NederlandReview

  Ervaringen ChatSim

  Gaat u vaak op reis en wilt u tijdens uw avonturen door contact houden met het thuisfront? Dan heeft u zich waarschijnlijk al vaak verzucht over de roamingkosten die je telefoonfactuur haast onbetaalbaar maken. Gelukkig bestaan er diverse mogelijkheden om die kosten de kop in te drukken. Een voorbeeld is ChatSim. Voor slechts 12 euro per jaar koopt u een SIM-kaart waarmee u onbeperkt berichten kunt sturen via Whatsapp, Facebook Messenger, WeChat, LINE, Telegram en andere berichten apps. Tal van reizigers gingen u natuurlijk al voor in de aankoop van een ChatSim-kaart. Daarom kunt u hier op NederlandReview meer lezen over hun ervaringen met ChatSim. Afhankelijk van deze reviews is het aan u om te beslissen of u in zee wilt met ChatSim.

  Over ChatSim

  ChatSim is in eerste instantie ontworpen voor mensen die de wereld rond reizen en ondertussen familie en vrienden op de hoogte willen houden van hun avonturen. Omdat roaming best duur kan uitvallen, biedt ChatSim de oplossing: een SIM-kaart waarvoor je 12 euro per jaar betaalt en waarmee je ongelimiteerd berichten kunt sturen. Die berichten stuurt u vervolgens via de bekende applicaties: Whatsapp, Facebook Messenger, QQ International, WeChat, LINE, Telegram, BBM, Hike en Kakao. Omdat er tegenwoordig verschillende soorten smartphones bestaan, is de SIM-kaart van ChatSim beschikbaar in het all-in-one-design. Dit betekent dat u deze SIM-kaart in elke smartphone kunt toevoegen, want het is een reguliere, micro en nano SIM in één kaart. Het enige wat u hoeft te doen is een SIM-kaart bestellen en u bent klaar om de wijde wereld in te trekken.


  Chatten met een hater

  Diensten

  Natuurlijk vraagt u zich nu af hoe het mogelijk is dat ChatSim voor zo’n lage prijs u overal in verbinding kan stellen met uw familie, vrienden en kennissen. Het bedrijf is in staat om deze service te leveren doordat het in meer dan 150 landen actief is. Eenmaal op een bepaalde plaats gaat de service van ChatSim automatisch op zoek naar de beste beschikbare operator. In combinatie met het schrappen van onnodige data, heeft u met ChatSim altijd toegang tot een 3G of zelfs 4G netwerk. En dat voor een jaarlijks bedrag van slechts 12 euro per jaar. U zou voor minder een SIM-kaart van ChatSim aanschaffen. Met dit bedrag kunt u ongelimiteerd tekstberichten en emoji’s versturen, maar er is meer. Wilt u ook video’s en foto’s delen met uw geliefden? Dan kunt u extra geld opladen op uw SIM-kaart zodat u ook dit kunt doen. Dit kost u maximaal 60 euro per jaar. Een scherpe prijs als je bedenkt wat je allemaal kan doen met ChatSim.

  Klachten

  Indien u voor of na de aankoop van uw eigen ChatSim vragen heeft, kunt u terecht op de website www.chatsim.nl. Ga vervolgens naar Support en neem daar een kijkje in de Frequently Asked Questions. Hier vindt u informatie over uw persoonlijke ChatSim-pagina, algemene informatie over de diensten, eventuele problemen met smartphones en de levering van uw SIM-kaart. Meestal vindt u hier het antwoord. Mocht u echter een andere vraag of klacht hebben, dan kunt u het contactformulier invullen. In dat geval komt ChatSim zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord.

  Hoe het begon

  Tot slot willen we nog even uitweiden over het ontstaan van ChatSim. Toen Manuel Zanella in 2003 op huwelijksreis was in Kenia stoorde hij zich aan het fortuin dat hij uitgaf aan telefoontjes. Daarom kwam hij op het idee om een SIM-kaart te ontwikkelen om de roamingkosten te drukken. De droom van Zanella is om iedereen de mogelijkheid te geven om kosteloos gebruik te kunnen maken van berichten applicaties zoals Messenger en Whatsapp. En die droom ligt dus ook voor u binnen handbereik.

