Belsimpel

Alle reviews

Belsimpel

62% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (47)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Xiaomi 11T

  Wil je de beste prijs? Dan moet je niet bij Belsimpel wezen. Zij keren het prijsverschil in een voucher uit, die je alleen voor accessoires kunt gebruiken. Als je merken als Xiaomi en poco koopt dan heeft de voucher geen toegevoegde waarde omdat deze merken accessoires bij hun toestellen leveren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Xiaomi 11t

  Xiaomi 11t 256GB bij Belsimpel gekocht, mede omdat ze adverteerden dat er een cashback actie van €100 op zat. Helaas blijkt nu achteraf dat ik geen recht heb op deze actie. Als je Belsimpel hiermee confronteert, krijg je eerst een reactie dat het een actie van Coolblue is van vorig jaar??? Geen idee hoe ze daar bij komen. In hun eigen voorwaarden staat duidelijk dat het om een actie periode van 01-03-2022 tot en met 30-01-2022. Vervolgens nogmaals gebeld met Belsimpel. Nu geven ze aan dat het alleen om de grijze variant zou gaan. En wat het allemaal nog bijzonderder maakt is dat wanneer je naar de actie site gaat welke in Belsimpel haar eigen voorwaarden staat, vermeld wordt dat het alleen om de 128GB variant gaat en dat Belsimpel helemaal geen deelnemde winkel van de actie is. Wanneer je ze hiermee confronteert geven ze geen verklaring. Ik kan dus fluiten naar de €100. en meedenken met de klant doen ze ook niet in deze. Ik koop hier in ieder geval nooit meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oneplus 8 pro

  Toen de Oneplus 8 pro uitkwam kocht ik hem als los toestel bij Belsimpel. Eenmaal thuis en opgestart bleek het te gaan om een global versie, nu zijn Oneplus toestellen makkelijk zelf te flashen naar EU ROM toch verwacht je van een bekende Nederlandse winkel dat ze de originele EU versie leveren en geen grijze import. Een collega van mij had een Samsung S20 ultra besteld van 1400 euro enkele weken later. Toen hij hem kreeg was de doos niet gesealed en zat alles onder de vette vingers. Belsimpel verkoopt dus ook retouren uit zichttermijn als nieuw door. Slechte zaak heren van Belsimpel!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  iPhone X (10)

  Belsimpel verkocht mij een nieuwe iPhone terwijl Apple zegt dat dit helemaal geen originele telefoon is.
  Nadat ik deze bij apple heb gebracht om een productiefout te laten repareren kwam het aan het licht dat de batterij er niet volgens de apple voorschriften in lag. Er is dus mee geknoeid en apple gaat het defect daarom ook niet repareren. Belsimpel heeft mij dus laten betalen voor een nieuwe telefoon maar deze niet geleverd. Ze zijn scherp geprijsd en inmiddels snap ik waarom.

  Met een oplossing wilde ze maar niet komen
  Het enige wat gezegd werd was dat ik de telefoon maar moest opsturen/komen brengen. Ze wilde het toestel namelijk zelf controleren, terwijl ik een schriftelijke bevestiging heb van de bevindingen van apple zelf. Uiteindelijk zag ik dan ook geen andere mogelijkheid dan hier gehoor aan te geven en heb ik mijn telefoon in de winkel langs gebracht.

  Nu spelen ze struisvogel!
  Ze reageren helemaal niet meer op mijn e-mails en als ik bel kom ik niet verder dan een toezegging tot een terugbelverzoek die ze vervolgens weer niet nakomen. Ondertussen hebben ze nog wel mijn telefoon...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huawei p30 pro

  Helaas erg slechte service. Ik heb een defecte telefoon ontvangen en belsimpel lijkt niet in staat deze te kunnen repareren. Nu willen ze dat ik bijbetaald voor een fatsoenlijk werkend apparaat, terwijl deze telefoon vanaf dag 1 niet gewerkt heeft. Erg jammer. Ik zou zeker niet aanbevelen om hier aankopen te doen, want als er wat mis is, sta je er alleen voor en mag je een rekening betalen. Tevens worden er afspraken gemaakt, en niet nagekomen (mbt contact leggen)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  GSM + Abo

  Leveren niet zoals gezegd, maar veel te laat: pas na enkele dagen ipv 1 dag.

