Soofos

7.3

Bestellen

7.3

Service

7.3

Prijs

6.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Soofos

Wanneer je jezelf wat meer wilt bekwamen op allerlei gebied zoals in het werken met Excel of  Word of als je een andere cursus op het gebied van talen, gezondheid of fotografie wilt volgen kun je in je eigen buurt op zoek gaan naar een opleider. Dit kan dan een hele zoektocht gaan worden, daarom kun je ook terecht bij Soofos. Een soort marktplaats waar allerlei online cursussen aangeboden worden, zodat je thuis in je eigen tijd de cursus kunt volgen die je wilt of nodig hebt. Of misschien beschik je zelf over de nodige kennis om een cursus te geven? Dan kun je ook zelf een cursus aanbieden op dit platform. Wat de ervaringen met Soofos zijn lees je hier op NederlandReview.


Over Soofos

Soofos is een soort marktplaats op het internet voor het verkopen en volgen van online cursussen, trainingen en workshops. Voor alle cursussen die je bij Soofos kunt vinden geldt dat ze volledig online zijn, daarom bestaan ze meestal uit een combinatie van opdrachten, teksten en video’s. Het aanbod is zeer divers, zo vind je er een cursus fotografie, Excel, een cursus snellezen, visagie en nog veel meer. De meeste hiervan zijn betaalde cursussen, maar sommige zijn gratis te volgen. Soofos is opgericht door twee jonge ondernemers, Anton en Joris. Zij willen een online platform bieden waar iedereen zijn/haar kennis met elkaar kan delen, waar en wanneer je dat wilt.
Diensten

Cursus geven
Bij Soofos kun je jezelf aanmelden om instructeur te worden, hoe je dit doet kun je lezen op de pagina met FAQ voor instructeurs of door het informatiedocument te downloaden. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je contact opnemen met Soofos.


Cursus volgen

Je kunt je gratis bij Soofos aanmelden en dan in het uitgebreide aanbod wat er aan cursussen te vinden is, die cursus kiezen die jij wilt volgen. De cursussen die worden aangeboden zijn verdeeld over een flink aantal categorieën:

  • Design
  • Fotografie
  • Gezondheid
  • Gratis cursussen
  • Marketing
  • Muziek
  • Onderwijs
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Etc.

Bij iedere cursus staat vermeld wat deze kost incl. btw en een uitgebreide beschrijving wat de inhoud van de cursus is en hoeveel tijd je voor de cursus nodig zult hebben. Bij sommige cursussen ontvang je bovendien een certificaat.


Bestellen, betaling en levering

Je kunt de cursus van je keuze in je virtuele winkelmand plaatsen en vervolgens gaan bestellen. Je maakt dan een eigen account aan als je deze nog niet had. Je kunt de cursus betalen door middel van iDeal, Paypal, MisterCash / Bancontact of door middel van een overboeking. Je krijgt dan binnen 24 uur na ontvangst van je betaling het cursusmateriaal en eventuele andere aanvullende gegevens en/of cursusbenodigdheden toegestuurd.


Annuleren en klachten

Je kunt een online cursus binnen 14 dagen na aankoop annuleren door een verklaring te sturen via e-mail of per post naar Soofos.  Voor klachten over de cursus moet je ook per post of e-mail contact opnemen met Soofos, zij zijn het aanspreekpunt. Het indienen van een klacht dient binnen 30 dagen na het ontstaan van de klacht te gebeuren. Soofos is daarop verplicht binnen 14 dagen te reageren.  


Wat is jouw ervaring met Soofos?

Heb jij al eens een cursus gevolgd via Soofos? Wat vond je van de kwaliteit van het aangeboden lesmateriaal, en heb je er echt iets aan gehad? Vertel erover, zodat anderen van jouw ervaringen kunnen leren!


 


Wat zijn de ervaringen met de online cursussen die bij Soofos aangeboden worden of die je zelf aan kunt bieden? Steek je er echt veel van op of niet?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Fijne cursussen

De cursussen op het platform van Soofos zijn erg fijn. Ik heb een Photoshop cursus gevolgd die echt heel uitgebreid is. Ik ga binnenkort de volgende cursus over fotografie volgen!

E

Erik

03-11-2020

0

Let goed op

Keuze uit vele cursussen. Als je via vakantieveilingen hebt gekocht, zijn er maar een paar die hieronder vallen. Je koopt een bon twv 50 euro, terwijl je maar 1 cursus kan kiezen (ook al is deze 20 euro). Je kunt dan geen 2e erbij kiezen. Geen fijne manier van kopen zo! Ik heb navraag via chat gedaan. Na even wachten kwam er een medewerker online en die bevestigde bovenstaande met als toevoeging: dat krijg je met een goedkope bon van vakantieveiling....

A

Angelique

23-08-2018

0

SUPER!

Ik begin al wat ouder te worden, dus ik probeer een beetje bij de tijd te blijven en in mezelf te investeren. In het verleden heb ik wel een aantal cursussen gevolgd om mijn vaardigheden up to date te houden. Nou heb ik daar wat wisselende ervaringen mee. Soms heb ik het gevoel dat ik wat heb opgestoken, maar daar tel je wel een klein fortuin voor neer. De goedkopere cursussen kosten natuurlijk minder, maar daar leer je ook niet zoveel van. Tot een tijdje geleden zocht ik zomaar wat uit, maar onlangs ben ik gewezen op Soofos. Hier vond ik een ruim aanbod aan verschillende cursussen, maar kon ik ook goed de vergelijking zien tussen verschillende cursussen. Nu kan ik beter afwegen welke cursus ik wil volgen en heb ik zo meer waar voor mijn geld. Voortaan boek ik alleen nog maar een cursus via deze site. Echt een aanrader en zeer tevreden!

A

Appelo

24-12-2017

1