  Weet en ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Het is geweldig om te realiseren wat anderen zeggen over dit bedrijf. Het is goed om alle meningen te lezen van anderen en ook om te ontdekken hoe jij hier je voordeel mee kunt doen. Het is geweldig om te realiseren wat anderen allemaal zegen over dit bedrijf. Iedereen (en dus ook jij) kan er je voordeel mee doen.

  Over ChatSim

  Het is natuurlijk heerlijk om onbeperkt te kunnen chatten via jouw eigen simcard. Het is mogelijk met chatsim. Ze bieden je de mogelijkheid om ongelimiteerd gebruik te maken van de optie om sms berichten en andere berichten te versturen. Het is iets ongekends en wereldwijd te gebruiken. Het is ook via Amazon te verkrijgen. Je kunt ongelimiteerd tekstberichten, emojis foto’s, video’s en telefoontjes plegen. Het kost je een vast bedrag per jaar. Je weet dus aan het begin van het jaar al wat de kosten voor het hele jaar zullen worden. Wel zo fijn.

  Diensten van ChatSim

  Het is een bedrijf wat telefonie diensten aanbiedt. De focus ligt op de tekstberichten en emoji figuren verzenden. Daarnaast is het ook mogelijk om foto’s video’s en telefoontjes te verzenden en te plegen. Het voordeel van hun is, dat er een vast bedrag is voor het hele jaar. Zeker wanneer je geen onaangename verassingen wilt hebben is het slim om hier voor te kiezen. Het is goed om hier rekening mee te houden. Je kunt zo namelijk voor een vast bedrag een jaar lang actief zijn met je mobiele toestel. Alleen de databundels voor het internet moet je dan nog afrekenen. Iets wat natuurlijk te gek is. Het is ongekend om te zien wat er allemaal mogelijk is bij dit bedrijf. Pak je kansen en kies een abonnement.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over ChatSim

  Niet zo leuk om te moeten klagen. Wat is er nu vervelender dan om iets te krijgen of te ontvangen wat niet naar wens werkt. Het is mooi om te zien, dat ook dit bedrijf een sterke afdeling heeft samengesteld om problemen uit de wereld te helpen. Alleen dan is het natuurlijk mogelijk om te genieten van de kansen op levenslange klanten. Ze hebben dit goed begrepen.

  Wat zijn jouw ervaringen met ChatSim?

  Laat jouw stem horen! Deel jouw mening over ChatSim op NederlandReview.nl. Het is geweldig om jouw mening te delen op deze site en om anderen te laten meevoelen in jouw pijn. Het kan fijn zijn om jouw oordeel over anderen uit te spreken. Het is natuurlijk goed om ook te laten weten, wat er allemaal kan op het positieve vlak. Sharing is caring.

  Hoe werkt het systeem van ChatSim? Is het iets voor jou? Chatten via Facebook, WhatsApp en meer: werkt dit echt en waarom is het zo goedkoop? Lees de reviews!

  ChatSim
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6.2
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  5.4
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  4.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ChatSim

  Uw beoordeling

  HOE DAN??

  Hoe zijn hier slechte beoordelingen?? Ik gebruik het al een geruime tijd en is echt superhandig!! Ik ben voorstander.

  Door: Sjaak26-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Slecht bereik jammer!

  Leuk idee dit allemaal, maar ik heb gewoon echt slecht bereik en als het me lukt te bellen, dan duurt dat niet lang of is echt slecht.

  Jammer, want het was goedkoop.

  Door: Louise05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Helft van de tijd geen bereik

  Net terug van een jaar lang rondreizen door Australië. Om toch wat in contact te blijven met vrienden en familie in Nederland heb ik ChatSim aangeschaft. Dit is een SIM-kaart waarmee je voor 12 euro onbeperkt berichten sturen via onder meer Facebook en WhatsApp. Dit leek mij ideaal voor tijdens mijn rondreis, maar schijn bedriegt. Ik heb er namelijk niet veel aan gehad, want de helft van de tijd heb ik geen bereik gehad. Sterker nog: ik mocht blij zijn wanneer ik een keer bereik had. Echter was het dan ook zo weer weg. 12 euro is niet veel, maar ik had wel verwacht dat het wat beter zou werken.

  Door: R. Teelen08-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is ChatSim een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over ChatSim. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ChatSim actief?

  ChatSim is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ChatSim gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.