  Netjes op tijd besteld (voor 2330) en betaald (dit ging vlug).
  trage klantendienst, soms 2 uur wachten op respons via fb.

  Moeten niet adverteren zo en zo als ze het niet kunnen aanbieden, maar gewoon eerlijk zijn

  Vermijden!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Apple Airpods 2019

  Koop hier nooit iets!

  Ik heb hier mijn Apple Airpods 2019 gekocht, maar na 2 weken gingen die al stuk. Ik heb ze toen opgestuurd waarna ik nieuwe kreeg. Die gingen na een korte tijd weer stuk, waardoor ik ze dus weer 2 en een halve week kwijt was. Nu heb ik ze na die 2 en een halve weer terug ontvangen, maar zijn ze weer kapot! Ze hebben het niet eens gedaan: ik pakte ze uit en ze werkten niet bij het verbinden, 1 oor was veel zachter dan het andere. Ik heb gelijk de klantenservice gebeld, waar ik met 'je' werd aangesproken, en 20 minuten in de wacht werd gezet, waarna ik als (geïrriteerde) reactie krijg dat ik ze maar weet moet opsturen. Ik heb nu nog steeds kapotte Airpods en heb geen zin om ze wéér opnieuw op te sturen, ik heb ze namelijk nodig. Ik ga ze ergens anders kopen en ik weet zeker dat ik hier nooit meer terug kom. Ik raad niemand het aan om hier iets te kopen!

  Wat een slecht bedrijf zeg.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  samsung a 40

  pluspunten niet
  minpunten iedere keer als we bestellen is er gezeur. samsung a 40 besteld, zegel verbroken dus besloten om er nog eens 1 te bestellen en dan deze retour te doen. 3 sec uit de doos geweest, volgende dag weer opgestuurd. krijg mail dat er vochtschade is en ik mijn geld niet retour krijg omdat het eerst nagekeken wordt. ben ontgoocheld, snap er niks van. telefonisch contact gehad, maar helpt niks. waardeloos bedrijf, laatste keer dat ik er iets besteld heb en ga het hele dorp waarschuwen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2telefoons en abonnement

  Koop hier niks als je toestel er mee stopt
  Dan geven ze geen gehoor
  Na 10 dagen laden mijn telefoon niet meer op.
  En nu gooien ze het op genruikerssporen dus geen garantie hoe moet je opladen anders

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Motorola Moto Z3

  Plus:
  Moto Mods zijn handig;

  Min:
  1. Kwaliteit van de microfoon is bedroevend en BelSimpel zegt dat dit geldt voor alle toestellen;
  2. Updates installeren duurt erg lang;
  3. Er zit geen gebruiksaanwijzing bij voor headset en deze werkt alleen met meegeleverde adapter (dus als ie kapot gaat, dure andere adapter of alleen bluetooth);
  4. Meegeleverde Moto Mod-batterij laadt alleen via meegeleverde snellader.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Telefoon met abonnementsverlenging

  Belsimpel is niet simpel, maar ingewikkeld. Bovendien ben ik genaaid door dit bedrijf. Tot twee keer toe ontvangen we een toestel dat niet werkt. Vervolgens kiezen we een ander toestel dat duurder is. Een voorstel voor de bijbetaling wordt niet naar ons gecommuniceerd. Hier moeten we steeds zelf achteraan bellen. Uiteindelijk krijgen we een voorstel dat enkele dagen oud is. Het bedrijf hanteert naar eigen zeggen dagprijzen voor toestellen. Inmiddels is de dagprijs van het nieuwe toestel gedaald. Aanpassen van hun eigen dagprijs weigeren ze echter. Anderhalf uur bellen en frustratie heeft mij doen besluiten de bestelling in zijn geheel te annuleren. Wat een slechte dienstverlening.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  iPhone

