Shopies.nl

Alle reviews

Shopies.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blog website maken

  Veel aanbieders voor webhosting tegenwoordig!

  Ik koos zelf voor Shopies omdat ze niet alleen een domeinnaam aanbieden, maar ook een heel startpakket om een website op te zetten. Dat is echt handig.

  Ik wil een eigen blog met mooie pagina en daar ben ik door Shopies goed op weg mee geholpen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goede webhosting

  Goede service, goede prijzen. Blij dat ik hier mijn webhosting geregeld heb, Was een tip van een vriend.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede en betaalbare webhosting

  In mijn zoektocht naar een goedkope en goede webhosting kreeg ik een tip over Shopies.nl. Nooit van gehoord, maar toch maar eens gekeken. Op de website stond voldoende informatie en alles stond overzichtelijk weergegeven. Dit maakte het makkelijk om de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Ik heb hier uiteindelijk ook mijn webhosting geregeld, aangezien ik het een goede deal vond. Je kreeg namelijk behoorlijk wat extra's wanneer je ervoor koos om het bedrag in één keer te betalen. De prijs valt overigens reuze mee en tot op heden heb ik nog geen spijt gehad van mijn overstap.

Anderen bekeken ook

Pricewise
60 reviews

Pricewise is een vergelijkingssite op het gebied van vier categorieën: -    Energie; -    Autoverzekeringen; ...

NordVPN
3 reviews

Je wilt natuurlijk niet dat iedereen zomaar kan zien naar wat voor websites je gaat als je op internet zit. Dit wil je graag voor jezelf kunnen hou...

Yourhosting
20 reviews

Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Het is een bedrijf actief in de telecom en de hosting. Het is een bedrijf waar je terecht kunt ...

Mijndomein
8 reviews

Wil jij een eigen website beginnen maar weet je niet hoe? Heb je een domeinnaam in gedachten en wil je deze laten registreren voor iemand anders er...

Shopies.nl

Wie wil er tegenwoordig niet zijn of haar eigen website of webwinkel beginnen? Deze markt is immers nog altijd booming. Maar waar begin je, hoe doe je dat en wat heb je daar eigenlijk voor nodig? Shopies.nl helpt je hierbij, net als natuurlijk vele andere aanbieders. Op NederlandReview laten wij je weten wat Shopies.nl je te bieden heeft en hoe het in zijn werk gaat. Naast de algemene informatie die wij je geven, horen we graag over jouw ervaringen met Shopies, want het is tenslotte altijd fijn om van anderen te horen hoe zij al dan niet geholpen zijn door een aanbieder. Zeker bij zoiets belangrijks als een eigen website of webwinkel openen. Hier wil je wel direct goed voor de dag komen, want dit is je visitekaartje, dus het moet er allemaal wel gelikt uitzien. Natuurlijk heb je daar hulp bij nodig en wij willen graag weten hoe Shopies.nl daar mee omgaat. Staan ze echt voor je klaar zoals ze beweren? Klopt alles wat zij verkondigen op hun website? Bij NederlandReview krijg je alle informatie. Van de aanbieder zelf én van de gebruikers, zodat je een compleet beeld krijgt van wat Shopies.nl te bieden heeft. Hierdoor kun je bepalen of deze aanbieder geschikt is voor jou, of dat je misschien beter even door kunt zoeken naar een andere aanbieder die wellicht meer aan jouw wensen zou voldoen.

Over Shopies.nl
Bij Shopies werken mensen die ervaring hebben met het bouwen van webwinkels. Het is natuurlijk altijd prettig om te weten dat degene bij wie je iets wilt kopen, zelf gewerkt heeft met, en dus goed op de hoogte is van het product. Bij Shopies.nl is dit het geval. Met hun eigen ervaring en die van hun klanten hebben ze ontdekt dat het voor veel mensen lastig is om te moeten kiezen tussen verschillende pakketten. Simpelweg omdat je bij aanvang van het bouwen van je website vaak geen idee hebt van de uiteindelijke grootte van de site. Daarom heeft Shopies.nl ervoor gekozen om maar één webhosting pakket aan te bieden. Dit pakket zou alles bieden wat je nodig hebt. Wanneer je toch tekort blijkt te komen bieden ze je kosteloos meer. Hiermee onderscheiden zij zich van vele anderen.


Diensten
Het pakket bevat alles wat je nodig hebt voor het ontwikkelen van jouw website. Naast een Hardeschijf van 5GB, een onbeperkt aantal e-mailadressen en onbeperkte Bandbreedte ontvang je gratis SSL en de gratis Sitebuilders WordPress, Drupaltm en Joomlatm. Met dit pakket heb je geen beperkingen op subdomeinen en databases en je Control Panel is DirectAdmin. Via Support en Service geven zij zo spoedig mogelijk antwoord op al je vragen. Je kunt kiezen om per maand, per kwartaal of per jaar te betalen. Wanneer je per maand betaald krijg je het net genoemde en geen extra’s. Als je per kwartaal betaald ontvang je naast dit alles een gratis SSL certificaat en bij betaling per jaar ontvang je daar bovenop ook nog een gratis Domein Naam.

Klachten.
Shopies heeft veel manieren om al je vragen en klachten te beantwoorden. Van maandag t/m woensdag kun je van 06.00uur tot 22.00uur bij ze terecht via de Chat Support. Op donderdag t/m zaterdag van 09.00uur tot 22.00uur en op zondag van 09.00uur tot 15.00uur. Op werkdagen tussen 07.00uur en 22.00uur kun je ook via de e-mail antwoord verwachten en tot slot zijn zij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar via Ticket Support.

Lees de reviews van echte klanten van Shopies.nl voor je zelf met dit webhostingbedrijf in zee gaat! Zijn ze wel betrouwbaar? En goedkoop? Lees je in!

}