NLziet (via breedbandwinkel)

6.1

Bestellen

3.9

Service

4.6

Prijs

3.9

Levering

27%

Zou hier weer kopen

NLziet (via breedbandwinkel)

NLziet: Ervaringen

Steeds minder mensen kijken televisie; steeds meer mensen kijken online series en uitzending gemist. Aanbieders van grote series, zoals Netflix, HBO en Videoland, vormen een steeds grotere bedreiging voor onze oude vertrouwde Nederlandse televisiezenders. Voorheen vochten zij onderling om de macht over het koninkrijk der kijkers, nu zullen ze samen moeten strijden om de troon te behouden. Allianties zijn gesmeed; de kijker moet worden (terug)gewonnen. Zo is het onmogelijke gebeurd: commerciële en publieke omroepen, vrienden en vijanden, zijn nu verenigd in één bedrijf. En dat is NLziet. Maar als ze willen winnen van de Grote Series, dan zullen ze er alles aan moeten doen de klant te behagen. Kent dit real-life gevecht om de troon net zulke bloedige slachtoffers als in Game of Thrones, of rolt er daadwerkelijk een winnaar uit de bus? Wat biedt NLziet, en is het genoeg? De tijd zal het leren, ervaringen zullen de doorslag geven.


Over NLziet

Waar je vroeger naar de website van een bepaalde zender moest om een programma terug te kunnen zien, kun je nu op één plaats terecht voor bijna alle Nederlandse programma’s. NLziet is een samenwerking van de elf Nederlandse zenders NPO 1, 2 en 3; RTL 4, 5, 7 en 8; Net 6, SBS 6 en 9, en Veronica. Samen bieden zij een betaaldienst aan voor het streamen van video’s. De tijdspanne is ruim: televisieprogramma’s kunnen tot een jaar terug en vaak zelfs tot een week vooruit bekeken worden. De zenders blijven onafhankelijk van elkaar; NLziet zorgt er enkel voor dat gebruikers slechts één abonnement nodig hebben voor alle inhoud. Voor een vast bedrag per maand zijn zo zowel films als tv-series van zowel de commerciëlen als de publieken toegankelijk.


 


Diensten van NLziet

NLziet wordt aangeboden op een groot aantal apparaten. Dus niet alleen op het oude televisietoestel, maar ook op smart-tv’s, computers en mobiele apparaten zoals smartphones en tablets met speciale apps voor Android en iPhone. Altijd zonder reclame en altijd opzegbaar, kijken waar en wanneer je wilt. Duizenden programma’s. Dus of je nu graag naar GTST of andere soaps kijkt, liever wat opsteekt van een documentaire of een actualiteitenprogramma zoals DWDD, of wil genieten van een gezellige talkshow of amusementsprogramma zoals Boer zoekt Vrouw: er is voor ieder wat wils. Via de website is het gemakkelijk om een abonnement af te sluiten (met een gratis proefperiode) en een programma te selecteren, op titel of zender. Met een account heb je meer mogelijkheden en kun je bijvoorbeeld ook een hele serie als favoriet aanmerken, opdat nieuwe afleveringen voor je worden bewaard en je desgewenst een melding krijgt wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is.


Klachten over NLziet

NLziet zet alle programma’s in de hoogst mogelijke kwaliteit online. Wanneer de beeldkwaliteit toch tegenvalt, kan dat allerlei redenen hebben, want het is afhankelijk van veel zaken: de aanbieder en het apparaat maar ook de locatie, de beschikbare bandbreedte en/of de snelheid van de internetverbinding. Helaas kunnen programma’s niet worden opgeslagen of gedownload; dat zal met de rechten te maken hebben. Gelukkig is NLziet op allerlei manieren bereikbaar, mochten er problemen optreden of klachten ontstaan. Er is natuurlijk de website met een uitgebreide FAQ, daarnaast zijn ze per email en telefoon bereikbaar en bedienen ze zich van social media Facebook, Twitter, Google +, YouTube, Pinterest en Instagram.


Wat zijn jouw ervaringen met NLziet? Zijn ze in de strijd voor de Troon, of gaan ze het toch verliezen van de nieuwe uitdagers en de Grote Series? Laat jouw review achter op NederlandReview!


Live tv zonder onderbrekingen en reclame? Inloggen makkelijk en veel aanbod? Lees ervaringen van kijkers op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (74)

NLZIET

proef 2 maanden voor 4,95 Zonde van het geld. Had verwacht dat de speelfilms ook zonder reclame teruggekeken konden worden. Dit kan alleen bij het aanbod NPO. Dus 3 uur kijken naar een speelfilm van 1,5 uur met 10 reklame-blokken Not

T

Tom

28-08-2023

0

Heb een abonnement Van 10 euro persman

Ik vind dit echt waardeloos vandaag aangesloten geen tv kunnen kijke vieze oplichters ik ben echt mega boos!