  Zeer slechte ervaring met Belsimpel. Als zakelijke klant al een groot aantal premium toestellen afgenomen de afgelopen jaren. Nu hebben we voor het eerst een toestel met problemen, direct na unboxing, en wordt er vanuit Belsimpel op geen enkele manier meegedacht. Zeer teleurgesteld in de geboden service, en voor ons bedrijf ook de laatste keer dat wij zaken met hen doen. Kortom, leuke prijzen bij een op het eerste gezicht leuk bedrijf, totdat er ook maar iets fout gaat, dan sta je er alleen voor. Zeker aan te raden om een aankoop tweemaal te overwegen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voor goede service hoef je niet bij Belsimpel te zijn

  Ik schrijf deze review naar aanleiding van mijn (nu al) slechte ervaring met Belsimpel wat betreft hun service. Zelf heb ik altijd de indruk gekregen dat het bedrijf klantenbinding en service bovenin haar prioriteitenlijst had. Echter blijkt uit mijn ervaring dat dit niet het geval is. Graag deel ik hierbij mijn ervaring om u ervan op de hoogte te brengen hoe het bedrijf daadwerkelijk handelt en omgaat met problemen van haar klanten.

  Vorige maand heb ik besloten een nieuwe telefoon + abonnement te nemen. Na lang speuren op het internet was ik uitgekomen bij Belsimpel, die mij kon voorzien van het toestel dat ik voor ogen had (Honor 10; ben wel erg tevreden met het toestel zelf) en een abonnement dus. Zo had ik uiteindelijk de keuze tussen provider Ben (waar ik toen nog een abonnement bij had lopen) en Hollands Nieuwe. Uiteindelijk heb ik besloten voor Hollands Nieuwe te gaan, omdat het in totaal net iets voordeliger was. Bij het bestellen werd mij de optie gegeven door Belsimpel om voor mij het huidige abonnement op te zeggen en om mjin oude nummer te behouden. ‘Prima’, dacht ik en heb deze optie aangevinkt. Na geen gehoor van noch Ben of Belsimpel wat betreft de annulering en het nummerbehoud heb ik zelf gebeld met Ben om te vragen hoe dat zat. Wat bleek? Ben heeft nooit een verzoek voor nummerbehoud noch annulering van mijn huidige abonnement gekregen van Belsimpel. Een paar weken verder en nog steeds geen info van Belsimpel (of Ben) wat betreft het nummerbehoud en de opzegging van mijn abonnement. Ik besloot te bellen naar Belsimpel (vorige week vrijdag, 17 mei) om te vragen hoe dat zat. Belsimpel zou voor mij gaan kijken wat ze konden doen. Diezelfde dag kreeg ik ‘geheel toevallig’ de e-mail met info wat betref mijn verzoek voor nummerbehoud, wat niet bleek te kunnen omdat mijn abbonement nog 8 maanden door zou lopen. Toegevend had ik dit zelf voorhand ook moeten controleren, echter was dit geen probleem geweest als Belsimpel mij de de e-mail eerder had gestuurd (niet nadat ik er zelf over heb moeten bellen). Nu was mijn annuleringsperiode bij Hollands Nieuwe al verlopen en had ik geen andere optie dan mijn abonnement op te kopen bij Ben of het abonnement door te laten lopen. Na nog een keer gebeld te hebben beweert Belsimpel dat ze wel contact hebben opgenomen met beide providers, alleen kunnen ze het bij Ben niet aantonen. Oftewel, ‘wij willen geen verantwoordelijk op ons nemen voor deze fout’. Erg jammer is dat . Ondanks dat de optie gegeven werd aan mij vanuit Belsimpel om het te regelen snap ik dat zij hoe dan ook mijn huidige abonnement niet konden annuleren. Het probleem van dit verhaal zit hem echter in het feit dat Belsimpel niet tijdig de e-mail met deze info had verstuurd (waarschijnlijk omdat ze in de eerste instantie vergeten zijn het verzoek in te dienen bij Ben), waardoor ik deze kosten niet meer kon voorkomen of in ieder geval mijn beslissing niet meer kon herzien.

  Kortom, ik ben totaal niet tevreden over de service van Belsimpel en hoop dat er nog contact met mij kan worden opgenomen om tot een passende oplossing te komen.

