Cinetree

Alle reviews

Cinetree

40% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reclame

  Dit schijnabonnement is misleidend.

  Bepaald geen aanrader

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Maandabonnement

  Heel verfrissend aanbod, fijn dat je weet dat er altijd een goede film te kijken is. Ik ben in ieder geval niet bang dat ik 2 uur op de bank heb gezeten voor niks!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  proefabonnement

  Wat een waardeloze site!!! Werkt van geen meter. Aanbod is misschien soms wel oké maar heel vaak is de site overbezet en kan geen film zien. Knoppen doen het niet (goed). Je wordt vaak naar de verkeerde pagina gestuurd. Ik heb mijn proefabonnement meteen weer opgezegd. Blijkt dat ze toch nog geld van mijn rekening halen. Bij mijn vriendin is exact hetzelfde gebeurd. Web-oplichters zijn het. Zeer onsympathiek bedrijf.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cinetree abonnement

  De films op Cinetree zijn mooi. Maar hun aanbod en verkoop is misleidend, en dat is niet ok. Er staat op de site dat ze iedere maand 15 films selecteren en aanbieden. Dat is niet waar. Er zijn iedere maand maar 6 nieuwe films, en ze zijn allemaal 2.5 maanden te zien.
  Cinetree heeft 500 films voor dezelfde prijs, en Mubi heeft iedere dag een nieuwe film, 30 in totaal. Beide dus vele malen betere deal, en de kwaliteit van de films is hetzelfde.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  thanks

  Goed aanbod, toffe interface en betaalbaar.

Anderen bekeken ook

KINQ
6 reviews

Wat vinden consumenten van Kinq? Omdat er vele online warenhuizen zijn die gadgets en smart devices aanbieden vindt NederlandReview het belangrijk ...

Vastelastenbond
16 reviews

De grootste kosten die je per maand maakt zijn ongetwijfeld je maandelijkse vaste lasten.  Iedereen zou deze vaste lasten wel graag omlaa...

Breedbandwinkel
10 reviews

Ontdek de meningen over Breedbandwinkel! Breedbandwinkel is een bedrijf welke pakketten aanbiedt voor verschillende diensten. Het gaat hier om een ...

Expert
19 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

Cinetree

Ben jij ook zo’n liefhebber van klassieke films? Of hou je meer dan bijzondere filmhuis documentaires? Voor beide opties kun je terecht bij Cinetree. Cinetree is jouw online filmhuis voor wanneer je liever niet weg van huis wilt, maar toch een goede film wilt zien.

Wat vinden consumenten Cinetree? Bevallen de films? Is het het geld waard? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? Werkt de website en/of app fijn? Helpt de klantenservice goed? Lees het hier bij NederlandReview!

 

Over Cinetree

Cinetree is een platform die je toegang biedt tot allerlei soorten films en documentaires. Het filmaanbod varieert van films met belangrijke thema’s en maatschappelijke relevantie tot verhalen die je raken. Deze films worden van tevoren geselecteerd door de curators van Cinetree: de ‘poortwachters’ van Cinetree met (naar eigen zeggen) een goede smaak. De curators zijn een aantal BN’ers waar je vast wel eens van hebt gehoord, denk hierbij aan: Carice van Houten, Jeroen van Koningsbrugge, Anna Nooshin, Jelle Brandt Corstius en Olivia Lonsdale.

Om gebruik te kunnen maken van Cinetree moet je eerst lid worden. Je kunt ervoor kiezen om een maandabonnement of een ‘per film’ abonnement te nemen. Bij een maandabonnement worden er elke week twee films beschikbaar gesteld die elk een maand lang te kijken zijn. Als deze maand voorbij is, worden de films geplaatst in het archief. Dan kun je de films weer los huren. Je kunt de films via de website of de app bekijken. Een maandabonnement kost €5,99 per maand en het ‘per film’ abonnement kost €2,99.

 

 

Diensten Cinetree

Wanneer je lid bent geworden van Cinetree, kun je het de eerste 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Als je na deze twee weken je account niet hebt opgezegd, wordt ‘ie vanzelf verlengd. Je kunt bij Cinetree betalen met Creditcard en iDEAL.

Als je Cinetree helemaal te gek vind, kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief. Zo kun je te allen tijde op de hoogte blijven van de publicatie van nieuwe films en ander nieuws rondom Cinetree. Ook kun je overwegen om Cinetree als cadeau aan een goede vriend of vriendin van je te geven. Voor €60 geef je hem of haar een heel jaar films en documentaires cadeau, en voor €35 een half jaar.

 

Vragen en klachten bij Cinetree

Als je vragen over Cinetree hebt, kun je eerst een kijkje nemen bij de uitgebreide FAQ-pagina. Staat je vraag hier niet tussen of heb je een klacht? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice door een mailtje te sturen naar support@cinetree.nl of door ze te benaderen op social media. Ze zijn actief op Twitter, Facebook en Instagram.

 

 

Heb jij al ervaring met Cinetree? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

Ook als je nog niet bekend bent met Cinetree zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende diensten zoals Cinetree en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten een abonnement te nemen bij Cinetree? Laat dan zelf ook een review achter!

 

}