NederlandReview

  Ervaringen Combell

  Wanneer je een eigen website wilt gaan opzetten voor je eigen bedrijf bijvoorbeeld dan heb je hiervoor webhosting nodig. Ook zul je een domeinnaam moeten gaan registreren. Voor deze diensten en meer zijn er veel aanbieders te vinden. Eén daarvan is Combell. Zij zijn in België al twee jaar op rij verkozen tot de allerbeste op het gebied van webhosting. Wat de klanten van Combell vinden van de producten en diensten van dit bedrijf kun je hier op NederlandReview lezen.

  Over Combell

  Combell bestaat vanaf 1999 en is inmiddels één van de marktleiders geworden op het gebied van hostingdiensten voor software ontwikkelaars, bedrijven, etc. Zij noemen zichzelf ‘de meest betrouwbare one-stop partner voor de hosting van bijna elke hosting van zowat elke IT infrastructuur, website of applicatie’. Ze bieden naast verschillende standaarddiensten ook maatwerk aan. Daarbij begeleiden ze niet alleen de hosting van de infrastructuur, maar helpen ook bij de hard- en software, de installatie het onderhoud en meer. Doordat zij continu investeren in veiligheid, kwaliteit en beschikbaarheid (uptime) garanderen zij een altijd werkende IT-infrastructuur. Bovendien bieden zij hun klanten een netwerk aan van de meest moderne datacenters met 9500 ultra beveiligde servers, transparante prijzen en 24/7 gratis ondersteuning in je eigen taal.

  Hoe richt ik mijn Combell hostingpakket in

  Diensten

  Je kunt bij Combell vele verschillende diensten afnemen voor je online diensten, verdeeld over een aantal subcategorieën:

  • Domeinnamen – Voor het registreren van je domeinnaam, verhuizen van je domeinnaam, voor nieuwe domeinnamen, met een overzicht van de beschikbare extensies en prijzen.
  • E-mail – Voor de hosting van je E-mail, E-mail Exchange hosting en SMTP Relay Service.
  • Tools – O.a. voor het maken van je website met SiteBuilder, of voor het online werken met Office 365.
  • Hosting – Voor Webhosting, Drupal hosting, WordPress hosting, Magento hosting, SSL Certificaten en Database hosting.
  • Servers – Met Virtual Servers, OpenStack, Managed Hosting op maat, Dedicated Servers
  • Reseller – Je kunt hiermee zelf de diensten van Combell verkopen aan jouw klanten voor commissie en krijgt dan o.a. korting en commissies op andere diensten.

  Domeinnamen

  Bij iedere domeinnaam krijg je veel gratis extra’s:

  • Een mailbox van 1GB en e-mailadres
  • Een onbeperkt aantal subdomeinen
  • Volledige controle over de DNS-instellingen
  • Onbeperkt aantal e-mailaliassen voor mail forwarding
  • Bezoekers doorsturen met domein forwarding
  • 24/7 Nederlandstalige support
  • Gebruiksvriendelijk controlepaneel
  • 90 dagen niet-tevreden, geld terug garantie
  • e-book met marketingtips
  • € 75,- AdWords voucher

  Webhosting

  Voor webhosting door Combell zijn er verschillende pakketten beschikbaar: Essential, Professional of Expert. Combell is op dit gebied al voor het tweede jaar op rij verkozen tot de beste webhoster van België. Zij verhuizen gratis jouw website voor je en alle hostingpakketten zijn beveiligd met Combell Shield. Dit om malware te voorkomen, stoppen en verwijderen en zo hacking onmogelijk te maken. Bij alle pakketten krijg je gratis 24/7 premium support.

  Klachten

  De door Combell opgegeven leveringstermijnen zijn indicatief en niet bindend, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen werd. Iedere klacht betreffende de levering, van welke aard ook, moet binnen 8 werkdagen vanaf de levering van de goederen of diensten kenbaar gemaakt worden per aangetekende brief. Eventuele klachten kunnen niet worden gebruikt als excuus om een betaling van een factuur op te schorten of vertragen.

  Wat is jouw mening over Combell?

  Heb jij je webhosting ondergebracht bij Combell? Wat vind je van de geleverde diensten en producten, ben je tevreden of niet? Vertel er hier over, zodat anderen kunnen leren van jouw ervaringen!

  Wat zijn de ervaringen met de producten en diensten van Combell, leveren ze je alles wat je nodig hebt om je website probleemloos draaiende te houden?

  Combell
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Combell

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Combell een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Combell. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Combell actief?

  Combell is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Combell gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.