2call

Alle reviews

2call

60% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ipad pro

  Slechte service. Geen goede oplossingen. Een schandaal!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet goedkoper dan in de winkel

  Bij 2Call pronken ze met lage prijzen en dat is natuurlijk altijd interessant. Ik zag toevallig een keer ergens een advertentietje staan en ben gaan kijken. Het aanbod is echt enorm, maar de prijs viel met toch wat tegen. Ik ben al een tijdje op zoek naar een goedkoop abonnement, maar ik denk niet dat ik deze hier ga vinden. De prijzen die je als abonnement betaalt liggen redelijk laag, maar je betaalt ook toestelkrediet per maand. Hierdoor ben je voor de meeste toestellen alsnog meer dan 40 euro per maand kwijt en dat vind ik toch wat te gortig. Ik ga verder zoeken dus.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goedkoop

  lekker goedkoop abonnementje afgesloten bij 2call.
  het kan mij verder niks schelen hoe een bedrijf is als het maar het goedkoopste is.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima, gewoon goed!

  2Call is gewoon prima, geen bijzondere fratsen. De klantenservice is erg vriendelijk, makkelijk te bereiken en ik vind het ook erg fijn dat ze een chatfunctie hebben (al kunnen ze daar helaas niet alles oplossen). Gewoon waar voor je geld/telefoonabonnement. (Wel een opmerking: de lay-out van de site is wel heel dramatisch. Daar mag nog wel even door een designer naar gekeken worden.:)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Behulpzaam

  2call heeft goede service en is altijd behulpzaam geweest in alles wat ik vroeg. Snelle antwoorden ook. Ben met ze in zee gegaan vooral door de ervaringen die ik op internet las en de prijs zag er ook goed uit.

Anderen bekeken ook

Ortel
1 reviews

Met Ortel kun je bellen naar binnen- en buitenland voor scherpe tarieven, terwijl je wel het betrouwbare netwerk van KPN gebruikt. Nieuwsgierig naa...

Geeektech.com
53 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

KINQ
6 reviews

Wat vinden consumenten van Kinq? Omdat er vele online warenhuizen zijn die gadgets en smart devices aanbieden vindt NederlandReview het belangrijk ...

Expert
14 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

2call

Wat vinden anderen van 2call.nl? Op NederlandReview is het mogelijk om het allemaal te bekijken.  Hier worden namelijk reviews en beoordelingen van bedrijven verzameld. Ook voor 2call.nl is het mogelijk om een review of een beoordeling achter te laten. Het is dan voor anderen gemakkelijker om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen. Ontdek de mogelijkheden om ook jouw oordeel over 2call.nl te geven. 2call.nl biedt telefoons aan, smartphones en mobiele telefonie abonnementen. 

Over 2call.nl
Bij 2call.nl kun je terecht om de nieuwste en de mooiste smartphones te kopen. Het is mogelijk om dit in combinatie te doen met een abonnement. Ook kun je een smartphone los kopen. Tevens is het mogelijk om een abonnement los af te sluiten. Hierdoor ben je en blijf je volop bereikbaar via je smartphone. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn bij 2call.nl. 

Diensten van 2call.nl
2call.nl is actief op het gebied van telefonie, smartphones, mobiele telefoons en de bijbehorende abonnementen. Het kan voor particulieren zijn, maar ook voor bedrijven. Hieronder een overzicht van de abonnementen en mogelijkheden. De mobiel abonnementen welke je bij 2call.nl kun afsluiten zijn:
•    Abonnementen
•    Sim Only
•    GSM + Kado
•    Mobiel Internet
•    Zakelijk

Klachten, tips en complimenten over 2call.nl
Het draait bij 2call.nl alleen om tevreden klanten. Het is belangrijk dat de klanten een goede service krijgen en een transparante dienstverlening. Als er klachten zijn dan horen ze bij 2call.nl graag van je. De klantenservice zal zo mogelijk binnen een dag de klacht of de vraag beantwoorden. Het is slim om het ordernummer bij de hand te hebben of in de mail te vermelden. 
Een klacht kan schriftelijk of per mail ingediend worden. 

Jouw mening over 2call.nl
Ben jij klant of klant geweest van 2call.nl? Dan horen we graag jouw mening en ervaring over dit bedrijf. Heb je een goede ervaring gehad of een minder goede ervaring met 2call.nl? Op 2call.nl zien we graag jouw mening terug op NederlandReview. Het is goed om je mening te delen met anderen om zo anderen te helpen om een goed beeld te krijgen van 2call.nl. Ook over andere bedrijven kun je trouwens jouw ervaring of review achterlaten op NederlandReview.

 

Onafhankelijke ervaringen van consumenten die u voorgingen bij 2call. Abonnement, sim-only, smartphones, mobiel...u verteld hoe goed en goedkoop ze zijn. Lees alle beoordelingen op NederlandReview

}