  *UPDATE*

  Belsimpel heeft met mij contact opgenomen deze ochtend (de ochtend na het plaatsen van de klacht) en hebben mij 2 opties gegeven: ofwel de annulering van mijn abonnement en toestel of een vergoeding van iets meer dan de helft van de kosten die ik had van het opkopen van mijn oude abonnement, dit gezien het feit dat er ook sprake was van eigen verantwoordelijkheid in de situatie. Een prima compromis vind ik!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Doorverkoop geretourneerde (zichttermijn) telefoons.

  Verleden maand voor het eerst een telefoon los besteld bij Belsimpel. Het ging om een Samsung S9 voor 559 euro. Werd netjes middels mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling en had hem de volgende dag in huis. Eenmaal de omdoos opengemaakt zag ik dat de Samsung S9 box niet gesealed in cellefaan zat en ook was de verzegeling verbroken. Na het openen van de doos constateerde ik dat het toestel onder de vinger afdrukken zat en ook geen displaybescherming (folies) meer bezat. De bijgeleverde earsetje was duidelijk gebruikt (oordopjes waren niet schoon) en ook de ladersnoer zat los opgerold in de ruimte verpakking. Overduidelijk hetzij een proeftoestel uit één van de winkels of een geretourneerd exemplaar. Vind het vreemd als je een toestel koopt (wat ook nog eens een kado betrof) en hij ziet er gerbuikt uit, misschien wel de volle 31 dagen of meerdere malen geretourneerd, gerepareerd?....wie zal het zeggen. Vermeld dan erbij dat het een geretourneerd of open gemaakte verpakking betreft. Mijn beklag gedaan bij Belsimpel en telefoon geretourneerd, binnen paar dagen had ik mijn geld terug op rekening. Drie tientjes meer betaald en bij Bol.com een splinternieuwe in gesealde doos gekregen.
  Wat mij ook opvalt is dat de prijzen van losse toestellen sterk schommelen bij Belsimpel. Zo zie je hem voor 559 euro en een uur later voor 520 en weer iets later voor 512, De volgende dag kost ie ineens weer 569?

  Zelfde meegemaakt. Ze zijn makkelijk met zichttermijn van liefst 31 dagen, aan één kant een voordeel (je kan een telefoon rustig testen en uit proberen, hoewel 31 dagen wel erg lang is daarvoor). De kans is dan groot dat je een geretourneerd exemplaar krijgt bij aankoop, zal best wat mobieltjes geretourneerd worden. Vreemd idd dat deze teostellen zonder enige vermelding zo weer worden doorverkocht. Als ik een toestel voor de volle mep cq normale prijs koop, verwacht ik er eentje nieuw in dichte doos. Bij Belsimpel ben je daar dus niet zeker van.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Waardeloos

  Telefoon nog geen maand oud, kapot! Ze leveren gebruikte/kapotte toestellen. Meerder keren gebeld, maar de service is onduidelijk en er wordt nauwelijks geluisterd. Gemaakte afspraken worden niet nagekomen. Belsimpel doet net wat hun uitkomt/waar ze zin in hebben en klant is absoluut geen koning!!!
  De levering was snel. De prijs geweldig. Achteraf kunnen ze zichzelf beter Rijksimpel noemen, trekken geld uit je zak en daarna laten ze klant barsten! Zeer beroerde 'service'
  Aan telefoon stelletje herintreders/debielen die beetje boekje voorlezen en zelf niet weten of ze van voor- of achter leven. Beloftes die vooral niet nagekomen worden, wees gewaarschuwd mensen. Zelden zooo slecht behandeld, eens, maar NOOIT weer! Diep triest, liever wat meer betalen, trap niet in de leuke prijs!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Belsimpel vergeet klanten EN service.

  Klantenservice heeft moeite om te luisteren, en ondanks dat ik al meerdere malen uitgelegd heb wat ik wil blijven ze hun best doen om het niet te willen horen.

  Aanvankelijk heeft postNL het helemaal verkeerd gedaan, maar ik ben ook volkomen gefrustreerd en furieus over de manier waarop belsimpel faalt om mij serieus te nemen.

