetje onduidelijke website want het is niet gratis!

  Door: Frank16-12-2016
  Frank16-12-2016

  Volgens mij is het nu deal direct geworden of zoiets, want ik zie nu dat ik was doorgeleid. Maar misschien is het hetzelfde bedrijf? Want ik had super deal gezocht maar ik heb het afgesloten bij deal direct.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Fontein op zonne-energie

  Bestelt a 24,95 vier weken terug nog niets ontvangen

  Door: van. der Heide26-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Winterjas

  Zeer slechte kwaliteit dunne slechte stof knopen vallen eruit .

  Gratis verzending maar bij terugsturen bedragen kosten 25-40 euro vanwege productie in Azië
  Was niet bekend bij aankoop.

  Door: Marie Nijhuid04-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Superdeal.nl is veel te eentonig

  In mijn zoektocht naar een goedkoop abonnement kwam ik bij Superdeal.nl terecht. Het aanbod was echter bijzonder eentonig. Ik kon namelijk alleen maar kiezen voor Vodafone als provider. Ik was voorheen ook bij deze provider aangesloten, maar heb er niet echt goede ervaringen aan overgehouden. Voor de diversiteit is het misschien een goed idee om het aanbod wat meer te vergroten.

  Door: Wesley Caspar23-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Alleen maar Vodafone

  Ik kwam hier voor een goed dealtje, maar dat kan alleen met Vodafone-abonnementen en ik wil juist niet meer bij zo'n groot serviceloos bedrijf zoals Vodafone of KPN of iets dergelijks.

  Door: Karen Hermans19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  FAQ

  Is Superdeal (niet meer actief) een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Superdeal (niet meer actief). Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Superdeal (niet meer actief) actief?

  Superdeal (niet meer actief) is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Superdeal (niet meer actief) gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.