NederlandReview

  Ervaringen Lebara

  Als telecomaanbieder biedt Lebara al sinds 2004 goedkope, internationale mobiele service aan in Nederland. Begin 2010 had Lebara al 2,5 miljoen telecomklanten in Nederland, Denemarken, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Duitsland. Ze bieden op maat gemaakte telecomoplossingen met een innovatieve inkijk.

  Diensten van Lebara

  Via de overzichtelijke webwinkel is het mogelijk om een SIM-prepaidkaart aan te schaffen, maar ook is het zelfs mogelijk om naast een SIM-prepaidkaart ook direct een telefoon te kopen. Lebara beschikt over de populairste merken als Apple iPhone, Samsung, Huawei en Acer. Zo is er voor elk budget en elke persoonlijke voorkeur iets te vinden. Een greep uit het assortiment:

  - Apple iPhone 5S Grey;
  - Acer Liquid Z220;
  - Samsung Galaxy;
  - Samsung Galaxy J5;
  - Samsung Galaxy S5 mini;
  - Huawei Y6 Scale;
  - Huawei Ascend P8.

  Wist je dat @ Lebara

  Opwaarderen via de website

  Ook kunt u direct via de website uw beltegoed opwaarderen. Dit gaat via uw e-mailadres waarop u direct een afschrift ontvangt.

  Overstappen naar Lebara?

  Overstappen van uw huidige telecomaanbieder naar Lebara is gemakkelijk en snel te regelen via de website.

  Wat belooft Lebara hun klanten?

  Lebara biedt mobiele SIM-prepaidkaarten met de behoefte van de internationale gemeenschap in het oog gehouden. Hierbij leggen zij vooral de focus op arbeidsimmigranten. Zij beloven daarom dan ook:
  - Zeer lage tarieven op al hun SIM-kaarten;
  - Directe verbindingen zowel binnen Nederland als naar het buitenland;
  - Netwerken van hoge kwaliteit, zodat u altijd en overal kunt bellen;
  - Betrouwbare service, zodat al uw vragen beantwoord kunnen worden.

  Ook beloven zij dat er geen:
  - Toegangscodes zullen zijn;
  - Verborgen kosten zullen komen;
  - Verloren minuten zullen zijn.

  Hoe gaat Lebara om met vragen en/of klachten?

  Lebara beschikt over een pagina met daarop de meest gestelde vragen en de antwoorden op die vragen. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, dan kunt u terecht bij de klantenservice. Deze kunt u 24 uur per dag een e-mail sturen met al uw vragen over uw telefoon, sim-only abonnement of prepaid-tegoed. Een snellere manier om contact op te nemen is in te loggen op de Lebara-chat. Hiermee kunt u direct vragen stellen en kunt u ook snel antwoord verwachten. Daarnaast is het mogelijk om contact met de klantenservice op te nemen tijdens kantoortijden van maandag tot en met vrijdag.

  Heeft u liever persoonlijke hulp bij uw vragen? Dan kunt u langsgaan bij een van de Lebara-winkels door heel Nederland. De dichtstbijzijnste kunt u opzoeken via de pagina van de klantenservice. Daar is een knop te vinden waarmee u direct kunt zoeken naar een winkel bij u in de buurt, zodat u daar geholpen kunt worden met al uw vragen of klachten.

  Ervaring met Lebara? Laat het anderen weten!

  Als u ervaring heeft met Lebara, kunt u dat anderen laten weten! Wat vond u vooral prettig en wat viel u vooral op? Laat het anderen weten zodat zij ook een goed abbonement bij Lebara af kunnen sluiten en gemakkelijk met het buitenland kunnen bellen tegen een laag tarief.

  Internationaal bellen met de sim-kaart van Lebara een goed idee? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen op NederlandReview

  Lebara
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

  5.8
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lebara

  Uw beoordeling

  lebara onbeperkt bellen, maandelijks opzegbaar 5gb internet

  Over het netwerk en de verbinding van lebara heb ik geen klachten, werkt fantastisch.

  echter zijn hun aanbiedingen en facturering niet echt geloofwaardig.
  zo was mijn datalimiet van 5gb binnen twee dagen op, terwijl ik bij tele2 met gemak de maand mee rondkwam, vervolgens word er zonder mijn toestemming ineens weer internet vrijgegeven in de veronderstelling dat het noeuwe termijn is aangebroken, kijk je op de website word er gewoon 5 euro gerekend bovenop het maandelijkse bedrag!?

  niet dat het heel schokkend is, maar dit zijn wel duistere praktijken. en dan heb ik het ook niet gehad over het feit dat ik na anderhalve maand nog steeds geen factuur heb ontvangen, en het openstaande bedrag niet kan overmaken.

  ik vertrouw lebara gewoon niet betreft de databundel, en verdenk ze ervan geld te verdienen door mensen 5gb te laten kiezen die zogenaamd op is, en daarna te verdienen aan buiten de bundel(ongevraagd)

  ik ben niet iemand die gelijk 0 sterren geeft, en dat doe ik nu ook niet, maar dit soort praktijken kan echt niet lebara.

  Door: ray08-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Extra data bij opwaarderen tegoed

  Aangezien ik niet aan vaste abonnementskosten per maand wil zitten, ben ik al heel lang klant bij Lebara. Hier kan ik eenvoudig mijn tarief opwaarderen wanneer dit op is en daardoor heb ik geen vaste kosten per maand. Hiermee voorkom ik dat ik betaal voor dingen die ik niet of nauwelijks gebruik. Heel vaak heeft Lebara leuke acties en dat is nu ook weer het geval. Bij het opwaarderen van je data, krijg je namelijk dubbele data. Hierdoor is het extra aantrekkelijk voor mij, want ik internet nog wel veel. Zelf kies ik voor de 3GB data, dat wordt dan 6GB en dat is voor mij meer dan genoeg.

