Canal Digitaal

Alle reviews

Canal Digitaal

48% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (27)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tv app

  Tsja , als ik lees wat de andere schrijven is een extra 1 ster eigenlijk overbodig. Maar goed.
  INLEIDING : Vorige maand een heftige onweersbui bij ons (in Frankrijk) veel elektrische apparaten kapot maar ook geen ontvangst met de schotel. Ik CD gebeld, nee er was niets kapot alleen opnieuw uitrichten. Ik kreeg het niet geregeld , vandaag een installateur langs geweest : ontvangstknop is kapot. MIDDENSTUK Dus ik CD gebeld: aangegeven dat ik mijn contract wil wijzigen van ontvangst per schotel naar TV App abonnement, was geen probleem wordt gelijk geregeld, maar met een opzegtermijn van 1 maand voor een administratieve overstap naar de TV app. Ik uitermate ontevreden, aangegeven dat ik dan graag voor die ene maand een nieuwe LNB (= ontvangstknop ) wil, want kan al een maand niet kijken + een extra maand niet kijken ivm een opzegtermijn. Ging ook niet lukken.
  RESULTAAT, ik ben niets opgeschoten maar NLZiet heeft er een klant bij.

  NOGMAALS : ik ging ( ja nu wel) niet weg bij CD, waarbij ik een opzegtermijn logisch vindt, maar pas slechts mijn contract aan

  Ik weet mijn 35 euro per maand doet CD geen pijn maar als ik kan voorkomen dat andere denken dat CD misschien een goede optie is, lees ook alle andere verhalen

  (ook leuk maar los van CD : van Trustpilot moet je beloven dat je voor je recensie geen geld ontvangt. en dan vraag ik me af wat CD mij of de rest van de recescenten hiervoor zou willen betalen )

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bomvol 3 Maanden Gratis

  Met een code voor 3 maanden gratis aangemeld. Kreeg bijna meteen een incasso, dus abonnement meteen opgezegd. Onduidelijke mails en communicatie, maar bleek meteen vast te zitten aan een betalingsverplichting. Heb bevestiging van gratis gebruik ontvangen. Zelf hebben ze het naderhand aangepast naar betaald (en pas nadat ik alweer opgezegd had). Vervolgens blijken ze een verkeerd oud iets stopgezet te hebben, en loopt mijn huidige abonnement volgens de website nog steeds door.... Dit is echt een opeenstapeling van onkunde en klantenhaat waar je u tegen zegt.

  Ze verdienen zo lekker 15.19, maar zijn mij en mijn familie voor altijd als klant kwijt. Goed business model.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Recreatie set

  In Frankrijk afgelopen winter canal digitaal geïnstalleerd wat heel makkelijk ging en nu op de camping in Nederland ook besloten een recreatie set aan te schaffen. Sinds 3 weken probeer ik dmv een app enzovoort de boel uit te richten , wat ik ook doe er gebeurd helemaal niets . Afgelopen vrijdag gebeld naar canal digitaal , een dame 3 kwartier aan de telefoon gehad alles doorlopen en volgens haar moest het toch goed zijn waarop zij op slot tegen mij zij dat ik het toch zelf moest doen. Of….. een service bedrijf bellen. Kosten voorrijkosten 79 euro en daarna per uur 79 euro. Dit bedrijf moest al 3 kwartier rijden om hier te komen als alles meezit. Dit is geen service van canal digitaal. Nadien wel een mail gehad ivm tevredenheid onderzoek, aangegeven dat ik dus niet tevreden was en mijn mail en telefoonnr achtergelaten…….tot op heden nog niets gehoord en kan nog steeds geen tv kijken via mijn nieuw aangeschafte recreatie set . Betaal wel 30 euro abonnements kosten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  CD kastje en extra kaart

