88mobile

Alle reviews

88mobile

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zelf je mobiele telefoonnummer kiezen

  Ja ik ben echt een sucker voor die dingen hoor maar ik heb dus alleen maar voor 88mobile gekozen omdat je hier JE EIGEN NUMMER KUNT KIEZEN. Dat wil toch iedereen? nou ja ik wel in ieder geval.

  Alles begint wel altijd met 8888 maar ik vind dat heel leuk want 8 is toevallig mijn lievelingsgetal.

  Volgens mij zijn ze ook niet duur en verder waarop zou je moeten letten bij een telefoonprovider? ze zijn toch allemaal hetzelfde verder??

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goedkoop opwaarderen

  Wie deze niet kent is dooooooom. Alle chinezen in Nederland gebruiken ze ook en zijn fucking goedkoop!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  BEOORDEELD

  IK HEB BEOORDEELD HOOR WIN IK NOU DAT DINER VOOR TWEE?!

Anderen bekeken ook

Geeektech.com
79 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

KINQ
6 reviews

Wat vinden consumenten van Kinq? Omdat er vele online warenhuizen zijn die gadgets en smart devices aanbieden vindt NederlandReview het belangrijk ...

Simyo.nl
12 reviews

Is een mobiele telefoon kopen bij Simyo.nl een goed idee? Andere consumenten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van ...

Expert
20 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

88mobile

Op zoek naar ervaringen met 88mobile? Dan ben je hier aan het juiste adres. 88mobile richt zich op bellen door buitenlanders in Nederland en het bellen in het buitenland. 88mobile kan je als provider aanschaffen bij Kruidvat, maar ook prima bij de site 88mobile.nl. Al 5 jaar is 88mobile in dit op zicht de goedkoopste aanbieder van mobiele telecom.

Over 88mobile
88mobile heeft als mobiele provider als doel om internationale bellers in Nederland aan te trekken. Toch zijn ze ook voordelig als je in het buitenland wilt bellen tijdens je vakantie. Het bedrijf richt zicht met name op de Chinese gemeenschap. Om deze reden is ook gekozen voor de naam 88mobile. Acht wordt namelijk gezien als een geluksgetal voor Chinezen, 88 is dan ook een getal waar deze gemeenschap zich meteen aan relateert.
88mobile gebruikt het mobiele netwerk van T-Mobile voor het leveren van bereik in Nederland. Internationaal wordt gebruik gemaakt van ElephantTalk. Internationale bellers voorzien van sim-only of prepaid mobiels is 88mobile zijn hoogste prioriteit.
Diensten
88mobile biedt mobiel abonnementen en adverteert met name als goedkoopste sim-only van Nederland. 88mobile biedt echter ook prepaid simkaarten. Als paradepaardje heeft 88mobile het goedkoopste internationale tarief. Dit is te danken aan het feit dat ze elke tweede, en derde minuut die je belt gratis geven. Voor elke drie minuten betaal je er dus maar één. Dit geldt voor de gehele duur van het telefoongesprek. Daarbij komt dat 88mobile een Callback functie heeft. Hiermee bel je via de central van 88mobile en voorkom je dus roaming kosten. 

Ook bij smsen is het tweede en derde bericht gratis met als voorwaarde dat het dezelfde dag betreft. Op de website staan alle prijzen duidelijk en erg transparant weergegeven voor zowel SIM-only abonnementen als prepaid.

88mobile richt zich op de Chinese gemeenschap in Nederland. Om deze reden bieden ze bij de klantenservice zowel Kantonees als Mandarijn aan als taal. Dit geldt ook voor opwaardiensten en voicemail bijvoorbeeld. Naast deze specifieke talen wordt uiteraard ook Nederlands en Engels geboden bij de klantenservice.
Gratis nummerbehoud is ook een optie bij 88mobile, daarnaast zegt 88mobile je huidige abonnement voor je op. Vervolgens kan je bij 88mobile dus maandelijks opzeggen.

Klachten
88mobile behandelt klachten op een goede manier. En gaat op online forums veel in op eventuele verbeterpunten. Ook geven ze daar uitgebreide uitleg waarom ze bepaalde keuzes maken. Dat 88mobile als aanbieder van sim-only en prepaid vrij onbekend is wordt duidelijk uitgelegd. Marketing is niet hun prioriteit.  Er zijn klachten over de hoge aansluitkosten van maar liefst €25. Deze worden echter weggewuifd door 88mobile omdat deze aansluitkosten voor hen een kredietgarantie is aangezien ze daarnaast wel altijd maandelijks opzegbaar zijn. Wat dus weer een plus is. 88mobile is dus erg bezig met eventuele klachten. 
Mocht je zelf een klacht hebben kan je via de website makkelijk contact zoeken, ook telefonisch contact is mogelijk. Via het tabblad vragen kan je ook altijd eerst kijken bij de Veelgestelde vragen. Dingen als Callback staan hier duidelijk uitgelegd.

Als je zelf een ervaring hebt met 88mobile zou het fijn zijn als je hier ook even een review achterlaat!

 

Fan van 88mobile of juist niet? Hoe is het internet en wat is de prijs en zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen op NederlandReview voordat u tot een koop overgaat!

}