NederlandReview

  Ervaringen Mijndomein

  Wil jij een eigen website beginnen maar weet je niet hoe? Heb je een domeinnaam in gedachten en wil je deze laten registreren voor iemand anders er met je idee vandoor gaat? Bij Mijndomein kan dit. Lees dan eerst hier bij NederlandReview de reviews van anderen die je voorgingen.

  Over Mijndomein

  Mijndomein bestaat sinds 2003 en noemt zichzelf dé domeinnaamspecialist van Nederland. Zij willen je helpen om online je ambities waar te maken en je ideeën vorm te geven. Dit doen zij door webhosting aan te bieden, domeinnamen voor je te registreren en door e-mail en pakketten aan te bieden waar jij zelf mee aan de slag kunt. Mijndomein maakt het graag zo simpel mogelijk voor je. Zodat jij onafhankelijk zelf iets moois kunt creëeren in je eigen online omgeving. De producten die Mijndomein te bieden heeft bevatten precies dat wat jij nodig hebt om er goed mee uit de voeten te kunnen. De prijzen bij hen worden altijd weergegeven inclusief btw. Zo kom je niet voor een onaangename verrassing te staan. In 2015 introduceerden ze een nieuwe Nederlandse regionale extensie: puntFRL (.frl). Frl staat voor Friesland. Ook hadden zij een belangrijk aandeel in de introductie van dotAmsterdam (.amsterdam). Naast Mijn domein doen zij nog andere dingen, zij bieden namelijk sinds 2010 privé autolease aan onder de naam Mijndomeinauto. Mijndomeinauto koopt deze auto's niet alleen met kredieten via de banken, maar ook met crowdfunding via Mijndomein obligatie.


  Een webshop beginnen - commercial van Mijndomein

  Diensten

  U kunt de volgende producten bij hen afnemen:

  • Domeinnaam: Je kunt een domeinnaam registreren met de keuze uit meer dan 100 verschillende domeinextensies.
  • E-mail: Wanneer je e-mail wilt versturen vanuit je eigen domeinnaam kun je het e-mailpakket aanschaffen. Dan krijg je een virusscanner, een spamfilter en webmail. Je kunt onbeperkt e-mailadressen aanmaken en je mailbox krijgt 1 GB schijfruimte.
  • Webhosting: Met webhosting van Mijndomein krijg je voldoende schijfruimte en kun je zelf een domeinnaamkiezen. Dit is bij de prijs inbegrepen, evenals een compleet e-mailpakket.
  • Webhosting Plus: Het meest complete hostingpakket met meer ruimte, functies en gemak. Je hebt een eigen databaseserver en webserver. Joomla, WordPress en Drupal worden automatisch geïnstalleerd met de klik/klaar functie. Voor extra beveiliging kun je dit aanvullen met een SSL certificaat.
  • Websitemaker: Met de Drag & Drop editor zet je simpel je website in elkaar. Alle moderne templates zijn all responsive. De websites worden standaard zoekmachinevriendelijk ontwikkeld. In het pakket zit ook een domeinnaam en een e-mailpakket.
  • Webwinkel: De modernste webwinkel software. Na aanschaf staat je webwinkel direct voor je klaar. Je kunt hem bouwen zoals jij wilt, daarbij kun je vele sjablonen gebruiken, je kunt onbeperkt producten in de webwinkel zetten, en koppelt deze eenvoudig aan betaal- en bezorgdiensten.

  Dit zijn de meest belangrijke diensten die Mijndomein aanbied. Daarnaast kun je bij hen ook terecht voor: Voorregistratie, Mijndomein auto lease en Mijndomein obligaties.

  Klachten

  Wanneer je ergens zelf niet uit komt, vragen of klachten hebt, kun je eerst kijken bij de veel gestelde vragen en antwoorden. Staat het daar niet bij, dan kun je ze volgen op Twitter, Facebook en YouTube. Mocht je een specifieke vraag of klacht hebben dan kun je contact met ze opnemen door het contactformulier op de site in te vullen.

