NederlandReview

  Ervaringen Skyroam

  Mobiele telefoons worden steeds belangrijjker. En je hebt een betrouwbare telecomprovider nodig om je te voorzien van internetdata, belminuten en andere manieren om optimal van je mobiele smartphone gebruik te maken en er het meeste uit te halen. Misschien is Skyroam zo’n telecomprovider wel. Maar hoe makkelijk zal het zijn om een abonnement te krijgen via hun website? Hoe zal hun verbinding precies zijn? Hoe snel en ongelimiteerd zal deze internetdata nou precies zijn? Zullen ze echt alleen rekenen wat je ook echt gebruikt? En zal de Skyroam klantenservice je wel helpen als je wat raad of advies van ze nodig hebt? Alleen mensen die al eens met een hotspot van Skyroam hebben gewerkt kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van waar het bij Skyroam om draait. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien hoe het er bij Skyroam aan toegaat en wat je als klant kunt verwachten.

  Over Skyroam

  Skyroam is een telecomprovider. Ze bieden mobiele telefoonverbindingen voor iedere soort telefoon aan. Ze claimen de beste manier te zijn om onderweg bereikbaar te blijven Ze werken niet met een simkaart. Via hen kun je overal wifi krijgen. Het is een hotspot dat je overal waar je heengaat met je mee kan nemen. Waar je ook bent, je kunt de hotspot gebruiken om op het internet te komen. Volgens hun website heb je via hen snelle data en ongelimiteerde data. Je kan vijf verschillende apparaten op de hotspot aansluiten. Dat kunnen je tablet, smartphone en laptop zijn, maar je kan ook familieleden en vrienden ervan gebruik laten maken. Er zijn twee verschillende aanbiedingen. Je kan kiezen voor het kopen van de Skyroam Solis om waar dan ook toegang tot internet te hebben. Maar als je naar het buitenland gaat is het huren van de Skyroam Global misschien wel een optie.


  Een klant reviewt Skyroam.

  Diensten van Skyroam

  Je kunt een hotspot krijgen via de website van Skyroam. Als de hotspot eenmaal doot de bezorgservice van Skyroam geleverd is dan hoef je het apparaat alleen nog maar aan te zetten door de aanknop aan te klikken. Dan kun je de startknop gebruiken om te beginnen. Je kunt overal een dagkaart zowel kopen als activeren. Als je een apparaat huurt dan zal die al alle dagkaarten bevatten die je nodig hebt voor je reis. Als er een probleem optreedt met de hotspot dan kun je contact opnemen met de Skyroam klantenservice.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Skyroam

  Heb jij wel eens een hotspot bij Skyroam besteld? Of je het apparaatje nou gekocht of gehuurd hebt, wij willen graag weten wat jouw ervaring met dit telecombedrijf is. Hoe makkelijk was het om via hun website een hotspot te bestellen? Verzorgen ze een goede kwaliteit internetverbinding of ligt hij er steeds uit? Arriveerde de hotspot op tijd voor je reis? En kon de klantenservice van Skyroam je helpen toen de hotspot niet leek te werken? Schrijf een review over Skyroam en laat ons weten wat jouw mening over dit telecombedrijf nou echt is.

  Skyroam
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Skyroam

  Uw beoordeling