NederlandReview

  Ervaringen 88mobile

  Op zoek naar ervaringen met 88mobile? Dan ben je hier aan het juiste adres. 88mobile richt zich op bellen door buitenlanders in Nederland en het bellen in het buitenland. 88mobile kan je als provider aanschaffen bij Kruidvat, maar ook prima bij de site 88mobile.nl. Al 5 jaar is 88mobile in dit op zicht de goedkoopste aanbieder van mobiele telecom.

  Over 88mobile

  88mobile heeft als mobiele provider als doel om internationale bellers in Nederland aan te trekken. Toch zijn ze ook voordelig als je in het buitenland wilt bellen tijdens je vakantie. Het bedrijf richt zicht met name op de Chinese gemeenschap. Om deze reden is ook gekozen voor de naam 88mobile. Acht wordt namelijk gezien als een geluksgetal voor Chinezen, 88 is dan ook een getal waar deze gemeenschap zich meteen aan relateert.
  88mobile gebruikt het mobiele netwerk van T-Mobile voor het leveren van bereik in Nederland. Internationaal wordt gebruik gemaakt van ElephantTalk. Internationale bellers voorzien van sim-only of prepaid mobiels is 88mobile zijn hoogste prioriteit.  In dit instructiefilmpje kunt u zien hoe u uw beltegoed kunt opwaarderen bij 88 mobile!

  Diensten

  88mobile biedt mobiel abonnementen en adverteert met name als goedkoopste sim-only van Nederland. 88mobile biedt echter ook prepaid simkaarten. Als paradepaardje heeft 88mobile het goedkoopste internationale tarief. Dit is te danken aan het feit dat ze elke tweede, en derde minuut die je belt gratis geven. Voor elke drie minuten betaal je er dus maar één. Dit geldt voor de gehele duur van het telefoongesprek. Daarbij komt dat 88mobile een Callback functie heeft. Hiermee bel je via de central van 88mobile en voorkom je dus roaming kosten.

  Ook bij smsen is het tweede en derde bericht gratis met als voorwaarde dat het dezelfde dag betreft. Op de website staan alle prijzen duidelijk en erg transparant weergegeven voor zowel SIM-only abonnementen als prepaid.

  88mobile richt zich op de Chinese gemeenschap in Nederland. Om deze reden bieden ze bij de klantenservice zowel Kantonees als Mandarijn aan als taal. Dit geldt ook voor opwaardiensten en voicemail bijvoorbeeld. Naast deze specifieke talen wordt uiteraard ook Nederlands en Engels geboden bij de klantenservice.
  Gratis nummerbehoud is ook een optie bij 88mobile, daarnaast zegt 88mobile je huidige abonnement voor je op. Vervolgens kan je bij 88mobile dus maandelijks opzeggen.

  Klachten

  88mobile behandelt klachten op een goede manier. En gaat op online forums veel in op eventuele verbeterpunten. Ook geven ze daar uitgebreide uitleg waarom ze bepaalde keuzes maken. Dat 88mobile als aanbieder van sim-only en prepaid vrij onbekend is wordt duidelijk uitgelegd. Marketing is niet hun prioriteit. Er zijn klachten over de hoge aansluitkosten van maar liefst €25. Deze worden echter weggewuifd door 88mobile omdat deze aansluitkosten voor hen een kredietgarantie is aangezien ze daarnaast wel altijd maandelijks opzegbaar zijn. Wat dus weer een plus is. 88mobile is dus erg bezig met eventuele klachten.
  Mocht je zelf een klacht hebben kan je via de website makkelijk contact zoeken, ook telefonisch contact is mogelijk. Via het tabblad vragen kan je ook altijd eerst kijken bij de Veelgestelde vragen. Dingen als Callback staan hier duidelijk uitgelegd.

  Als je zelf een ervaring hebt met 88mobile zou het fijn zijn als je hier ook even een review achterlaat!

  Fan van 88mobile of juist niet? Hoe is het internet en wat is de prijs en zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen op NederlandReview voordat u tot een koop overgaat!

  88mobile
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 88mobile

  Uw beoordeling

  Zelf je mobiele telefoonnummer kiezen

  Ja ik ben echt een sucker voor die dingen hoor maar ik heb dus alleen maar voor 88mobile gekozen omdat je hier JE EIGEN NUMMER KUNT KIEZEN. Dat wil toch iedereen? nou ja ik wel in ieder geval.

  Alles begint wel altijd met 8888 maar ik vind dat heel leuk want 8 is toevallig mijn lievelingsgetal.

  Volgens mij zijn ze ook niet duur en verder waarop zou je moeten letten bij een telefoonprovider? ze zijn toch allemaal hetzelfde verder??

  Door: Mariana10-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  goedkoop opwaarderen

  Wie deze niet kent is dooooooom. Alle chinezen in Nederland gebruiken ze ook en zijn fucking goedkoop!!

  Door: Cio Peng31-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  BEOORDEELD

  IK HEB BEOORDEELD HOOR WIN IK NOU DAT DINER VOOR TWEE?!

  Door: CHANTAL17-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is 88mobile een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over 88mobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 88mobile actief?

  88mobile is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 88mobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.