NederlandReview

    Ervaringen Neostrada

    Wat voor soort bedrijf is Neostrada? Heeft u ooit een website laten hosten door dit bedrijf? Zo ja, wat waren uw bevindingen? Wat ook belangrijk is, wat waren de reacties/bevindingen van andere consumenten over dit bedrijf?

    Wij van NederlandReview verzamelen van verschillende consumenten reviews die over de ervaring gaan die zij hebben beleefd met dit bedrijf. Waarbij ze dus al eerder contact hebben ondernomen. Hierin hebben ze beschreven hoe het is om zo een webpagina te laten hosten door Neostrada, en of het ook daadwerkelijk doet wat het bedrijf beloofd. Wij van NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar zoals gezegd consumenten hun bevindingen en/of meningen kunnen plaatsen over een bepaald bedrijf dat via onze website wordt getoond. Hiermee kunnen de consumenten die met dit bedrijf weinig of geen ervaring mee hebben, of gewoonweg niets over dit bedrijf weten, een beeld scheppen van dit bedrijf dat soms in het positieve daglicht wordt gezet, maar het kan ook anders ervaren worden en juist iets negatiefs hebben opgebracht.

    Bovendien zouden wij dan ook graag uw eigen review over Neostrada willen horen zodat we de consumenten samen kunnen helpen om de juiste beslissing te maken, waarbij wordt gekeken of Neostrada een goed bedrijf is.

    Over Neostrada

    We zullen het maar even hebben over wat dit bedrijf nou eigenlijk verkoopt. Zoals u waarschijnlijk al heeft gezien of gelezen, kunt u hieruit halen dat het gaat over een hostingprovider die websites als het waren ‘’Host’’. Dit bedrijf heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring in dit gebied en is daarbij ook erg betrouwbaar.
    Ze presenteren zichzelf als een van de snelst groeiende en zelfs een van de grootste hostingproviders van Nederland. Dit is natuurlijk wel te merken. Zo worden er momenteel meer dan 30.000 klanten gehost met in totaal ruim 80.000 domeinnamen.

    Waarom u zeker voor Neostrada zou moeten kiezen, hoeven wij niet uit teleggen. Dit staat uiteraard op de site en is zeker de moeite waard om te bekijken. Het doel van Neostrada is dan ook en blijft ook het streven naar de goedkoopste webhoster van Nederland, met een van de beste services en niet te vergeten de beschikbaarheid van de websites.

    Website maken: Domeinnaam en Webhosting regelen

    Diensten

    Het bedrijf Neostrada is dus een hostingprovider die websites ter beschikking stelt. Op de begin pagina van de site (https://www.neostrada.nl/) kunt u al gelijk merken dat er verschillende dingen worden aangeboden. Zo heeft u een Webhosting Starter, een Webhosting Master en tenslotte een Webhosting Extra ter beschikking. Dit zijn verschillende varianten van het laten hosten van een website.

    Zo heb je bij de Webhosting Starter alles wat u nodig hebt voor een beginnend website, en enerzijds de Webhosting Master met een aantal toevoegingen om het nog aantrekkelijker te maken. Als laatste is er nog een optie om voor een Webhosting Extra te gaan, die u vele extra’s bied tegenover de andere 2 keuzes. U kunt zelf ook een keuze maken of u een Webhosting per jaar wilt betalen, of juist over meerdere jaren wat u kortingen oplevert. Bovendien kunt u uw domeinnaam ook registreren. Dit is per land verschillend waarbij de kosten dus bij verschillen.

    Klachten

    Voor eventuele vragen kunt u altijd terecht bij een van hun medewerkers. Het bedrijf heeft een klantenservice op de website waar jij je klachten kunt toedienen of vragen kunt stellen. U kunt contact opnemen via mail. Zo proberen ze spoedig mogelijk uw klachten of vragen te beantwoorden met een passend antwoordt. Als er niet uit te komen valt, dan neemt het bedrijf zelf telefonisch contact met uw op.

