NederlandReview

  Ervaringen Lebara

  Als telecomaanbieder biedt Lebara al sinds 2004 goedkope, internationale mobiele service aan in Nederland. Begin 2010 had Lebara al 2,5 miljoen telecomklanten in Nederland, Denemarken, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Duitsland. Ze bieden op maat gemaakte telecomoplossingen met een innovatieve inkijk.

  Diensten van Lebara

  Via de overzichtelijke webwinkel is het mogelijk om een SIM-prepaidkaart aan te schaffen, maar ook is het zelfs mogelijk om naast een SIM-prepaidkaart ook direct een telefoon te kopen. Lebara beschikt over de populairste merken als Apple iPhone, Samsung, Huawei en Acer. Zo is er voor elk budget en elke persoonlijke voorkeur iets te vinden. Een greep uit het assortiment:

  - Apple iPhone 5S Grey;
  - Acer Liquid Z220;
  - Samsung Galaxy;
  - Samsung Galaxy J5;
  - Samsung Galaxy S5 mini;
  - Huawei Y6 Scale;
  - Huawei Ascend P8.

  Opwaarderen via de website

  Ook kunt u direct via de website uw beltegoed opwaarderen. Dit gaat via uw e-mailadres waarop u direct een afschrift ontvangt.

  Overstappen naar Lebara?

  Overstappen van uw huidige telecomaanbieder naar Lebara is gemakkelijk en snel te regelen via de website.

  Wat belooft Lebara hun klanten?

  Lebara biedt mobiele SIM-prepaidkaarten met de behoefte van de internationale gemeenschap in het oog gehouden. Hierbij leggen zij vooral de focus op arbeidsimmigranten. Zij beloven daarom dan ook:
  - Zeer lage tarieven op al hun SIM-kaarten;
  - Directe verbindingen zowel binnen Nederland als naar het buitenland;
  - Netwerken van hoge kwaliteit, zodat u altijd en overal kunt bellen;
  - Betrouwbare service, zodat al uw vragen beantwoord kunnen worden.

  Ook beloven zij dat er geen:
  - Toegangscodes zullen zijn;
  - Verborgen kosten zullen komen;
  - Verloren minuten zullen zijn.

  Hoe gaat Lebara om met vragen en/of klachten?

  Lebara beschikt over een pagina met daarop de meest gestelde vragen en de antwoorden op die vragen. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, dan kunt u terecht bij de klantenservice. Deze kunt u 24 uur per dag een e-mail sturen met al uw vragen over uw telefoon, sim-only abonnement of prepaid-tegoed. Een snellere manier om contact op te nemen is in te loggen op de Lebara-chat. Hiermee kunt u direct vragen stellen en kunt u ook snel antwoord verwachten. Daarnaast is het mogelijk om contact met de klantenservice op te nemen tijdens kantoortijden van maandag tot en met vrijdag.

  Heeft u liever persoonlijke hulp bij uw vragen? Dan kunt u langsgaan bij een van de Lebara-winkels door heel Nederland. De dichtstbijzijnste kunt u opzoeken via de pagina van de klantenservice. Daar is een knop te vinden waarmee u direct kunt zoeken naar een winkel bij u in de buurt, zodat u daar geholpen kunt worden met al uw vragen of klachten.

  Ervaring met Lebara? Laat het anderen weten!

  Als u ervaring heeft met Lebara, kunt u dat anderen laten weten! Wat vond u vooral prettig en wat viel u vooral op? Laat het anderen weten zodat zij ook een goed abbonement bij Lebara af kunnen sluiten en gemakkelijk met het buitenland kunnen bellen tegen een laag tarief.

  Internationaal bellen met de sim-kaart van Lebara een goed idee? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen op Nederlandreview.nl

  Lebara
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  5,4
  44% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,2

  Service

  4,8

  Prijs

  6

  Leveren

  5,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Geen

  Labara schijnt meerdere telefoonnummers te hebben van hetzelfde probeer mijn zuster te bellen, pakt een buitenlandse man op,tot 3x geprobeerd pakt dezelfde man op, hij belt me nu s avonds laat op! Dit moet ophouden anders bel ik de politie!

  Door: Plonie15-09-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Na 14 dagen nog geen simkaart

  Op 29 april abonnement afgesloten, 30 april ontvangen en werkt naar behoren. Op 30 april nog een abonnement afgesloten en nu, na 14 dagen !! nog steeds geen simkaart en gen reactie op mijn e-mails!!" En al wel betaald. Waardeloos dus

  Door: Jeanet14-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Bull-shit

  Begin er niet aan, het is een start van doffe ellende, van slechte informatie, onjuiste acties en onwilligheid om het goed te willen oplossen. Bespaar de frustraties!

  Door: Jasper21-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Prima service

  Tijdje klant bij Lebara. Bellen naar het buitenland gaat prima en is goedkoop via Lebara One. Met name naar Frankrijk en Belgie bel ik veel via deze simkaart.
  Geen klachten!

  Door: Willem van der Veen21-02-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Geen bereik

  Nergens bereik

  Door: Varya03-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  geen goede aanbieding en onaardig

  ik kwam hier een aanbieding tegen voor een nieuwe iphone en dat leek best wel een goede deal ofzo maar toen ging ik 1x googlen en toen vond ik meteen een betere aanbieding bij de phonehuose geloof ik dat het was.
  ik heb ze nog gebeld om te vragen of ze daaronder zouden kunnen gaan zitten maar dat wilden ze niet doen nou dan niet
  en ik vond ze ook niet aardig, erg kortaf en zelf een beetje bot.

  Door: Kim13-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Extra data bij opwaarderen tegoed

  Aangezien ik niet aan vaste abonnementskosten per maand wil zitten, ben ik al heel lang klant bij Lebara. Hier kan ik eenvoudig mijn tarief opwaarderen wanneer dit op is en daardoor heb ik geen vaste kosten per maand. Hiermee voorkom ik dat ik betaal voor dingen die ik niet of nauwelijks gebruik. Heel vaak heeft Lebara leuke acties en dat is nu ook weer het geval. Bij het opwaarderen van je data, krijg je namelijk dubbele data. Hierdoor is het extra aantrekkelijk voor mij, want ik internet nog wel veel. Zelf kies ik voor de 3GB data, dat wordt dan 6GB en dat is voor mij meer dan genoeg.

  Door: Lieke Vrieswijk07-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Alles doet het

  Omdat alles het doet heb ik eigenlijk niet zoveel contact met de mensen van Lebara. Maar dat alles het doet is natuurlijk gewoon prima. En volgens mij zijn ze niet duur

  Door: Matthias Geraards14-06-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Voor mij de goedkoopste

  Ik heb veel bedrijven met elkaar vergeleken voordat ik een keuze maakte en voor mij was Lebare verreweg de goedkoopste. Scheelde nog best veel, ook! Misschien door een aanbieding ofzo, maar toch. Heb het nog niet zo lang, maar tot nu toe ook geen problemen met bereik ofzo maar ja ik woon ook in de stad dus dat zou ook wel gek zijn toch? In ieder geval ben ik dus positief!

  Door: Soraya18-01-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Lebara

  Uw beoordeling