  Op vragen wordt niet gereageerd, ze stellen vragen die ik al meerdere malen beantwoord heb, en ondanks dat ze beloven om een enkel contact persoon te krijgen word ik door een vershillend persoom aangesproken die niet weet, of wil weten wat er aan de hand is.

  Oh zo herkenbaar! Zou het doveninstituut daar mensen inzetten?? Luisteren is indd waardeloos. Wat je zegt, ze doen zo hard hun best om je niet te horen....

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zeer slechte service

  Mijn Klacht
  Ik heb op 22-9-2017 een Apple iPhone 6S Plus 32 GB gekocht bij belsimpel (€ 637.00)met 2 jaar garantie. Na verloop van tijd viel het toestel steeds vaker uit en werd het toestel heel warm. Ook het geluid kon ik niet meer op de normale manier luider zetten. Omdat ik mijn toestel eigenlijk niet kon missen vanwege mijn werk heb ik toch nog gewacht met versturen tot 2wkn terug.Het toestel viel toen na bijna ieder gebruik uit. Een collega attendeerde mij er op om het toestel nog een laatste update te geven, misschien zou dan het probleem opgelost zijn, maar het toestel liep vast onder de update met als gevolg dat alle foto’s en adressenbestand weg zijn en mijn toestel op de fabrieksinstellingen stond zonder eerst een back up te kunnen maken. Na aanmelding op de klantenservice op de site van Belsimpel moest ik het toestel naar reparatiebedrijf DIL in Belgie sturen. Na 3 dagen kreeg ik een bericht dat de reparatie niet onder de garantie viel omdat er valschade was geconstateerd op de behuizing. Het toestel was onherstelbaar verklaard. Er waren 2 opties: repareren van toestel : kosten €414.65 of ongerepareerd terug laten sturen. Daar ik hier niet mee akkoord ging werd mij een foto van het toestel gestuurd met hierop de valschade. Deze schade zat er bij mij voor het versturen niet op en dit kan ook niet met transport zijn gebeurd daar het toestel wel heel goed ingepakt zat. Dus of het is op de werkplaats gebeurd of de foto is niet van mijn toestel. Na over en weer mail te hebben gestuurd en telefonisch contact te hebben gehad is mijn toestel dan nu ongerepareerd en met schade erop die niet door mij is aangebracht terug. Er is dus geen enkele tegemoetkoming naar mij toe. Ik ben hierna gaan kijken op verschillende sites voor reviews Belsimpel en kwam tot de conclusie dat Belsimpel op deze manier niet alleen bij mij maar bij veel gedupeerde onder garanties uitkomt.

  Gewenste Oplossing
  Dat ik de garantie krijg waar ik recht op heb

  Extra informatie
  Ordernummer: 3201200985
  Orderdatum: 22-09-2017
  Factuurnummer: 3201200985

  Serieus?!?! Oh mijn god, die mensen moeten zich echt heel hard gaan schamen zeg!! Maar wie heeft 't gedaan, belsimpel... Waar slechts sukkels werken.... Of dynafix, die alles kapot weten te krijgen. Vergis je niet in dynafix, als je iets opstuurt is het altijd kapot, of 't komt kapot terug. Deze mensen zouden gewoon niet mogen werken, oplichterij ten top! Ik vind 't gewoon crimineel en ze komen er mee weg

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Teleurgesteld

  Kon de bestelling niet goed afronden...heb ruim drie kwartier in de wacht gestaan bij de klantenservice..daarna was het weer fout gegaan..weer gebeld...weer ruim 20 minuten in de wacht...
  Denk je dat het opgelost is, komt de bestelling niet op de beloofde dag...
  Ik begrijp niet waarom er zoveel lof is voor belsimpel...ik ben zwaar teleurgesteld en onnodig op kosten gejaagd wegens heel lang in de wacht te hebben moeten staan..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mororola Moto E4 Plus

  Prima site om te bekijken en te bestellen.
  Concurrerende prijzen voor de mobieltjes en snelle levering

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Levering

  Snelle levering. Dag na de bestelling in huis.
  Samsung s8 geweldige telefoon

Anderen bekeken ook

Ortel
1 reviews

Met Ortel kun je bellen naar binnen- en buitenland voor scherpe tarieven, terwijl je wel het betrouwbare netwerk van KPN gebruikt. Nieuwsgierig naa...

