NederlandReview

  Ervaringen Online.nl

  Ben jij bekend met Online.nl (eerder Euronet en Wanadoor geheten)? Lees de laatste ervaringen en beoordelingen over Online.nl op NederlandReview. Online.nl is een bedrijf welke internetverbindingen aanbiedt voor vele bedrijven en particulieren. Ook kun je een televisie signaal en telefonie (vaste telefoon) via hun krijgen. Natuurlijk kennen ze ook een alles in een abonnement waarvan je gebruik kunt maken. Tal van snelheden om te downloaden en andere opties waaruit je kunt kiezen.

  Over Online.nl

  Een van de handleidingen van een voorganger van Online.nl gaaf al aan, dat ze verwachten dat internet zich tot het communicatiemiddel van de toekomst zal ontwikkelen. Het was toen 1994! Euronet was het bedrijf wat als eerste internet aanbood in Nederland. Later is dit bedrijf opgegaan in Online.nl. Naast internet wordt er ook (interactieve) televisie en goedkoop bellen aangeboden. Het is belangrijk voor Online.nl om veel plezier voor minder geld aan te bieden.

  Online.nl: Betrouwbaar, betaalbaar en innovatief? Het is voor Online.nl belangrijk om een betaalbaar, betrouwbaar en innovatief product te krijgen. Dit kan op het gebied van bellen, televisie of internet zijn. Zo bieden ze interactieve televisie aan op alle mogelijke toestellen. Ook kun je snel internetten bij ze en volop bellen. Communiceren is belangrijk!

  De diensten van Online.nl

  Online.nl biedt verschillende diensten aan. Hieronder hebben we ze voor je opgesomd. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen en producten bij hun. Het gaat om de volgende producten:

  • Internet, Bellen & TV
  • Internet & TV
  • Internet & Bellen
  • Internet

  Je kunt ze aanvullen met de volgende extra’s:
  • Extra TV's
  • HBO
  • FOX Sports
  • Video on Demand
  • TV op vakantie
  • Telefonie

  Een leuke case over Online.nl!


  Online.nl is altijd op zoek naar mogelijkheden om hun diensten nog interessanter en mooier te maken. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk ook op de website van Online.nl hoe uitgebreid hun diensten en producten zijn.

  Klachten of tips over Online.nl

  Natuurlijk wil Online.nl alleen maar tevreden klanten. Het is daarom ook mogelijk om contact op te nemen met Online.nl. Je kunt je klachten via de post, per email of telefonisch indienen. Misschien is er iets misgegaan of ben je ergens erg ontevreden over? Dan kun je dat dus kenbaar maken. Je mag verwachten dat er een goede oplossing geboden wordt.

  Wat vind jij van Online.nl?

  Graag zien we jouw reactie tegemoet over Online.nl op NederlandReview. Op die manier is het nog gemakkelijker voor anderen om een goed beeld te krijgen van Online.nl. Ervaringen, reviews en beoordelingen zijn van harte welkom. Natuurlijk zien we graag positieve reacties verschijnen op NederlandReview. De minder mooie berichten en klachten zijn echter ook van harte welkom.

  Slecht beeld, internet opzeggen? Of juist heel goed en goedkoop en wilt u een abonnement afsluiten? Lees eerst ervaringen op NederlandReview!

  Online.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  5,6
  43% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5,2
  Service
  rating
  5,2
  Prijs
  rating
  6,6
  Leveren
  rating
  5,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  abonnement voor internet, tv en bellen

  Voor ons had Online.nl gewoon echt een goede aanbieding, daarom hebben we hier ons abonnement afgesloten voor internet, tv en bellen. De tv is dan gewoon van Canal dus dat is wel bekend. Online.nl kende ik niet voordat ik er op de site kwam.

  Minpuntje: bij het bestellen klik je op een lage prijs van iets van 30 euro, maar als je dan echt doorklikt, wordt het duurder omdat je bijvoorbeeld voor sneller internet hebt gekozen. Ik bedoel, dat kies ik dan wel zelf, maar toch vind ik het stom dat je dan weer op een hoger bedrag uitkomt, beetje misleidend toch. Dus ik weer terug in het proces en alles het goedoopste aanklikken en dan kom je er wel, maar toch jammer.

