NederlandReview

    Ervaringen Online.nl

    Ben jij bekend met Online.nl (eerder Euronet en Wanadoor geheten)? Lees de laatste ervaringen en beoordelingen over Online.nl op NederlandReview. Online.nl is een bedrijf welke internetverbindingen aanbiedt voor vele bedrijven en particulieren. Ook kun je een televisie signaal en telefonie (vaste telefoon) via hun krijgen. Natuurlijk kennen ze ook een alles in een abonnement waarvan je gebruik kunt maken. Tal van snelheden om te downloaden en andere opties waaruit je kunt kiezen.

    Over Online.nl

    Een van de handleidingen van een voorganger van Online.nl gaaf al aan, dat ze verwachten dat internet zich tot het communicatiemiddel van de toekomst zal ontwikkelen. Het was toen 1994! Euronet was het bedrijf wat als eerste internet aanbood in Nederland. Later is dit bedrijf opgegaan in Online.nl. Naast internet wordt er ook (interactieve) televisie en goedkoop bellen aangeboden. Het is belangrijk voor Online.nl om veel plezier voor minder geld aan te bieden.

    Online.nl: Betrouwbaar, betaalbaar en innovatief? Het is voor Online.nl belangrijk om een betaalbaar, betrouwbaar en innovatief product te krijgen. Dit kan op het gebied van bellen, televisie of internet zijn. Zo bieden ze interactieve televisie aan op alle mogelijke toestellen. Ook kun je snel internetten bij ze en volop bellen. Communiceren is belangrijk!

    Een leuke case over Online.nl!

    De diensten van Online.nl

    Online.nl biedt verschillende diensten aan. Hieronder hebben we ze voor je opgesomd. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen en producten bij hun. Het gaat om de volgende producten:

    • Internet, Bellen & TV
    • Internet & TV
    • Internet & Bellen
    • Internet

    Je kunt ze aanvullen met de volgende extra’s:
    • Extra TV's
    • HBO
    • FOX Sports
    • Video on Demand
    • TV op vakantie
    • Telefonie




    Online.nl is altijd op zoek naar mogelijkheden om hun diensten nog interessanter en mooier te maken. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk ook op de website van Online.nl hoe uitgebreid hun diensten en producten zijn.

    Klachten of tips over Online.nl

    Natuurlijk wil Online.nl alleen maar tevreden klanten. Het is daarom ook mogelijk om contact op te nemen met Online.nl. Je kunt je klachten via de post, per email of telefonisch indienen. Misschien is er iets misgegaan of ben je ergens erg ontevreden over? Dan kun je dat dus kenbaar maken. Je mag verwachten dat er een goede oplossing geboden wordt.

    Wat vind jij van Online.nl?

    Graag zien we jouw reactie tegemoet over Online.nl op NederlandReview. Op die manier is het nog gemakkelijker voor anderen om een goed beeld te krijgen van Online.nl. Ervaringen, reviews en beoordelingen zijn van harte welkom. Natuurlijk zien we graag positieve reacties verschijnen op NederlandReview. De minder mooie berichten en klachten zijn echter ook van harte welkom.

    Slecht beeld, internet opzeggen? Of juist heel goed en goedkoop en wilt u een abonnement afsluiten? Lees eerst ervaringen op NederlandReview!

    Online.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

    4.8
    48% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    4.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    abonnement voor internet, tv en bellen

    Voor ons had Online.nl gewoon echt een goede aanbieding, daarom hebben we hier ons abonnement afgesloten voor internet, tv en bellen. De tv is dan gewoon van Canal dus dat is wel bekend. Online.nl kende ik niet voordat ik er op de site kwam.

    Minpuntje: bij het bestellen klik je op een lage prijs van iets van 30 euro, maar als je dan echt doorklikt, wordt het duurder omdat je bijvoorbeeld voor sneller internet hebt gekozen. Ik bedoel, dat kies ik dan wel zelf, maar toch vind ik het stom dat je dan weer op een hoger bedrag uitkomt, beetje misleidend toch. Dus ik weer terug in het proces en alles het goedoopste aanklikken en dan kom je er wel, maar toch jammer.