Geeektech.com
53 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

KINQ
6 reviews

Wat vinden consumenten van Kinq? Omdat er vele online warenhuizen zijn die gadgets en smart devices aanbieden vindt NederlandReview het belangrijk ...

Expert
14 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

Belsimpel

Belsimpel ervaringen
Ben je op zoek naar een nieuwe mobiel abonnement en overweeg je dit bij Belsimpel te bestellen? Misschien kunnen wij je helpen dit al dan niet te doen. Vaak zit je bij een abonnement voor je mobiele telefoon snel aan een vrij lange abonnementsduur vast van meestal 2 jaar. Het is dus erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste keus maakt. Maar ook als je voor prepaid kiest wil je natuurlijk de goedkoopste aanbieder, met de beste dekking en een goede klantenservice is ook van belang mocht er iets verkeerd gaan met je bestelling.

Over Belsimpel
Belsimpel profileert zichzelf als een website waar alles mogelijk is wat betreft mobiele telefonie. Een uitgebreid assortiment aan abonnementen met telefoons, maar ook prepaidtoestellen en natuurlijk de benodigde accessoires. Daarnaast zijn ze trots op het feit dat ze een jong team hebben dat elke dag fanatiek werkt om de consument tot dienst te zijn. Het idee voor Belsimpel is ontstaan in 2006, twee studenten uit Groningen werken keihard om een geweldige website online te brengen. In 2007 is het domein geregistreerd en ging Belsimpel.nl online. Sindsdien heeft Belsimpel meerdere keren de award voor e-tailer van het jaar binnen gesleept. En daarnaast nog veel meer technologie awards. Belsimpel innoveert continue om hun klantenservice te verbeteren en het shoppen voor een mobiele telefoon en mobiel abonnement voor jou nog aangenamer te maken.
Diensten
Belsimpel biedt vrijwel alles wat je nodig hebt omtrent je mobiele telefoon. Of je nu een simonly of een prepaid abonnement wilt, alles is mogelijk en tegen eerlijke prijzen. Belsimpel heeft een aantal dingen waar zij naar streven:
-    Telefonische klantenservice 7 dagen in de week van 9.00-23.30
-    Keuze uit maar liefst 500 verschillende telefoons bij je mobiele abonnement
-    Altijd binnen 24 uur geleverd, mits op voorraad, zelfs op zondag
-    Een duidelijke website met heldere prijsvergelijk functie

Klachten
Belsimpel hecht waarde aan een goede klachtafhandeling. Dit is te zien aan hun prima regeling voor ruilen en annuleren van je bestelling. Je kan je bestelling binnen 31 dagen kosteloos retourneren. Mocht je je geld terug willen gebeurt dit volgens eigen zeggen binnen 7 dagen na aanmelding van het retourneren plaatsen. Voorwaarde voor retourneren is dat het product in goede staat geretourneerd word. Uniek voor Belsimpel is echter dat zelfs als er enige schade is opgetreden om wat voor reden dan ook, of dit nu is voor de telefoon of voor de verpakking, er zelfs dan nog een geld terug regeling is. Je krijgt dan vaak toch nog 90% van je aankoopbedrag terug. Uit deze regeling mag blijken dat Belsimpel eventuele klachten erg serieus neemt. Ook onderdelen die defect zijn staan ze om bekend dat ze hiervoor kosteloos een nieuwe opsturen, hierbij gaat het om opladers en oordopjes bijvoorbeeld. Een aankoop van een nieuwe gsm+abonnement of enig ander abonnement zoals sim only is iets wat voor langere termijn kosten met zich meebrengt en Belsimpel is zich hier terdege van bewust en garandeert dan ook een positieve klachtafhandeling.

 

Doet belsimpel uberhaupt aan kortingen, garantie of goede service? Lees reviews van klanten of beoordeel zelf!

}