GSMsale

5.7

Bestellen

6.6

Service

7.7

Prijs

7.7

Levering

71.4%

Zou hier weer kopen

GSMsale

Lees hier wat anderen over dit bedrijf zeggen! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site.

Over gsmsale.nl

Al meer dan acht jaar is dit bedrijf de specialist op het gebied van telecom en de verkoper van abonnementen van de verschillende (eigenlijk alle) netwerken in ons land. Ze bieden een scherpe prijs en een uitstekende service. Ook kennen ze een snelle levering. Ze hebben een winkel in Rotterdam aan de lijnbaan 51. 
Het bedrij staat voor kwaliteit en ook voor service. Ze houden van lage prijzen en een hoge service met snelle levering. De nieuwsbrief biedt je de laatste buitenkansjes.  

Diensten van gsmsale.nl

Het is mogelijk om een telefoon abonnement en telefoon aan te schaffen op deze site of in de winkel in Rotterdam.  Je treft er de meest populaire smartphones aan met gegarandeerd de laagste prijs. Je hebt dus altijd de beste deal bij dit bedrijf.  Ze bestaan al meer dan 8 jaar en zijn dus geen eendagsvlieg. Hierdoor kunnen ze je ook een uitgebreid aanbod van abonnementen en smartphones aanbieden. 

Klachten, tips en complimenten over gsmsale.nl

Natuurlijk krijg je een goede garantie op de smartphones. Mogelijke reparaties worden kosteloos uitgevoerd. Er zijn wel een paar uitzonderingen. Denk aan waterschade of breukschade. Er is echter een uitstekende service.  
Mocht je ondanks dat toch klachten hebben dan kun je met de klantenservice contact opnemen om zo het probleem uit de wereld te helpen.  Je kunt ze onder andere bellen. Het ordernummer bij de hand hebben is dan trouwens wel slim. Klachten worden binnen 14 dagen afgewikkeld. Mocht het langer duren dan krijg je hier natuurlijk bericht van. 

Heb jij ervaring met gsmsale.nl? 

Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!


 


Lees hier wat anderen vinden over GSMsale.nl. Goedkoop en toch goed. En zijn ze betrouwbaar? Lees hier ervaringen van klanten over GSMsale.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Het had een telefoon moeten zijn maar wacht er nog steeds op...

Valse verwachtingen, loze beloftes/toezeggingen/niet willen toegeven/gewoon doorgaan. Zowel de 12 pro als de 12 pro max daar besteld. Ja iedereen weet dat er schaarste is maar als je als 1 van de eerste besteld dan verwacht je een normale levertijd. Bij de 12 pro max was ik zelfs als eerste (ik zat er bovenop). Ze doen alsof ze dingen binnen krijgen maar staan achteraan in de rij. Geef liever wat meer geld uit als je je boel op tijd wil hebben. Geen probleem als dat je businessmodel is maar doe dan niet alsof je er snel bij moet zijn en dat je dan wat krijgt op tijd. Levertijden zijn nergens op gebaseerd en verspringen automatisch, ze weten het zelf ook gewoon niet. Wijs je ze op fouten op de site dan doen ze eerst alsof hun neus bloed, 2 weken later passen ze het toch maar aan. Ik ben niet uniek, lees een forum als tweakers er maar op na, daar staat het vol van gecancelde orders. 1 keer maar nooit meer.

O

Ontevreden klant

20-11-2020

0

iPhone XR 128 GB

Ik heb bij Gsmsale.nl (onderdeel van Ritel) een telefoon besteld. De telefoon werd snel geleverd en was in eerste instantie tevreden. Helaas had ik na 8 dagen een softwareprobleem. De telefoon moest terug. Inmiddels ruim 3 maanden verder, uren in de wacht gehangen (momenteel alweer 1,5 uur). 2 weken geleden is mij een nieuwe telefoon beloofd en deze zou uiterlijk 22 november 2019 worden geleverd. Mocht dit niet het geval zijn dan zouden zij contact met mij opnemen. Er wordt veel beloofd, maar deze beloftes worden vrijwel nooit nagekomen. Uit ellende heb ik een nieuwe iPhone gekocht en, ondanks dat de reparatie onder de garantie zou vallen, ook nog eens ruim €250,- moeten betalen voor deze reparatie. Mijn eerste en tevens laatste bestelling bij Gsmsale.nl. Verschrikkelijk slechte service.

S

Steven van de Merwe

28-11-2019

0

goedkoper

relaxed want ik was goedkoper uit dan bij t-mobile zelf. wel een beetje onhandige website vond ik, maar als het geld bespaart vind ik dat niet heel erg ;-))

A

Ahmed

31-07-2017

0

goedkoper

relaxed want ik was goedkoper uit dan bij t-mobile zelf. wel een beetje onhandige website vond ik, maar als het geld bespaart vind ik dat niet heel erg ;-))

A

Ahmed

31-07-2017

0

goedkoper

relaxed want ik was goedkoper uit dan bij t-mobile zelf. wel een beetje onhandige website vond ik, maar als het geld bespaart vind ik dat niet heel erg ;-))

A

Ahmed

31-07-2017

0

Goedkoper dan andere

Veel dealtjes en aanbiedingen en veel goedkoper dan andere aanbieders. Vooral als je refurbished doet

J

Jonas

23-09-2016

0

Wat een overzicht

Ik heb laatst weer m'n telefoon laten vallen, maar gelukkig mocht ik dit keer bijna een nieuw abonnement. Toen kwam ik op de website van GSMsale.nl terecht. Wat mij opviel is dat de website gewoon lekker overzichtelijk is. Normaal gesproken word ik echt helemaal gestoord van die drukke websites van GSM-aanbieders. Op deze website vond ik snel een nieuwe iphone tegen een schepre prijs. Ik kon hem ook nog gelijk ophalen aan de lijnbaan (dat is hier om de hoek) dus dat is helemaal ideaal!

W

Wessel van Alphen

15-08-2016

0