NederlandReview

  Ervaringen Mozello

  Heb je altijd al een website willen creëren? Dan denk je misschien dat je vastzit aan een online internet host service. Mozello wil bewijzen dat dit niet het geval hoeft te zijn. Maar wat voor kwaliteit zal de website zijn die je met Mozello kunt maken? Zal een website of zelfs webshop maken via deze service echt helemaal gratis zijn of zal je toch nog dingen moeten bijbetalen als je ook maar enigszins iets wilt kunnen doen? Zal het makkelijk zijn om een website te maken via hun service? En wat voor een klantenservice kun je van Mozello verwachten als het maken van een website of webshop niet helemaal wil lukken? Je kunt hier het beste over horen van klanten die al een website bij Mozello hebben gemaakt of dit op z’n minst hebben geprobeerd. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij van Mozello vinden. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen kunnen je helpen om een goed beeld van Mozello te krijgen.

  Over Mozello

  Mozello is een bedrijf dat je de mogelijkheid geeft om een website of webshop te maken. Ze zijn gevestigd in Letland, maar je kunt vanaf veel andere landen gebruik maken van Mozello. Er zijn wel meer hosting services waar je een website kunt maken, maar bij de meeste is het gebruik van hun service betaald. Mozello onderscheid zich doordat ze hier helemaal niets voor vragen. Ook willen ze niet dat je eerst een hoop nerdy, technische bijzonderheden in de vingers moet krijgen of eerst een ontwikkelingsproces moet doorlopen. Ze willen het zo eenvoudig mogelijk houden. Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder je kleine webshop uitbouwen met een betaald account met meer mogelijkheden.


  Hoe maak je makkelijk een website met Mozello?

  Diensten van Mozello

  Je kunt heel makkelijk via hun website een abonnement afsluiten. Er zijn er drie waar je uit kunt kiezen. Uiteraard is het basisabonnement zoals beloofd gratis. Je krijgt je eigen webadres met 0,5 GB opslagruimte. Deze website wordt dan ondersteund voor zowel computers als mobiele apparaten. Mocht je een webshop willen openen, dan kun je hier 10 items in plaatsen. Dan is er nog een abonnement voor €6 in de maand. Daar mag je gratis een al bestaande domeinnaam meenemen. Je opslagruimte wordt opgehoogd naar 50 GB en in een webwinkel kun je 30 items plaatsen. Bij het abonnement voor €12 euro per maand krijg je onbeperkte opslagruimte en een onbeperkt aantal items dat je mag laten zien. Mocht je ergens niet helemaal uitkomen, dan kun je altijd nog de klantenservice van Mozello om hulp vragen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Mozello

  Heb je al een website gemaakt bij Mozello? Of je er nou veel mee doet of niet, wij horen graag meer over jouw ervaring met deze internet host. Hoe makkelijk was het om je eigen website te creëren via deze website? Is de website goed toegankelijk of heb je vaak last van technische problemen? En kon de klantenservice van Mozello je inderdaad helpen toen je met een probleem zat? Schrijf een review en vertel ons wat jouw mening over deze website host echt is.

  Mozello
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mozello

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mozello een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mozello. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mozello actief?

  Mozello is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mozello gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.