    Door: K.l 10-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    super

    Al zo lang lid van online.nl en altijd helemaal prima. Alleen dus gister een probleem. Gelijk de klantenservice gebeld en direct (zonder wachten) iemand aan de lijn die van wanten wist. (Wat niet altijd het geval is, vaak krijg je een halve zool aan de lijn). De vrouw heeft mij prima geholpen en mijn draadloos internet deed het weer perfect. Ik heb geen idee wat er mis was maar ze hebben het op afstand opgelost dus wat mij betreft was de zaak afgehandeld.

    Door: T. B. 14-09-2015
    Charles 08-03-2020

    Ik heb ook alleen maar positieve ervaringen met Online en tot nu toe zonder problemen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Online internet, tv en behoud vastnummer

    Goede overstap service, goed te woord gestaan en alles bevestigd via e-mail. Internet is snel het beeld van de tv lijkt scherper dan Ziggo mijn vorige provider. Fox sport 1,2 en 3 in het pakket, begin gemist, terugkijken en opnemen, en dat voor een heel mooie prijs. Het enige minpuntje als ik dit als minpuntje mag normen is het overschakelen van het één naar een ander kanaal maar is eigenlijk niet noemenswaardig.

    Door: Charles 08-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Lekker cheap

    Heb nu eindelijk HBO via Online.nl en kan dus eindelijk met iedereen meepraten over Game of Thrones. Happy!! Prima service verder ook, geen klachten. Kan niet wachten tot het nieuwe seizeon hahaha maar dat duurt nog even..............

    Door: Tessie 29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Spijt van

    Beste mensen aub niet met deze provider in zee gaan want ze beloven van alles maar ze kunnen niet geven ik betaald voor 100mb of 50 mb maar ik haald 5 mb thuis op me pc of ps of tv verbinding elk keer verzinnen ze praatjes ik ben er klaar mee met die oplichters dat zijn toch beter na anderee provider gaan of wel product kunt leveren

    Door: Bar Hagen 21-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Internet

    Helaas tot juli vast aan online.nl. Ik heb meerdere negatieve reviews over online.nl geschreven. Dagelijks ervaar ik problemen met het internet. Goedkoop is echt een miskoop bij online.nl

    Door: Moes 18-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    tv en internet

    Ons tv kastje deed het eerst niet goed maar daarna kregen we een nieuwe en alles werkt nu goed.
    het internet is snel en was snel geïnstalleerd dus dat was meteen goed.
    gekozen voor de prijs, want die is hier goedkoper.

    Door: Jacco 31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Internet & TV

    Afgekomen op de aanbieding en de lage prijs. Verder tevreden met het systeem en het regelen, maar je moet wel veel zelf doen. Alles werkt nu naar behoren en we betalen minder dan eerst, dus prima

    Door: Sylvie Karels 28-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Ramon0

    Geen plus snel klaar...Ik ben overgestapt van Kpn wat zwaar klote was en zn zaken ook niet goed en netje's afhandelt.Nu bij Online.nl voor al een aardige tijd sinds dag 1 ellende haperen van de tv geen keuze optie voor zenders voor minuten langen super sloom loopt soms niet synchroon continue herstarten uit zichzelf als je ergens naar zit te kijken.Dan nog het internet valt steeds weg de afgelopen drie dagen wel heel extreem om de 10 minuten nieuwe verbinding maken of modem resetten .Dan bel je en dan ligt het aan van alles en nog wat de domste dingen die ze zeggen maar het ligt zeker niet aan hun.Zwaar frustrerend en zonde van je centen!!!

    Door: Ramon 06-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Abonnement Online.nl

    In een woord: BAGGER!!!
    Vanaf het begin (okt 2019) storingen, stilstaand beeld, geblokt beeld, geen internet of slecht internet, een modem wat geregeld opnieuw opgestart moet worden en ga zo maar door. Kortom: BAGGER! De meest waardeloze provider ever! Zal blij zijn als ik er van af ben.