  Door: Lieke Vrieswijk07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Voor mij de goedkoopste

  Ik heb veel bedrijven met elkaar vergeleken voordat ik een keuze maakte en voor mij was Lebare verreweg de goedkoopste. Scheelde nog best veel, ook! Misschien door een aanbieding ofzo, maar toch. Heb het nog niet zo lang, maar tot nu toe ook geen problemen met bereik ofzo maar ja ik woon ook in de stad dus dat zou ook wel gek zijn toch? In ieder geval ben ik dus positief!

  Door: Soraya18-01-2016
  Gregor02-10-2020

  Waardeloze service, geen internet over de grens ondanks abonnement en krijg als antwoordt dat dat maar handmatig gedaan moet worden. Weer gebeld en weer allemaal vage oplossingen waar je niks mee kunt. En uiteindelijk werd de de telefoon erop gegooid. Onbeschoft en dus ontzettende spijt dat ik hier twee jaar aan vast zit.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Sim-only

  Onbetrouwbaar, onbeschoft, amateuristisch, uren wachten. Inmiddels hebben ze, zoals het ze het zelf noemen 'een voorschot' geïncasseerd maar heb ik nog geen steeds geen actieve sim kaart. Medewerkers geven steeds onduidelijke informatie en de laatste dame gooide zelfs de telefoon erop. Echt sprakeloos hoe onprofessioneel dit bedrijf is.

  Door: Charlie 07-10-2019
  M. van de Weerdhof17-10-2019

  Helemaal mee eens Een grotere OPLICHTERS bende bestaat er niet

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Prepaid

  Op de bon staat "5 euro = 10 euro".

  Helaas is dat na opwaarderen niet meer zo.

  Door: Ano Niem20-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  SIM only abonnement

  Na 1 week al en de nummer portering nog niet geregeled(zou uiteindelijk gisteren klaar moeten zijn). Ik moet nu beide abonnementen steeds betalen(Lebara+oude provider). Klantenservice gebeld maar na ong 1uur wachten steeds geen antwoord. Wat slecht en onprofessioneel. Afspraak dus niet nagekomen.

  Door: Savvas S.03-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Prima service

  Tijdje klant bij Lebara. Bellen naar het buitenland gaat prima en is goedkoop via Lebara One. Met name naar Frankrijk en Belgie bel ik veel via deze simkaart.
  Geen klachten!

  Door: Willem van der Veen21-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Alles doet het

  Omdat alles het doet heb ik eigenlijk niet zoveel contact met de mensen van Lebara. Maar dat alles het doet is natuurlijk gewoon prima. En volgens mij zijn ze niet duur

  Door: Matthias Geraards14-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Sim-Only

  Wilde een Nederlands nummer wat ik door zou kunnen schakelen naar een ander nummer. Dit uitgelegd bij de mediamarkt en ook geboekt via de Mediamarkt. Nu blijkt dat Lebara nier doet aan doorschakelen. Mail gestuurd, geen reactie. Eindeloos wachten aan de service telefoon. Na 45 minuten komt er iemand aan de lijn. Blijkt ook nog eens dat ik mijn geld niet terug krijg. Niet gebruikt en 31€ lichter. Erg slecht allemaal, niet doen.

  Door: Rein05-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Onbeperkt bellen 5GB internet international

  Eén grote OPLICHTERS bende. Klantenservice onbereikbaar.
  Gebruik buiten de EU onbetaalbaar. Voorbeeld vanuit Turkije bellen €3,99 pm. Gebeld worden €0,99 pm. SMS versturen €0,99 Onbeperkt. Internet €5,00 per MB. DIT BEDRIJF VERDIEND HET NIET OM IN NEDERLAND ACTIEF TE ZIJN.

  Door: M. van de Weerdhof17-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Geen

  Labara schijnt meerdere telefoonnummers te hebben van hetzelfde probeer mijn zuster te bellen, pakt een buitenlandse man op,tot 3x geprobeerd pakt dezelfde man op, hij belt me nu s avonds laat op! Dit moet ophouden anders bel ik de politie!

  Door: Plonie15-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Na 14 dagen nog geen simkaart

  Op 29 april abonnement afgesloten, 30 april ontvangen en werkt naar behoren. Op 30 april nog een abonnement afgesloten en nu, na 14 dagen !! nog steeds geen simkaart en gen reactie op mijn e-mails!!" En al wel betaald. Waardeloos dus

  Door: Jeanet14-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Bull-shit

  Begin er niet aan, het is een start van doffe ellende, van slechte informatie, onjuiste acties en onwilligheid om het goed te willen oplossen. Bespaar de frustraties!

  Door: Jasper21-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geen bereik

  Nergens bereik

  Door: Varya03-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  geen goede aanbieding en onaardig

  ik kwam hier een aanbieding tegen voor een nieuwe iphone en dat leek best wel een goede deal ofzo maar toen ging ik 1x googlen en toen vond ik meteen een betere aanbieding bij de phonehuose geloof ik dat het was.
  ik heb ze nog gebeld om te vragen of ze daaronder zouden kunnen gaan zitten maar dat wilden ze niet doen nou dan niet
  en ik vond ze ook niet aardig, erg kortaf en zelf een beetje bot.

  Door: Kim13-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is Lebara een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Lebara. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lebara actief?

  Lebara is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lebara gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.