Skyroam

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Skyroam

Zoek je een organisatie die mobiele WiFi verkoopt? Lees wat de klantervaringen zijn bij Skyroam. Wellicht is dit voor jou net een mooie uitkomst.  


Wat is Skyroam?

 


Skyroam verkoopt jouw eigen mobiele WiFi. Het bedrijf is opgericht door ondernemer Jing Liu. De WiFi wordt volgens Skyroam tegen een redelijke prijs aangeboden. Geïnspireerd door een visie van een meer verbonden wereld, ontwikkelde en patenteerde Jing in 2008 de virtuele SIM-technologie, waardoor mobiele data ‘on-demand’ wereldwijd mogelijk werd gemaakt via lokale connectiviteit. Dit wordt Skyroam Global Hotspot genoemd. Volgens het bedrijf zeggen sommige dat het magie is. Er wordt aangegeven dat het een monumentale prestatie is met software gebaseerde wereldwijde connectiviteit.  


Founder & CEO

 


Jing Liu is een ondernemer en reist graag. Zijn langetermijnvisie richt zich op het creëren van mensgerichte wereldwijde technologie die kan worden geschaald en geleverd aan alle mensen die deze nodig hebben. De afgelopen 15 jaar zijn de ‘start ups’ van Jing Liu gevestigd in Silicon Valley en China. Zijn expertise ligt in het op de markt brengen van nieuwe technologieën, het opbouwen van relaties en sport. In zijn vrije tijd doet de Founder & CEO onder andere aan tennis, basketbal, zwemmen, wandelen en parachutespringen.  


Skyroam Solis

 


Je kunt Skyroam Solis kopen om onderweg altijd verbinding te maken of je kunt Skyroam Global Hotspot huren op basis van je reisplannen. Zet de hotspot aan, druk op 'start' en maak verbinding met maximaal 10 gadgets tegelijk. Koop en activeer op elk gewenst moment '24 uur dag passen' om overal onbeperkt internet te krijgen. Verhuur hotspots bevat voor alle dagen passen voor je reis. Geniet van onbeperkte data en snelle beveiligde wifi-verbinding in meer dan 130 landen tegen één vast dagtarief en het gemak van betalen naar gebruik, zonder abonnement.  


SOLIS VPN

 


Krijg overal beveiliging, privacy en toegang tot je inhoud met VPN. Deel met maximaal 10 apparaten vanuit 1 account. Je betaald 9 dollar per maand via een maandelijks abonnement. Je surft vervolgens met vertrouwen op het internet. Er kleven een aantal voordelen aan deze VPN-service. Zo zorg je voor beveiliging van militaire kwaliteit. Je beschermt jezelf tegen hackers en malware.  


Je kunt anoniem surfen op het internet. Voorkom dat mensen en websites je volgen. Je hebt overal toegang tot je inhoud. Je kunt door gaan ongeacht regerings- en ‘geoblokken’. VPN is deelbaar op maximaal tien apparaten. Je kunt het delen met alle met Solis verbonden apparaten. 


We leggen even uit hoe je kunt werken met deze VPN dienst. Maak allereerst verbinding met Solis WIFi. Zorg dat je een actief service plan hebt en verbonden bent met een Solis-apparaat. Kies een server en maak verbinding. Blader door de verschillende landen en selecteer een beschikbare server om verbinding mee te maken. Label favoriete voor vaak gebruikte servers voor een snelle verbinding. Je bent vervolgens verbonden met VPN. Surf met vertrouwen op het web. Het bedrijf stelt dat het geweldig is voor je privacy, beveiliging en toegang tot inhoud.  


Contact opnemen

 


Mocht je een vraag/opmerking voor het bedrijf hebben dan kun je online een contactformulier invullen.  Daarnaast is er voor klanten een supportdienst. Deze supportdesk is 24/7 bereikbaar. Het telefoonnummer hiervan is +1-855-759-7626.  


Welke klantervaringen zijn er bij Skyroam?

