Godaddy

Alle reviews

Godaddy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  scam

  aan de lopende band verborgen kosten en zeer moeilijk van af te raken

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hosting pakket geen problemen

  Al een tijdje een hosting pakket lopen via Godaddy. Prima service, eigenlijk nooit problemen en als dat wel gebeurt, dan lossen ze het zo voor me op.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  's werelds grootste hostingbedrijf

  Ze hebben de meeste klanten ter wereld en dat merk je. Snelle service en alles wat ik wil is in te stellen of te regelen. En erg goedkoop ook nog!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hosting

  hosting geregeld via go Daddy.
  ging makkelijk en is volgens mij niet duur.

Anderen bekeken ook

Mobiel.nl
371 reviews

Lees op NederlandReview wat anderen van Mobiel.nl vinden, bekijk hun site en ontdek ook de goede aanbiedingen.   Waarom zou je moeten kieze...

Ben
58 reviews

‘Terreur!’ Zo noemde Youp van ’t Hek het beleid van T-Mobile, als voorbeeld van hoe eigenlijk alle telecombedrijven tegenwoordig ...

Trans IP
17 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Nederlanders die eerder al gebruik ...

Mejane.com
15 reviews

Wat anderen zeggen over Mejane.com. Mejane.com is een video on demand site. Je kunt het zien als een videotheek (tegenwoordig natuurlijk met dvd&rs...

Godaddy

Geheimen onthuld? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Nl.godaddy.com is een top bedrijven, volgens velen! Wat vind jij? Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over deze grote online macht!   

Over Nl.godaddy.com
Kies voor GoDaddy! Het is een bedrijf met een ruim assortiment van internet producten. Het is een bedrijf welke niet alleen domeinnamen aanbiedt, maar ook volop hosting producten. Je kunt kiezen voor een of twee namen, maar ook voor honderden domeinnamen in eens. Het is geweldig om te zien welke mogelijkheden dit bedrijf kan bieden. Het is een bedrijf met een bekroonde service en support desk. Het is de grootste domeinregister van de hele wereld. Er zijn meer dan 14 miljoen klanten over de hele wereld. Ze hebben als doel om constant en stabiel verder te groeien.  

Diensten van Nl.godaddy.com
Het bedrijf biedt een ruim assortiment van diensten aan. Het belangrijkste product van ze is echter het registreren van domeinnamen. Ze bieden eerlijke prijzen aan en volop mogelijkheden om aanvullende producten af te sluiten. Denk hierbij aan het hosten van een website, email of ander online dienst. Ze zijn erg groot en ook goed in het aanbieden van de verschillende online hosting producten en domeinnaam registraties.

Klachten, tips en complimenten over Nl.godaddy.com
Heb je een klacht over Godaddy?  Dan is het goed om een klacht in te dienen bij hun. Het is mogelijk om op verschillende manieren een klacht in te dienen. Natuurlijk ligt het voor de hand om een klacht via het internet en via hun website in te dienen. Het is dan mogelijk om Godaddy een oplossing aan te laten dragen. Natuurlijk streeft Godaddy ernaar om hun klanten tevreden te houden. Met zo’n tracklist en met meer dan 14 miljoen klanten wereldwijd moeten ze dit natuurlijk wel goed doen. 

Heb jij ervaring met Nl.godaddy.com? 
Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf als Nl.godaddy.com. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op NederlandReview achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van. Al vast bedankt!

 

Wat anderen van dit bedrijf vinden. Nl.godaddy.com is een top bedrijven, volgens velen! Wat vind jij? Schrijf, lees en bekijk ervaringen op NederlandReview!

}