Mejane.com

Alle reviews

Mejane.com

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  MeJane

  Voor Vaderdag kreeg ik twee cadeau kaarten in een super leuk bioscoop pakket. Hiermee twee leuke filmavonden gehad met het gezin. Makkelijk te installeren en te streamen richting mijn tv en in een prima kwaliteit. Nu ook de MeJane app gedownload op mijn Samsung tv waardoor het nog makkelijker werkt. Aanrader en een leuk cadeau om te krijgen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Filmbon

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ghostbusters Afterlife

  Vandaag weer een filmpje gehuurd bij mejane, de nieuwe website bevalt veel beter dan de oude. Afspelen ging goed en ik kon eindelijk met Dolby surround film kijken op mijn smart TV.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaart

  Wil zaterdag film kijken maar ben mijn inlogcode kwijt, nieuwe aangevraagd maar helaas geen antwoord nogmaals en dat meerder keren, dus heb je gewoon dikke pech

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Incendies

  Ik had een filmbox cadeau gekregen, waarmee ik een film op Mejane kon kijken. Ik heb Incendies gekeken, een aanrader! Het werkte allemaal prima, zou hier weer een film huren. Goed aanbod ook, er zijn zowel nieuwe films als oude toppers.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  blood work

  De ondertiteling deed het niet, terwijl dat wel werd beweerd bij de openingspagina.

  Beste Saske,

  Vervelend dat u problemen ondervond met de ondertiteling tijdens het afspelen. Wanneer u een e-mail stuurt naar support@mejane.com dan komen wij u alsnog tegemoet. Wij reageren altijd binnen 24 uur en vaak dezelfde dag op werkdagen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ava

  Vorige week een actiecode ontvangen van mijn werkgever waarmee ik een film kon huren met moviepoints. Ik en mijn vriendin hebben de film Ava gehuurd en gekeken op onze ipad. Alles werkte goed, lekker veel keuze uit films ook!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Long shot

  Ik blijf nog even bij Pathe bestellen...
  Met een gratis code van het werk een film besteld via de app op mijn Android tv. Na vijf minuten even op pauze gezet, vervolgens wilde de film niet meer aan. Bleef laden. Even op de terugknop in de hoop dat het wat zou helpen, maar helaas geen mogelijkheid om verder te kijken. Dus film weer opnieuw en geen mogelijkheid om te spoelen... Heel irritant. Ook het aanbod is niet echt spannend... Jammer, typisch geval van net niet. Gelukkig doen Pathé, videoland en Netflix het prima.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Harry Potter en de Steen der Wijzen

  Waardeloos. Als je denkt een film in het Nederlands te bestellen vanwege de titel in het Nederlands... kijk dan goed! Want eronder staat taal: Engels ondertiteling: Nederlands. Dus het is gewoon de Engelse versie van de film. Voor onszelf geen probleem, maar voor de kinderen een teleurstelling. Taalinstellingen kunnen niet gewijzigd worden. Dus Nederlandse titel is toch de Engelse versie. Misschien een tip om dit wat duidelijker te vermelden. Of gewoon de Nederlandse titel te verwijderen als je die dan toch niet aanbiedt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beter dan verwacht

  Had er niet zoveel van verwacht. Maar bleek beter dan ik dacht. Vandaar even deze review dat het eigenlijk best ok is!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ik kom over een jaartje wel weer eens kijken.

  Ben gisteren anderhalf uur bezig geweest om te proberen een film te bestellen. Het is me een raadsel hoe dat in zijn werk gaat en ik ben echt geen digibeet. Verre van dat.
  Onoverzichtelijke gedateerde website. 'De jaren negentig heeft gebeld: ze willen hun website terug'.
  Ik kon nergens vinden hoe ik kon afrekenen.
  Het aanbod vind ik vrij beperkt. "Gouwe Ouwe" zijn nauwelijks te vinden.
  € 12,50 voor 5 films per maand is voor nieuwe films prima maar voor oude is dat duurder dan vroeger in de videotheek.
  Goed initiatief om legaal films streamen te bundelen maar het loopt m.i. helaas nog hopeloos achter bij de illegale mogelijkheden.
  Ik kom over een jaartje wel weer eens kijken. Tot dan toe mijn oude DVD's maar weer uit de kast halen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  betalen voor films geen probleem

  Ik vind het wel zo eerlijk om gewoon nog te betalen voor films, want dat is gewoon logisch.
  Hier hebben ze groot assortiment en veel keuze en ik vind het goed werken

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  werkt goed!

  Had er nooit van gehoord eerlijk gezegd, maar een vriendin van me gebruikte het al,
  en nu heb ik het ook. En het werkt goed!
  Wel een beetje ouderwetse website ofzo, maar ook veel films.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lekker films kijken !!