D

danielle

03-08-2023

0

Ik kan niet eens meer kijken op me ps4 maar wel geldt vangen niet normaal opleiding dingen de slechtste ik ga gelijk een andere zoeken

C

Chris

19-07-2023

0

Nl ziet abonnement

Hij valt iedere keer uit of loopt vast dus einde abonnement is in zicht

C

Corina

17-06-2023

0

Nlziet

DRAMA!!!! Wat een ruk-app...hapert, verder kijken lukt niet...ruk ruk ruk...op zoek naar een beter alternatief

T

Tonny

26-12-2022

0

Nl ziet

Live kijken is prima. Terugkijken een constant frustrerende ervaring. Die functionality is zo slecht dat je het niet gebruikt. Het hapert, staat still. Vreselijk. We hebben opgezegd !!

J

Jeroen Nanninga

24-11-2022

0

NLZiet

Heb het nu een paar dagen maar ben niet enthousiast. Tv-gids is onoverzichtelijk maar het meest irritante is dat het steeds vastloopt.. waardeloos.

A

Anja

31-05-2022

0

nlziet.nl

In 2019 abonnement genomen hier in Spanje .. Nieuwe LG Smart tv ..60/170 mb speed internet .. niettemin na tijdje haperende verbindingen .. bufferen .. vooral bij terugkijken .. Vanaf 2020 veel beter . De laatste maanden weer niks dan ellende : om de 3 minuten staat beeld 10/20 sec stil. Dan is de lol er gauw vanaf . Geen problemen met Canal digital en Netflix. Heb tot nu toe geen review geschreven , maar ben er nu, na divers email contact en geen verbetering zat van en zeg binnenkort op . Heb het idee dat ze meer abonnees aannemen dan ze qua capaciteit aan kunnen. Overigens is de nieuwe website een verbetering op zich , maar met deze ellende heb je er weinig aan .

J

John Hoppes

25-04-2022

0

Gedaan

Waardeloos...heb het nu 3 weken..na eerste week steeds storing midden in film...meerdere malen op een dag. Dan wil je de film hervatten moet je alles weer vanaf het beging bekijjen....en dat vooruit spoelen werkt niet ...zware teleurstellinf

K

Koreman

08-03-2022

0

Nlziet

Verder kijken gaat vaak fout. Programma start opnieuw en kan niet doorgespoeld worden. Ook is er soms geen ondertiteling meer.

V

Vink

10-12-2021

0

8,00

Het loopt steeds vast. Wordt er niet blij van

A

A

09-12-2021

0

NL ZIET

Hoe moet ik het omschrijven. Waardeloos waardeloos kansloos niet te bereiken echt bedenk je 2x voor je met NL ZIET (niet)in zee gaat.

P

peter

06-11-2021

0

Abbo

Is gewoon de slechtste streaming service! Programma terug kijken loopt vele malen niet, als je schrijft erkennen ze het, de week daarop heeft volgen support het te maken met auteurs rechten ..we spreken wel over dezelfde serie, dan weer erkennen ze het weer maar lossen het probleem nooit op! Ook na opzegging zag ik dat 2 maanden opeens automatisch werd afgeschreven terwijl ik daar NOOIT toestemming voor had gegeven! Support? Dat woord moet bij dit ongeregelde zooitje nog uitgevonden! Mijn advies zou zijn om een andere stream service te nemen.

P

Peter Bosse

09-08-2021

0

Abonnement

Klantenservice geeft totaal geen antwoord reageren nergens op en blokkeren door hun fouten telkens mijn account een groet puinhoop daar.

G

Guido

01-06-2021

0

Nlziet

NLZiet is een zeer onbeschoft bedrijf, totaal niet klant vriendelijk, ik heb een Chromebook met Playstore ik had de app op mijn Chromebook altijd goed gewerkt, na update wordt de NLZiet app op Chromebook niet meer ondersteund, en daar moet je het maar mee doen tuig tuig nlziet ik raad het iedereen af heb je een probleem ze doen niets de schoften.

F

Fred

25-04-2021

0

Nl ziet

Waardeloos loopt om de minuut vast

V

Vingerhoets

18-03-2021

1

nlziet

een niet werkend iets

J

Jan van Eijk

08-03-2021

0

NL ziet abonnement

werkt slecht! Duurt altijd lang voordat de programma's starten. De app moet een paar keer opnieuw gelaten worden; dat kan toch niet de bedoeling zijn. Je kunt niet gemakkelijk terug naar waar je gebleven bent; de laatste afleveringen staat vooraan ook al ben je daar nog (lang) niet. Zeer ontevreden met deze app.

T

trudy

14-02-2021

0

NLZiet

Wachtwoord resetten werkt niet, waardoor ik mijn account niet kan opzeggen. Automatisch incasso loopt lekker door zo.

W

Wouter

16-01-2021

0

proefabo

NLziet is echt gericht op het terugkijken van programma’s en niet op live tv kijken. Je kan dus niet als je live tv kijkt makkelijk naar een andere zender zappen (meerdere klikken nodig) of niet snel even naar de tv-gids. Via een Apple TV wordt naar 2 zenders tegelijk getoond in de tv-gids. Via de iPad worden 3 zenders tegelijk getoond in de tv-gids maar daar kan je gek genoeg maar door 1 zender scrollen. De andere 2 zenders scrollen niet automatisch mee. Grootste gemist is dat je niet vooruit kan spoelen als je via de Apple tv (of android tv) als je een programma terugkijkt.

B

Bart

14-01-2021

0