NederlandReview

  Ervaringen Belwinkel.nl

  Wie heeft er tegenwoordig nou geen mobiele telefoon op zak? Maar om zo’n handig apparaatje te laten werken heb je natuurlijk wel een telecomprovider nodig, anders kun je er alsnog niet veel mee. Belwinkel.nl is zo’n telecomprovider. Maar zullen zij nou echt de goedkoopste sim-onlyabonnementen hebben? Wat zal zo’n abonnement inhouden? Zal je niet al snel buiten hun website nog een goedkopere deal tegenkomen? Wat zal de kwaliteit zijn van de providers die ze aanraden? Zal hun website wel makkelijk te navigeren zijn? En zal de klantenservice je van advies weten te voorzien als je er alsnog niet uitkomt? Dat kunnen alleen mensen die al via Belwinkel.nl een provider hebben uitgekozen je vertellen. Lees dus hun reviews goed door zodat je een idee krijgt van wat Belwinkel.nl echt aanbiedt. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je helpen om te beslissen of Belwinkel.nl de juiste vergelijkingswebsite voor jou is of niet.

  Over Belwinkel.nl

  Belwinkel.nl is een vergelijkingswebsite voor abonnementen voor je mobiele telefoon. Ze willen je voorzien van het goedkoopste en beste sim-onlyabonnement voor jou. Wat voor jou het beste is hoeft immers niet altijd voor iedereen de beste of goedkoopste optie te zijn. Dat hangt namelijk helemaal af van je gebruik. Sommigen bellen meer terwijl anderen juist meer internetdata gebruiken. Je kunt via hun website direct vergelijken. De aanbieders die vertegenwoordigd worden op hun website zijn Vodafone, KPN, T-Mobile, Ben, hollandsnieuwe, Telfort en Youfone. Mocht je op een aanbieding ingaan dan zal de nieuwe telefoonprovider je een simkaart sturen die je in je mobiele telefoon kunt doen. Via hen zal je dan je internetdata, sms’jes en belminuten ontvangen. Let wel goed op of je een contract van 2 jaar, een jaar of zelfs maar een maand afsluit. Je zult wel vaak eenmalige kosten moeten betalen zodat ze je kunnen aansluiten. Maar, in sommige gevallen kun je via Belwinkel.nl meteen wat extra cashback meepakken.


  Kijk wel uit dat je schulden niet op blijven lopen.

  Diensten van Belwinkel.nl

  Je kunt via Belwinkel.nl dus op zoek naar de goedkoopste en beste aanbieder. Het maakt hiervoor eigenlijk niet uit of je een smartphone of gewone mobiele telefoon hebt, al zijn de meeste telefoons tegenwoordig wel smartphones. Hoe dan ook, de telefoon zul je al zelf moeten hebben of moeten aanschaffen omdat Belwinkel.nl je alleen aan een simkaart helpt. Op hun homepage kun je met een slider aangeven hoeveel GB date en hoeveel belminuten je wilt. Belwinkel.nl zal je dan drie providers laten zien die het beste aansluiten op jouw wensen. Verder hebben ze nog een klantenservice die je kan helpen als je er zelf even niet uitkomt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Belwinkel.nl

  Heb je zelf al een mobiel abonnement afgesloten via Belwinkel.nl? Dan horen wij graag van je hoe dat in zijn werk ging. Was het makkelijk om een telecomaanbieder te zoeken via hun website? Waren de opties die ze je gaven ook echt de beste opties die er te vinden zijn? Hoe lang duurde het voor je uiteindelijk de simkaart ontving? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Belwinkel.nl? Schrijf een Belwinkel.nl review en laat ons weten wat jouw mening over deze vergelijkingssite is.

  Belwinkel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Belwinkel.nl

  Uw beoordeling