NederlandReview

  Ervaringen HostingDiscounter

  Je wil een eigen website, maar weet niet zo goed hoe je dat moet aanpakken? Je hebt een fantastische naam bedacht, maar weet niet hoe je daar een website mee kunt maken? Wellicht is het dan goed professionele hulp in te schakelen, maar dan wil je natuurlijk weten waar jij het beste terecht kunt. Misschien wel bij HostingDiscounter. Lees hier ervaringen en reviews van andere klanten en kom erachter of HostingDiscounter wel of niet voor jou de meest geschikte partij is om mee samen te werken!

  Over HostingDiscounter

  HostingDiscounter is opgericht in 2003. Sindsdien heeft het bedrijf meer dan 43.000 particuliere én zakelijke klanten. Er worden meer dan 27.000 websites gehost en 140.000 domeinnamen beheerd.

  Er worden datacenters op verschillende locaties ingezet voor een snelle en veilige hosting. De hoofdlocatie is Data Center Arnhem. Hier is HostingDiscounter aangesloten op de netwerken van NL-ix en i4 Networks via drie gescheiden glasvezelverbindingen van verschillende carriers. Deze glasvezelverbindingen komen via drie verschillende paden binnen in het pand. Hierdoor zal een glasvezelbreuk in een van de verbindingen geen invloed hebben op de bereikbaarheid van het netwerk.

  Naast de hoofdlocatie in Arnhem heeft HostingDiscounter twee back-uplocaties, te weten BIT in Ede en Mobistar in Brussel, België. Op de back-uplocaties draaien onder meer nameservers en mailservers. Beide back-uplocaties beschikken tevens over redundante netwerkverbindingen.

  Diensten van HostingDiscounter

  Bij HostingDiscounter kun je – afhankelijk van je behoefte – kiezen uit drie hostingpakketten:

  * hosting Large met onbeperkte databases, 10 GB schijfruimte en 100 GB
  dataverkeer
  * hosting XL met onbeperkte databases, 50 GB schijfruimte en 250 GB
  dataverkeer
  * hosting XXL met onbeperkte databases, 100 GB schijfruimte en 500 GB
  dataverkeer

  Alle pakketten worden geleverd met een gratis .nl domein en uitgebreide mogelijkheden voor email accounts.

  Contact en support

  Je betaalt één bedrag per maand bij HostingDiscounter waar alles in zit, ook support. De support medewerkers zijn per mail en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur. En op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

  Adresgegevens:
  Impact 75
  6921 RZ Duiven
  Nederland
  Telefoon: 026-3620977 (lokaal tarief)
  support@hostingdiscounter.nl

  Heb jij ervaringen met HostingDiscounter? Laat dan hier jouw review achter!

  Hoe denken klanten van HostingDiscounter over deze hostingdienst? Lees hun reviews!

  HostingDiscounter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HostingDiscounter

  Uw beoordeling