  Schrijf jouw review op!

  Heb jij je eigen domeinnaam geregistreerd bij Mijndomein? Verzorgen ze ook jouw webhosting of hebben ze een site voor je gebouwd in Wordpress? Laat dan hier je review over dit bedrijf en zijn diensten achter, zodat anderen weten of zij een goede partij zijn om mee in zee te gaan.

  Lees de ervaringen van echte klanten met Mijndomein. Hoe beoordelen zij de webhosting en domeinnaamregistratie van dit bedrijf?

  Mijndomein
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.8
  Service
  rating
  5.2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mijndomein

  Uw beoordeling

  Domeinnaam aangeschaft voor 1 euro

  Voor het opstarten van een eigen webshop heb ik een heel goed idee. De naam was al bedacht, maar ik moest nog wel het één en ander uitwerken. Mijn vader adviseerde mij om in ieder geval vast de domeinnaam voor mijn eigen website vast te leggen. Zelf had ik geen idee waar ik dit kon doen, dus ik ben gaan Googlen. Na een paar kijkjes op diverse websites kwam ik al snel bij Mijndomein terecht. Het registreren van een domeinnaam kost hier slechts 1 euro per jaar en dat had ik niet verwacht. Op de website kun je eveneens checken of de domeinnaam nog beschikbaar is en dat was bij mij gelukkig wel het geval. Direct dus maar vastgelegd voor meerdere jaren. Straks ga ik hem waarschijnlijk nog uitbreiden met een e-mailpakket en webhosting.

  Door: Tiemen Herberts13-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Snel geregeld

  snel geregeld, prettige communicatie

  Door: Leona17-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  3 domeinnamen !!!

  ZEER ZEER ZEER MALAFIDE ORGANISATIE, NOOIT ZAKEN MEE DOEN!

  Problemen en niet in contact kunnen komen? Mail: joost @ mijndomein.nl en leon @ mijndomein.nl

  ABSOLUUT LAGER DAN DE STRONT ONDER MIJN SCHOENEN. OPLICHTING, FRAUDE, MISLEIDING, AFPERSING, AANGIFTE BIJ POLITIE IS GEDAAN TEGEN DE GEHELE DIRECTIE EN IK RAAD IEDEREEN AAN DITZELFDE TE DOEN!!!

  DEZE MENSEN MOETEN GESTOPT WORDEN VOOR ER NOG MEER SLACHTOFFERS VALLEN! ALLEMAAL KASSA, RADAR, CONSUMENTENBOND EA. MAILEN!!!

  Door: Jaël Rauter20-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Vermijden

  Letterlijk geen van de websites die ik gekocht heb werken. Geen service. Overall een waardeloze ervaring. Heb nog geen cent aan waarde teruggezien van wat ik geinvesteerd heb

  Door: jan06-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Complete website registreren

  Al een tijdje liep ik met het idee rond om een eigen website te beginnen en ik heb de stap nu gezet. Domeinnaam geregistreerd bij MijnDomein en hier eigenlijk ook alles eromheen geregeld. De domeinnaam op zich kost maar 1 euro per jaar, maar ik ben wel wat meer geld kwijt. Dit komt doordat ik ook e-mail, webhosting en een webwinkel aan mijn website gekoppeld heb. Kosten zijn dan wel behoorlijk hoog, maar ik heb wel alles onder één dak geregeld. Het is ook mogelijk om de website te laten bouwen, maar dit heb ik uitbesteed aan een vriend van mij. Inmiddels is mijn website online en ik ben zeer te spreken over de websiteomgeving. Alles is makkelijk te vinden en helemaal de e-mailfunctie is ideaal.

  Door: Roger Plant27-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Mijndomein een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Mijndomein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mijndomein actief?

  Mijndomein is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mijndomein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.