Studentmobiel

8

Bestellen

8.4

Service

9.2

Prijs

7.6

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Studentmobiel

Studenten only bij Studentmobiel NL


Studentmobiel ervaringen


Lees nu bij ons de meest recente beoordelingen van andere studenten over hun ervaringen met Studentmobiel op NederlandReview. Als arme student zijnde wil je natuurlijk waar voor je geld. En hoe kun je je beter oriënteren dan door het lezen van andermans ervaring. Wij zijn van mening dat we van elkaar kunnen leren. Als ook jij jouw ervaring met Studentmobiel weer deelt op NederlandReview, kunnen andere studenten jouw review ook weer gebruiken. En zo komen we samen tot een goed en onafhankelijk advies.


Over Studentmobiel

Studentmobiel is al ruim vijftien jaar officieel dealer van de bekende Nederlandse providers zoals bijvoorbeeld Ben, Hollands nieuwe, Simyo, T-Mobile en Vodafone. Ben je op zoek naar een goedkoop abonnement voor je mobiel? Of ben je ook toe aan een nieuwe telefoon? Bij Studentmobiel ben je aan het juiste adres.


Diensten

Waar ben je precies naar op zoek? Studentmobiel heeft voor jou de meest aantrekkelijke en scherp geprijsde aanbiedingen voor een nieuw abonnement voor jouw gsm. Allereerst kies je op de site het toestel van je keuze. Je kiest een telefoon van één van de favoriete merken van dit moment zoals de Samsung Galaxy S6 64Gb of een Apple Iphone 6 plus 16Gb. Wanneer je je telefoon hebt uitgekozen kun je een abonnement uitkiezen dat bij jou past. Wij van NederlandReview vinden het jammer dat je de abonnementen van verschillende providers niet naast elkaar kunt bekijken en vergelijken. En we zijn benieuwd wat jij daarvan vindt? De keuze blijft echter groot en dat  is uiteindelijk het meest belangrijk. Heb je een mobiel die het nog uitstekend doet, kun je ook kiezen voor een sim-only abonnement. Op dit moment worden de beste sim-only abonnementen aangeboden door Ben, Tele2, Hollands nieuwe, T-Mobile, KPN en Vodafone. Hoewel pre-paid toestellen steeds minder favoriet lijken te worden, is er ook hierin nog een aanbod van onder andere Samsung en Blackberry.


Toestelinruil

Wat je niet vaak tegenkomt, vind je hier wel terug. De mogelijkheid om je toestel in te ruilen. Ofwel, je verkoopt je eigen toestel. Dit werkt als volgt. Je selecteert het merk van jouw oude telefoon. Vervolgens selecteer je het type en geef je aan de hand van een paar korte vragen informatie over de toestand van je mobiel. Na het invullen van een imei-nummer en verklaar je nog dat je toestel niet op de lijst van heling voorkomt en worden je gegevens verzonden.  


Klachten

Wanneer je niet tevreden mocht zijn over een product of de dienstverlening van Studentmobiel is het in eerste instantie even zoeken waar je moet zijn. Via contact wordt je niet veel wijzer, als is er wel een klantenservice. Deze is op werkdagen maar liefst tot 22.00 uur ’s avonds geopend en zelfs op zondag zou je hen moeten kunnen bereiken. Vervolgens word je eigenlijk al vrij snel verwezen naar het informatieportal. Hier vind je heel veel informatie terug over bijvoorbeeld de garantieprocedures, afleveren van je bestelling of je betaalmogelijkheden. Ook kun je hier een ondersteuningsticket aanmaken. Wij vermoeden dat je hier je vraag kunt stellen of indien van toepassing je klacht kunt melden. Heel duidelijk vinden wij van NederlandReview dit echter niet. Ook is het jammer dat het op de site niet mogelijk is om je ervaringen met Studentmobiel te delen. Op onze site kun je wel eenvoudig jouw beoordeling over Studentmobiel geven. Wie weet heeft een ander daar later weer voordeel van.


300x600 S6 T-Mobi


Lees alle ervaringen over studentmobiel bij NederlandReview. Lees of ze goedkoop zijn en hoe de klantenservice is. Sim-only of abonnement? U leest het hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

goedkoper

goedkoper dan elders dus ik ben tevreden it's good to be a student ;)

L

Lindsey Franssen

08-12-2016

0

Lekker snel

Ik wilde op vakantie en aaaah mobiel stuk en gelukkig abbo ook bijna afgelopen. Dus de student die ik ben..bij studentmobiel gekeken ;-) volgende dag in huis en net op tijd voor de vakantie. Roaming kosten vielen mee dus ok.

S

Simone

18-09-2015

0

Lekker 2015

Echt heel prettig dat je een contract gewoon over internet kan afsluiten. Je moet altijd tekenen enzo voor je contract. Maar zij sturen dit in pdf op. Dus printen, tekenen, scannen en opsturen en geen post meer. Lang leve het digitale tijdperk!

M

Melani van de Lagemaat

21-07-2015

0

neem een sim-only!

Je kan beter een sim-only nemen. Dan betaal je echt alleen voor de belminuten en mb's en dat blijkt verrassend weinig te zijn. Veel maandelijkse kosten zijn dus bedoeld voor het afbetalen van je mobiel. Maar als je mobiel los koopt dan ben je zeker goedkoper uit! Scheelt ook als je mobiel stuk gaat, dan betaal je nog elke maand voor je kapotte mobiel terwijl je er dus nog een ander bij hebt moeten kopen.

M

Mendy Freriksen

21-07-2015

0

Waarom voor studenten alleen?

Ik snap niet zo goed waarom het alleen voor studenten is en niet voor iederen. (is dit niet discriminatie?) Nouja, maar mij niet uit. Ik ben student en het was goedkoop en dat was ook maar goed ook met die stufi tegenwoordig!

Z

Zaikan

10-07-2015

0