Hostingwalk

Alle reviews

Hostingwalk

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gratis overstap

  Ik zat bij een andere hostingservice waar de service mij tegenstond. Weinig bereikbaar, slechte communicatie.
  Toen ben ik overgestapt naar Hostingwalk, dat kon gewoon gratis en zij regelen haast alles voor je, erg handig.
  Hier zijn ze vriendelijker en de prijzen zijn zelfs lager!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Perfecte domeinnaam vastgelegd

  Had de perfecte domeinnaam bedacht voor mijn bedrijf en die heb ik snel kunnen vastleggen bij Hostingwalk.
  Klaar als een klontje!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Domeinnaam registreren en goed doel steunen

  Sinds een maand of twee heb ik plannen om een eigen website op te starten voor mijn beginnende onderneming. Natuurlijk moet je in zo'n geval eerst een domeinnaam registreren. Maar waar doe je zoiets? Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om de registratie te doen bij Hostingwalk. Waarom? Omdat ik hier direct een goed gevoel van had. Per domeinnaam doneert de website namelijk jaarlijks 10 eurocent aan een uitgekozen goed doel en dat kon op mijn waardering rekenen. Het registreren van de domeinnaam was allemaal zo geregeld en het financiële plaatje was ook aantrekkelijk. Geen spijt van mijn keuze voor Hostingwalk dus!

Anderen bekeken ook

Pricewise
60 reviews

Pricewise is een vergelijkingssite op het gebied van vier categorieën: -    Energie; -    Autoverzekeringen; ...

NordVPN
3 reviews

Je wilt natuurlijk niet dat iedereen zomaar kan zien naar wat voor websites je gaat als je op internet zit. Dit wil je graag voor jezelf kunnen hou...

Yourhosting
20 reviews

Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Het is een bedrijf actief in de telecom en de hosting. Het is een bedrijf waar je terecht kunt ...

Mijndomein
8 reviews

Wil jij een eigen website beginnen maar weet je niet hoe? Heb je een domeinnaam in gedachten en wil je deze laten registreren voor iemand anders er...

Hostingwalk

Wilt u meer weten over de ervaringen van anderen met Hostingwalk? Bij NederlandReview krijgen consumenten de gelegenheid om bedrijven te beoordelen en om reviews te schrijven. Wij proberen zo veel mogelijk informatie te verzamelen, zodat u een duidelijker beeld krijgt van de kwaliteit van een bedrijf. Ook willen wij consumenten die al gebruik hebben gemaakt van de service en diensten van Hostingwalk vragen een beoordeling te geven van dit bedrijf en uw ervaringen met ons te delen. Met deze informatie kunnen we elkaar een handje helpen bij het maken van een juiste keuze.

Over Hostingwalk
Hostingwalk voorziet consumenten, volgens hun website, binnen één minuut van een domeinnaam. Een domeinnaam is de naam van een website, die u dus nodig heeft om een website op te zetten. Hostingwalk controleert dus of deze domeinnaam beschikbaar is en wanneer dat het geval is, registreren zij deze domeinnaam voor u. Afhankelijk van de extensie of Top Level Domain (TLD) die u kiest (bijvoorbeeld “.nl”, “.com”, “.amsterdam”) betaalt u een vaste prijs. Voor een extensie als “.amsterdam” betaalt u bijvoorbeeld meer dan voor de extensies “.nl” en “.com”. Hostingwalk bestaat sinds 6 januari 2013. Hostingwalk biedt naast domeinnamen ook andere diensten aan die u nodig hebt bij het maken van een website.


Diensten
Hostingwalk kan u van heel veel diensten voorzien. Deze diensten worden op de website onder drie tabbladen verdeeld, namelijk: Domeinnamen, Hosting Oplossingen en Walkclouds VPS. Onder het tabblad domeinnamen kunt u uw domeinnaam laten registreren. U betaalt hier jaarlijks een vast bedrag voor aan Hostingwalk. In een overzicht kunt u zien welke prijs u betaalt voor welke extensie. Voor bijvoorbeeld de extensie “.nl” betaalt u jaarlijks 4,99 euro en voor de extensie “.com” betaalt u jaarlijks 9,99 euro. De prijs van de registratie van uw domeinnaam is dus afhankelijk van de extensie die u kiest. Hostingwalk geeft u een ruime keuze uit extensies en deze zijn overzichtelijk weergegeven. 

Onder het tabblad “Hosting Oplossingen” vindt u allerlei diensten die u nodig zou kunnen hebben om online te gaan met uw website. Bijvoorbeeld hulp bij webhosting en webdesign. Tevens biedt Hostingwalk u een gratis overstapservice aan, wanneer u uw registratie die u bij een andere aanbieder heeft, wilt overbrengen bij Hostingwalk. Onder het laatste tabblad “Walkclouds VPS” kunt u een Virtual Private Server (VPS) aanschaffen. De prijzen hiervan zijn afhankelijk van het aantal gigabyte (GB) geheugen dat u wenst te ontvangen. Hier vindt u ook meer informatie over de “Operating Systems”, het datacentrum en de “upgrades”. Tot slot kunt u, tegen betaling, ook gebruik maken van de exclusieve hulp die Hostingwalk u biedt bij de diensten die zij verkopen. Daar betaalt u maandelijks 10 euro voor. 

Klachten
Mocht u ontevreden zijn over de service of diensten van Hostingwalk, dan kunt u via de live chat op de website gemakkelijk in contact komen met één van de medewerkers. U vult dan uw naam en emailadres in, u kiest de afdeling (sales of support) die van toepassing is en u kunt vervolgens uw bericht opstellen en deze versturen. Volgens de website is de gratis live chat altijd beschikbaar (24/7). Mocht u liever een email sturen, dan kan dat ook. De website noemt dit een “ticket aanmaken”. U ontvangt dan binnen 24 uur een reactie van één van de medewerkers van Hostingwalk. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u de storingsdienst bellen. Dit telefoonnummer vindt u eveneens op de website. Als u het bedrijf liever op een andere manier wilt bereiken, dan bieden zij u daar nog een aantal mogelijkheden voor aan. U kunt bijvoorbeeld via de “Kennisbank”, die u onder “Support” kunt vinden, meer informatie verzamelen over bijvoorbeeld uw vragen of klachten. Ook staan hier vier emailadressen waarnaar u kunt mailen. Hebt u ervaring met de diensten en service van Hostingwalk? Laat het ons dan weten en schrijf een review.

Lees de reviews van echte klanten van Hostingwalk! Hoe beoordelen en ervaren zij de webhosting, domeinnaamregistratie en walkclouds vps? Is het betrouwbaar?

}