Scholierenshop

8
2

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Scholierenshop

Wanneer je naar de middelbare school gaat, heb je natuurlijk niet altijd zin om aan het nieuwe jaar te beginnen. Of misschien heb je er juist wel veel zin in! In ieder geval heb je van allerlei schoolspullen nodig zoals een agenda, schriften, pennen, kaften, een rugzak etc. Hiervoor en voor nog veel meer artikelen kun je terecht bij Scholierenshop.nl. Het assortiment is zeer ruim, en zo kun jij de leukste spulletjes kiezen om in je nieuwe schooltas te stoppen. Dan ben je in ieder geval goed voorbereid! Wat anderen van deze webshop vinden lees je hier!

Over Scholierenshop.nl

Sinds 2007 zet Scholierenshop.nl de toon op het gebied van het online aanbieden van schoolspullen. Zij richten zich met hun assortiment op de middelbare scholier. Zij  bieden meer dan 100 verschillende bekende merken aan zoals Eastpak, Replay, Vans, Dresz en vele anderen. Omdat ze een zo volledig mogelijk aanbod willen bieden, wordt het assortiment voortdurend uitgebreid. Scholierenshop.nl is bovendien een gecertificeerd lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en draagt het Thuiswinkel waarborg, een veilig idee voor hun klanten.


Basisschool vs. middelbare school

Diensten

Scholierenshop.nl is een webwinkel die zeer veel artikelen verkoopt, een echte ons-stop-shop om je volledig voor te kunnen bereiden op je volgende schooljaar. Om een en ander overzichtelijk te maken, kun je de producten vinden in een aantal artikelgroepen:

  • Eastpak
  • Schooltassen
  • Boeken
  • Kaften
  • Schoolagenda
  • Etuis
  • Schriften & Mappen
  • Schoolspullen
  • Cadeaus & Gadgets

Leveren en betalen

Scholierenshop.nl biedt haar producten tegen voordelige prijzen aan. Als je een artikel wilt bestellen kun je hier gewoon op klikken en deze toevoegen aan je virtuele winkelwagen. Wanneer je de bestelling op werkdagen voor 16.00 uur afrondt, heb je deze de volgende dag in huis. Bij een bestelling van meer dan € 48,95 betaal je hiervoor geen verzendkosten. Daaronder zijn de kosten voor het verzenden € 3,95. Je kunt je bestelling betalen door middel van een overboeking, met iDeal, Creditcard, Billink, of voor de Belgische klanten met Mister Cash.

Herroepingsrecht

Na aankoop heb je een bedenktermijn van 30 dagen, waarin je nog kunt besluiten om het product retour te sturen. Het product moet wel ongebruikt en onbeschadigd retour gestuurd worden. Alleen de retourkosten zijn voor eigen rekening. Scholierenshop.nl zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, het factuurbedrag terugbetalen. Je kunt gebruikmaken van het herroepingsrecht door contact op te nemen met de klantenservice via e-mail, het formulier op de website of telefonisch.

Garantie en klachten

Scholierenshop.nl garandeert dat de geleverde producten aan de juiste eisen voldoen en vrij zijn van gebreken. Op de artikelen van Eastpak zit zelfs een garantietermijn van 30 jaar, omdat deze tassen en rugzakken zeer sterk en duurzaam zijn. Als je een klacht hebt over een levering of service dan kun je dit aan Scholierenshop.nl doorgeven via het contactformulier op de website of door een e-mail of een brief te sturen naar de adressen die je op de website kunt vinden. Zij zullen binnen 1 werkdag contact met je opnemen en de klacht binnen uiterlijk 14 dagen inhoudelijk afhandelen. Kom je er samen niet uit, dan kun je de klacht voorleggen aan de Geschillencommisie Thuiswinkel.

Vertel ons over jouw ervaringen met Scholierenshop.nl!

Heb jij al eens schoolspullen besteld bij deze webshop? Wat vond je van het aanbod dat ze hebben, en vielen de prijzen je mee of tegen? Vertel ons er alles over, zodat anderen  hiervan kunnen leren!

Wat zijn de ervaringen met Scholierenshop.nl? Kun je bij hen voor leuke prijzen echt handige en leuke schoolspullen vinden voor het nieuwe studiejaar?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook