NordVPN

Alle reviews

NordVPN

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  internetbeveiliging voor gezinscomputer

  Wij hebben een gezinscomputer en daarop hebben we NordVPN geïnstalleerd, op aanraden van een vriend van ons.
  Het is een prettig idee dat het internetgedrag van ons gezin verborgen is nu, want je kunt dat toch niet helemaal in de gaten houden anders.
  Ik zit niet altijd mee te kijken op het scherm met mijn kinderen.


  Het is makkelijk af te sluiten en de bescherming is goed.
  elf ben ik totaal niet technisch, maar dit is goed te begrijpen en te bedienen.

  Wilde voor twee jaar bestellen, dus voor minder dan 100 euro; blijkt het dus veel meer te zijn, o.a. door knoeien met BTW, etc. Ben dus maar bij AVAST secureline gebleven. Deze AVAST heb ik 3 jaar gehad en heeft goed gepresteerd, hoewel af en toe wat trager.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zeer slechte klantenservice

  Klantenservice is een en al ruk. Ze doen er alles aan om het product te houden en mocht je het willen, binnen 30 dagen je geld terug te krijgen (zoals in mijn geval) Customer Service is altijd een belangrijke onderdeel van een bedrijf, nou dit bedrijf slaat volledig de plank mis.

  Nooit meer aan beginnen dus.

Anderen bekeken ook

Ortel
1 reviews

Met Ortel kun je bellen naar binnen- en buitenland voor scherpe tarieven, terwijl je wel het betrouwbare netwerk van KPN gebruikt. Nieuwsgierig naa...

Yourhosting
13 reviews

Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Het is een bedrijf actief in de telecom en de hosting. Het is een bedrijf waar je terecht kunt ...

Argeweb
10 reviews

Wow! Lees het ook! Ervaringen van Argeweb.nl? Argeweb.nl is een van de top tien internetdienstverleners van ons land volgens Management Team. Ook i...

SOHOSTED
10 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sohosted.com is een hostingbedrijf, dat ook telecom- en internetdiensten aanbiedt. Het is een mooi en goed...

NordVPN

Je wilt natuurlijk niet dat iedereen zomaar kan zien naar wat voor websites je gaat als je op internet zit. Dit wil je graag voor jezelf kunnen houden. NordVPN kan dit voor je regelen. Maar hoe goed zal dit softwareprogramma jouw browsergeschiedenis nou echt kunnen verbergen? Zal er echt niemand kunnen zien welke websites je graag bezoekt? Op hoeveel verschillende apparaten zal NordVPN tegelijk kunnen werken? Zal het makkelijk zijn om NordVPN te downloaden en installeren op je tablet, computer of smartphone? En zal de klantenservice van NordVPN bereid zijn om je te helpen als je even met een vraag of probleem zit? De enigen die je hier iets meer over kunnen inlichten zijn mensen die NordVPN al op hun apparaat hebben geïnstalleerd. Lees hun reviews om een aardig beeld van NordVPN te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, ervaringen en meningen kunne je laten zien wat je echt van NordVPN zult kunnen verwachten.

Over NordVPN
NordVPN is een softwareprogramma. Het helpt je op je surfgedrag te verbergen voor anderen. Je browsergeschiedenis zal dan dus afgeschermd zijn van een ieder die er niets mee te maken heeft. Je IP-adres zal worden afgeschermd zodat surfers niet zullen weten uit welk gebied je komt. Je kunt daardoor ook makkelijk aangeven dat je in een ander gebied woont als je content wilt zien die alleen in dat land of gebied beschikbaar is. Ook is het mogelijk om je favoriete streaming websites en social media platformen te bezoeken waar je ook maar bent. Je kunt zelfs gecensureerde content bezoeken als je verborgen wordt door de software van NordVPN. Natuurlijk kun je NordVPN op je computer installeren. Maar er zijn nog meer apparaten waarmee je wel eens op internet gaat. NordVPN heeft hieraan gedacht. Ze hebben daarom dan ook een versie die werkt voor je smartphone of tablet. NordVPN kan maar liefst zes apparaten tegelijkertijd managen. En het maakt daarbij niet uit of deze apparaten draaien op Windows, iOS, Android of macOS.


Waarom zou je NordVPN gebruiken?

Diensten van NordVPN
Om gebruik te mogen maken van NordVPN moet je natuurlijk wel eerst een account aanmaken. Je kunt een abonnement voor een maand, jaar of zelfs drie jaar afsluiten. Zodra je betaald hebt kun je de software downloaden en het vervolgens installeren op je computer of ander apparaat waar je de software op wilt hebben. Ook is er een NordVPN klantenservice die je kan helpen als je even wat assistentie of advies nodig hebt. Zij kunnen je helpen om NordVPN aan de praat te krijgen.

Klachten, Complimenten en Tips voor NordVPN
Heb jij de software van NordVPN al op je computer geïnstalleerd? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze software is. Was het makkelijk om NordVPN te downloaden en te installeren of liep je tegen problemen op? Kun je echt je IP-adres verbergen of vlogen de servers er alsnog niet in? Kon je nu wel die ene website bereiken die je graag wilde bezoeken? En wat vind jij van de klantenservice van NordVPN? Schrijf een NordVPN review en laat ons weten wat jouw mening over deze software is.

}