Mijndomein

4.3
5.1

Bestellen

3.8

Service

4.2

Prijs

4.2

Levering

44.4%

Zou hier weer kopen

Mijndomein

Wil jij een eigen website beginnen maar weet je niet hoe? Heb je een domeinnaam in gedachten en wil je deze laten registreren voor iemand anders er met je idee vandoor gaat? Bij Mijndomein kan dit. Lees dan eerst hier bij NederlandReview de reviews van anderen die je voorgingen.


Over Mijndomein

Mijndomein bestaat sinds 2003 en noemt zichzelf dé domeinnaamspecialist van Nederland. Zij willen je helpen om online je ambities waar te maken en je ideeën vorm te geven. Dit doen zij door webhosting aan te bieden, domeinnamen voor je te registreren en door e-mail en pakketten aan te bieden waar jij zelf mee aan de slag kunt. Mijndomein maakt het graag zo simpel mogelijk voor je. Zodat jij onafhankelijk zelf iets moois kunt creëeren in je eigen online omgeving. De producten die Mijndomein te bieden heeft bevatten precies dat wat jij nodig hebt om er goed mee uit de voeten te kunnen. De prijzen bij hen worden altijd weergegeven inclusief btw. Zo kom je niet voor een onaangename verrassing te staan. In 2015 introduceerden ze een nieuwe Nederlandse regionale extensie: puntFRL (.frl). Frl staat voor Friesland. Ook  hadden zij een belangrijk aandeel in de introductie van dotAmsterdam (.amsterdam). Naast Mijn domein doen zij nog andere dingen, zij bieden namelijk sinds 2010 privé autolease aan onder de naam Mijndomeinauto. Mijndomeinauto koopt deze auto's niet alleen met kredieten via de banken, maar ook met crowdfunding via Mijndomein obligatie.Een webshop beginnen - commercial van Mijndomein


Diensten

U kunt de volgende producten bij hen afnemen:

  • Domeinnaam: Je kunt een domeinnaam registreren met de keuze uit meer dan 100 verschillende domeinextensies.
  • E-mail: Wanneer je e-mail wilt versturen vanuit je eigen domeinnaam kun je het e-mailpakket aanschaffen. Dan krijg je een virusscanner, een spamfilter en webmail. Je kunt onbeperkt e-mailadressen aanmaken en je mailbox krijgt 1 GB schijfruimte.
  • Webhosting: Met webhosting van Mijndomein krijg je voldoende schijfruimte en kun je zelf een domeinnaamkiezen. Dit is bij de prijs inbegrepen, evenals een compleet e-mailpakket.
  • Webhosting Plus: Het meest complete hostingpakket met meer ruimte, functies en gemak. Je hebt een eigen databaseserver en webserver. Joomla, WordPress en Drupal worden automatisch geïnstalleerd met de klik/klaar functie. Voor extra beveiliging kun je dit aanvullen met een SSL certificaat.
  • Websitemaker: Met de Drag & Drop editor zet je simpel je website in elkaar. Alle moderne templates zijn all responsive. De websites worden standaard zoekmachinevriendelijk ontwikkeld. In het pakket zit ook een domeinnaam en een e-mailpakket.
  • Webwinkel: De modernste webwinkel software. Na aanschaf staat je webwinkel direct voor je klaar. Je kunt hem bouwen zoals jij wilt, daarbij kun je vele sjablonen gebruiken, je kunt onbeperkt producten in de webwinkel zetten, en koppelt deze eenvoudig aan betaal- en bezorgdiensten.

Dit zijn de meest belangrijke diensten die Mijndomein aanbied. Daarnaast kun je bij hen ook terecht voor: Voorregistratie, Mijndomein auto lease en Mijndomein obligaties.


Klachten

Wanneer je ergens zelf niet uit komt, vragen of klachten hebt, kun je eerst kijken bij de veel gestelde vragen en antwoorden. Staat het daar niet bij, dan kun je ze volgen op Twitter, Facebook en YouTube. Mocht je een specifieke vraag of klacht hebben dan kun je contact met ze opnemen door het contactformulier op de site in te vullen.


Schrijf jouw review op!

Heb jij je eigen domeinnaam geregistreerd bij Mijndomein? Verzorgen ze ook jouw webhosting of hebben ze een site voor je gebouwd in Wordpress? Laat dan hier je review over dit bedrijf en zijn diensten achter, zodat anderen weten of zij een goede partij zijn om mee in zee te gaan.


