Maakum zakelijk

6.4
6.5

Bestellen

6.5

Service

5.5

Prijs

7

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Maakum zakelijk

Wilt u ook graag weten waarom u uw professionele website het beste bij Maakum Zakelijk kunt laten maken? U leest hier alle reviews van klanten die al ervaring hebben met Maakum Zakelijk. Wanneer u net een eigen onderneming bent gestart en graag een professionele website wilt, of wanneer uw huidige website wellicht een make-over kan gebruiker, dan kunt u bij Maakum Zakelijk terecht voor uw ideale, responsive website die binnen een paar uur online is. Een professionele website maken was nog nooit zo eenvoudig en snel. 

Over Maakum Zakelijk

Maakum Zakelijk is onderdeel van het in 2004 opgerichte Maakum. Makkum houdt zich bezig met ontwikkeling en hosting van software voor het internet. Ook heeft Maakum in eigen beheer een Content Management Systeem (CMS) geschreven dat voor veel van haar website pakketten wordt gebruikt. Klanten van Maakum zijn enorm te spreken over de gebruiksvriendelijkheid van dit CMS. Voor het gebruik en onderhoud hoeft u geen technisch talent te zijn. Maakum Zakelijk biedt voor de zakelijke markt een uitgebreider pakket dan voor de particuliere markt, omdat de wensen en eisen van zakelijk klanten vaak ook uitgebreider zijn dan voor particulieren. Denk bijvoorbeeld aan meer schijfruimte, extra modules, een e-mailformulier en URLs die zoekmachinevriendelijk zijn. Ook zijn websites in meerdere talen mogelijk, zodat u ook voor buitenlandse markten een professionele website heeft. Het aanbod van Maakum zakelijk is speciaal gericht op ondernemers en sluit naadloos aan op uw zakelijke wensen. Bij Maakum staat duurzaamheid hoog op de agenda. Zij geeft hieraan invulling door de samenwerking met EvoSwitch, een klimaat-neutraal datacenter waarin alle servers van Maakum staan. Daarnaast is Maakum partner van MVO-Nederland.


Producten & diensten

Bij Maakum Zakelijk kunt u een professionele website laten maken die binnen een paar uur online is. Slechts enkele uren en uw nieuwe website is in de lucht, volledig in uw de door u gewenste huisstijl. De content kunt u eenvoudig zelf invoeren in het CMS, maar als u daar geen tijd voor heeft, kunt u dat ook door Maakum Zakelijk laten doen. Maakum Zakelijk besteedt daarnaast extra aandacht aan het onderhoud en de beveiliging van uw website. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over updates of dat uw website gehackt wordt. 

Makkum Zakelijk biedt diverse pakketen aan, zoals het meest standaard pakket waarbij de website voor u wordt klaar gezet, maar u zelf de content aanvult. Ook kunt u kiezen voor een website met een ontwerp in uw eigen huisstijl. Hosting voor een heel jaar en een aantal stockphotos zijn hierbij inbegrepen. Kiest u liever voor het complete starterspakket, dan krijgt u een website, een logo, maar ook visitekaartjes en briefpapier in uw eigen huisstijl. Maakum Zakelijk biedt daarnaast ook kant-en-klare WordPress pakketten aan. U kunt de websites van Maakum Zakelijk ook eerst even vrijblijvend uitproberen. Hiervoor is een demosite ontworpen waar u naar hartelust kunt oefenen. Als u tevreden bent over de gebruikersvriendelijkheid van de websites, kunt u meteen een opdracht plaatsen. Samen bekijkt u dan de wensen en eisen van uw iDeale, professionele website.

Klachten

Maakum staat voor kwaliteit en service van een hoog niveau. De helpdesk staat dan ook graag voor u klaar om u te helpen met vragen of problemen. Tijdens kantooruren van 10:00-17:00 uur is de helpdesk telefonisch bereikbaar, maar ook na kantooruren kunt u rekenen of 24/7 support. Hiervoor kunt u terecht op het gebruikersforum of u kunt eventuele vragen stellen via e-mail. Op het gebruikersforum vindt u veel informatie over het Maakum systeem, hoe u dit systeem kunt gebruiken, maar u kunt ook support krijgen van gebruikers die al met het systeem werken.

Heeft u zelf ervaring met websites Maakum Zakelijk, deel dan nu uw ervaring door een review te plaatsen.

Lees hier ervaringen van klanten die bij Maakum zakelijk hun website hebben laten maken. Is het professioneel, zakelijk en kwalitatief hoogstaand?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook