Back Market

5.3

Bestellen

2

Service

4

Prijs

3.7

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Back Market

Ben je zoekende naar refurbished smartphones of andere elektronica? Dan kan een bezoekje aan de site van Back Market jou wellicht uitkomst bieden. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is Back Market?


Back Market richt zich op refurbished smartphones en andere elektronica. Deze artikelen zijn naar eigen zeggen zo goed als nieuw en zeer betaalbaar. Mocht je niet tevreden zijn dan krijg je je geld terug. Er wordt gewerkt met experts op het gebied van refurbished. Er wordt aangegeven dat ze het best denkbare aanbod aanbieden. De selectie wordt gemaakt op basis van prijs, kwaliteit en algoritme. De verkopers worden constant gecontroleerd en kwaliteit wordt gegarandeerd. Service naar klanten staat naar eigen zeggen hoog in het vaandel. Ze bieden graag een veilige winkelervaring.


Het kwaliteitslabel


Deze organisatie stelt er alles aan te doen om aan te tonen dat refurbished apparaten zo goed als nieuw zijn. De staat van een refurbished toestel bevindt zich ergens tussen nieuw en gebruikt. Je kan het zien als nieuwe items, te verkrijgen tegen tweedehands prijzen. Via Back Market kunnen alle apparaten onderworpen worden aan een controle. Daarnaast wordt ieder toestel opgeknapt door een expert. Via de site kan er een kijkje achter de schermen worden genomen.


Transparant beoordelingssysteem


De meeste mensen zijn niet dol op krassen. Ze stellen dat bij Back Market maar al te goed te begrijpen. Deze onderneming heeft een eerlijk systeem ontwikkeld om apparaten te controleren. Er wordt rekening gehouden met de technische staat en de uiterlijke vertoning. De technische hoedanigheid kan gezien worden als een verwijzing naar de levensduur van een apparaat. Toestellen moeten volledig functioneel zijn.


Bezorginformatie


Natuurlijk wil je weten wanneer je jouw aankoop kunt verwachten. Dit kun je online bekijken. Het wordt rechts naast het product aangegeven. Niet alle orders worden altijd op dezelfde dag verzonden. Dit kan door verkopers zelf bepaald worden. Op en rondom de feestdagen kan het erg druk zijn. Dan kan het wat langer duren voordat de bezorging plaatsvindt. Grotere bezorgingen hebben soms ook een langere verwerkingstijd nodig. Er wordt niet alleen in Nederland geleverd, maar ook in andere landen. Dit zijn op dit moment onder andere Frankrijk, België, Duitsland en Oostenrijk. Op de website van Back Market staan echt alle landen vermeld. Is je bestelling kwijt of gesloten? Raak dan niet in paniek en volg de procedure met betrekking tot zoekgeraakte spullen.


Retourneringen


Ben je ergens ontevreden over? Dan is het mogelijk om een retournering in gang te zetten. Producten kunnen teruggestuurd worden aan de verkoper. Dit dien je te doen volgens een op de site vermelde stapsgewijze handleiding. Voor een retour zal contact opgenomen moeten worden met de verkoper. Dit kun je doen via je persoonlijke klantaccount. Als je het retourproces in wilt gaan dien je een aantal zaken te checken. Bekijk allereerst of jouw apparaat nog steeds onder de garantie valt. Vervolgens is het zaak om afbeeldingen naar de fixer te sturen. Er moet een reservekopie van je gegevens gemaakt worden. Pak je artikel nauwkeurig in zodat deze probleemloos verstuurd kan worden. De gehele procedure lees je op de website van Black Market.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Back Market? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden met de kwaliteit en prijs van de producten? Hoe heb je de service ervaren? We stellen het op prijs dat jij jouw visie deelt via een bedrijfsreview op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Lenovo ThinkCentre M92P

Toestel werkt veel te traag, Microsoft login die je erbij krijgt werkt niet. Geen klantenservice/dienst, geen telefoonnummer. Toestel komt uit Polen, dus je kan niemand bereiken met je probleem om een vraag te stellen. Ik zal hier zeker NOOIT nog kopen!!!!

K

K

22-10-2023

0

Samsung galaxy tab 4

S

Sico

11-09-2023

0

Mobiel

Problemen met toestel maar word totaal niet op gereageerd

R

Rocco

29-08-2023

0

JBL boxje

Kocht een boxje als cadeau voor een vriend. Laadt bij de eerste keer niet op, omdat de oplaadpoort stuk is. Back Market zegt dat mijn vriend de poort stuk heeft gemaakt en wil geen vervanging of reparatie regelen. Via Europees Consumenten Centrum geprobeerd mijn recht te krijgen, maar Back Market geeft aan hun berichten geen gehoor.. niks hier kopen dus!

D

David Spierenburg

04-03-2023

0

een iphone 13

Ik heb een Iphone 13, 128 GB besteld en ik vandaag een Iphone 12, 68 GB ontvangen. Ik zag het al direct toen ik de doos open maakte, maar pakbon gecheckt en ook daar stond iphone 13. Dus telefoon geinstalleerd en toen werd duidelijk dat het echt een Iphone 12 was. Contact gezocht met klantenservice en toen werd het bijna grappig. Wat vervelend. Stuur maar terug (met een lijst van 3 kantjes met instructies) en als we deze retour hebben sturen we de nieuwe. Echt bizar, 750E voor betaald. Echt koop hier niets!!

C

Charissa

21-12-2022

0

MacBook pro

Ik heb per abuis een verkeerd model van laptop ontvangen en zit inmiddels hiermee in het buitenland. De computer zag er goed uit en werkt naar behoren. Echter dit model is minder waard. Met de leverancier (sorenewed) kom ik hier niet uit en het is onmogelijk om contact te krijgen met backmarket. Klantservice absoluut beneden peil!

O

Oda

30-09-2022

0