  Wij kijken steeds minder televisie, al die zooi! Films zijn veel leuker. Maar steeds naar de bios is te duur, dus nu een abonnement bij MeJane. En dat bevalt goed. Beeldkwaliteit kan soms beter, maar beter iets dan niet toch!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beter dan netflix

  mejane is beter dan netflix!! alletwee geprobeerd en hier komen meer nieuwe films op en sneller ook. voor mejane gaan dus!

Anderen bekeken ook

KINQ
6 reviews

Wat vinden consumenten van Kinq? Omdat er vele online warenhuizen zijn die gadgets en smart devices aanbieden vindt NederlandReview het belangrijk ...

Vastelastenbond
16 reviews

De grootste kosten die je per maand maakt zijn ongetwijfeld je maandelijkse vaste lasten.  Iedereen zou deze vaste lasten wel graag omlaa...

Breedbandwinkel
10 reviews

Ontdek de meningen over Breedbandwinkel! Breedbandwinkel is een bedrijf welke pakketten aanbiedt voor verschillende diensten. Het gaat hier om een ...

Expert
20 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

Mejane.com

Wat anderen zeggen over Mejane.com. Mejane.com is een video on demand site. Je kunt het zien als een videotheek (tegenwoordig natuurlijk met dvd’s) waar je terecht kunt om een video te bekijken via het internet. Je kunt de video huren en dan direct op je computer, tablet of laptop bekijken. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij Mejane.com. Ontdek ook wat anderen van deze website vinden met deze video on demand dienst. Het is een ware trend geworden om steeds vaker gebruik te maken van bestanden op het internet. Kijk er daarom ook naar en ontdek welke verschillende mogelijkheden er zijn. 
Video on demand is niet iets nieuws in de wereld. Het is echter wel iets wat de laatste jaren steeds meer aan bekendheid heeft gekregen. Het is goed om ook te ontdekken wat video on demand precies is. Een regenachtige zaterdagmiddag of een saaie zondag zijn de juiste dagen om te kiezen om te kijken welke films er allemaal beschikbaar zijn en hoe je hier dus volop van kunt genieten. 

Over Mejane.com
Mejane.com is een onderdeel van Maxx-XS bv. Maxx-XS bv is in 2002 opgericht om mensen te helpen films te bekijken via het internet. Ze maken gebruik van een video on demand systeem om de consument te voorzien van de laatste en beste films. 
Ze bieden een end-to-end service aan waarbij men live streaming doet en ook video streaming. Het zijn services waarbij je op ieder gewenst apparaat kunt kijken naar een film, video of serie.  Om dit te realiseren wordt er volop aandacht besteed aan:

-    de ontwikkeling van betrouwbare producten
-    altijd en constante innovatie
-    een heldere communicatie van de projecten
-    een snelle levering en ook service

Ze werken samen met belangrijke partners, zoals LG, Philips, Panasonic en Samsung.

  


Diensten van Mejane.com
Mejane.com (en dus Maxx-XS bv) maakt gebruik van een stabiel en ook schaalbaar online distributie platform. Hierdoor kunnen video’s en zelfs livestreams op vele verschillende soorten apparaten getoond worden. In een breed scala van verschillende soorten video’s kun je films en series vinden. Denk hierbij aan: Actie,  Animatie, Avontuur, Cabaret, Documentaire, Drama, Familie, Fantasy, Filmhuis, Gratis, Horror, Kinderfilm, Kinderserie, Klassieker, Komedie, Martial Art Misdaad, Mr. Horror, Musical, Muziek, Mysterie, Nederlandstalig, Oorlog, Romantiek, Romantische Komedie, Science Fiction, Series, Series – Zorro, Speelfilm, Sport, Studio 100, Thriller, Tiroler, Urban, VODTV en ook Western.

Tips en Klachten over Mejane.com 
De website Mejane.com kent een aparte pagina als hulp bij problemen. Natuurlijk is er een contact pagina en er is daarnaast ook nog een klantenservice pagina. Het is dus zo dat ze er alles aan doen om je te helpen en om ervoor te zorgen dat je geen klachten hebt. Mocht dit natuurlijk wel zo zijn, dan is het verstandig om dit tijdig en duidelijk kenbaar te maken bij hun.      

Heb jij al eens een video online gehuurd bij Mejane.com? Dan horen we graag je mening. Plaats hieronder een review met een heldere beoordeling om anderen te helpen een goed beeld te krijgen van Mejane.com en hun service. 

 

Ervaringen over films kijken bij Mejane.com. Lees ze bij NederlandReview. Bekijk kortingscodes en bekijk reviews van filmkijkers hier!

}