NederlandReview

  Ervaringen NordVPN

  Je wilt natuurlijk niet dat iedereen zomaar kan zien naar wat voor websites je gaat als je op internet zit. Dit wil je graag voor jezelf kunnen houden. NordVPN kan dit voor je regelen. Maar hoe goed zal dit softwareprogramma jouw browsergeschiedenis nou echt kunnen verbergen? Zal er echt niemand kunnen zien welke websites je graag bezoekt? Op hoeveel verschillende apparaten zal NordVPN tegelijk kunnen werken? Zal het makkelijk zijn om NordVPN te downloaden en installeren op je tablet, computer of smartphone? En zal de klantenservice van NordVPN bereid zijn om je te helpen als je even met een vraag of probleem zit? De enigen die je hier iets meer over kunnen inlichten zijn mensen die NordVPN al op hun apparaat hebben geïnstalleerd. Lees hun reviews om een aardig beeld van NordVPN te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, ervaringen en meningen kunne je laten zien wat je echt van NordVPN zult kunnen verwachten.

  Over NordVPN

  NordVPN is een softwareprogramma. Het helpt je op je surfgedrag te verbergen voor anderen. Je browsergeschiedenis zal dan dus afgeschermd zijn van een ieder die er niets mee te maken heeft. Je IP-adres zal worden afgeschermd zodat surfers niet zullen weten uit welk gebied je komt. Je kunt daardoor ook makkelijk aangeven dat je in een ander gebied woont als je content wilt zien die alleen in dat land of gebied beschikbaar is. Ook is het mogelijk om je favoriete streaming websites en social media platformen te bezoeken waar je ook maar bent. Je kunt zelfs gecensureerde content bezoeken als je verborgen wordt door de software van NordVPN. Natuurlijk kun je NordVPN op je computer installeren. Maar er zijn nog meer apparaten waarmee je wel eens op internet gaat. NordVPN heeft hieraan gedacht. Ze hebben daarom dan ook een versie die werkt voor je smartphone of tablet. NordVPN kan maar liefst zes apparaten tegelijkertijd managen. En het maakt daarbij niet uit of deze apparaten draaien op Windows, iOS, Android of macOS.


  Waarom zou je NordVPN gebruiken?

  Diensten van NordVPN

  Om gebruik te mogen maken van NordVPN moet je natuurlijk wel eerst een account aanmaken. Je kunt een abonnement voor een maand, jaar of zelfs drie jaar afsluiten. Zodra je betaald hebt kun je de software downloaden en het vervolgens installeren op je computer of ander apparaat waar je de software op wilt hebben. Ook is er een NordVPN klantenservice die je kan helpen als je even wat assistentie of advies nodig hebt. Zij kunnen je helpen om NordVPN aan de praat te krijgen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor NordVPN

  Heb jij de software van NordVPN al op je computer geïnstalleerd? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze software is. Was het makkelijk om NordVPN te downloaden en te installeren of liep je tegen problemen op? Kun je echt je IP-adres verbergen of vlogen de servers er alsnog niet in? Kon je nu wel die ene website bereiken die je graag wilde bezoeken? En wat vind jij van de klantenservice van NordVPN? Schrijf een NordVPN review en laat ons weten wat jouw mening over deze software is.

  NordVPN
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NordVPN

  Uw beoordeling

  internetbeveiliging voor gezinscomputer

  Wij hebben een gezinscomputer en daarop hebben we NordVPN geïnstalleerd, op aanraden van een vriend van ons.
  Het is een prettig idee dat het internetgedrag van ons gezin verborgen is nu, want je kunt dat toch niet helemaal in de gaten houden anders.
  Ik zit niet altijd mee te kijken op het scherm met mijn kinderen.


  Het is makkelijk af te sluiten en de bescherming is goed.
  elf ben ik totaal niet technisch, maar dit is goed te begrijpen en te bedienen.

  Door: Paul20-01-2020
  Martin van Uden08-11-2020

  Wilde voor twee jaar bestellen, dus voor minder dan 100 euro; blijkt het dus veel meer te zijn, o.a. door knoeien met BTW, etc. Ben dus maar bij AVAST secureline gebleven. Deze AVAST heb ik 3 jaar gehad en heeft goed gepresteerd, hoewel af en toe wat trager.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  1 maand Nordvpn

  Er wordt niet vermeld dat Nordvpn abonnementen stilzwijgend verlengd worden. Een bekende truc om consumenten op kosten te jagen. Ze geven zelfs geen teruggave na 1 dag te laat opzeggen, terwijl dan pas de nieuwe factuur verschijnt. Een maandabonnement kost me daarom 2 maanden.

  Door: guido dolmans22-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is NordVPN een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over NordVPN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NordVPN actief?

  NordVPN is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NordVPN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.