NederlandReview

  Ervaringen Abbatis

  Abbatis: creatieve meedenkers met de nieuwste technieken. Ben je op zoek naar een betrouwbare webhosting provider? Dan ben je wellicht bij Abbatis terecht gekomen. Wil je meer weten over hoe deze provider andere mensen bevalt? Lees dan vooral even verder

  Wat is Abbatis?

  Abbatis een webhosting provider. Ze beloven dat jouw website nooit down gaat. Ze hebben geen last van overbelaste servers, hebben real-time DDos beveiliging en hebben een gebalanceerde load balancing. Ook hebben ze een tier 3 datacenter. Dit centrum waar de servers staan heeft sinds het bestaat een uptime van maar liefst honderd procent (!) gehaald. En dat is bijzonder! En bij Abbatis zijn ze er trots op dat ze meer voor jou kunnen doen dan alleen het beheren van je servers. Het zijn creatieve mensen die graag met je meedenken en zo hun waarde aan jouw netwerk toe kunnen voegen. Je kiest dus niet alleen voor een hostingprovider, maar ook voor een stukje waardetoevoeging aan jouw netwerk.

  Homilia Bernardi Abbatis

  Diensten van Abbatis: Webhosting

  Je kunt bij deze organisatie terecht voor webhosting. Ze bieden jou shared hosting. Jouw website wordt op de beste webservers, waar ze bij Abbatis werken met een SSD-only beleid. Deze zijn namelijk een stuk zuiniger en veel sneller dan gewone harde schijven. De daadwerkelijke hosting is fysiek te vinden in Nederland, wat de prestaties van jouw website in Google en Bing optimaliseert. Niet verkeerd toch? Je kunt voor deze service verschillende abonnementen afsluiten. Maar je kunt bij alle abonnementen rekenen op goede klantenservice, zo snel mogelijk online (dus nooit ergens op wachten), zonder domeinnaam je project uitwerken, zodat je de tijd kunt nemen om een geschikte domeinnaam te vinden en je kunt makkelijk en veilig betalen.

  Diensten van Abbatis: Wordpress

  Wordpress is een van de bekendste weblog-software. Deze is heel goed te combineren met de webhosting van Abbatis. Je hebt bij Wordpress in combinatie met Abbatis geen trage website. Dankzij de slimme coaching van de medewerkers, daar heb je dat meedenken weer, uitgebreide monitoring en de verbeteringen die telkens opnieuw worden doorgevoerd kun jij rekenen op een gouden samenwerking van jouw Wordpress en Abbatis.

  Diensten van Abbatis: Magento

  Magento is een gratis en open source e-commerce platform en een van de allerpopulairste van het moment. Als jij voor Abbatis kiest helpen ze jou. Ze hebben meer dan tien jaar ervaring met deze software. Zij zorgen ervoor dat elke pagina binnen 900ms wordt geladen. En dat is weer goed voor de omzet

  De mensen van Abbatis

  Als je bij deze organisatie werkt, dan ben je een web-developer in hart en nier. De mensen die hier werken kunnen code schrijven als geen ander. En die code is niet alleen goed leesbaar. In het proces houden ze ook rekening met de performance van een website. Naast de juiste mensen, hebben ze bij deze webhosting provider ook veel ervaring. Toch is er nog een element wat voor de geroemde prestaties van Abbatis zorgt, namelijk de allernieuwste technieken. Ze zijn bij deze organisatie nieuwsgierig en leergierig naar de nieuwste technieken. Ze zitten bovenop de ontwikkelingen, waardoor ze altijd de modernste technieken kunnen toepassen.

  Contact met Abbatis

  Als je op de website bent, kun je per chat al gelijk je vragen stellen. Dat is lekker makkelijk en snel. Elke dag zijn ze geopend van 07.00 uur tot 23.59 uur. Je hebt dus ruim de tijd om jouw vragen te stellen, opmerkingen te delen of je klacht voor te leggen. Zowel via de live chat als telefonisch zijn ze hier 24 uur per dag en zeven dagen per week te bereiken. Dus op welk moment van de dag je ergens tegenaan loopt of ergens mee zit, jij kunt hier terecht met je vraag. Mocht je liever mailen, dat kan ook. In 90% van de gevallen wordt je mail binnen twee uur
  beantwoord.

  Draait jouw website bij Abbatis?

  Heb jij gekozen voor de services van deze organisatie? Dan zijn anderen op zoek naar jouw ervaringen. Hoe bevalt het je, wat vind je van de communicatie van dit bedrijf en niet geheel onbelangrijk: kunnen ze alle beloften die ze doen op de website waarmaken? Laat het andere mensen weten, want zij zijn op zoek naar echte meningen. Laat jij hier je review achter?

  Klanten laten weten hoe hun ervaringen met Abbatis zijn! Lees hun reviews als je hun oordeel wilt weten over service, bestellen, prijzen en levering!

  Abbatis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7.2
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.2
  Service
  rating
  7.2
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  7.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Abbatis

  Uw beoordeling

  Top Service

  Wij zijn vorig jaar overgestapt naar Abbatis. De reden: onze site was traag en de vorige aanbieder kon ons daar niet in ondersteunen. Abbatis heeft ons goed geholpen bij het sneller maken van onze trage website. Wij zijn tevreden over de diensten van Abbatis en raden dit bedrijf ook bij andere ondernemers aan.

  Door: A. Benik20-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  goede hosting

  snelle site en goed bereikbaar

  Door: Touzini14-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  onbetrouwbaar, niet eerlijk zaken doen

  Eén maal telefonsich contact gehad met vraag over hulp. Moest even een account aanmaken, meer niet, konden ze me helpen. Niets besteld of afgenomen toen ontving ik opeens een factuur. Aangetekend een brief gestuurd deze kwam ook ongeopend terug. Na moeizaam contact zou alles terug gedraaid worden en ik zou uit het bestand gehaald worden. Nu opeens een jaar later ontvang ik 12 aanmaningen!!! verstuurd op middernacht. Dit bedrijf verdient geeneens een ster.

  Door: Renee17-01-2019
  Renee28-01-2019

  Gevraagd of ze me konden bellen, geen reactie Na 4 dagen Excuus van Thierry gekregen, zat nog in het bestand. Helaas weer 3 dagen later 2 aanmaningen. Hoe moeilijk is het om iemand uit een bestand te gooien wat beloofd is. Mijn naam is ook verandert in Blond en Blauw door hun, grappig. Weer gevraagd mij te bellen, ben benieuwd.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Top partij

  Staan altijd klaar voor mij, dus bedankt jongens.

  Door: Dirk Verschuur28-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Geen site en geen contact

  Ik probeer al ruim een week contact te krijgen met Abbatis. Wordt niet teruggemaild en en niet gebeld en mijn website is offline!

  Door: Tamara 12-04-2018
  Erik28-09-2018

  Niet mee eens. Site uit de lucht? Ook nooit gezien. Contact is uitstekend.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Abbatis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Abbatis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Abbatis actief?

  Abbatis is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Abbatis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.