  Ik heb 2 jaar lang teveel betaald. Nadat ik een nieuwe kaart heb gevraagd, bleek deze in het kastje als chip verwerkt te zitten. Er werd bij gezegd dat na ontvangst hiervan kon ik de oude kaart doorknippen en was deze niet meer bruikbaar.
  Dit heb ik gedaan en in goed vertrouwen betaal ik al bijna 20 jaar maandelijks mijn maandelijkse bedrag. Toen iemand mij erop wees dat ik veel te veel vetaalde ben ik gaan bellen.
  Met de vraag hoe het komt dat ik zoveel betaalde werd er gezegd dat ik zelf later die kaart die overbodig was en doorgeknipt, ik zelf alsnog contact moest opnemen om deze kaart af te melden. Nu is hij doorgelopen en konden zij niet achterhalen of ik deze wel of niet gebruikt heb de afgelopen 2 jaar.
  Ze zouden nog doorgeven en navragen of zij mij ergens mee tegemoet konden komen. Vervolgens hebben ze toen mijn goede kaart afgesloten en had ik geen ontvangst. Er werd geen contact met mij opgenomen, meer keer beloofd en telkens nagelaten.
  Er werd zelfs gelachen dat ik niet zo slim was en al 2 jaar lang teveel betaalde zonder dat ik dat door had.

  Ik ben echt slecht behandeld , er zijn veel fouten gemaakt, niet terug gebeld en niets tot oplossing gekomen
  Valt me best heel erg tegen!
  Beeld hapert veel en sbs6 valt soms plotseling weg.
  Sinds 2 jaar zelfs een nieuwe schotel met kop laten plaatsen?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Canal Digitaal TV

  Waardeloos TV kastje. Je wordt op alle manieren geforceerd om reclame te kijken, kun meestal alleen acteur spoelen, niet vooruit. En als je een film zit te kijken en de verbibding hapert waardoor je opnieuw moet inloggen, of je per ongeluk uit de film gaat kun je niet verder waar je genleven was maar mag je de hele film weer opnieuw kijken. Gewone TV is dood, ik ga het opzeggen en hoef nooit weer TV.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantieplek pakket

  Weer aangemeld in april voor 3 maand flextv. Kreeg meteen rekening, 75 euro overgemaakt op 28 april. Na 4 telefoontjes, 4 pogingen tot chatten (telkens 45 min) gewacht, en een brief met copie van bankafschrift nog stteds geen flex tv. Vakantie is afgelopen, voor ons Canal Digitaal ook.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cadeau energieleverancier Canal Digitaal

  Via een energiecontract (Gaslicht.com) 3 maanden gratis Canal Digitaal aangeboden gekregen. Aangezien het aanbod van films zo goed als nihil was, heb ik nooit een dienst afgenomen. Voor einde periode zou er, volgens Canal Digitaal, een e-mail bericht zijn gestuurd om op tijd op te kunnen zeggen. Nooit ontvangen, wat ook bij andere recensenten het geval was. Waardoor contract doorliep en geld geïncasseerd werd. Een uitgebreid e-mail contact met Canal Digitaal gehad, maar nu dreigen ze met een incassobureau.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Flex 3 maand

  Zeer slechte service en helpdesk. Ik heb besteld en betaald, maar niets ontvangen. Reactie van medewerker: u moet maar eerst bewijzen dat u betaald heb. Ze hebben toch wel een financiële afdeling!!!
  4 x gebeld, 4x gechat. Via chat (telkens 1 uur gewacht) nog nooit contact gekregen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Canada digitaal

  Waaaardeloos, via Samsung een voucher gekregen
  Alles ingevuld zou kode krijgen dus niets, kan niet meer verder, wel geld overgemaakt, oplichters!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tv app

  Niet te kijken, slecht beeld, logt iedere keer ongevraagd uit, zender blokken staan iedere paar weken weer anders en storingen liggen altijd bij de klant, service helemaal geen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Contractsovername

  ik had per ongeluk een verkeerd vakje aangekruist op 't formulier en kwam daar pas achter nadat er voor de 1e keer geld was afgeschreven van mijn rek. Nee, dat konden ze niet meer aanpassen, want de maand bedenktijd was al voorbij ...........
  Het is toch niet te geloven, wat een stelletje naaiers daar !!
  Mensen, doe daar NOOIT geen zaken mee !!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 ontvangers

  Vanaf beging al gezeik met CD na hoop gedoe 2 ontvangers vervangen. En nu nog steeds grote ellende met hoofdontvanger!! klagen heeft geen enkele zin ze doen er niks mee (onkundig personeel bij klantenservice....mijn god!!) zooooo vermoeiend allemaal.
  Maarja ze hebben monopolie positie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Canal Digitaal discrimineert satelliet wel app niet voor NL'ers in het buitenland

  Ik ben een Nederlander in het buitenland en wil graag Nederlandse tv kunnen kijken. Canal Digitaal maakt reclame met de App kijk waar je maar wilt. Maar dus niet als Nederlander in het buitenland. De verklaring van Canal Digitaal is:
  Dit heeft er mee te maken dat wij wettelijk gezien alleen de app in Nederland aan mogen bieden

  Op mijn vraag waar ik dit dan in de wet kan nalezen heb ik nog steeds geen antwoord.

