Breedbandwinkel

5.6

Bestellen

5.8

Service

6.4

Prijs

5.8

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Breedbandwinkel

Ontdek de meningen over Breedbandwinkel! Breedbandwinkel is een bedrijf welke pakketten aanbiedt voor verschillende diensten. Het gaat hier om een alles in 1 pakket, telefoon, internet, televisie en ook interactieve tv. Lees op NederlandReview wat anderen van dit bedrijf vinden. Ontdek hoe u vervolgens een totaalbeeld kunt krijgen van Breedbandwinkel. 

Over Breedbandwinkel


Enkele korte punten over Breedbandwinkel zijn:
•    Ze zijn altijd goedkoper dan de provider
•    Al meer dan 249.923 tevreden klanten
•    100% De laagste prijs garantie
•    Gratis overstap- en klantenservice
•    Objectief en ook compleet
•    Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk
•    Veilig

Breedbandwinkel bestaat al meer dan 11 jaar en heeft al vele duizenden tevreden klanten. 

De diensten van Breedbandwinkel


Breedbandwinkel biedt de volgende diensten aan: 
-    Alles in een pakketten
-    Internet
-    Televisie
-    Telefonie
-    Interactieve televisie

Het is mogelijk om bij Breedbandwinkel alle verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Hierdoor kunt u zeker de goedkoopste aanbieder selecteren. 

Klachten over Breedbandwinkel?

Breedbandwinkel helpt u graag met besparen. Ze doen dit al vele jaren en ze hebben een goede naam opgebouwd online en offline. Het is natuurlijk belangrijk voor hun om die goede naam te behouden. Daarom hebben ze ook een uitstekende klantenservice en nemen ze niet alleen graag uw complimenten en tips in ontvangst, maar ook uw klacht. Iedere klacht is namelijk een kans om u tevreden te houden en om van uw mening lering te trekken. 

Wat is uw mening over Breedbandwinkel?

Als u een klant bent of bent geweest van hun dan zien we graag uw review terug op NederlandReview. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen om een goed beeld te vormen van Breedbandwinkel. Al vast bedankt! 


 


Zakelijk internet of prijzen vergelijken? Dat kan bij breedbandwinkel. Maar is het betrouwbaar en goedkoop? Hoe is de snelheid? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

KPN

Sortering van toplijst is misleidend. Wel extra cashback, maar krijg je ook hoop mails voor terug. Prijs bleek toch net anders te zijn en minder gunstig jammer

P

Peter

02-02-2022

0

Tele2

Top service En aan al die klagende mensen hier en die ze zelfs voor dom uit maken.. Enige domme zijn jullie, De aansluitingen worden door de provider geregeld en niet door breedband winkel

M

Michel

15-03-2020

2

Binnen 1 dag online top

Wegens verhuizing geen tijd gehad, kreeg binnen 1 dag online aangeboden. Had anders 3 weken moeten wachten!! Top!

F

Frederik

18-11-2019

0

internet zakelijk

wij bestellen zakelijk internet met levering 5 november 2019 Het is nu 11 november en hebben nog steeds niks. Personeel is DOM heel DOM en snappen het ook niet.

P

paul

11-11-2019

0

Niks

Zondag 29 september een bestelling geplaatst bij breedbandwinkel.nl. Een pakket van ziggo voor internet en televisie. De bestelling zou verwerkt worden en ik had aangegeven “zsm” aansluiting van dit product. Dat zou 3-5 werkdagen duren. Vervolgens heb ik donderdag nog steeds geen e-mail. Sms of appje gekregen mbt wanneer er een monteur zou langskomen. Donderdag avond contact opgenomen en kreeg ik “nabila” aan de telefoon. Wat een ongeïnteresseerde vrouw was dat. Ze had geen verstand van zaken, het boeide haar allemaal helemaal niks. Nadat ik werd doorverbonden naar de supervisor zou ik “deze week” meer weten. Maandag 7 oktober nog steeds geen bericht en gehoor. Weer contact opgenomen en weer krijg ik “nabila” aan de telefoon. Ze was nog chagrijniger dan de vorige keer. Heb gezegd dat ik het wil annuleren en geen boe of bah kwam uit haar mond. Wat een slecht bedrijf, niks op bestellen!

T

Thijs

07-10-2019

0

geweldig

Beste vergelijker op het internet. Eerlijk, goedkoop en veruit de beste website.

C

C de hond

17-02-2017

0

Waardeloze organisatie

Ik spreek met Breedbandwinkel telefonisch mijn wensen door en een "Meneer, neemt u Vodafone en dan komt er een monteur die het voor u in orde maakt", trekt mij over de streep. Na weken wachten, waarbij eerst een kastje in de meterkast moest worden vervangen, komt er een "monteur in maatkostuum". Die begint te vertellen wat hij allemaal kan doen buiten wat de bedoeling is, namelijk het aansluiten van de tv, het internet en de telefoon. Het kon ook "zwart" buiten de reguliere werkuren, maar zou zeker meer dan 200 euro gaan kosten. Na zijn vertrek staat het modem in de meterkast buiten waar het nauwelijks signaal uitkrijgt vanwege een kooi van Faraday-werking. De moedertelefoon staat daar ook, zodat de buren het eerst horen dat ik telefoon heb. De tv werkt niet. Wifi-ontvangst in de woonkamer is nihil. Bij klagen biedt Breedbandwinkel een monteur aan die ik moet betalen. Vodafone biedt nog tenminste aan om 50% van de kosten te dekken van de monteur. Na veel klagen bij Vodafone gaat Vodafone over tot het aanbod om te ontbinden zonder kosten. Bijdrage van Breedbandwinkel aan een oplossing is nihil. Het bedrijf presenteert zich netjes, maar is niet meer dan een dozenverkoper, die cashback ontvangt: als het niet standaard is, bent u bij ons aan het verkeerde adres en wij gaan zeker niets doen om het probleem van de klant op te lossen. Zeer teleurstellende en weinig professionele houding. Geen bedrijf om zaken mee te doen.

A

ARS

08-02-2017

0

Makkelijk aanbiedingen zoeken van diverse aanbieders

Om geld te besparen, waren mijn vrouw en ik op zoek naar een goedkopere aanbieder voor een alles in één pakket, dus met internet, televisie en bellen. Vrijwel alle aanbieders hebben leuke aanbiedingen, maar het verschil in prijs is soms toch wel behoorlijk groot. Bij Breedbandwinkel hebben wij het verschil goed in kaart kunnen brengen. Het is hier heel makkelijk zoeken naar aanbiedingen van diverse aanbieders, waardoor je direct een duidelijk overzicht hebt en weet wat je aan geld kwijt bent. Het werkt allemaal heel makkelijk en is uiteindelijk ook nog eens goed voor je portemonnee.

G

Gerárd Tulijn

07-02-2017

0

goede deal maar alsnog kpn-service

heb een aanbieding via breedbandwinkel geregeld en daardoor korting gekregen maar dan zit je daarna alsnog bij kpn, met de service die daarbij hoort. goede prijs wel, maar service en levering minder.

F

Floris

19-10-2015

0

Net iets goedkoper

Had een aanbieder van Tele2 en gecheckt bij breedbandwinkel, die zaten er inderdaad net ietsje onder. Scheelde niet veel hoor, nog geen euro per maand, maar dat loopt toch op dus hier afgesloten, maar wel veel gedoe met afsluiten want dat doe je dan via deze winkel.

E

EwaldA

10-10-2015

0