    Tevreden met Neostrada? Goedkoop en betrouwbaar of kunt u beter naar iemand anders? Lees beoordelingen van klanten die u voor gingen. Lees ervaringen bij NederlandReview

    Neostrada
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    4.4
    60% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    4.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Neostrada

    Uw beoordeling

    Goedkope webhosting bij Neostrada

    Ik had onlangs een domeinnaam vastgezet en was nog op zoek naar een goedkoop webhostingpakket. Deze heb ik gevonden bij Neostrada. Hier kun je zelf kiezen uit verschillende opties om zo alles naar eigen wens in te vullen. Top voor elkaar!

    Door: Kilian W.18-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    0,85 cent per maand

    Servicegericht en completere pakketten dan andere hosting aanbieders. Aanrader!

    Door: Bas Gerrits16-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goed

    Goede service verlening
    snel geregeld allemaal

    ideaal

    Door: Joke05-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Reseller hosting

    Neostrada heeft eind maart aangegeven dat de prijzen van een resellerpakket met 250% omhoog gaan. Direct hierna ben ik bezig geweest om alles wat ik bij Neostrada heb zsm weg te verhuizen.

    Communicatie met Neostrada is gewoon niet mogelijk. De chat is constant offline, reacties op mail, als je die al krijgt, duren 4 werkdagen. Ze dreigen met incasso voor facturen die een normaal bedrijf gezien de omstandigheden gewoon zou crediteren. Geven vervolgens in de dreigmail aan dat je binnen 5 werkdagen moet reageren terwijl ze vervolgens zelf 4 dagen gewoon niet reageren. Reacties zijn totaal niet oplossingsgericht en waarschijnlijk copy/paste werk uit standaardteksten opgestelt door een manager die meer oog heeft voor het behalen van goede jaarcijfers ipv het tevreden stellen van de klant.

    Verschillende mails verstuurd en malen contat opgenomen, maar afdeling support heeft volgens mij overkill aan werk.

    De goede klantbeoordelingen op de site staan hier al jaren, mijn advies.. blijf lekker weg bij Neostrada.

    Door: Tom10-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    RESELLER HOSTING

    Ook ik ben iemand die al jaren met Neostrada werkte, en hier enorm tevreden over was. Nu sinds een korte maand lijkt de volledige service weggevallen. Ik ben inmiddels al meer dan een week aan het wachten met een enorm klein probleem voor een klant van mij. Deze klant ontvangt namelijk geen mails terwijl alles goed gekoppeld is. Dit is iets wat bij Neostrada ligt! Ik heb Ze geprobeerd te bellen, dan krijg je een bandje wat vertelt: U kunt ons alleen met de chat bereiken. Kijk je op hun website, is de chatfunctie uitgeschakeld. Ik heb gemailt met Zowel Support@ Sales@ en info@ en dit al een volle week. Tot nu toe alleen nog maar een lading aan : Wij reageren binnen 72 uur op u! Nou, ik kan vertellen die zijn voorbij, net als het vertrouwen wat deze klant in mij had. Ik ben inmiddels aan het overstappen, want ik vertrouw Neostrada voor 0%! Ik heb de 40% verhoging niet eens benoemd, is ook niet nodig natuurlijk, want dat slaat nergens op. Ik heb gelezen dat er enorm veel soortgelijke klachten zijn over Neostrada hier. en vaak zijn het de bedragen waarvoor je NET GEEN rechtzaak gaat starten, graag zou ik willen sparren met andere gedupeerde voor een mogelijkheid om een rechtzaak samen aan te spannen. Voor contact wil ik graag mijn zakelijke Email hier achterlaten, echter staat deze bij Neostrada zelf. Dus bij deze mijn persoonlijke Email adres : Patrickprincen21 @ Gmail .com Samen zijn we altijd sterker, en ik weiger te accepteren dat Neostrada met deze manier van werken door kan gaan.