 


Ben je klant bij Skyroam? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Skyroam gekocht? Ben je tevreden over de service bij Skyroam? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij Skyroam? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Skyroam te kopen? Op welke manier heb je met dit bedrijf samengewerkt? We stellen het zeer op prijs als jij via NederlandReview je mening geeft over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland.


Zoek je een organisatie welke gespecialiseerd is in mobiele connectiviteit? Skyroam is voor jou wellicht een mooie uitkomst. Bekijk op deze pagina van NederlandReview wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn.   


Wat is Skyroam?

 


Skyroam is een bedrijf welke zorg draagt voor mobiele connectiviteit doormiddel van hun software. Als ondernemer in onder andere seriële technologie, vond Skyroam-oprichter Jing Liu het aspect van reizen bijzonder uitdagend: het vinden van betrouwbare mobiele Wi-Fi tegen een redelijke prijs.


Geïnspireerd door een visie van een meer verbonden online wereld, ontwikkelde en patenteerde Jing in 2008 de virtuele SIM-technologie. Hierdoor werd mobiele data on-demand wereldwijd mogelijk gemaakt via lokale connectiviteit.


Skyroam noemt het product dat ze verkopen ‘Global Hotspot’. Sommigen zeggen volgens het bedrijf dat het magie is. Zelf zeggen ze dat het een monumentale prestatie is in een op software gebaseerde wereldwijde connectiviteit.  


Verzendkosten en opties

 


Je kunt je aankoop op verschillende manieren laten vervoeren. Zo kun je voor de standaard verzending kiezen. Dan zal het 2 tot 7 werkdagen duren. Je kunt deze wijze kiezen als je inwoner bent in een van de volgende landen: Canada, Hong Kong, Mexico, Filippijnen, Singapore, Verenigde Staten, Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk.


Voor alle andere koeriersmogelijkheden verwijzen we je naar de website van Skyroam.  Mocht het zo zijn dat het bedrijf niet naar je eigen land verzendt, dan kun je een lijst bekijken met online retailers en partners van Skyroam, die nu verkopen en verzenden naar meer dan 100 landen wereldwijd!  


Verbindingssnelheid

 


Wil je weten hoe snel je verbinding zal zijn? Met ieder Skyroam servicepakket of 'global daypass' krijg je 24 uur onbeperkt internet op maximaal 5 apparaten. Er is volgens het bedrijf absoluut geen sprake van gegevensonderbreking.


De elke dag pas zal je 24 uur per dag toegang bieden tot het snelste netwerk ter wereld. Je kunt volgens het bedrijf dan denken aan snelheden tot 3G / 4G hybride. Dit kan soms per land verschillen. Dat is afhankelijke van lokale datanetwerken. De dag pas is in het leven geroepen om Skyroam klanten de best mogelijke ervaring te bieden, zodat de overgrote meerderheid van de gebruikers alleen de hoogste snelheden haalt.


Mocht er binnen 24 uur vaak gebruik van worden gemaakt, dan zal de netwerksnelheid vertragen tot een lichtere 2G-snelheid. Dat is geweldig voor e-mail, websurfen, sociale media, apps, berichten en wifi oproepen. Gegevens worden altijd gereset met de volgende wereldwijde dag pas. Skyroam is niet geoptimaliseerd voor videodiensten zoals YouTube, Netflix of andere zware streamingactiviteiten.  


Wetenswaardigheden

 


Ben je jouw password vergeten en wil je weten hoe je deze moet resetten? Je dient dan enkele stappen te volgen. Zo kun je jouw smartphone, laptop of tablet via wifi verbinden met je Skyroam hotspot. Vervolgens bezoek je http://a.skyroam.com/. Als je dit hebt gedaan kun je op account klikken via de webpagina. Ten slotte kun je kiezen voor wachtwoord opnieuw instellen.


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Skyroam? Ben je tevreden over het product? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te adviseren? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Skyroam? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)