Lees de ervaringen van echte klanten met Mijndomein. Hoe beoordelen zij de webhosting en domeinnaamregistratie van dit bedrijf?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Webhosting

R

Rex Vermeulen

20-10-2023

0forum
3

Website hosting

Pas op voor dit bedrijf. Pakketten opgezegd en blijf facturen ontvangen. Ze lokken je met zeer lage tarieven om vervolgens er niet meer van af te komen. Erg vervelend gezien ik nu rechtsbijstand moet gaan inschakelen.

N

Nick

08-02-2023

0forum
2

Domeinnamen

Pas op als je domeinnamen aanvraagt! Het kost het eerste jaar bijna niets, maar na een jaar verrast Mijndomein je met een bedrag van tien keer zo veel, zonder enige aankondiging. In plaats van een paar euro, ontving ik een factuur van een paar honderd euro. Dit vindt Mijndomein zelf een normale gang van zaken, want het staat volgens hen in de kleine lettertjes. Een verdienmodel in mijn ogen niet eerlijk en zeer klantonvriendelijk. Niet aan te raden!

L

Lidewij

14-10-2022

0forum
2

domeinnaam nooit gebruikt

domein naam voor 1 cent en na 11 mnd. zit je er stilzwijgend aan vast !!! Totaal geen coulance van Bas, keihard. Week te laat (in feite 1 mnd en 1 wk want opzegtermijn van 1 mnd.). Domeinnaam nooit gebruikt. Misselijk hoor stilzwijgend! Je krijgt niet eens een herinnering dat het account afloopt!! Zeer moeilijk om in contact te komen. Walgelijk dat je zo je geld moet verdienen!

M

M

15-12-2021

0forum
2

3 domeinnamen !!!

ZEER ZEER ZEER MALAFIDE ORGANISATIE, NOOIT ZAKEN MEE DOEN! Problemen en niet in contact kunnen komen? Mail: joost @ mijndomein.nl en leon @ mijndomein.nl ABSOLUUT LAGER DAN DE STRONT ONDER MIJN SCHOENEN. OPLICHTING, FRAUDE, MISLEIDING, AFPERSING, AANGIFTE BIJ POLITIE IS GEDAAN TEGEN DE GEHELE DIRECTIE EN IK RAAD IEDEREEN AAN DITZELFDE TE DOEN!!! DEZE MENSEN MOETEN GESTOPT WORDEN VOOR ER NOG MEER SLACHTOFFERS VALLEN! ALLEMAAL KASSA, RADAR, CONSUMENTENBOND EA. MAILEN!!!

J

Jaël Rauter

20-10-2021

0forum
2

Vermijden

Letterlijk geen van de websites die ik gekocht heb werken. Geen service. Overall een waardeloze ervaring. Heb nog geen cent aan waarde teruggezien van wat ik geinvesteerd heb

J

jan

06-01-2019

0forum
4.5

Snel geregeld

snel geregeld, prettige communicatie

L

Leona

17-11-2017

0forum
9.5

Complete website registreren

Al een tijdje liep ik met het idee rond om een eigen website te beginnen en ik heb de stap nu gezet. Domeinnaam geregistreerd bij MijnDomein en hier eigenlijk ook alles eromheen geregeld. De domeinnaam op zich kost maar 1 euro per jaar, maar ik ben wel wat meer geld kwijt. Dit komt doordat ik ook e-mail, webhosting en een webwinkel aan mijn website gekoppeld heb. Kosten zijn dan wel behoorlijk hoog, maar ik heb wel alles onder één dak geregeld. Het is ook mogelijk om de website te laten bouwen, maar dit heb ik uitbesteed aan een vriend van mij. Inmiddels is mijn website online en ik ben zeer te spreken over de websiteomgeving. Alles is makkelijk te vinden en helemaal de e-mailfunctie is ideaal.

R

Roger Plant

27-03-2017

0forum
6.5

Domeinnaam aangeschaft voor 1 euro

Voor het opstarten van een eigen webshop heb ik een heel goed idee. De naam was al bedacht, maar ik moest nog wel het één en ander uitwerken. Mijn vader adviseerde mij om in ieder geval vast de domeinnaam voor mijn eigen website vast te leggen. Zelf had ik geen idee waar ik dit kon doen, dus ik ben gaan Googlen. Na een paar kijkjes op diverse websites kwam ik al snel bij Mijndomein terecht. Het registreren van een domeinnaam kost hier slechts 1 euro per jaar en dat had ik niet verwacht. Op de website kun je eveneens checken of de domeinnaam nog beschikbaar is en dat was bij mij gelukkig wel het geval. Direct dus maar vastgelegd voor meerdere jaren. Straks ga ik hem waarschijnlijk nog uitbreiden met een e-mailpakket en webhosting.

T

Tiemen Herberts

13-03-2017

0forum
7.5