NederlandReview

  Ervaringen NBA League Pass

  Ben je een groot basketbalfan van de Amerikaanse teams en overweeg je een abonnement op de streaming van de NBA? Lees hier de meningen en ervaringen in de recensies van consumenten die jou voor gingen. Of wil je zelf een review met een beoordeling schrijven over deze dienst? Ook dat is mogelijk! Op deze manier helpen we elkaar bij het maken van een keuze.

  Sportfanaticus

  Als een sport door je aderen stroomt en je hart sneller laat kloppen, wil je alles weten. Niet alleen je favoriete team, maar ook de andere deelnemers uit een competitie. Ook ben je dan waarschijnlijk niet vies van een analyse of statistieken. Helaas zijn de nabeschouwingen van de meeste sportwedstrijden relatief summier hier als het geen WK, EK, Olympische Spelen of Paralympische Spelen betreft. Tenzij het over voetbal gaat uiteraard, maar niet iedereen houdt (alleen) daar van.

  Dé basketbalfilm van deze generatie

  Buitenlandse wedstrijden

  Als je fan bent van een sport dat in een ander land een stuk groter is dan hier, zal je hoogstwaarschijnlijk ook die wedstrijden willen volgen. Neem nu bijvoorbeeld het Amerikaanse basketbalseizoen en dan vooral de grotere leagues. Op het moment dat de NBA Playoffs of de finales (excuses: finals) er weer aan zitten te komen, zal basketbalminnend Nederland een poging doen deze te zien. Bij voorkeur live. Als je iemand in de kennissen- en vriendenkring hebt die in een bar werkt waar een internationaal zenderpakket is, zit iedereen dus na sluitingstijd daar. Helaas kan niet iedereen zich dat veroorloven, want er bestaat ook nog zoiets als werk en kantoortijden. Gelukkig voor hen is er dan nog het Internet.  NBA League Pass

  Dit is een online abonnement vanuit de National Basketball Association zelf, waarbij het mogelijk is om de wedstrijden live te streamen of on-demand te bekijken wanneer het jou uit komt. De wedstrijden basketbal worden door de NBA zelf uitgezonden en gestreamd. Abonnees betalen per maand of per jaar. Er zijn verschillende opties en abonnementen waar een basketbalfan uit kan kiezen:

  *

  Een abonnement waarbij ieder team en elke beschikbare wedstrijd gekeken kan worden. Je hebt dan ook toegang tot programma’s van NBA TV, analyses van wedstrijden en speciale documentaires

  *

  Een abonnement waarbij je jouw favoriete team het hele seizoen volgt

  *

  Acht zelf uitgekozen basketbalwedstrijden per maand

  *

  Een commercieel abonnement wat je klanten een subscriptie kunt aanbieden als je Wifi binnen jouw bedrijf hebt wat toegankelijk is voor bezoekers, zoals bijvoorbeeld een kroeg of sportbar

  Recensies: kijkplezier of ergernissen?

  Ben jij een groot basketballiefhebber en ben jij in het bezit van een streaming-lidmaatschap van de NBA? Hoe bevalt het? Ben je tevreden over het aanbod? Is de kwaliteit van de verbinding en opnames goed? (eigen internetproblemen daar gelaten) Zou je het aanraden aan derden? Door een review van jouw ervaring en mening te schrijven, help je andere basketbalfans in het maken van hun keuze.

  NBA League Pass
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NBA League Pass

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is NBA League Pass een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over NBA League Pass. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NBA League Pass actief?

  NBA League Pass is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) TV & Film

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NBA League Pass gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.