  Mijn volgende vraag werd al snel te moeilijk want ook daarop ontbreekt een antwoord:
  Waarom kan ik wel in Duitsland een sat set bestellen en laten leveren en niet alleen de app gebruiken?

  Natuurlijk kan ik een Nederlands adres opgeven wat kan via familie dan komt nog het probleem om de hoek kijken dat CD weliswaar zegt dat met PayPal betaald kan worden maar dit bij de app weer niet mogelijk is en een duitse IBAN wordt dan waarschijnlijk niet geaccepteerd. Deze constructie rammelt aan alle kanten.

  Ik vind het jammer dat men niet in staat is een oplossing te bieden.
  Ik word dus gedwongen een klacht in te dienen bij het ACM

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  internet TV

  Garbage!! they overcharged me 30 euros. They steal from people!!! never ever ever give them your card details!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  TV App

  Slechte kwaliteit van de dienst en vooral verkeerde voorwendselen. Zou een 30 dagen gratis periode zijn en daarna automatisch ophouden. Blijkt het toch niet zo te zijn en verwijzen ze naar de kleine lettertjes. Als je dan belt word je zeer klantonvriendelijk geholpen en houden ze je aan je contract. Echt alsof die 13-14 euro omzet echt het verschil gaat maken t.o.v. een ontevreden klant die hierdoor echt nooit meer gaat terugkomen. Het businessmodel zal wel uitwijzen dat het werkt, maar mensen trap er niet in!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Proef

  Slechte services! Product werkt niet naar behoren. Houden zich niet aan de afspraken. Halen zonder toestemming geld van je rekening! Na 3x bellen met het bericht sorry voor het ongemak alles is goed nu. Toch de volgende dag zonder toestemming geld van je rekenking boeken. Je kan niet mail of wat dan ook alleen maar contact leggen via de telefoon dus een zaak opbouwen met bewijzen is bijna onmogelijk. Lijkt wel of ze dit met opzet doen! Pas op mensen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte klantenservice

  Al zuchtend, steunend en kreunend te woord gestaan door een ontzettend gedemotiveerde telefoniste.
  Belachelijk!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jaarcontract en service

  Canal Digitaal is verouderd en heeft een slechte klantenservice. Veel nieuwe mogelijkheden wat andere aanbieders hebben, heeft canal digitaal niet bv uitzending gemist, interactieve tv etc. Wel sturen ze de code voor satelliet kijken naar betaalde zenders en daar zijn ze niet goedkoop in! Andere aanbieders bieden meer voor de halve prijs, maar dan wel via het internet. Ik meende naar een maandabonnement te mogen, maar neen ik had een jaarabonnement en die diende ik vroegtijdig te wijzigen! Gelijk gooiden ze de code eruit en binnen een maand ben je bij interum incasso. Je moet dan 100 euro extra betalen en dit terwijl je betaald voor de toekomst....je abonnement loopt wel ongebruikt door maar zonder tv code. Zeer ouderwets duur bedrijf met geen functionerende klantenservice.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  NIET DOEN!!

  NIET DOEN!!!
  Bijna dagelijks storingen, oude TV ontvanger en ze willen geen nieuwe leveren.
  Na opzegging ineens een hoge incassorekening omdat er iets niet terug gestuurd is wat wel gedaan is.

  Wees gewaarschuwd, ga niet met deze oplichters in zee!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Canal beste keuze en meest waar voor geld (veel geprobeerd!)

  Er is ongelofelijk veel aanbod maar Canal Digitaal is voor ons gewoon de beste keuze.

  Beeldkwaliteit is gewoon goed Heb wel eens een andere gezien, dat was echt slecht.

  Aanbod is ook goed en voldoende, we hebben altijd genoeg te kiezen en te kijken!

  Niet de aller meest goedkoopste van alle aanbieders die er wel niet zijn nu, maar je krijgt tenminste waar voor je geld hier!!

Anderen bekeken ook

EasySwitch.nl
23 reviews

Ook besparen op kosten en uitgaven? Wat is EasySwitch.nl? EasySwitch.nl is een onafhankelijke overstapservice in Nederland. Je kunt hier de v...

