Freedom Internet

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Freedom Internet

Toe aan een nieuwe internetprovider? Wellicht is Freedom Internet dan interessant voor jou. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is Freedom Internet?


Freedom Internet is een onafhankelijke internetprovider. Freedom levert onder meer internet, telefonie, televisie en versleutelde e-mail. Er worden ook diensten op het gebied van hosting verleend. Deze internetaanbieder is ontstaan toen XS4ALL werd opgeheven. Dit bedrijf is opgegaan in moederbedrijf KPN dat als een merknaam verder wilde. Freedom staat voor alle waarden waar XS4ALL voor stond. Veiligheid en privacy spelen hierin een belangrijke rol.


Internet


Via Freedom Internet kan glasvezel en DSL-internetverbindingen worden afgesloten. Dit wordt aangeboden via diverse netwerken. De helpdesk staat volgens het bedrijf klaar om ondersteuning te bieden bij je internetabonnement. Het maakt hierbij niet uit wat de snelheid is of welke netwerkleverancier je hebt. Op de website lees je welke diensten je nog meer kunt gebruiken bij het afsluiten van een abonnement voor internet. De organisatie hecht waarde aan het feit dat klanten veilig kunnen internetten. Via Freedom kan er speciale beveiligingssoftware worden geïnstalleerd. Mailen geschied vanaf en naar servers die beveiligd zijn. Het is mogelijk om een domein te registeren en te koppelen aan je mail. Je e-mailadres hoeft hiervoor niet gewijzigd worden.


Televisie


Klanten kunnen een keuze maken uit twee televisiepakketten. Een pakket kan tevens aangevuld worden met een van de premium pakketten. Interactieve TV wordt sowieso altijd gecombineerd met Internet. Klanten kunnen voor een totaaloplossing kiezen. Dan moet bellen geselecteerd worden tijdens het bestelproces. Volgens Freedom heb je dan supersnel internet en plezier van Canal Digitaal. Op tv kan alles bekeken worden, terwijl je ook programma’s kunt afspelen en terugkijken.


Bellen


Belabonnementen kunnen vanaf € 5,- per maand worden afgesloten. Het bedrijf geeft bellen als extra optie als je een internetabonnement afsluit. Er wordt dan gebeld via een VoIP verbinding. Freedom abonnees kunnen gratis bellen met andere Freedom klanten. Er kan gebeld worden naar regionale telefoonnummers en 085-nummers. Je kan kiezen voor nummerbehoud of een nieuw telefoonnummer. Momenteel kan er 1 nummer aangevraagd worden. Het is mogelijk om 1 nummer mee te nemen. In de toekomst willen ze dit gaan veranderen. Dan moet het wel mogelijk zijn om meerdere nummers aan een abonnement te hangen.


Mailen


Je kan een mailpakket afsluiten voor € 60,- per jaar. Je bent er dan van verzekerd dat er veilig gemaild zal worden. Dit geldt eveneens voor de binnenkomende e-mail. Een internetabonnement is standaard voorzien van Freedom Mail. Deze maildienst brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo staat de mailbox op servers in Duitsland en Nederland. Er kan mail verstuurd worden vanaf een onbeperkt aantal aliassen. Alle ins en outs met betrekking tot mail lees je op de site van Freedom Internet.


Hosting


De hostingdiensten bestaan uit webhosting, managed hosting en colocation. Een webhosting pakket kan al vanaf € 15,- per maand worden afgesloten. Webhosting maakt jouw website toegankelijk voor publiek. Je huurt een klein stukje van een bepaalde server. Op servers staan meerdere websites opgeslagen. Het bedrijf stelt voor een veilige inrichting te zorgen. Dit geldt tevens voor het onderhoud. Pakketten kunnen rechtstreeks via de website worden aangevraagd.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Freedom Internet? Dan horen we graag of je tevreden bent met jouw samenwerking. Dit kun je laten weten via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)