    Door: Ingrid 27-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Internet van Online.nl

    Pluspunten: geen, goedkoop maar dat blijkt duurkoop

    Minpunten: In augustus vorig jaar overgestapt naar Online.nl. Dit zou dezelfde up- en downloadsnelheid hebben als onze vorige aanbieder. Echter vanaf het begin spijt gehad, het werkt voor geen meter, internet is ENORM traag en Online.nl komt met oplossingen als: misschien staat er een waterbed in de weg, ook een volle badkuip kan het signaal storen. Flauwe kul natuurlijk plus we hebben geen bad EN geen waterbed.. Ook televisies en koelkasten storen het signaal.. Dat is toch gekkenwerk? Er komt geen oplossing, er komt niemand langs, het is gewoon uit zitten en dan hard weg rennen maar dan verdient deze partij een eerlijke review zodat niet meer klanten hier de dupe van worden dus bij dezen.

    Door: Lieke Dekkers 28-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    niks

    Lijkt op een malafide bedrijf! Iemand (niet eens uit onze straat) heeft een abbonement op ons adres afgesloten. Netjes doorgebeld dat deze persoon niet op ons adres woont, maar toch na ruim een maand een pakketje aan de deur (deze uiteraard niet geaccepteerd). Nu willen ze van online.nl dat wij even de gegevens opsturen van de personen die op ons adres staan ingeschreven, anders kunnen ze niks voor ons betekenen! Absurd gewoon! Dus omdat er een fout is gemaakt door anderen, waar wij niks mee van doen hebben, moeten wij onze gegevens opsturen? Het 'jullie lossen het zelf maar op met desbetreffende persoon' kennen ze niet daar!!

    Door: Chantal 27-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    online.nl tv en internet

    Meest waardeloze provider van nederland.
    Van ene op andere moment werkt internet en TV niet meer en dan kom je in oneindige slechte klantenservice molen terecht.
    In plaats van iets op te lossen kan je alleen keer op keer op keer eindeloos wachten in de wachtrij van bellende klanten.

    Door: joos van kruijsdijk 05-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Pakket

    Voor online gekozen omdat we dan schotelantenne erbij konden houden. Één en al ellende. Tv erg traag. Geluid loopt soms niet gelijk met beeld. Als je iets opgenomen hebt of je kijkt via uitzending gemist dan hapert het beeld of het staat gewoon een paar seconden stil. Van zender wisselen duurt een eeuwigheid. De wifi valt geregeld uit. Het bereik is waardeloos. We zijn nu met het vierde modem bezig en een nieuwe is alweer onderweg. Na een jaar geeft het modem er gewoon de brui aan. Als je belt sta je enorm lang in de wacht. Je wordt wel vriendelijk geholpen . Dat is zo ongeveer het enige.

    Door: Els 03-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    online.nl totaal pakket

    Slechtste provider van Nederland.
    Als er een probleem is kom je in een oneindige cirkel terecht waarbij je voortdurend van kastje naar muur gestuurd wordt zonder dat er enige vooruitgang wordt geboekt.
    Je kun wel doorbetalen uiteraard.

    Door: joost van kruijsdijk 03-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Online tv/internet

    De klacht
    TV (Canal+) Vaak, 2 à 3 keer per week start de box tijdens het kijken opnieuw op. Vaker bevriest het beeld en dat houd soms 5 minuten aan en dan gaat hij verder op met het actuele beeld
    (je mist dan de afgelopen 5 minuten van het programma). Vaak zijn er 1 of 2 zenders die je gewoon niet kunt zien. Begin gemist geeft vaak "fout opgetreden" en dan zwijg ik maar over opgenomen programma's die verdwijnen of niet zijn af te spelen. Ook begint een opname precies op de tijd die aangegeven staat en eindigt precies op de eindtijd....met iets vervroeging of nog irritanter vertraging mis je het einde. De software op de box maakt het programma ongelofelijk traag, duurt 3 of 4 seconden om van kanaal te wisselen. Onlogische interface en layout.