Vastelastenbond
16 reviews

De grootste kosten die je per maand maakt zijn ongetwijfeld je maandelijkse vaste lasten.  Iedereen zou deze vaste lasten wel graag omlaa...

Breedbandwinkel
10 reviews

Ontdek de meningen over Breedbandwinkel! Breedbandwinkel is een bedrijf welke pakketten aanbiedt voor verschillende diensten. Het gaat hier om een ...

Pricewise
60 reviews

Pricewise is een vergelijkingssite op het gebied van vier categorieën: -    Energie; -    Autoverzekeringen; ...

Canal Digitaal

Wat vinden consumenten van Canal Digitaal? En zou jij graag willen weten wat anderen voor abonnement hebben bij Canal Digitaal? Als je overstapt naar een andere aanbieder of voor het eerst op zoek bent naar een goede aanbieder van internet en televisie, dan kan dit best lastig zijn. Soms worden er dingen op de website belooft, maar de vraag is altijd of deze beloftes ook werkelijk worden nagekomen. Zoeken naar reviews kost vaak onnodig veel tijd, iets waar je nou net niet op zit te wachten. Dankzij deze website heb je een overzicht van ervaringen van consumenten met verschillende bedrijven.

Over Canal Digitaal 
De naam van Canal Digitaal is ontstaan nadat het bedrijf over werd overgenomen door Canal+. Canal is frans voor Kanaal en het woord digitaal geeft aan dat het een Nederlands bedrijf is. Canal Digitaal biedt digitale televisie via de satelliet verbinding. Afhankelijk van kabel- of telefoonaansluiting zijn de televisie- en radiozenders van Canal Digitaal overal in Nederland te ontvangen. Canal Digitaal heeft al meer dan een miljoen klanten in Nederland. Ze bieden deze klanten goede beeldkwaliteit, veel verschillende zenders en voordelige abonnementstarieven. Er waren in september 2012 meer dan 300 zenders voor de televisie beschikbaar. Hiervan zijn er 50 in HD. Daarnaast heeft Canal Digitaal voor de zakelijke klant speciale abonnementen. Ze passen het zenderaanbod aan zodat de ‘gemiddelde’ klant tevreden zal zijn met de beschikbare zenders. Klanten van Canal Digitaal zakelijk zijn onder andere Center Parcs en Roompot Vakanties. 


Diensten 
Bij Canal Digitaal kan er gekozen worden voor televisie via de satelliet. Je hebt de keuze uit verschillende aantallen zenders. Je hebt een basisHD, familieHD of entertainment HD. Al deze pakketten bevatten interactieve HD tv. Hoe groter je pakket is, hoe meer HD zenders je krijgt. Als extraatje kan je kiezen voor film1, sport1, opnemen en pauzeren van live tv. Daarnaast is er bij Canal Digitaal de keuze voor een alles in 1 pakket. Dit pakket bevat naast internet, telefoon en tv extra diensten. Denk hierbij aan online film kijken. 

Klachten 
Wil je Canal Digitaal activeren of heb je een Canal Digitaal storing? Neem dan contact op met de klantenservice. Als je de website van Canal Digitaal bekijkt zie je al snel rechtsboven het kopje ‘klantenservice’. Via deze pagina kan je verder komen met verschillende vragen. Door te klikken op het onderwerp wat van belang is word je door gelinkt naar een andere pagina. Op deze manier kan je misschien al je antwoord vinden zonder te hoeven bellen of te e-mailen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid dat jouw vraag tussen de ‘veelgestelde vragen’ staat. Staat je vraag er niet bij? Dan is rechtsonder de pagina het telefoonnummer van de klantenservice te vinden. Deze is te bereiken van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 21.00 uur. Het is een 0900 nummer, dit kost 1 euro per gesprek. Daarnaast is er een telefoonnummer aangegeven om te bellen vanuit het buitenland. Het postadres van het bedrijf is te vinden zodat er schriftelijk contact opgenomen kan worden. En dan is er natuurlijk nog de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar het bedrijf. Dit kan via een contactformulier. 

Deel jouw mening over Canal Digitaal. Schrijf hieronder wat jou ervaringen zijn met dit bedrijf. 

Heractiveren, opzeggen, storing of blij met het internet? Lees hier onafhankelijke ervaringen van consumenten die u voorgingen op NederlandReview!

}