Belsimpel

6.5
6.8

Bestellen

5.5

Service

6.8

Prijs

6.8

Levering

62.3%

Zou hier weer kopen

Belsimpel

Belsimpel ervaringen

Ben je op zoek naar een nieuwe mobiel abonnement en overweeg je dit bij Belsimpel te bestellen? Misschien kunnen wij je helpen dit al dan niet te doen. Vaak zit je bij een abonnement voor je mobiele telefoon snel aan een vrij lange abonnementsduur vast van meestal 2 jaar. Het is dus erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste keus maakt. Maar ook als je voor prepaid kiest wil je natuurlijk de goedkoopste aanbieder, met de beste dekking en een goede klantenservice is ook van belang mocht er iets verkeerd gaan met je bestelling.

Over Belsimpel

Belsimpel profileert zichzelf als een website waar alles mogelijk is wat betreft mobiele telefonie. Een uitgebreid assortiment aan abonnementen met telefoons, maar ook prepaidtoestellen en natuurlijk de benodigde accessoires. Daarnaast zijn ze trots op het feit dat ze een jong team hebben dat elke dag fanatiek werkt om de consument tot dienst te zijn. Het idee voor Belsimpel is ontstaan in 2006, twee studenten uit Groningen werken keihard om een geweldige website online te brengen. In 2007 is het domein geregistreerd en ging Belsimpel.nl online. Sindsdien heeft Belsimpel meerdere keren de award voor e-tailer van het jaar binnen gesleept. En daarnaast nog veel meer technologie awards. Belsimpel innoveert continue om hun klantenservice te verbeteren en het shoppen voor een mobiele telefoon en mobiel abonnement voor jou nog aangenamer te maken.Diensten

Belsimpel biedt vrijwel alles wat je nodig hebt omtrent je mobiele telefoon. Of je nu een simonly of een prepaid abonnement wilt, alles is mogelijk en tegen eerlijke prijzen. Belsimpel heeft een aantal dingen waar zij naar streven:
-    Telefonische klantenservice 7 dagen in de week van 9.00-23.30
-    Keuze uit maar liefst 500 verschillende telefoons bij je mobiele abonnement
-    Altijd binnen 24 uur geleverd, mits op voorraad, zelfs op zondag
-    Een duidelijke website met heldere prijsvergelijk functie

Klachten

Belsimpel hecht waarde aan een goede klachtafhandeling. Dit is te zien aan hun prima regeling voor ruilen en annuleren van je bestelling. Je kan je bestelling binnen 31 dagen kosteloos retourneren. Mocht je je geld terug willen gebeurt dit volgens eigen zeggen binnen 7 dagen na aanmelding van het retourneren plaatsen. Voorwaarde voor retourneren is dat het product in goede staat geretourneerd word. Uniek voor Belsimpel is echter dat zelfs als er enige schade is opgetreden om wat voor reden dan ook, of dit nu is voor de telefoon of voor de verpakking, er zelfs dan nog een geld terug regeling is. Je krijgt dan vaak toch nog 90% van je aankoopbedrag terug. Uit deze regeling mag blijken dat Belsimpel eventuele klachten erg serieus neemt. Ook onderdelen die defect zijn staan ze om bekend dat ze hiervoor kosteloos een nieuwe opsturen, hierbij gaat het om opladers en oordopjes bijvoorbeeld. Een aankoop van een nieuwe gsm+abonnement of enig ander abonnement zoals sim only is iets wat voor langere termijn kosten met zich meebrengt en Belsimpel is zich hier terdege van bewust en garandeert dan ook een positieve klachtafhandeling.

 

Doet belsimpel uberhaupt aan kortingen, garantie of goede service? Lees reviews van klanten of beoordeel zelf!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (53)

Anderen bekeken ook