NederlandReview

  Ervaringen Maakum zakelijk

  Wilt u ook graag weten waarom u uw professionele website het beste bij Maakum Zakelijk kunt laten maken? U leest hier alle reviews van klanten die al ervaring hebben met Maakum Zakelijk. Wanneer u net een eigen onderneming bent gestart en graag een professionele website wilt, of wanneer uw huidige website wellicht een make-over kan gebruiker, dan kunt u bij Maakum Zakelijk terecht voor uw ideale, responsive website die binnen een paar uur online is. Een professionele website maken was nog nooit zo eenvoudig en snel.

  Over Maakum Zakelijk

  Maakum Zakelijk is onderdeel van het in 2004 opgerichte Maakum. Makkum houdt zich bezig met ontwikkeling en hosting van software voor het internet. Ook heeft Maakum in eigen beheer een Content Management Systeem (CMS) geschreven dat voor veel van haar website pakketten wordt gebruikt. Klanten van Maakum zijn enorm te spreken over de gebruiksvriendelijkheid van dit CMS. Voor het gebruik en onderhoud hoeft u geen technisch talent te zijn. Maakum Zakelijk biedt voor de zakelijke markt een uitgebreider pakket dan voor de particuliere markt, omdat de wensen en eisen van zakelijk klanten vaak ook uitgebreider zijn dan voor particulieren. Denk bijvoorbeeld aan meer schijfruimte, extra modules, een e-mailformulier en URLs die zoekmachinevriendelijk zijn. Ook zijn websites in meerdere talen mogelijk, zodat u ook voor buitenlandse markten een professionele website heeft. Het aanbod van Maakum zakelijk is speciaal gericht op ondernemers en sluit naadloos aan op uw zakelijke wensen. Bij Maakum staat duurzaamheid hoog op de agenda. Zij geeft hieraan invulling door de samenwerking met EvoSwitch, een klimaat-neutraal datacenter waarin alle servers van Maakum staan. Daarnaast is Maakum partner van MVO-Nederland.


  Je kunt je eigen website bijvoorbeeld maken met Wordpress

  Producten & diensten

  Bij Maakum Zakelijk kunt u een professionele website laten maken die binnen een paar uur online is. Slechts enkele uren en uw nieuwe website is in de lucht, volledig in uw de door u gewenste huisstijl. De content kunt u eenvoudig zelf invoeren in het CMS, maar als u daar geen tijd voor heeft, kunt u dat ook door Maakum Zakelijk laten doen. Maakum Zakelijk besteedt daarnaast extra aandacht aan het onderhoud en de beveiliging van uw website. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over updates of dat uw website gehackt wordt.

  Makkum Zakelijk biedt diverse pakketen aan, zoals het meest standaard pakket waarbij de website voor u wordt klaar gezet, maar u zelf de content aanvult. Ook kunt u kiezen voor een website met een ontwerp in uw eigen huisstijl. Hosting voor een heel jaar en een aantal stockphotos zijn hierbij inbegrepen. Kiest u liever voor het complete starterspakket, dan krijgt u een website, een logo, maar ook visitekaartjes en briefpapier in uw eigen huisstijl. Maakum Zakelijk biedt daarnaast ook kant-en-klare WordPress pakketten aan. U kunt de websites van Maakum Zakelijk ook eerst even vrijblijvend uitproberen. Hiervoor is een demosite ontworpen waar u naar hartelust kunt oefenen. Als u tevreden bent over de gebruikersvriendelijkheid van de websites, kunt u meteen een opdracht plaatsen. Samen bekijkt u dan de wensen en eisen van uw iDeale, professionele website.

  Klachten

  Maakum staat voor kwaliteit en service van een hoog niveau. De helpdesk staat dan ook graag voor u klaar om u te helpen met vragen of problemen. Tijdens kantooruren van 10:00-17:00 uur is de helpdesk telefonisch bereikbaar, maar ook na kantooruren kunt u rekenen of 24/7 support. Hiervoor kunt u terecht op het gebruikersforum of u kunt eventuele vragen stellen via e-mail. Op het gebruikersforum vindt u veel informatie over het Maakum systeem, hoe u dit systeem kunt gebruiken, maar u kunt ook support krijgen van gebruikers die al met het systeem werken.

  Heeft u zelf ervaring met websites Maakum Zakelijk, deel dan nu uw ervaring door een review te plaatsen.

  Lees hier ervaringen van klanten die bij Maakum zakelijk hun website hebben laten maken. Is het professioneel, zakelijk en kwalitatief hoogstaand?

  Maakum zakelijk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6.4
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Maakum zakelijk

  Uw beoordeling

  domein

  heb hier een domein besteld, goed en voordeling, maar maakum lijkt me de enige webaanbieder die apart 7.20 jaarlijks voor dns beheer bovenop je domein rekent, complete idiooterie, niet hier bestellen

  Door: Joost Grunwald19-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Website voor bedrijfje laten maken

  Ik heb een kleine onderneming naast mijn baan en daarvoor wilde ik graag een website hebben. Ik heb zelf totaal geen verstand van het maken van een website en ken ook niemand in mijn directe omgeving die dit kon doen. Daarom heb ik het laten doen bij Maakum zakelijk. Ik heb hier gekozen voor het pakket 'Website + Ontwerp'. De medewerkers van Maakum zakelijk hebben mijn website ontworpen met behulp van mijn bestaande logo en huisstijl. Daarnaast krijg je er ook nog eens een jaar hosting bij. Uiteindelijk was ik iets meer dan 600 euro kwijt. Een behoorlijke investering, maar mijn website ziet er nu een stuk zakelijker uit dan voorheen en ik heb inmiddels alweer behoorlijk wat klanten binnengehaald via de website.

  Door: Jolanda Iepema18-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Website met CMS-systeem bij Maakum

  Mijn website met CMS-systeem geregeld bij Maakum. Goede, zakelijke partner om mee te werken en de prijzen zijn ook laag.

  Door: George05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Perfect voor een zakelijke website

  Sinds een jaar of twee ben ik bezig om als zzp'er aan de weg te timmeren. Heb zelf een website in elkaar geknutseld via WordPress, maar deze is inmiddels alweer verouderd en de lay-out is ook niet meer mooi. Toch maar besloten dat ik dan eens een website moest laten maken, maar waar begin je met je zoektocht? Ik begon op het internet en kwam bij Maakum Zakelijk terecht. Nooit van gehoord, maar de site zag er mooi en goed uit. Contact met ze opgenomen en uiteindelijk hebben zij de website gemaakt. Ik ben zeer te spreken over het resultaat. Voor 200 euro heb je een mooie website, inclusief domeinnaam en e-mail. Ik moest zelf alleen de teksten nog vullen, maar dat was geen probleem.

  Door: Kristel Koetsier27-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Maakum zakelijk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Maakum zakelijk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Maakum zakelijk actief?

  Maakum zakelijk is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maakum zakelijk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.