Combell

Alle reviews

Combell

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

Studentendrukwerk
4 reviews

Wanneer je een studie doet moet je soms een scriptie maken of een samenvatting, en aan het eind van je studie een proefschrift. Dit hoort er nu een...

G DATA
2 reviews

Wanneer je op het internet surft, is het erg belangrijk dat dit veilig gebeurt. Tegenwoordig bankieren veel mensen online, en heel veel privé...

E-Boekhouden
2 reviews

Wanneer je als ondernemer aan het werk bent komt daar altijd een heel stuk financiële administratie bij kijken. Je moet de facturen bijhouden,...

PanelClix
2 reviews

Wanneer je het leuk vindt om anoniem je mening te geven over allerlei onderwerpen dan kun je meedoen aan de onderzoeken van PanelClix. Daarmee kun ...

Combell

Wanneer je een eigen website wilt gaan opzetten voor je eigen bedrijf bijvoorbeeld dan heb je hiervoor webhosting nodig. Ook zul je een domeinnaam moeten gaan registreren. Voor deze diensten en meer zijn er  veel aanbieders te vinden. Eén daarvan is Combell. Zij zijn in België al twee jaar op rij verkozen tot de allerbeste op het gebied van webhosting. Wat de klanten van Combell vinden van de producten en diensten van dit bedrijf kun je hier op NederlandReview lezen.

Over Combell
Combell bestaat vanaf 1999 en is inmiddels één van de marktleiders geworden op het gebied van hostingdiensten voor software ontwikkelaars, bedrijven, etc.  Zij noemen zichzelf ‘de meest betrouwbare one-stop partner voor de hosting van bijna elke hosting van zowat elke IT infrastructuur, website of applicatie’. Ze bieden naast verschillende standaarddiensten ook maatwerk aan. Daarbij begeleiden ze niet alleen de hosting van de infrastructuur, maar helpen ook bij de hard- en software, de installatie het onderhoud en meer. Doordat zij continu investeren in veiligheid, kwaliteit en beschikbaarheid (uptime) garanderen zij een altijd werkende IT-infrastructuur. Bovendien bieden zij hun klanten een netwerk aan van de meest moderne datacenters met 9500 ultra beveiligde servers, transparante prijzen en 24/7 gratis ondersteuning in je eigen taal.

Diensten
Je kunt bij Combell vele verschillende diensten afnemen voor je online diensten, verdeeld over een aantal subcategorieën:

 • Domeinnamen – Voor het registreren van je domeinnaam, verhuizen van je domeinnaam, voor nieuwe domeinnamen, met een overzicht van de beschikbare extensies en prijzen.
 • E-mail  – Voor de hosting van je E-mail, E-mail Exchange hosting en SMTP Relay Service.
 • Tools – O.a. voor het maken van je website met SiteBuilder, of voor het online werken met Office 365.
 • Hosting – Voor Webhosting, Drupal hosting, WordPress hosting, Magento hosting, SSL Certificaten en Database hosting.
 • Servers – Met Virtual Servers, OpenStack, Managed Hosting op maat, Dedicated Servers
 • Reseller – Je kunt hiermee zelf de diensten van Combell verkopen aan jouw klanten voor commissie en krijgt dan o.a. korting en commissies op andere diensten.

Domeinnamen
Bij iedere domeinnaam krijg je veel gratis extra’s:

 • Een mailbox van 1GB en e-mailadres
 • Een onbeperkt aantal subdomeinen
 • Volledige controle over de DNS-instellingen
 • Onbeperkt aantal e-mailaliassen voor mail forwarding
 • Bezoekers doorsturen met domein forwarding
 • 24/7 Nederlandstalige support
 • Gebruiksvriendelijk controlepaneel
 • 90 dagen niet-tevreden, geld terug garantie
 • e-book met marketingtips
 • € 75,- AdWords voucher

Webhosting
Voor webhosting door Combell zijn er verschillende pakketten beschikbaar: Essential, Professional of Expert. Combell is op dit gebied al voor het tweede jaar op rij verkozen tot de beste webhoster van België. Zij verhuizen gratis jouw website voor je en alle hostingpakketten zijn beveiligd met Combell Shield. Dit om malware te voorkomen, stoppen en verwijderen en zo hacking onmogelijk te maken. Bij alle pakketten krijg je gratis 24/7 premium support.

Klachten
De door Combell opgegeven leveringstermijnen zijn indicatief en niet bindend, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen werd. Iedere klacht betreffende de levering, van welke aard ook, moet binnen 8 werkdagen vanaf de levering van de goederen of diensten kenbaar gemaakt worden per aangetekende brief. Eventuele klachten kunnen niet worden gebruikt als excuus om een betaling van een factuur op te schorten of vertragen.

Wat is jouw mening over Combell?
Heb jij je webhosting ondergebracht bij Combell? Wat vind je van de geleverde diensten en producten, ben je tevreden of niet? Vertel er hier over, zodat anderen kunnen leren van jouw ervaringen!

Wat zijn de ervaringen met de producten en diensten van Combell, leveren ze je alles wat je nodig hebt om je website probleemloos draaiende te houden?

}