NederlandReview

  Ervaringen Godaddy

  Geheimen onthuld? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Nl.godaddy.com is een top bedrijven, volgens velen! Wat vind jij? Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over deze grote online macht!

  Over Nl.godaddy.com

  Kies voor GoDaddy! Het is een bedrijf met een ruim assortiment van internet producten. Het is een bedrijf welke niet alleen domeinnamen aanbiedt, maar ook volop hosting producten. Je kunt kiezen voor een of twee namen, maar ook voor honderden domeinnamen in eens. Het is geweldig om te zien welke mogelijkheden dit bedrijf kan bieden. Het is een bedrijf met een bekroonde service en support desk. Het is de grootste domeinregister van de hele wereld. Er zijn meer dan 14 miljoen klanten over de hele wereld. Ze hebben als doel om constant en stabiel verder te groeien.

  GoDaddy Review - Why Does Everyone HATE on GoDaddy? [TRUTH]

  Diensten van Nl.godaddy.com

  Het bedrijf biedt een ruim assortiment van diensten aan. Het belangrijkste product van ze is echter het registreren van domeinnamen. Ze bieden eerlijke prijzen aan en volop mogelijkheden om aanvullende producten af te sluiten. Denk hierbij aan het hosten van een website, email of ander online dienst. Ze zijn erg groot en ook goed in het aanbieden van de verschillende online hosting producten en domeinnaam registraties.

  Klachten, tips en complimenten over Nl.godaddy.com

  Heb je een klacht over Godaddy? Dan is het goed om een klacht in te dienen bij hun. Het is mogelijk om op verschillende manieren een klacht in te dienen. Natuurlijk ligt het voor de hand om een klacht via het internet en via hun website in te dienen. Het is dan mogelijk om Godaddy een oplossing aan te laten dragen. Natuurlijk streeft Godaddy ernaar om hun klanten tevreden te houden. Met zo’n tracklist en met meer dan 14 miljoen klanten wereldwijd moeten ze dit natuurlijk wel goed doen.

  Heb jij ervaring met Nl.godaddy.com?

  Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf als Nl.godaddy.com. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op NederlandReview achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van. Al vast bedankt!

  Wat anderen van dit bedrijf vinden. Nl.godaddy.com is een top bedrijven, volgens velen! Wat vind jij? Schrijf, lees en bekijk ervaringen op NederlandReview!

  Godaddy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Godaddy

  Uw beoordeling

  hosting pakket geen problemen

  Al een tijdje een hosting pakket lopen via Godaddy. Prima service, eigenlijk nooit problemen en als dat wel gebeurt, dan lossen ze het zo voor me op.

  Door: Marius02-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  's werelds grootste hostingbedrijf

  Ze hebben de meeste klanten ter wereld en dat merk je. Snelle service en alles wat ik wil is in te stellen of te regelen. En erg goedkoop ook nog!

  Door: Nathan10-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  hosting

  hosting geregeld via go Daddy.
  ging makkelijk en is volgens mij niet duur.

  Door: jg28-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  scam

  aan de lopende band verborgen kosten en zeer moeilijk van af te raken

  Door: Dirk07-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Godaddy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Godaddy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Godaddy actief?

  Godaddy is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Godaddy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.