    Door: Patrick Princen04-06-2021
    Jan de Vries07-06-2021

    laatste maanden slechte ervaringen met support en ondersteuning, host daar ruim 300 sites en zeker al 12 jaar klant maar momenteel is het een zootje.... weet niet wat daar aan de hand is

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    KLANTONVRIENDELIJKE BELAZERAARS

    Al sinds 2014 klant bij Neostrada. Elk jaar netjes mijn rekeningen betaald. De facturen die door Neostrada zijn verzonden, zijn nooit in mijn mailbox gekomen. Ze sturen ook even geen brief aan huis?? Ik krijg opeens een incasso opgestuurd voor een rekening van 15 euro. Nu moet ik opeens 55 euro betalen? Bleek het dat Neostrada de rekeningen naar een VERKEERDE email verstuurde en ik dus onterecht ben verstuurd naar een incassobureau. Dit aangegeven en ik krijg een lomp antwoord dat de kosten al zijn gemaakt en dat ik alsnog die incasso moet gaan betalen. Ik heb per direct mijn account daar opgezegd WEG ERMEE. Rot bedrijf BAH

    Door: Iris01-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Domein

    Vorig jaar heb ik een domeinnaam aangeschaft voor circa 15 euro. Deze is halve wege november STILZIJGEND verlengt met een veel hoger bedrag, namelijk 40 euro.

    Uit het niets kreeg ik een brief van een incassobureau Stichting Blue Finance dat ik 81 euro moet overmaken, omdat ik niet mijn rekening had betaald. Hierbij gaat het om het dubbele bedrag van het factuur. Ik heb nooit een betalingsherinnering of een melding gekregen van Neostrada.

    Dit bedrijf stuurt direct een incassobureau op je af, in plaats van een enige communicatie met zijn klanten. Daarbij is het onmogelijk om contact te krijgen met de klantenservice van Neostrada.

    Het nieuwe verdienmodel achter deze organisatie is mij nu duidelijk. Begin hier niet aan en trap niet in mooie aanbiedingen van ze, want de rekening komt later via een incassobureau!

    Door: Mike28-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    reseller hosting pakketten, domeinen, ipadres

    Het was echt wel een aardig bedrijf. Support was super snel en een gedegen kennis van zaken. Alleen mailen naar een hotmail of gmail adres vanuit Neostrada servers is een bijna onmogelijkheid. Steevast worden deze e-mails afgekeurd door google/microsoft. En zelf wijzen ze alleen maar naar hun mailtester want als die zegt dat het goed is...

    Jaren met redelijk veel vertrouwen mee samengewerkt (op dat e-mail dingetje na dan).

    Maar hoe snel kan het veranderen zeg.
    Sinds de overname gaat het erg bergafwaarts.
    - Prijzen van de pakketten worden ineens met 300+% verhoogt en dat moet je dan lezen op tweakers omdat ze nog te laks zijn dit te communiceren als eerste naar hun klanten.
    - prijs verhoging? nou dat staat er niet echt in hun e-mail zoveel dagen later. wel iets van voorwaarden die aangepast worden... je moet maar raden dat het je giga veel extra geld kost.
    - de supportafdeling is ook ineens 180 graden gedraaid. nadat ze eerst nog erg behulpzaam zijn moeten we nu op de centen letten?

    De prijs/kwaliteitsverhouding weegt echt niet meer op tegen een alternatief. Ik ben dan ook weg nu.
    Mijn verwachting is dan ook dat het niet lang meer gaat duren voordat we niets meer horen van Neostrada.

    Door: joost22-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Professioneel hosting pakkket

    Zeer slechte ervaring. Website slecht bereikbaar door verschillende poorten die gesloten zijn. Ik vrees dat de hosting niet bruikbaar zal zijn voor het hosten van een standaard website. Totaal waardeloze hosting. Contact opgenomen maar ik werd afgescheept. Service 0/10

    Door: bert19-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Verdrievoudiging kosten

    Schandalig dat Neostrada in 2 jaar tijd de prijs voor hosting verdrievoudigd zonder dat je hier enige zeggenschap over hebt.
    Graaiers zijn het. Misschien moeten ze maar eens stoppen met die geldverslindende en ronduit belachelijke en uiterst domme reclame.

    Door: Jos Hol01-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is Neostrada een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Neostrada. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Neostrada actief?

    Neostrada is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Neostrada gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.