    Internet (kpn) Hééééél véééél vertraging/uitval. Dit duurt meestal maar een paar minuten en zal daarom misschien niet worden gezien/genoemd als storing, dit is wel heel vervelend. Indien het werkt wel goede downloadsnelheid.

    Door: Marcel 20-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Internet

    Bestellen gaat makkelijk, maar alles wat erna komt is misselijkmakend slecht! Laat je niet misleiden door de prijs, want hier is goedkoop een miskoop! Je bent gewaarschuwd

    Door: Mustafa 20-12-2019
    Mustafa 20-12-2019

    Ik zal nooit meer een product afnemen bij online.nl!!!

    margaretha Kalse 22-02-2020

    ik heb nog nooit zo een k.u.t bedrijf heb op 21 dec 2019 online angevraagd 26 dec worden aangesloten werd niet aangesloten . modem was zeker niet goed aangesloten toen de dradjes in het stop kontact toen weer wat anders elke keer een andere smoes bij dt corana virus bedrijf uit eindelijk had ik dan ttv ebn internet moest wel met 2 afstand bedieningen wand ander ging het ook niet eind januari 2020 had ik pas tv en internet hoefde niet te betaen tot 27 februarie 2020 ou dat hebben we niet gehaald wandop 21 februarie weer storing bij dat stomme bedrijf . mensen hoe goedkoop dit online .nl ook os begin er niet aan meer hoofdpijn kan je je eigen niet toewensen en opzeggen dat kan dn niet wand je heb een contract met dit corana virus bedrijf je raakt er van gestrest dan is je beeld weg dan storing en als je naar het algemene nummer beld is er een antwoord apperaat wij zijn tijdelijk niet berijk baar bel naar het nr waar je een abenement afsluit 085 en dan storing dan pakken ze wel op 085 0293219 iedereen moet gewoon opzeggen bij on line .nl het kan beter of line .nl heten mevr kalse

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    TV Via Online.nl

    Goedendag.
    Het is jammer dat ik geen gesprek mag publiceren dus dan maar een verslag van het gesprek.
    Mijn ouders hebben al enige tijd internet en bellen via online.nl. Maar ze hadden tv via een kabelmaatschappij. Dus ik dacht waarom niet alles in 1. Dus wij belde met online en alles kon over, geen probleem. Dus keurig netjes een kastje ontvangen. Maar nu komt het mijn ouders zijn op vakantie geweest en kwamen na een paar weken terug. Nu gingen wij het kastje installeren maar dat werkt alleen maar met een internet kabel. probleem 1 dus. deze kan niet door een muur dus deze licht op de grond door het huis. Dus dit is niets en gevaarlijk ook. Dus wij bellen met online.nl en deze zeggen de proeftijd is voorbij en je kan er niet meer vanaf. Dus wij weer bellen en ze zeggen gewoon doodleuk de kabel langs de plint plakken. Dit kan al niet en is ook geen oplossing. Ook omdat ze op de 1e en 2e verdieping ook een tv hebben staan. Dus ik dacht dit is toch wel een goede reden om er vanaf te kunnen. Maar niets is minder waar. Ze zeggen gewoon maak maar een kabelgootje langs de trap. maar dat kan niet eens. De trap maakt een draai. Maar wie legt er nu 2 verdiepingen een kabel naar boven. Dus ik vroeg net nog aan de mevrouw die ik aan de telefoon had. waarom kunnen we niet van het abonnement af en ik vroeg ook aan een meerdere van het bedrijf en dat kon niet. Dus met andere worden. Service geven ze niet als ze maar geld kunnen ontvangen. Dus na 8 keer bellen en 5 keer mailen zijn wij niets verder maar Online.nl wel een klant kwijt.

    Door: Marco 08-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Online.nl

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Online.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 21 ervaringen geplaatst over Online.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Online.nl actief?

    Online.nl is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Online.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.