Ritel telecom

5
4.5

Bestellen

5

Service

5.8

Prijs

4.8

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Ritel telecom

Ritel, wat anderen van dit bedrijf vinden! Lees de reviews en beoordelingen over Ritel.

Lees nu waarom zoveel mensen van Ritel houden. Ritel is een aanbieder van sim only abonnementen, mobiele telefoons, smartphones, abonnementen voor uw smartphone en verschillende bijbehorende diensten en producten. Ze bieden deze diensten en producten aan voor particulieren en ook voor bedrijven. Het is goed om voordat u een abonnement gaat afsluiten bij Ritel u precies weet welke mogelijkheden er allemaal zijn. Bekijk daarom hun website. Lees ook de verschillende beoordelingen en reviews over Ritel op NederlandReview. NederlandReview verzamelt op een onafhankelijke manier tal van beoordelingen van vele verschillende bedrijven. Natuurlijk ook van Ritel! 

Al meer dan 15 jaar is Ritel gespecialiseerd in telecommunicatie. Vooral in Zuid-West Nederland zijn ze vertegenwoordigd. Daar beschikken ze over 21 filialen, wat ze marktleider maakt in die regio. Via hun webwinkel is alles op het gebied van telecom beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten, iedereen kan er terecht.

Ritel voert een groot assortiment in hun warehouse wat zo is ingericht dat er niet alleen voldoende ruimte beschikbaar is, maar ook de kosten zo laag mogelijk worden gehouden, wat de klant terug ziet in de prijzen. Zie kopje: Wat wordt door Ritel beloofd?

Wat biedt Ritel de klant?

Als aanbieder van telecom voor zowel de particuliere als de zakelijke markt heeft Ritel een groot aanbod in merken en producten. Ritel’s website heeft verschillende opties:
-    Een GSM met een abonnement;
-    Verlengen van een abbonement;
-    Een GSM plus een cadeau;
-    SIM Only;
-    Losse GSM zonder abonnement;
-    Accessoires.

Ritel’s webwinkel biedt grote namen als: Apple, Samsung, HTC, Huawei en nog vele anderen. Ook bij de providers is een ruim aanbod te vinden. Merken waarvoor gekozen kan worden zijn onder andere: Vodafone, T-mobile, Tele2, KPN, Ben en Telfort. Zo kunt u de juiste aanbieder vinden voor uw telefoon, sim-only abonnement of prepaid-abonnement.

Het is ook mogelijk om niet vast te zitten aan een abonnement, maar een losse telefoon aan te schaffen via Ritel. Ook hier zijn de bekende merken aanwezig. Daarnaast biedt Ritel een enorm assortiment aan accessoires voor uw telefoon. Van accu’s tot headsets tot tasjes en bescherming voor uw telefoon.

Wat wordt door Ritel beloofd?

Ritel belooft zeer kritisch te zijn en biedt daarom alleen de beste producten aan via de webwinkel en in hun filialen. Ze hebben veel contact met de leveranciers in binnen en buitenland waardoor ze het assortiment steeds gevuld houden met de allerbeste producten, maar wel tegen de scherpste prijzen, zodat de klanten daar optimaal van profiteren.

Over Ritel

Ritel is al meer dan vijftienjaren actief als bedrijf in de telecommunicatie. Er zijn momenteel 21 vestigingen van Ritel in Nederland. U treft ze vooral aan in het zuidwesten van het land. Ritel verkoopt alles online rondom abonnementen voor smartphones, telecom en ook de accessoires. Ze hebben het grootste assortiment online voor telefoons, de accessoires hierbij en ook inkt. Het assortiment is niet alleen erg ruim, maar ook nog eens erg scherp geprijsd. Service en kwaliteit staan trouwens voorop. Alle producten worden snel geleverd en voor een eerlijke prijs. 

Het assortiment wordt kritisch samengesteld door Ritel, waarbij er vooral gelet wordt op de kwaliteit en de scherpe prijzen. Dagelijks hebben ze contact met de leveranciers in het binnenland en ook in het buitenland. Hierdoor is het mogelijk om de laatste en nieuwste producten in het assortiment te hebben. 
In Zeeland heeft Ritel een 3.000 vierkante meter groot warehouse. Hier worden alle producten verzameld en bewaard. Het zorgt ervoor dat alle producten hierdoor snel en goed geleverd kunnen worden. 
De juiste marketing teams en een eigen software zorgt voor een feilloze levering van alle producten van de website aan de klant. Onder andere met een track en trace systeem is het mogelijk om de status van de bestellingen goed te volgen. 

De diensten van Ritel

Ritel heeft een ruim aanbod van diensten en producten. Zo kunt u op hun website de volgende diensten weervinden:
•    Mobiele telefoon en smartphone abonnementen
•    sim-only abonnementen
•    prepaid 

Hoe gaat Ritel om met vragen en klachten?

Door de snelle levering en de goedkoopste prijzen zorgt Ritel voor een hoge service en kwaliteit. Daarnaast bieden ze een nieuwsbrief waarin veel extra aanbiedingen staan zodat klanten nog meer kunnen profiteren van de scherpste prijzen.

Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met Ritel. Dat kan via e-mail. Het streven van Ritel is om binnen één werkdag te reageren op uw vraag.

Klachten kunt u via de contactpagina laten weten aan Ritel of, als u liever direct contact wilt met Ritel, kunt u bellen. Het streven is om binnen 14 dagen de klacht in behandeling te hebben genomen. Daarnaast beloven ze dat als het langer dan 14 duurt om de klacht te behandelen, het duidelijk wordt gemaakt per e-mail. Bij beschadigde of defecte producten wordt verwezen naar de aparte Ruilen & Retourneren-pagina.

Mening over Ritel? 

Bent u zelf klant geweest van Ritel of bent u wijzer geworden door de website? Deel dan uw mening hier zodat andere mensen weten wat u van de diensten en service van Ritel vond.

Klachten, complimenten en tips bij Ritel

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets misgaat. Het is dan belangrijk om snel een goede service te ontvangen om het probleem op te lossen. Hiervoor kunt u naar een van de 21 vestigingen van Ritel gaan, maar ook via het internet contact met hun opnemen. Telefonisch is Ritel trouwens ook goed te bereiken. U kunt dan uw klacht kenbaar maken om een oplossing aangeboden te krijgen. Natuurlijk kunt u Ritel ook berichten met een compliment of een goede tip. 

Uw mening over Ritel

Bent u een klant of een klant geweest van Ritel? Dan is het goed om op NederlandReview uw oordeel over hun achter te laten. Help anderen door uw mening achter te laten op NederlandReview en help hier vele andere consumenten en zakelijke gebruikers mee. 

 

Ervaringen lezen over Ritel? Zijn ze betrouwbaar en hebben ze goedkope (en goede) abonnementen? Lees beoordelingen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Anderen bekeken ook