  Door: K.l 10-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  TV Via Online.nl

  Goedendag.
  Het is jammer dat ik geen gesprek mag publiceren dus dan maar een verslag van het gesprek.
  Mijn ouders hebben al enige tijd internet en bellen via online.nl. Maar ze hadden tv via een kabelmaatschappij. Dus ik dacht waarom niet alles in 1. Dus wij belde met online en alles kon over, geen probleem. Dus keurig netjes een kastje ontvangen. Maar nu komt het mijn ouders zijn op vakantie geweest en kwamen na een paar weken terug. Nu gingen wij het kastje installeren maar dat werkt alleen maar met een internet kabel. probleem 1 dus. deze kan niet door een muur dus deze licht op de grond door het huis. Dus dit is niets en gevaarlijk ook. Dus wij bellen met online.nl en deze zeggen de proeftijd is voorbij en je kan er niet meer vanaf. Dus wij weer bellen en ze zeggen gewoon doodleuk de kabel langs de plint plakken. Dit kan al niet en is ook geen oplossing. Ook omdat ze op de 1e en 2e verdieping ook een tv hebben staan. Dus ik dacht dit is toch wel een goede reden om er vanaf te kunnen. Maar niets is minder waar. Ze zeggen gewoon maak maar een kabelgootje langs de trap. maar dat kan niet eens. De trap maakt een draai. Maar wie legt er nu 2 verdiepingen een kabel naar boven. Dus ik vroeg net nog aan de mevrouw die ik aan de telefoon had. waarom kunnen we niet van het abonnement af en ik vroeg ook aan een meerdere van het bedrijf en dat kon niet. Dus met andere worden. Service geven ze niet als ze maar geld kunnen ontvangen. Dus na 8 keer bellen en 5 keer mailen zijn wij niets verder maar Online.nl wel een klant kwijt.

  Door: Marco 08-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Slechte oplossing

  Al meer dan een half jaar breekt de telefoon regelmatig af in een gesprek of houdt internet er mee op. Na het opsturen van een nieuwe modem, het opsturen van een nieuw snoer, langskomen van een monteur is het probleem nog steeds niet verholpen. Er wordt steeds gezegd dat er na een paar dagen contact opgenomen wordt maar dit gebeurt niet. Nog steeds breekt de telefoon regelmatig af of ligt internet eruit. Kortom een zeer slechte service van problemen oplossen

  Door: Koch 06-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  Service wordt niet geleverd.

  De klantenservice helpt me niet verder en laat me vaak lang in de wacht staan. Geregeld meer dan een half uur.
  Mijn internet is traag door fouten die online.nl heeft gemaakt. Deze fouten worden niet opgelost maar er worden wel continu beloftes gemaakt en dus ook gebroken.
  Er is mij op de een of andere manier een nieuw abonnement aangesmeerd die ik niet wil en waar ik op geen enkele manier op heb toegezegd

  Door: Marc 26-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Fox sports

  Fox sports krijgen van ze was een ramp. Ik betaal er genoeg voor dus waarom is dit allemaal zo moeilijk? Gewoon een maand moeten wachten voordat het rond was. Jammer want ik had ervoor nog nooit problemen mee gehad.

  Door: Fabian T. 30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  Lekker cheap

  Heb nu eindelijk HBO via Online.nl en kan dus eindelijk met iedereen meepraten over Game of Thrones. Happy!! Prima service verder ook, geen klachten. Kan niet wachten tot het nieuwe seizeon hahaha maar dat duurt nog even..............

  Door: Tessie 29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  super

  Al zo lang lid van online.nl en altijd helemaal prima. Alleen dus gister een probleem. Gelijk de klantenservice gebeld en direct (zonder wachten) iemand aan de lijn die van wanten wist. (Wat niet altijd het geval is, vaak krijg je een halve zool aan de lijn). De vrouw heeft mij prima geholpen en mijn draadloos internet deed het weer perfect. Ik heb geen idee wat er mis was maar ze hebben het op afstand opgelost dus wat mij betreft was de zaak afgehandeld.

  Door: T. B. 14-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Online.nl

  Uw beoordeling