Fiber

6.7
5.2

Bestellen

6.4

Service

7.6

Prijs

7.6

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Fiber

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Fiber is een groot en onafhankelijk bedrijf welke glasvezel internet, televisie en telefonie aanbiedt aan particulieren en bedrijven. Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en Fiber. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van Fiber. Het is goed om ook een review op NederlandReview achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van Fiber vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview. 

Over Fiber

Een betere toekomst door techniek, dat is iets waar Fiber voor staat. Het is een bedrijf wat de glasvezel techniek heeft omarmd en weet dat het de wereld zal veranderen. Het is mogelijk om een betere wereld te krijgen, doordat het meer communicatie mogelijk maakt. Fiber Nederland groeit snel als de grootste volledig onafhankelijke glasvezelprovider. Het is geen onderdeel van een multinational bedrijf of van een anoniemen buitenlandse investeerder. Het is een bedrijf wat betaalbaar glasvezel in je huis brengt. Hiermee kun je internetten, bellen en televisie kijken plus radio luisteren. Het is een ondernemend bedrijf gericht op daden en succes. Ze willen dagelijks nog beter worden dan de dag ervoor. Het is goed om te zien welke feedback er allemaal is. Ook is het mooi om te ontdekken, dat ze wel tegen een stootje kunnen. Er is een duidelijk verbeteringstraject en ook naar klachten wordt echt geluisterd. Doordat het een onafhankelijk bedrijf is, zijn veranderingen sneller door te voeren.  Respect en verantwoordelijkheid 

Diensten van Fiber

Er zijn een groot aantal pakket voor televisie, internet en telefonie welke je bij Fiber kunt afnemen. Denk hierbij aan de volgende pakketten: 
•    ProductenAll-in-One Light
o    All-in-One Medium
o    All-in-One Top
o    All-in-One vergelijken
 Ze helpen je ook graag met overstappen. Iets wat gemakkelijk en goed moet gebeuren.

Klachten, tips en complimenten over Fiber

Het is mogelijk, dat er iets misgaat. Het is dan belangrijk om een klacht in te dienen. Het is gemakkelijk om met hun hierover te communiceren. Je klacht kun je per mail, per post en telefonisch indienen. Hierna zal er naar een oplossing gezocht worden en anders komt er een goede uitleg van hun. Natuurlijk kun je daarna een review op onze site plaatsen. 

Heb jij ervaring met Fiber?

Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 

 

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Internet & hosting of glasvezel. Lees hoe anderen geholpen worden bij Fiber! Lees het bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook